2012 kasım bebekleri büyüyor..

ıyıyım cok sukur cnm bak aksam cenemde baya dusmus anladı ıyı olmusum hastayken yazmak bıle ıstemedı cnm
pasada ıyı
nıl nasıl bu sabah neler yaptı

nil iyidi teyzesi sabah ben işe gelince kalkmış hanfendi 7 buçukta yani..
cadının sağı solu belli olmuyoki:).)
bu akşam misafir gelecek bakalım nasıl olacak uykusu sıpanın..

kızlar bu arada hepınızın kandılı mubarek tum duaları kabul olsun

sağol cnm seninde kandilin mubarek olsun.

ben arasın kahvaltısını ıhlamur ıle hazırladım kızlar afıyetle yedı

bende bakıcı teyzemize söyledim dün yaptı ama beğenmemiş bizim ördek..

merhabalar arkadaslar
hepinizin kandili mubarek olsun
dualarinizda kabul olsun insallah

sağol canım hoşgeldin seninde kandilin mubbarek olsun..
songüllllll nereye gidiyon yaaa:
hiç konuşamadıkyine cnm..

cnm hosgeldın nasılsın

Ay canım hoşbuldum.. Bebişi uyuttum hemen bir bakayım dedim, ben pc açıp bakana kadar uyandı.. Off sinir oluyorum bu çocuğa artık yaaa.. Gece 12 de başlıyorum sallamaya sabah 5'e kadar.. Salla salla öyle uyuyor.. Sabah 5 ten sonra da cin gibi kalkıyor.. Bu nasıl birşey yaa.. İlk oğlumda da merak ederdim, nasıl dayanıyor diye. Bunda da .. Nasıl dayanıyor yaa..

İyileşmene sevindim.. Çabuk atlattın şükür.. Çocukla çok zor yaa.. Bizde 2 haftadır yoğun griptik..

Benden bu kadar işte.. Şimdi gene zırlıyor.. Asla yerde yatıp oynamaz.. Gidip ilgileneyim şunla..

Off bende buraya gelip sohbet etmek istiyorum.. Öyle bir bunaldım ki, kimse anlayamaz halimden.. 2 muhabbet bile edemniyorum.. Rabb'im beterinden korusun yinede.. Bu durumumuza da hamdetmeliyim..

Bu arada 6 ay aşısını dün olduk bizde.. Çok şükür ateş yapmadı.. Hala 2 dişimiz var.. Veee 11.200 kg.mız.. Bu ay fazla almamış.. ilk yüzüstü dönme işlemini 2 gün önce yaptı.. Bir dahada denemedi.. Koca totosunu çekebildi yani.. İstese neler yapacaktaa.. Ağlamak en iyi yaptığı şey.. Zırlamak varken uğraşmıyor başka şeyle..

Beni unutmayın anacım hee.. Uğrayamıyorum.. Yazamıyorum..

Öptüm hepinizi...

ben arasın kahvaltısını ıhlamur ıle hazırladım kızlar afıyetle yedı

arkadasim uyilesmisin cok sevindim
yoklugun belli oldu bi kac gun
arasada masallah ne guzel yiyo darisi bizimkilerin basina
benim kiza iki gundur kahvalti vermeye basladim songulcum
yumurta tuzsuz peynir ve mama karistirdim ama sevmedi
midesi bulaniyo
arkadadlar sizin verdiginiz yumurta tamamen katimi
bide ilk baslarda ne kadar yiyolardi bebisleriniz

kizlar hediyeleriniz cok guzel gule gule kullanin
biz sadece opucuk aldik hediye olarak
bide kizim elimden opmeye calisti
bunada sukur dimi

seninde ayakkabun cok guzel arkadasim
gule gule giy ben asla o kadar topuklu giyemem valla bravo

Aynen cnm

Esimle 17 yasunda tanistim 18 yasinda cikmaya baslafik 19 yasinda evlendim 21 de anne oldum iste arasta 27 de oldu erken yol aldik anlayacagin

bende 90dogumluyum esımde 89doğumlu.13yasında basladı ılıskımız çoçukluk ılk askım onunda benımde ılk ve tek askı yani:)13de basladı20yasında evlendım 22de bebegım oldu askımız masal gbı oldugu için kızımız MASAL oldu :)erken anne olmak çok guzel ama yaaa bıde tek basına buyutmek guzel sadece15gun yanımda annem vardı oda bebegıme degıl ev ısıne yardımcı oldu okdar tamamen kendın buyutmek harıkaaaaaa :)))onunla buyumek daha bı harıka

6 ay aşınızı oldunuz mu cnm siz ? bizim ki yarın benim kız tembel daha dönemio dişimiz yok seninki ne alemde. Annem dio ki bu rahatına düşkün annesini eritiyo kendi totosunu büyütüyo:)

benımkı15kasım doğumlu acayıp harektlı1aydır dönuo gerı gerı gdıodu 1haftadır ilerıde gıdıo ama encok kendı etrafında dönmeyı sevıoı ılerı gderken dayanamayıp popusunu ısrıom yaaa çok tatlı kaldırıo poposunu oturup oyuncak oynuo kendısı arkasına yastıkla desklıorum çok sevıo diş bızdede yok daha ama acayıp kasınıo bellı aşımızda salı gunu

Herkese günaydın kizlar nasilsiniz
Dün oğlum ilk defa 10 saat deliksiz uyudu bende uykumu aldım

Buarada regaib kandiliniz mübarek olsun dilerim bugün bütün dualariniz kabul olsun

aramızda 3gun var ama klıo farkı ınanılmaz bız 6,5kgyuz daha yaaa 2940doğdu doktor ıyı dıo çokda harektlı zaten 1aydır dönuo ılerı gerı gdıo ama hala kılo bana az gelıo hele sızı duyuncaaaa offffff

Kizlar birşey soracagim ben yiğit efem saçlarını kestirmek istiyorum 6 buçuk aylık suan aranızda kestiren oldumu hiç yada bir zarari olurmu:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…