2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben kasım annelerine yazıyodum ama kaç aydır pek giremiyorum.sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm resmen.benide aranıza alırmısınız bende çok yalnızım da.artık tükendim.
hoş geldin jandı kızım senden 2 gün büyük hehe:)) sonraki mesajını gördüm de bişi takıldı kafama eşin özel harekat ve doğuya gidince kaynananda kalıyosun ama eşin doğuda en az 2 yıl kalmıyor mu?? sen bu 2 yıl boyunca eşinden ayrı mı kalıyosun belli bi evin yok mu kuzenim özel harekat şu anda şrnak cizdede ama eşi de onun yanında yani hiç ayrılmadılar sadece eşyalarını götürmediler ordan 2. el aldılar 1 yıl sonra yine tayinleri çıkacak gelcekler bu taraflara.. sen sürekli mi ayrı kalıosun merak ettim.. hayır tamam yanında kızın var sana destek ama kızın hani ara babasını görüyo...
ınsalla gonlunuze gore olur cnm
ınsan artık evladını dusunur oluyo
ben agustos ayında 28 olacagım
ne çok ağustoslu varmış yahu :)) 12.08.1986
iş için olanları anlarım hamileyken idari hakimlik sınavı için ankaraya gitti.. 22 kasımda dedim bak 24 kasımda doğuracam ben haberin olsun yok dedi bensiz girmeyeceksin doğumhaneye girdim... onu görmeden doğum yaptım ölsem pat diye vicdan yapar mıydı bilemiyorum onlara falan hiç kızmadım ama haftanın 2 günü ilçe dışına çıkmasına sinir oldum zaten yağmurlu kaygan zemin Allah korusun tamam olacakla öleceğe çare yok ama eşeği sağlam kazığa da bağlamak lazım sinir oldum zaten dün gece müdürü bi ton laf söylemiş orda işte erkanın eşi izin vermedi erken gidelim sonra çok kızar diye nefret ediyorum o fred çakmaktaştaaaaan

benimki de yurtta nöbetçi
Allah iyiliğini o ne surat cümle sonundaki
Kizlar sprinti kasim annelerinin vefalisi ilan ediyorum hem malum.siteye uye olup hem biz leride takip eden bize zaman ayiran tek annemizzzzz
küsem mi şimdi

kızlar bu arada kandiliniz mubarek olaun..

günaydın kandilin mübarek olsun cnım rana iyi çok şükür kayısı işe yaradı ama prinç unuyla vermeye devam edecem bu sefer de cır cır etmeyeyim prinç unumuz hep kayısılı olacak dün yaptıktan sonra sabah bi baktım yapmış yine
sen nasılsın nilim nasıl

bizim kurabiye oldu ama biz beğenmedik:))) ranaya yoğurtla birlikte versem olur mu sence yoğurdun içine ufalasam sabah kahvaltısı niyetine uyuyo gerçi bizim hanım

sanada günaydın özcenanım ya benim bilgisayarımda sıkıntı var yine offf beni atıyo hep
sevindim ranama:
nilin nasıl olsun keyifi yerinde bide dişlerimiz çıksa inanılmaz ellini azına sokup kaşıyo damaklarını çok fena:

evet canım 1 gun.
sağol canım,hepımızn bebıslerne masallah

6 ay aşınızı oldunuz mu cnm siz ? bizim ki yarın benim kız tembel daha dönemio dişimiz yok seninki ne alemde. Annem dio ki bu rahatına düşkün annesini eritiyo kendi totosunu büyütüyo:)

gunaydin canlar :) kandiliniz mubarek dualarimiz kabul olsun,allahim yavrularimizi bizlere bagislasin allahim saglik versin bebislerimize,ya kizlar son 1 haftadir benim oglan sanki baya kilo aldi zaten tombikti iyice isirmalik oldu dr kontrolumuz bu ayin 28 sabirsizim kac kilo oldu boyu ne kadar,ayrica canlarim coooooooooooook coooooooooook mutluyum benim sipanin elleri hep agizdaydi ben hic dikkat etmedim cunku dogdundan beri elleri agzinda megersem alttan 2 disi varmis gorunce sok oldum hic bi belirti de vermedi yaffffffff ama daha kucucukler ya,optum hepinizi hayirli huzurlu gunler :):)

diş yüzünden huzursuzluk yapıyo mu canım ya bizim kızda sıkıntı var mı yok mu anlamadım her zamanki mız mız ::))

ayy yarı yaşınız mübarek olsun:))) darısı başımıza bizim yarı yaşımız anane ve dedenin yanında oluyo artık bi pasta aldırırm ben :)))))))

aldır cnm hakkındır:) bana doğum yaptığım günü hatırlattın cnm. benim ablam amcamlar halamlar filan hepsi istanbulda. bal böcüğümün dünyaya geldiği günün akşamı hepsi toplanmış doğum günü kutlamışlardı beni arayıp ii ki doğdun zeynep ilay diye seslerini dinletmişlerdi ağlamıştım:)ne çabuk geçti altı ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…