- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.581
merhabalar arkadaslar
hepinizin kandili mubarek olsun
dualarinizda kabul olsun insallah
ıyıyım cok sukur cnm bak aksam cenemde baya dusmus anladı ıyı olmusum hastayken yazmak bıle ıstemedı cnm
pasada ıyı
nıl nasıl bu sabah neler yaptı
kızlar bu arada hepınızın kandılı mubarek tum duaları kabul olsun
ben arasın kahvaltısını ıhlamur ıle hazırladım kızlar afıyetle yedı
merhabalar arkadaslar
hepinizin kandili mubarek olsun
dualarinizda kabul olsun insallah
cnm hosgeldın nasılsın
ben arasın kahvaltısını ıhlamur ıle hazırladım kızlar afıyetle yedı
ah be kuzum izleme şu programları :)
anneler gününü hediyenin koysana fotosunu aaa dur bende koyim :) Eki Görüntüle 713066
eşim almış oğluşumun adına ilk anneler günü hediyemi :)
aa buarada songül unutoyrum hep sormayı yarenimin süprizini o gün mesaj atmıştın kuzum çok tatlı neler yaptılar annesi anlat bakalım
günaydın kuzular nasılsınız
rana kaka yapmış oleeey
bebişler nasıl kızlar
songülüm nasıl oldun kuzuucuum merak ediyorum senii bak bugün perşembe eşin yanında hava güzell oooh çıkta gez :) bu arada temizlikçi abla birkaç haftadır gelmiyor o yüzden soramadım tatlm
gülden yasmin ozcanan selcnec wavss67 sprint ve ismii hatırlayamadığım tüm arkadaşlar nasılsınız gün içersinde çok yazamıyorum malesef yoğunluk bugünde bütyük patronlardan ziyarete geliceklermiş o yüzden yine yazamayabilirim :)
ay kızlar dün akşam uzun süreden sorna kendime topuklu ayakkabı aldım Eki Görüntüle 712993 bunun neredeyse aynısı aldım ve kendimi çok mutlu hissettim çünkü uzun süredir spor ayakkabı ve dolgu topuk giyiordum kadın kadın hissettim kendimi :) ooh giydimde geldim iş yerine hava da güzel değmeyin keyfimeee
öyle yani nereden çıktı diyeceksiiz ama paylaşmak istedim :) hekese mutlu sağlıklı günleeeerrr
Aynen cnm
Esimle 17 yasunda tanistim 18 yasinda cikmaya baslafik 19 yasinda evlendim 21 de anne oldum iste arasta 27 de oldu erken yol aldik anlayacagin
1 gün mü cnm aramız:) sizin de kutlu olsun cnm. maşallah barekallah
Benim oğlum aynı kızın gibi cok cirkeft beni yataktan kaldırana kadar bağırıyor kalkınca hic biseyr yok benim oğlumda bana çekmiş inat gini:))
1 gün mü cnm aramız:) sizin de kutlu olsun cnm. maşallah barekallah
6 ay aşınızı oldunuz mu cnm siz ? bizim ki yarınbenim kız tembel daha dönemio dişimiz yok seninki ne alemde. Annem dio ki bu rahatına düşkün annesini eritiyo kendi totosunu büyütüyo:)
aramızda 3gun var ama klıo farkı ınanılmaz bız 6,5kgyuz daha yaaa 2940doğdu doktor ıyı dıo çokda harektlı zaten 1aydır dönuo ılerı gerı gdıo ama hala kılo bana az gelıo hele sızı duyuncaaaa offffffAy canım hoşbuldum.. Bebişi uyuttum hemen bir bakayım dedim, ben pc açıp bakana kadar uyandı.. Off sinir oluyorum bu çocuğa artık yaaa.. Gece 12 de başlıyorum sallamaya sabah 5'e kadar.. Salla salla öyle uyuyor.. Sabah 5 ten sonra da cin gibi kalkıyor.. Bu nasıl birşey yaa.. İlk oğlumda da merak ederdim, nasıl dayanıyor diye. Bunda da .. Nasıl dayanıyor yaa..
İyileşmene sevindim.. Çabuk atlattın şükür.. Çocukla çok zor yaa.. Bizde 2 haftadır yoğun griptik..
Benden bu kadar işte.. Şimdi gene zırlıyor.. Asla yerde yatıp oynamaz.. Gidip ilgileneyim şunla..
Off bende buraya gelip sohbet etmek istiyorum.. Öyle bir bunaldım ki, kimse anlayamaz halimden.. 2 muhabbet bile edemniyorum.. Rabb'im beterinden korusun yinede.. Bu durumumuza da hamdetmeliyim..
Bu arada 6 ay aşısını dün olduk bizde.. Çok şükür ateş yapmadı.. Hala 2 dişimiz var.. Veee 11.200 kg.mız.. Bu ay fazla almamış.. ilk yüzüstü dönme işlemini 2 gün önce yaptı.. Bir dahada denemedi.. Koca totosunu çekebildi yani.. İstese neler yapacaktaa.. Ağlamak en iyi yaptığı şey.. Zırlamak varken uğraşmıyor başka şeyle..
Beni unutmayın anacım hee.. Uğrayamıyorum.. Yazamıyorum..
Öptüm hepinizi...
aynen benımkıde yatakta bagırıoo sadece ben kalakana kadar aglamıo gıcık gıcık bagırıo mecbur kalkıorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?