- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.521
uff kızlar moralim çok bozukeşimin annennesi vefat etmiş. eşim yola çıktı öğleden sonra evde yalnızım. yalnız kalma dedi eşim bi arkadaşı çağırdım o gelir heralde birazdan.
başın sağolsun cnm
hadi gözün aydın cnm ben bile rahatladım kuzum kurtulmuş sıkıntısından:) eşini de takma cnm kafana şükür kötü bi yere gitmemiş onlarda kfa dağıtmak istiyorlar ama bazen bizimde bbuna ihtiyacımız olduğunu düşünmüorlar yapacak bişey yok böyle kabul etmek zorundayız onları...mmmmmmmmmmmmm şeeeey pişti cici bebe gibi kestim tam onun gibi oldu ama ben tereyağı sevmiyorum ki bi garip geliyor eşim gelsin ona yedirecem beyefendi yine çanakkaleye halı saha maçına gitti
Allah rahmen eylesin canım başınız sağolsun
benim de moralim çok bozuk..
sabah saat 6 dan beri ayaktayım koştur koştur yemek yap ortalığı toparla rana hanımla uğraş mız mız mız çin işkencesinin adını değiştirdim rana işkencesi olacak bundan sonra akşama kadar yapmadı kayısıyı verdikten tam 4 saat sonra 3 er taksitle yaptı ilk taksit çoook az ikinci takst ondan biraz fazla hele ikincide altını değiştirdim battaniyesinde tam yarım saat oynadı neyse zor bela giydirdim mızmızı odayı toplayayım dedim hoppalaya oturttum bi baktım sesler geliyor yine yaptı altına ama bu sefer tam yapmış ishal gibi değil yani kayısı ishal yapmamış ama büyük insan gibiydi valla bi de çoook pis kokuyo artık bu ekler yüzünden ev çok pis koktu yine altını aç çıplak hanım yine oynasın pepeye baksın :)) yarım saat oluyo yatıralı kaka yapınca rahatladı kaşık mamasının ardından baya bi de emdi inşallah kalkmaz artık
ben bunlarla uğraşırken eşim öğle yemekte bana laf arası akşama maç var dedi ben de ha tamam dedim
akşam bi geldi saat 4 buçukta niye erken geldin dedim e maç var dedim ya dedi meğer maç çanakkaledeymiş(( biz de tam hazırlandık ranayla parkın oraya gidecektik arayacaktım tam eve gelirken bizi alırsın diye neyse birlikte çıktık on dakika gördüm sadece gitti gözlerim doldu giderken ya akşama kadar bekliyorum onu zaman geçsin diyorum rana babasıyla oynasın diyorum ama yok söz vermişti saat sekiz buçukta geleckti ama saat kaç oldu hala yok ağlamayacam işte onun için ağlamayacaaam :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
agla kuzum agla gl ben sana anne sevkatı vereyım
ay bende acaıp evhamlıyım esım az gecıksın telı acmasın ılkk aklıma kaza bela gelır bı kerede ıyı dusuneyım yahı:44::44:
aynı ben:) eşimde hep kızar illa kötü bişey mi olmak zorunda diye)
anladımmm ben siz beni beşiktaşlı olduğum için sevmiyonuzzz
ay ben de beşiktaşlıyım:) beni de mi sevmiorlar ki yoksa
ayyy seviyonuz muuu
okudum canım okudum bugünkü olayınız baya bi kokulu olmuşeğer sebze püresi kabız yapıyosa içine bir çay kaşığı zeytinyağı koy canım biz eklere geçince hergün yapmaya başladık normalde 3 günde bir yapardık sadece anne sütü almadıkları için çok kokuyo kakaları artık
bizde de ek gıdadan sonra düzen oluştu çok şükür:) kuzumun beş gün yapmadığı çok oldu
aynen cnm ya otel de sef ben hep yanlzım aksamları
gunduz beraberız ama yarın aksam ızınlı esım aıle sadetı anlıcagın
senın esın kac kac calısıyo
songül arada bi eşinden öğrendiklerini paylaş bizimle püf noktaları alalım forumun şefinden:)
hoşgeldin cnmben kasım annelerine yazıyodum ama kaç aydır pek giremiyorum.sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm resmen.benide aranıza alırmısınız bende çok yalnızım da.artık tükendim.
tam tamına 9 ay küçüksün benden :)ınsalla gonlunuze gore olur cnm
ınsan artık evladını dusunur oluyo
ben agustos ayında 28 olacagım
cnm efe benim kızın erkek versiyonu sanırım bi tutturamadık şu uyku düzenini yaaaaKızlar nasilsiniz:))))
Oğlum 6 da yatti halende uyuyor anlayacağınız gece bize yine uyku yook çok düzensiz uyuyor efem yaa((
merhaba cnm hoşgeldin :
olsun en azından minik bi prensesinvar o iyi olsun artık herşey onlar için katlanıyoruz sonuçta değilmi:
ne yapıcaksın...
songül nasıl oldun cnm,
özcananım rana nasıl oldu,
nurcum bak budefa seni unutmadım,
beysalım yoğun arkadaşım sanada günaydın,
mertur özledik seni,
selmeç sanada günaydın cnm:
yasmin nasıl oldu bal böcüğü?
kızlarrrrrrrr:
hepinize günaydınnnnnn:
günaydınnnnnnn cnmmm uzun bi geçmişten geldim:)
ii çok şükür bal böcüğüm cnm. ama yarın aşımız var korku sardı şimdiden benisenin prenses nasıl cnm