- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.541
gunaydin canlar :) kandiliniz mubarek dualarimiz kabul olsun,allahim yavrularimizi bizlere bagislasin allahim saglik versin bebislerimize,ya kizlar son 1 haftadir benim oglan sanki baya kilo aldi zaten tombikti iyice isirmalik oldu dr kontrolumuz bu ayin 28 sabirsizim kac kilo oldu boyu ne kadar,ayrica canlarim coooooooooooook coooooooooook mutluyum benim sipanin elleri hep agizdaydi ben hic dikkat etmedim cunku dogdundan beri elleri agzinda megersem alttan 2 disi varmis gorunce sok oldum hic bi belirti de vermedi yaffffffff ama daha kucucukler ya,optum hepinizi hayirli huzurlu gunler :):)
günaydın kuzular nasılsınız
rana kaka yapmış oleeey
bebişler nasıl kızlar
songülüm nasıl oldun kuzuucuum merak ediyorum senii bak bugün perşembe eşin yanında hava güzell oooh çıkta gez :) bu arada temizlikçi abla birkaç haftadır gelmiyor o yüzden soramadım tatlm
gülden yasmin ozcanan selcnec wavss67 sprint ve ismii hatırlayamadığım tüm arkadaşlar nasılsınız gün içersinde çok yazamıyorum malesef yoğunluk bugünde bütyük patronlardan ziyarete geliceklermiş o yüzden yine yazamayabilirim :)
ay kızlar dün akşam uzun süreden sorna kendime topuklu ayakkabı aldım Eki Görüntüle 712993 bunun neredeyse aynısı aldım ve kendimi çok mutlu hissettim çünkü uzun süredir spor ayakkabı ve dolgu topuk giyiordum kadın kadın hissettim kendimi :) ooh giydimde geldim iş yerine hava da güzel değmeyin keyfimeee
öyle yani nereden çıktı diyeceksiiz ama paylaşmak istedim :) hekese mutlu sağlıklı günleeeerrr
canım hayırlı kandiller amin diyeyim:)) hiç bakmamış mıydın benim kızın da alt dişlerinin arka tarafında çok az kabarma var dişlerin çıkacağı yerler de beyazlamış gibi ama ele gelen bişi yok abartıyo olabilir miyiz eşimle sence:))
biz de pazartesi tartılacaz tekrar ama kilodan dolayı umutlu değilim ben
rana kaka yapmış oleeey
bebişler nasıl kızlar
songülüm nasıl oldun kuzuucuum merak ediyorum senii bak bugün perşembe eşin yanında hava güzell oooh çıkta gez :) bu arada temizlikçi abla birkaç haftadır gelmiyor o yüzden soramadım tatlm
gülden yasmin ozcanan selcnec wavss67 sprint ve ismii hatırlayamadığım tüm arkadaşlar nasılsınız gün içersinde çok yazamıyorum malesef yoğunluk bugünde bütyük patronlardan ziyarete geliceklermiş o yüzden yine yazamayabilirim :)
ay kızlar dün akşam uzun süreden sorna kendime topuklu ayakkabı aldım Eki Görüntüle 712993 bunun neredeyse aynısı aldım ve kendimi çok mutlu hissettim çünkü uzun süredir spor ayakkabı ve dolgu topuk giyiordum kadın kadın hissettim kendimi :) ooh giydimde geldim iş yerine hava da güzel değmeyin keyfimeee
öyle yani nereden çıktı diyeceksiiz ama paylaşmak istedim :) hekese mutlu sağlıklı günleeeerrr
çok güzelmiş yaa çok beğendim ama ben bütün topuklu ayakkabılarımı kız kardeşime verdim kaldım düz tabanlılara şimdi bile giyemem gibi gelio ama çok güzel hayırlı olsun güle güle giy canım :)ne iş yapıyosun beysal ? ben de çalışmaya başlayınca yoğun olacam hem de senden daha fazla
ayy yarı yaşınız mübarek olsun:))) darısı başımıza bizim yarı yaşımız anane ve dedenin yanında oluyo artık bi pasta aldırırm ben :)))))))
sanada günaydın cnm:
iyi bizim prenses ne olsun akşam biraz işimvardı pek oynuyamadık bu akşam misafir gelecek biraz hazırlık yaptım onlar annanesiyle takıldılar gecede ben 12yi geçiyodu yattım sabahta 6da kalktım herzamanki gibi işte bizden haberler böyle
bu aradaaşıdan korkma gelince hemenbi carpol ver ateşi çıkmıyacakinşallah bal böcüğünün..
inş. cnm yaaa hep çok ağrılı ateşli oluomuş diye okudumm ya psikolojik olarak etkilendim sanırımbenim bal böcüğü çok nazlı zaten aşıdan sonra hepten coşar diye korkuorum rabbim hepimizn yardımcısı olsun inş.
ne yaptın bakim misafirlere? ay bu ara yemek bile yapmak istemiorum oysa çok severim mutfakta uğraşmayı
bende öyle okumuştum ve çok korkmuştum ama 2 kere carpolle çözdük canım ama ben ateşinin çıkmasını beklemeden verdim bilgin olsun bi aşıdan sonra bide akşam verdim çok çşükür sorunsuz atlattık umarım sizde atlatırsınız..
kara kek yaptım birazda temizlik yaptım buakşamdamilföy yapıcam birde makarna salatası ee çalışan bi anne daha ne yapsın zaten okadar hamaratta değilimki:):)
bizim kurabiye oldu ama biz beğenmedik:))) ranaya yoğurtla birlikte versem olur mu sence yoğurdun içine ufalasam sabah kahvaltısı niyetine uyuyo gerçi bizim hanım
yoğrdun değilde cnm
eğer evde devam sütü varsa yani mama onun içine ufala yada kendisütünde ola bilir
sabah kavaltısı olarak olabilir..
gunaydin canlar :) kandiliniz mubarek dualarimiz kabul olsun,allahim yavrularimizi bizlere bagislasin allahim saglik versin bebislerimize,ya kizlar son 1 haftadir benim oglan sanki baya kilo aldi zaten tombikti iyice isirmalik oldu dr kontrolumuz bu ayin 28 sabirsizim kac kilo oldu boyu ne kadar,ayrica canlarim coooooooooooook coooooooooook mutluyum benim sipanin elleri hep agizdaydi ben hic dikkat etmedim cunku dogdundan beri elleri agzinda megersem alttan 2 disi varmis gorunce sok oldum hic bi belirti de vermedi yaffffffff ama daha kucucukler ya,optum hepinizi hayirli huzurlu gunler :):)
ohh incileriniz hayırlı olsun biz 15 gün önce boyumuz 70 santimdi kilomuzda 9.125
diş yüzünden huzursuzluk yapıyo mu canım ya bizim kızda sıkıntı var mı yok mu anlamadım her zamanki mız mız ::))
evet canım mızmızlanıyo bizimkide bayağıdır ama ben dişlerine yoruyorum çıksada rahatlasakkk
çok güzelmiş yaa çok beğendim ama ben bütün topuklu ayakkabılarımı kız kardeşime verdim kaldım düz tabanlılara şimdi bile giyemem gibi gelio ama çok güzel hayırlı olsun güle güle giy canım :)ne iş yapıyosun beysal ? ben de çalışmaya başlayınca yoğun olacam hem de senden daha fazla
aldır cnm hakkındır:) bana doğum yaptığım günü hatırlattın cnm. benim ablam amcamlar halamlar filan hepsi istanbulda. bal böcüğümün dünyaya geldiği günün akşamı hepsi toplanmış doğum günü kutlamışlardı beni arayıp ii ki doğdun zeynep ilay diye seslerini dinletmişlerdi ağlamıştım:)ne çabuk geçti altı ay...
sağol canım benim bende giyemem sanıyordum ama çokraht bir kalıpı var bayıldım :) ben telekomda çalışıyorum tatlım Hukuk servsinde icralık olmuş telefonlar ve davalarla ilgileniyrum
ee canım peki sen annenlere gidince nasıl girebilecekmisin buraya:
biz sizi özleriszzz:
inş. biz de rahat atlatırız cnm yaa.bakalım kilomuz boyumuz nasıl meraktayımbende öyle okumuştum ve çok korkmuştum ama 2 kere carpolle çözdük canım ama ben ateşinin çıkmasını beklemeden verdim bilgin olsun bi aşıdan sonra bide akşam verdim çok çşükür sorunsuz atlattık umarım sizde atlatırsınız..
kara kek yaptım birazda temizlik yaptım buakşamdamilföy yapıcam birde makarna salatası ee çalışan bi anne daha ne yapsın zaten okadar hamaratta değilimki:):)
yoğrdun değilde cnm
eğer evde devam sütü varsa yani mama onun içine ufala yada kendisütünde ola bilir
ohh incileriniz hayırlı olsun biz 15 gün önce boyumuz 70 santimdi kilomuzda 9.125
evet canım mızmızlanıyo bizimkide bayağıdır ama ben dişlerine yoruyorum çıksada rahatlasakkk
seninki çoook özel bi gün canım :)) hiç o kadar akrabayı toplayamam ben herhal ama kız kardeşim de geliyor yani bizim çekirdek ailemize eşim ve kızım da eklenecek haftaya bugün çoktan ordayım inşallah ve çok heyecanlıyım
evet cnm özel bi gündü sayelerinde daha da özel bir hal aldı, böyle bi ailem olduğu içinde daha da özel hissetmiştim kendimi:) şükürler olsun.senin zamanın da eminim ki çok güzel geçecek cnm ve çok güzel anılarla döneceksin inş.
ee canım peki sen annenlere gidince nasıl girebilecekmisin buraya:
biz sizi özleriszzz:
bende öyle okumuştum ve çok korkmuştum ama 2 kere carpolle çözdük canım ama ben ateşinin çıkmasını beklemeden verdim bilgin olsun bi aşıdan sonra bide akşam verdim çok çşükür sorunsuz atlattık umarım sizde atlatırsınız..
yoğrdun değilde cnm
canım gidince giremem büyük ihtimal yani telden takip ederim evde net var ama zaten 9 günlüğüne gidiyoruz nete girersem annem paralar net için mi geldin buraya diye zaten boş duracağımızı sanmıyorum çünkü planlar çoktan yapılmış:))) ilk gün zaten hiç giremem ve nasıl dayanacam bilmiyorum çünkü konyada kalacaz ertesi gün mersin burası çok alışkanlık yapıyo yaaa
rana kaka yapmış oleeey
bebişler nasıl kızlar
canım benim teşekkür ederim bende sporumdur sürekli ama arada insan kadın kadın hissetmek istiyo dimi ama :) bide zayıflasam tam süper olcak :)yakışır arkadaşıma güle güle giy cnm:)çok ii anlıyorum cnm seni:) bende uzun zaman sonra işe başlayıpta klsik kıyafetlere dönünce tuhaf ama mutlu hissettim kendimi oysa spor taklmayı daha çook severim:) ama ben o kadar topuklu giyemiyoeum cnm malesef eşim sorum yapıo benden kısa oluomuş o zaman bi de çok daha kadınsı duruyo tabi:)
beysal surat ifademi değiştirdin yaaa Allah yardımcın olsun niye yoğun olduğunu anladım
canım benim teşekkür ederim bende sporumdur sürekli ama arada insan kadın kadın hissetmek istiyo dimi ama :) bide zayıflasam tam süper olcak :)
ama sen öle diyince kendimi kötü hissettim ben bu benim işimpiskolojimi bozdun şimdiii
canım benim teşekkür ederim bende sporumdur sürekli ama arada insan kadın kadın hissetmek istiyo dimi ama :) bide zayıflasam tam süper olcak :)
evet cnm aynen öyle ama erkekler kadın kadın hissetmemizi pek istemio sanki evlendikten sonra:) kaç kilosun cnm boy kaç doğumdan kalma kilolar mı var
ama sen öle diyince kendimi kötü hissettim ben bu benim işimpiskolojimi bozdun şimdiii
cnm buarada senin menü tamamdır şimdiden afiyet olsun misafirlerine ay cnm makarna salatası çektiii çok severim de yanında da küçük sarı biber turşusu ohhhhh ağzım sulandı:)
ben hala turşu hele ki biber turşusu yemiyorum ya korkuyorum ranaya geçecek diye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?