- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.501
ay canım arkadaşım geçmişi de unutmazmış.sizler öyle bağımlılık yapıyorsunuz ki şu an gözlerimden uyku akıyor ama var gücümle geçmişi okuyorum.burdan çok şey öğrendim,öğreniyorum.ama en önemlisi samimiyetiniz ve dostluklarınız.yalnızlığımı untturuyorsunuz
ben de ilk başta bulamamıştım.şimdi sayfanın tepesinde kullanıcı kontrol paneli var oraya gir.sol tarafta hesabımın altında seçenekleri düzenleye tıkla
konu görünüm seçenekleri başlığının altında grafikleri göster (mesaja eklenmiş resimler, gülümsemeler ve [ımg] kodları ile eklenmiş resimler ve grafikler dahil) bunu seçili yap
ah özcanan olsaydı 2 sn de resimli anlatırdı şimdi benim elimden bu kadar geliyor
ınsalla arkadasım bu aksam en buyuk kkk yazıcak
bu arad 6.ayınızı kutluyorum.aşılarınız ne zaman
herkese iyi geceler.ben kaçayım.yarın görüşmek üzere
yarı yasınız kutlu olsunnnnn
sağol canım buarda ben yapamadım yapıyorum ama olmuyor vazgectım artık sonra uğrasrım onemlı değil
ay benımkafama tsakıldı ama
bosver canım daha sonra uğrasrım
belkı bı sorun vardır
ıyı geceler canımTamam cnm bende kacayim artik biIm.cocuk kacta kalkar belli degil
kızlar ya kusura bakmayın benim net gitmiştide.uyuyamadım bende bebişim uyuyalı saatler oldu.ayın 27 sinde 6 ayına girecek kızımda inşallah.bebişimin adıda gülşen.ben uşaklıyım eşimin görevi dolayısıyla denizlideyim.eşim polis özel harekat olduğu için geçici görevleri ve kursları olduğu için sürekli yalnız kalıyorum.bilmiyorum ya daha 1,5 yıllık evliyim ama çok yıprandım ve yoruldum bu durumdan.2 ay burdayım 1 ay uşakta ailelerimizin yanında.biz aynı kasabadanız eşimle.o nedenle kaynanamda kalıyorum eşim doğuya gidince.işte bende böyle.göçebe gibiyim resmen.
kızlar ya kusura bakmayın benim net gitmiştide.uyuyamadım bende bebişim uyuyalı saatler oldu.ayın 27 sinde 6 ayına girecek kızımda inşallah.bebişimin adıda gülşen.ben uşaklıyım eşimin görevi dolayısıyla denizlideyim.eşim polis özel harekat olduğu için geçici görevleri ve kursları olduğu için sürekli yalnız kalıyorum.bilmiyorum ya daha 1,5 yıllık evliyim ama çok yıprandım ve yoruldum bu durumdan.2 ay burdayım 1 ay uşakta ailelerimizin yanında.biz aynı kasabadanız eşimle.o nedenle kaynanamda kalıyorum eşim doğuya gidince.işte bende böyle.göçebe gibiyim resmen.
kızlar bu arada kandiliniz mubarek olaun..
Yakınlık ne zamanla ne de mekanla sınırlıdır. Eller Allah(c.c.)'a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir.
Duamdasınız...
Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun..
Gününüz aydın olsun...
Yakınlık ne zamanla ne de mekanla sınırlıdır. Eller Allah(c.c.)'a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir.
Duamdasınız...
Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun..
Gününüz aydın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?