2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aynen cnm

Esimle 17 yasunda tanistim 18 yasinda cikmaya baslafik 19 yasinda evlendim 21 de anne oldum iste arasta 27 de oldu erken yol aldik anlayacagin

iyiyim canım allaha şükür ayy şu ev işleri hiç bitmiyoo
hee o zaman boşver önemli değilmiş
dene canım cevap yazdığın sayfada yokmu gülümsemeler

Kizlar sprinti kasim annelerinin vefalisi ilan ediyorum hem malum.siteye uye olup hem biz leride takip eden bize zaman ayiran tek annemizzzzz

canım kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenle grafikleri göster diyorsun canım

Kızlar nasilsiniz:))))
Oğlum 6 da yatti halende uyuyor anlayacağınız gece bize yine uyku yook çok düzensiz uyuyor efem yaa((

Kizlar sprinti kasim annelerinin vefalisi ilan ediyorum hem malum.siteye uye olup hem biz leride takip eden bize zaman ayiran tek annemizzzzz

ay canım arkadaşım geçmişi de unutmazmış.sizler öyle bağımlılık yapıyorsunuz ki şu an gözlerimden uyku akıyor ama var gücümle geçmişi okuyorum.burdan çok şey öğrendim,öğreniyorum.ama en önemlisi samimiyetiniz ve dostluklarınız.yalnızlığımı untturuyorsunuz

bulurum heralde bıgun bende

ben de ilk başta bulamamıştım.şimdi sayfanın tepesinde kullanıcı kontrol paneli var oraya gir.sol tarafta hesabımın altında seçenekleri düzenleye tıkla
Konu Görünüm Seçenekleri başlığının altında Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil) bunu seçili yap

ah özcanan olsaydı 2 sn de resimli anlatırdı şimdi benim elimden bu kadar geliyor:17:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…