- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.561
günaydın kuzular nasılsınız
rana kaka yapmış oleeey
bebişler nasıl kızlar
songülüm nasıl oldun kuzuucuum merak ediyorum senii bak bugün perşembe eşin yanında hava güzell oooh çıkta gez :) bu arada temizlikçi abla birkaç haftadır gelmiyor o yüzden soramadım tatlm
gülden yasmin ozcanan selcnec wavss67 sprint ve ismii hatırlayamadığım tüm arkadaşlar nasılsınız gün içersinde çok yazamıyorum malesef yoğunluk bugünde bütyük patronlardan ziyarete geliceklermiş o yüzden yine yazamayabilirim :)
ay kızlar dün akşam uzun süreden sorna kendime topuklu ayakkabı aldım Eki Görüntüle 712993 bunun neredeyse aynısı aldım ve kendimi çok mutlu hissettim çünkü uzun süredir spor ayakkabı ve dolgu topuk giyiordum kadın kadın hissettim kendimi :) ooh giydimde geldim iş yerine hava da güzel değmeyin keyfimeee
öyle yani nereden çıktı diyeceksiiz ama paylaşmak istedim :) hekese mutlu sağlıklı günleeeerrr
ya arkadaslar su altaki cizelge nsl yapiyorsunuz,bide evlilik cizelgesi var yaf ben yapamiyorum cailmiyim neyim :)
ee canım peki sen annenlere gidince nasıl girebilecekmisin buraya:
biz sizi özleriszzz:
canım gidince giremem büyük ihtimal yani telden takip ederim evde net var ama zaten 9 günlüğüne gidiyoruz nete girersem annem paralar net için mi geldin buraya diye zaten boş duracağımızı sanmıyorum çünkü planlar çoktan yapılmış:))) ilk gün zaten hiç giremem ve nasıl dayanacam bilmiyorum çünkü konyada kalacaz ertesi gün mersin burası çok alışkanlık yapıyo yaaa
canım en azından telden iyiyiz falan geldik yazarsın olurmu?
cnm buarada senin menü tamamdır şimdiden afiyet olsun misafirlerine ay cnm makarna salatası çektiii çok severim de yanında da küçük sarı biber turşusu ohhhhh ağzım sulandı:)
hehe gelcanım birlikte yiyelim:
tabiki insanlara böle şetyleri sölemek sıkıntı veriyor ama 4 senedir burdayım alıştım sanırım işimi seviyorum tabiki ama insanların mağdur olduğunu görmekde beni üzüyor neyseki hacze falan çıkmıyorum öyle birşey yok bizde onu avukatlarımız yapıyor biz burda idari işlerle uğraşıyoruz öyle yani senne zaman başlıcaksın işehaklısın bende var bu patavazsızlık ama napiim ya kendimi görür gibi oldum icra hukuk vs. zamamında hacze çıkmışlığım da olduğu için zor işler Ama kurtuldum çok şükür şimdi sadece asliye ceza mahkemesindeyim :))) sen seviyosan ben zor demişim önemli mi pef :)))
ne iş yapıordun cnm söyledin de ben atladım sanırım
tabiki insanlara böle şetyleri sölemek sıkıntı veriyor ama 4 senedir burdayım alıştım sanırım işimi seviyorum tabiki ama insanların mağdur olduğunu görmekde beni üzüyor neyseki hacze falan çıkmıyorum öyle birşey yok bizde onu avukatlarımız yapıyor biz burda idari işlerle uğraşıyoruz öyle yani senne zaman başlıcaksın işe
hukuk servisindeyim tatlım icralık telefonlara ve dava takiplerine bakıyorum
ben bayağıdır yiyorum cnm ama abartmıorum tabi. hamile kalmadan önce abartısız her soframda mutlaka acı biber turşusu olurdu cnm, çok severim inan acı olmayınca yemeklerin tadını bile alamazdım. hamileliğimde o nedenle en çok zorlandığım konu acı olduhala da alışabilmiş değilim. yiyorum biraz biraz şimdilik sıkıntı olmadı çok şükür
bal böcüğüme gidiyorum kızlar ben:) görüşürüz inş. öğleden sonra
canım düğün çizelgesi için sağ üst köşede profilim var oraya gir yapılıyor hakkımda olan yere tıkla aşağılara in evlilik panosu var ordan düzenleme yapabilirsin olmazsa resimli anlatayım sen bi dene
http://www.kadinlarkulubu.com/sorula...l-yapilir.html (Evlilik Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
canım düğün çizelgesi için sağ üst köşede profilim var oraya gir yapılıyor hakkımda olan yere tıkla aşağılara in evlilik panosu var ordan düzenleme yapabilirsin olmazsa resimli anlatayım sen bi dene
http://www.kadinlarkulubu.com/sorula...l-yapilir.html (Evlilik Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
cok tsk ederim cnm yaptim sanirim
Kizlarrr herkese gunaydinn
Gecmis uzun bi son sayfaya bakabildim
Beysalim ayakkabilarin cok hos cok begendim gule gule giyi bencede kadina cok yakisiyo esimfe sever ondan azcik topuklu almis anneler gunu hediyesini
Ay bu arada 2o.3o da uyuyyan aras 09.05 te kalkti korktugum gibi olmadi sizler nasilsiniz kizlar
Ben muge anliya bakiyorum pufffff nezen olu bulundu canim cok slklldi he
ah be kuzum izleme şu programları :)
anneler gününü hediyenin koysana fotosunu aaa dur bende koyim :) Eki Görüntüle 713066
eşim almış oğluşumun adına ilk anneler günü hediyemi :)
aa buarada songül unutoyrum hep sormayı yarenimin süprizini o gün mesaj atmıştın kuzum çok tatlı neler yaptılar annesi anlat bakalım
Oooo cok guzel mis tatlimm cok begendim gule gule kullan
Yaren okulda gosterilwr yapti beni aglartti tabi sonra kupa usrune ikimiIn resmi baskilanmis bide buzdolabina magnet
Paasta falan kestiler sumarttilar tabi bizi
Pc acayim yukleyim hemwn kus
Kizlarrr herkese gunaydinn
Gecmis uzun bi son sayfaya bakabildim
Beysalim ayakkabilarin cok hos cok begendim gule gule giyi bencede kadina cok yakisiyo esimfe sever ondan azcik topuklu almis anneler gunu hediyesini
Ay bu arada 2o.3o da uyuyyan aras 09.05 te kalkti korktugum gibi olmadi sizler nasilsiniz kizlar
Ben muge anliya bakiyorum pufffff nezen olu bulundu canim cok slklldi he
hoşgeldin cnm nasılsın bakalım iyileştinmi?
aras paşa nasıllar?
ohhh fotolar paylaşılıyo süperrr:
ya beysal özelden sende bana mailini ve telini atsan cnm
bende atayım tabi istersen?
vay vay vay ne güzeller yav :) maşallah çok zevkli bir seçim olmuş güle güle kullan güzelim yakışır arkadaşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?