2012 kasım bebekleri büyüyor..

bu arada selnec söylemeden geçemiycem kızına bitiyorum yaa bu ne güzellik böyle maşallah barekallah. hele o saç bantları hepsi birbirinden güzel nerden buluyosun ben hiç öyle güzel bantlar bulamadım

günaydın cnm yaaa nasılsın ? selnecin kzı gerçekten çok güzel maşallah. ben de arıyorum o bantlardan ama burda da yok maalesef

Allah razı olsun teyzoşlar..
Saç bantlarını internetten aldım..
Denk gelirsem tekrar haber veririm sizlere..

bizim burda sekizde daha aydınlık olunca uyumuyo saat 9 buçuğu buluyruz biz saat 8 de de kalkıyoruz ama bugün bı sıkıntı var 15 dakikada bi ağlıyo yattığı yerden anlamadım (

Canım benim ya..
özcanan ben kayısı veriyorum mutlaka gün içinde. normal kayısı ile gün kurusunu biraz haşlayıp blendırdan geçirdim.
biraz olsun rahatlatıyor..
inşallah bir an önce geçer kuzumun acısı

hiç farkedilmez mi özlettin kendini.maaşallah burası kalabalıklaştı sohbet koyu olunca unutuluyor bazen
canım çok teşekkür ederim çok genç değilim yaş 32.oğlumda 25 yaşındayken doğdu.

Kizlar yaaya bile dermanim yok inanin dahada kotuyum
Bude arkadasima siz vermistom onu de goturdum pugf

Sprint cnm yaz bana mutlak iki ginde nasil toparlandin
Suzkeri i
Ozledim cocul uuyurkeb yaticam bye

canım ya aklım sendeydi de dün hiç giremedim.valla özel bişey yapmadım daha doğrusu yapamadım dermansızlıktan.ıhlamur demişti özcanan ona bile elim gitmedi.sadece bol su içebildim canım.umarım sen de kolay atlatırsın.

ne yararlı ne zararlı şaşırdık cnm yaa mamalarda da ne var içindekiler ne kadar sağlıklı tartışılır bende bebe büskivisiyle büyümüşüm üstelik inek sütüyle yapılmış:) sağlıklıyım çok şükür . bıraktığım sütü vermek için mecburen büsküvi katıyoruz

oyyy ya kıyamam ben kuzuma:
canım görüşürüz ama bizi haberdar et merakta bırakma olurmu?

kuru kayısıyı haşladım suda geçirdim tel süzgeçten ama yalnız vermedim birazcık prinç unu ve zeytin yağını verdim yapmadı bekliyorum kızlar sağolun

Allahım ver şu kızını da yiyelim artık.nasıl bir şirinlik böyle sen anlatırken sanki rana karşımda cimcimem benim.iştahını severim senin

aman canım yürüteçle her yere ulaşabiliyorlar. parmaklarına dikkat et çekmecelere falan sıkışması prensesin

kuru kayısıyı haşladım suda geçirdim tel süzgeçten ama yalnız vermedim birazcık prinç unu ve zeytin yağını verdim yapmadı bekliyorum kızlar sağolun

cnm benim bebeğimin de doğduğundan beri yapamama sorunu olduğu için birazcık bilgiliyim mecburen. pirinç unu kabızlık yapar cnm ben o yüzden hiç vermedim . her sebzeye mutlaka zeytinyağı ekliorum ama .bir an önce yapar inş. kuzum ya

ya kestane şekeri demeyin.çok severim hamileyken canımın çektiği tek şey oldu.ama maalesef urfada hiçbir yerde yok.neyse ki bursa da arkadaşım var ben söyleyince hemen yollar sağolsun.

anımbencede pirinç unu verme şuanda ona:
olmassa kayısının suyunu ver ama bende pirinç unu kkabız yapar diye biliyorum..

canım benim sıkıntısı yoksa eğer Rana da çok takma kakayı. Ek gıdalara başladığından beri Mina da her gün yapmıyor.
Kuzum benim ya, hiçbirinin canı yanmasın.

kızlar hepınıze merhabalr
gecmıse bakmıyorum hıc sohpet edemeyız ranamın nesı var kabızmıkı

selnez profıl resıme bayıldım ay su kıyafetlereıne bayılıyorum cnm
bu arada onlar fotolukmu yoksa dısarıda gıyebılıcekmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…