- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.281
evet canım suyunu içebilir. belki bizim püreler pütürlü geldiğinden yemiyolar. peki nil ne kadar elmanın suyunu içiyo canım bi de kaşıkla mı veriyorsun
rana çok rahatsz kızlar sonra görüşürüzz
bu arada selnec söylemeden geçemiycem kızına bitiyorum yaa bu ne güzellik böyle maşallah barekallah. hele o saç bantları hepsi birbirinden güzel nerden buluyosun ben hiç öyle güzel bantlar bulamadım
günaydın cnm yaaa nasılsın ? selnecin kzı gerçekten çok güzel maşallah. ben de arıyorum o bantlardan ama burda da yok maalesef
bizim burda sekizde daha aydınlık olunca uyumuyo saat 9 buçuğu buluyruz biz saat 8 de de kalkıyoruz ama bugün bı sıkıntı var 15 dakikada bi ağlıyo yattığı yerden anlamadım(
merhaba tatlı annişler
bu aralar pek yazamıyorum ama yokluğum pek farkedilmiyor sanırım
alıntı yapamadan bir özet geçmek isterim:
sprintcim miniklere bayıldımmmm maşallah Allah nazarlardan saklasın, sen de çok güzelsin arkadaşım ayrıca seni önceden görseydim kocaman oğlun olduğuna inanmazdım maşallah:)
başka bebiş resmleri de gördüm hepsine kocaman birer maşallahhh:)
ozcananım ben o ranişi yerim yerim yerim!
güldencim anne sütü konusunda yazmışsın nolur öyle düşünme bazen patavatsızlık yapıyorum annem de beni bir ay besleyebilmiş sonra sütü kesilmiş ama aslan gibiyim:)
mdrcnn canım bakıcı meselesi hakkında bişey yazmıştım görmedin sanırım bunu da görmezsen mesaj atıcam:)
songülcüm çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım
hepinizi ve pamuk bebişlerinizi çok öptüm
Kizlar yaaya bile dermanim yok inanin dahada kotuyum
Bude arkadasima siz vermistom onu de goturdum pugf
Sprint cnm yaz bana mutlak iki ginde nasil toparlandin
Suzkeri i
Ozledim cocul uuyurkeb yaticam bye
hangi marka veriyosun bi de neliydi mama ben ülker veriyorum eşim diğerlerini istemiyo ülker daha garantiymiş bilmiyorum kaşık mamasını seviyo ama bizim yediklerimize daha meraklı
kaşık maması yararlı canım çünkü içinde alması gerek tahıllar var yani vitamınini alıyo ben vermeye devam edecem canım ama bebe bisküvisinin içinde früktoz olduğu için zararlı diyolar hupp mu ne varmış o da çok pahalıymış
oyyy ya kıyamam ben kuzuma:
canım görüşürüz ama bizi haberdar et merakta bırakma olurmu?
Canım benim ya..
özcanan ben kayısı veriyorum mutlaka gün içinde. normal kayısı ile gün kurusunu biraz haşlayıp blendırdan geçirdim.
biraz olsun rahatlatıyor..
inşallah bir an önce geçer kuzumun acısı
ne yararlı ne zararlı şaşırdık cnm yaa mamalarda da ne var içindekiler ne kadar sağlıklı tartışılır bende bebe büskivisiyle büyümüşüm üstelik inek sütüyle yapılmış:) sağlıklıyım çok şükür . bıraktığım sütü vermek için mecburen büsküvi katıyoruz
enteresan bi kızım var bunu kabullendim artık bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum parmak kadar kıza boşuna dememişler seveceksen oğlan sev kız kendini sevdirir diye:)) kızamıyorum da ama gerçekten bugün çok yordu ya öğleden sonra 4 te kalkı daha yeni yattı banyo yaptırdık da öyle yattı sıpa eşim pide yaptıralım dedi tamam dedim yaptırdık geldik eve dedim yemek yedirmez bana kaşık maması yapayım yedireyim yalandan yedi baktı ben pide yiyorum ağlamaya başladı yalandan tabi.. köşesini verdim kemirsin diye diş etlerinin arasına sıkıştırıyor korktum kopardı çünkü aldım elinden almaz olaydım yıktı ortalığı sinirli sinirli ağlayışına gülmeye başladık eşimle biz gülüyoz diye hani selena var ya ordaki kıvırcık gibi kasıyo kendini nefesini tutar gibi yemek zehir oldu emzirdim sakinleşti.. uyutmaya çalşıtık uyumadı hadi dedim banyo yaptıralım köpükledik vücudunu sen al köpüğü ağzına sok :))) eşim ağzını yıkadı baloncuk çıktı :)))) yattı sonunda inşallah bizden böyle :)) uzun oldu demi yine :26::26::26::26::26:
kiraz lekesini bilmiyorum ama çıkmıyor herhal ya kiraz nar elma.. ben alıştım lekelerle yaşamaya :)) ha bi de yaren yürüteçle mutfağa gelecek çekmecelerin hepsini boşaltacaaaak :))) o konu sıkıntılı söliim arkadaşım yorulmuştu çocuğnun arkasını toplamaktan :)))) biz hoppaladayız ama tehlikeli hareketler yapmaya başladık kenardaki demirlere atlar gibi yapıyo başını vurucak die korkuyorum bugün şallarımı bağladım iki tarafa baktım şalları aşağı itmeye başladı yapma dedikçe kikirdiyo
kuru kayısıyı haşladım suda geçirdim tel süzgeçten ama yalnız vermedim birazcık prinç unu ve zeytin yağını verdim yapmadı bekliyorum kızlar sağolun
yapacak o kadar çok şey var ki pazartesiye kadar halletmem lazım annem de çok bişi getime burdan alırız diyo eşimde kimseye yük olmayalım diyo kaldım öyle :)) bu arada bizimkilere bursadan kestane şekeri alacaz var mı bildiğin ucuz bi yer bursada
Oğlum bugün tam 6 buçuk aylik oldu kızlar zaman su gibi akiyorr:)))))
kuru kayısıyı haşladım suda geçirdim tel süzgeçten ama yalnız vermedim birazcık prinç unu ve zeytin yağını verdim yapmadı bekliyorum kızlar sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?