2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlarr ben dün kızıma ilk defa kaşık maması verdim iki tatlı kaşığından hazırlamıştım sildi süpürdü daha olsa yiyecekti:) eşimden istemiştim mamayı o da alırken meyve pürelerinden görmüş bi tane de onlardan almış. onunda yarısını yedi. inanamadım bu kız benim hazırladklarımı sevmiyormuş meğer çeyrek elma püresini zor yediriyordum

afiyet olsun kuzuna cnm ben mama kullanmıorum ii mi yapıorum onu da bilmiorum almadığı eksik bi gıda kalıo mu ki acaba kafam karışık? anne sütü bırakıorum boş içemio mecburen bebe büsküvisi atıyo annem içine ama bizim kız suyunu çıkardı işin dün dört tane yemiş sütle büsküvi oburix olcak başımıza:)
neyse ben kaçtım kızlar kuzuma:) öğleden sonra görüşürüz inş.

hangi kaşık mamasını verdin cnm bide neyliydi?
tabi annesinin yaptığı sağlıklı yemezler hazırcı bizim yaramazlar ya
nilde çok zor yiyo benim yaprtığım elma püresini ama hazır versem hemen yer ama vermiyecem iştedireniyorum:=:):)
bütün yaz meyveleri çıksada artık yemeye başlasak hepsinden tabi çilek hariç:
karpuz verdim geçende bayıldı :

görüşürüz tatlım
ne yapıcaksın ne yerlerse onu vermeye çalışıyosun işte herzaman bizim istediklerimizi yemiyolar malesef
ıhlamur vermeyi denemiş bugün bakıcımız ama pek sevmemiş:

hangi marka veriyosun bi de neliydi mama ben ülker veriyorum eşim diğerlerini istemiyo ülker daha garantiymiş bilmiyorum kaşık mamasını seviyo ama bizim yediklerimize daha meraklı

kaşık maması yararlı canım çünkü içinde alması gerek tahıllar var yani vitamınini alıyo ben vermeye devam edecem canım ama bebe bisküvisinin içinde früktoz olduğu için zararlı diyolar hupp mu ne varmış o da çok pahalıymış

e

watsap
anında mesajlaşılan bi program cnm resimfalanda gönderebiliyosun:
ama ben işte kullannamıyorum
bende genelde facede yada burda bakınıyorum

ben de vermiycektim ama canım işte bi umut belki onu yer diye verdim yedi. senin kızına da maşallah canım hadi öp kuzunu görüşürüz inşallah.

herobaby sütlü pirinçli muzlu canım. evet ya inan şok oldum verdikçe yiyo. hazır püre ben de vermiycektim canım ama babası alınca verdim ve şimdi tereddütteyim acaba versem mi diye çok güzel yedi çünkü yaa. evet çıksa da versek belki sevdikleri bişyler olur yerler. dur bide ben deneyim karpuzu

hipimi diyosun acaba canım en doğalı oymuş çünkü
evet ben aptamilin sütlü tahıllı mamasını veriyorum özellikle
sütlü pirinçliyide sevdik:

dene bakalım
bu arada tahıllı mamayıda deneye bilirsin cnm
onun faydalı olduğunu okumuştum bende birkaç yerde:

özcanan ben de ülker aldırdım canım. ya ne de olsa hazır gıdalar evde ki gibi olmaz ama işte mecbur veriyoruz

nurcum bu arada püre yeseler tabiki daha iyi ama ben bizimki elma püresini yemeyince elmayı cam rendede rendeleyip suyunu sıkıyorum temiz bi mendilde:
onu bayıla bayıla içiyo en azından birazada olsa vitamin alır diye düşünüyorum bak bide böyle deneye bilirsin
özcananım rana yaptımı kakasını cnm olmazsa şu kayısıyı dene tatlım..

yapmadı canım ve çok huysuz çok ağlıyo yatırdım yine uyuyacak herhal babası öğlen gelirken getirecek kuru kayısı yapacam bakalım ama nasıl yapacam bilmiyorum

evet canım suyunu içebilir. belki bizim püreler pütürlü geldiğinden yemiyolar. peki nil ne kadar elmanın suyunu içiyo canım bi de kaşıkla mı veriyorsun

bi dahakine tahıllı alıyım canım

biraz tatlımsı bitadıvar bence sevecektir..

yapmadı canım ve çok huysuz çok ağlıyo yatırdım yine uyuyacak herhal babası öğlen gelirken getirecek kuru kayısı yapacam bakalım ama nasıl yapacam bilmiyorum

canım 3 4 tane kayısıyı küçük küçük doğra sonra kaynat onları yumışayana kadar sonra rondadan geçir ve ranaya ver zaten rana yemeyi seviyo itiraz etmez bence yemezsede suyunu veirsin ama bence yer:
dene bakalım inşallah faydasını görürsün bende hep bugün yapıcam diyom bizimkiyapıyo kakasını gerek kalmıyo.
ama beysal çokfaydasını görmüştü cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…