2012 kasım bebekleri büyüyor..

sagol cnm bızde aynı sekıldeyız
sende dıger gıdenler gıbı bızı unutmadıgın ıcın mutlu oluyoruz demek ıkısı bı arada olabılıyormus dımı

ınsalla arkadasım bu aksam en buyuk kkk yazıcak

kızlar ya kusura bakmayın benim net gitmiştide.uyuyamadım bende bebişim uyuyalı saatler oldu.ayın 27 sinde 6 ayına girecek kızımda inşallah.bebişimin adıda gülşen.ben uşaklıyım eşimin görevi dolayısıyla denizlideyim.eşim polis özel harekat olduğu için geçici görevleri ve kursları olduğu için sürekli yalnız kalıyorum.bilmiyorum ya daha 1,5 yıllık evliyim ama çok yıprandım ve yoruldum bu durumdan.2 ay burdayım 1 ay uşakta ailelerimizin yanında.biz aynı kasabadanız eşimle.o nedenle kaynanamda kalıyorum eşim doğuya gidince.işte bende böyle.göçebe gibiyim resmen.

merhaba cnm hoşgeldin :
olsun en azından minik bi prensesinvar o iyi olsun artık herşey onlar için katlanıyoruz sonuçta değilmi:
ne yapıcaksın...

songül nasıl oldun cnm,
özcananım rana nasıl oldu,
nurcum bak budefa seni unutmadım,
beysalım yoğun arkadaşım sanada günaydın,
mertur özledik seni,
selmeç sanada günaydın cnm:
yasmin nasıl oldu bal böcüğü?
kızlarrrrrrrr:
hepinize günaydınnnnnn:

Yakınlık ne zamanla ne de mekanla sınırlıdır. Eller Allah(c.c.)'a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir.
Duamdasınız...
Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun..
Gününüz aydın olsun...

kendını yalnız hıssetme canım bız varız burda vakıt buldukca gel sohbet ederız.
buarada herkese gunaydınn kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…