2012 kasım bebekleri büyüyor..

ya arkadaslar su altaki cizelge nsl yapiyorsunuz,bide evlilik cizelgesi var yaf ben yapamiyorum cailmiyim neyim :)

canım evlilik çizelgesini profilinden yapıyosun o seni yönklendiriyo ama diyerini bende yapamıyom bicahilde benim:)

tabiki insanlara böle şetyleri sölemek sıkıntı veriyor ama 4 senedir burdayım alıştım sanırım işimi seviyorum tabiki ama insanların mağdur olduğunu görmekde beni üzüyor neyseki hacze falan çıkmıyorum öyle birşey yok bizde onu avukatlarımız yapıyor biz burda idari işlerle uğraşıyoruz öyle yani senne zaman başlıcaksın işe

ne iş yapıordun cnm söyledin de ben atladım sanırım

hukuk servisindeyim tatlım icralık telefonlara ve dava takiplerine bakıyorum

pardon cnm hatırladım:) benzer işler yapıoruz cnm bende idari para cezalarına bakıorum bir kamu kurumunda. ama benim iş yoğunluğum çok az size göre

il olunca daha da yoğun oluyodur demi ya.. benim ilk görev yerimde icra yok denecek kadar azdı ama Çanakkale almış başını götürü icralık çok.. icrada çalışmak beni harcadığım paraya daha çok değer vremem gerektiğni haybeye harcamamam gerektiğini öğretmişti çünkü yok yere saçma sapan şeyler yüzünden icralık oluyolar sırf eşyaları gitmesin die bütün evi falan eşlerinin üzerine yapıpı boşanıyolar formaliteden burda
iki ay ayrıldım ücretsiz izne 1 temmuzda başlayacağım Allahın izniyle o zaman rana da biraz daha büyümüş olacak ama bizim hesaba katmadığımız bişey var küçükken bakıcı olsaydı hem ona hem bana alışırdı ama şimdi bi tek bana alıştı napacam bilmiyorum keşke ayrılmayıp çalışmaya başlasaydım mı diyeyim bilemedim:18::18::18:

ben de çok severim turşuyu geçen dışardan döner yedim eşime acı biber istiyomusunuz dedi o da yok dedi fitil oldum ama adam yine içine koymuş iki biber turşusu temiz kalpliyim vesselam ikisini de yedim

Kizlarrr herkese gunaydinn
Gecmis uzun bi son sayfaya bakabildim
Beysalim ayakkabilarin cok hos cok begendim gule gule giyi bencede kadina cok yakisiyo esimfe sever ondan azcik topuklu almis anneler gunu hediyesini
Ay bu arada 2o.3o da uyuyyan aras 09.05 te kalkti korktugum gibi olmadi sizler nasilsiniz kizlar
Ben muge anliya bakiyorum pufffff nezen olu bulundu canim cok slklldi he

ah be kuzum izleme şu programları :)
anneler gününü hediyenin koysana fotosunu aaa dur bende koyim :)
eşim almış oğluşumun adına ilk anneler günü hediyemi :)

aa buarada songül unutoyrum hep sormayı yarenimin süprizini o gün mesaj atmıştın kuzum çok tatlı neler yaptılar annesi anlat bakalım

Oooo cok guzel mis tatlimm cok begendim gule gule kullan
Yaren okulda gosterilwr yapti beni aglartti tabi sonra kupa usrune ikimiIn resmi baskilanmis bide buzdolabina magnet
Paasta falan kestiler sumarttilar tabi bizi
Pc acayim yukleyim hemwn kus

Oooo cok guzel mis tatlimm cok begendim gule gule kullan
Yaren okulda gosterilwr yapti beni aglartti tabi sonra kupa usrune ikimiIn resmi baskilanmis bide buzdolabina magnet
Paasta falan kestiler sumarttilar tabi bizi
Pc acayim yukleyim hemwn kus

ayyyy çok güzeeel darısı başımızaa bizde o günleri görürürz inşallah merakla bekliyorum resimleri

hoşgeldin cnm nasılsın bakalım iyileştinmi?
aras paşa nasıllar?

ohhh fotolar paylaşılıyo süperrr:
ya beysal özelden sende bana mailini ve telini atsan cnm
bende atayım tabi istersen?

hoşgeldin cnm nasılsın bakalım iyileştinmi?
aras paşa nasıllar?

ohhh fotolar paylaşılıyo süperrr:
ya beysal özelden sende bana mailini ve telini atsan cnm
bende atayım tabi istersen?

ıyıyım cok sukur cnm bak aksam cenemde baya dusmus anladı ıyı olmusum hastayken yazmak bıle ıstemedı cnm
pasada ıyı
nıl nasıl bu sabah neler yaptı

vay vay vay ne güzeller yav :) maşallah çok zevkli bir seçim olmuş güle güle kullan güzelim yakışır arkadaşıma

tesekkur ederım cnm
ama en buyuk hedıye yarenımın okuldakı surprzıydı

ay onceden sordummu bılmıyorum hangı goz dr na gıdıyosun arkadasım benım muayne olmam lazım rutın
yenı lens lmam lazım ıkı gundur gozluk takıyorum arasın elınden zor alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…