- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
- 681
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.601
Kizlar birşey soracagim ben yiğit efem saçlarını kestirmek istiyorum 6 buçuk aylık suan aranızda kestiren oldumu hiç yada bir zarari olurmu:26::26:
ben çıkıyorum sen geliorsun cnm ya sağlık olsun da gönüller bir olsun:)cnm yıne denk gelemedık bak
afiyet sağlık sıhhat olsun kuzuna cnm ,yumurta ii pişmiş olmalı cnm . benim kzım da bu sabah anne sütüyle bisküvi yumurta peynir yemiş:)arkadasim uyilesmisin cok sevindim
yoklugun belli oldu bi kac gun
arasada masallah ne guzel yiyo darisi bizimkilerin basina
benim kiza iki gundur kahvalti vermeye basladim songulcum
yumurta tuzsuz peynir ve mama karistirdim ama sevmedi
midesi bulaniyo
arkadadlar sizin verdiginiz yumurta tamamen katimi
bide ilk baslarda ne kadar yiyolardi bebisleriniz
sağol cnm minnacıktı doğunca gerçekten:) hepsine maşallahyari yasiniz kutlu olsun
artik kocaman oldu brbeginiz
tüm bebişlerin hergünü mutlu sağlıklı geçsin inş.bızımde evelsi gun:)hepımızın yarı yası kutlu olsun ozman:)
benımkı15kasım doğumlu acayıp harektlı1aydır dönuo gerı gerı gdıodu 1haftadır ilerıde gıdıo ama encok kendı etrafında dönmeyı sevıoı ılerı gderken dayanamayıp popusunu ısrıom yaaa çok tatlı kaldırıo poposunu oturup oyuncak oynuo kendısı arkasına yastıkla desklıorum çok sevıo diş bızdede yok daha ama acayıp kasınıo bellı aşımızda salı gunu
Herkese günaydın kizlar nasilsiniz
Dün oğlum ilk defa 10 saat deliksiz uyudu bende uykumu aldım
Buarada regaib kandiliniz mübarek olsun dilerim bugün bütün dualariniz kabul olsun
dilekçim bizim kızın saçlarının arkası çok uzundu ve sürekli terletiyodu banyodayken arkayı hafif kısalttık şimdi rahatız tamamen kesen yok herhalde ama biz 1 yaşında sıfıra vurduracaz o zamana kadar kesmeyecez
ben çıkıyorum sen geliorsun cnm ya sağlık olsun da gönüller bir olsun:)
afiyet sağlık sıhhat olsun kuzuna cnm ,yumurta ii pişmiş olmalı cnm . benim kzım da bu sabah anne sütüyle bisküvi yumurta peynir yemiş:)
sağol cnm minnacıktı doğunca gerçekten:) hepsine maşallah
tüm bebişlerin hergünü mutlu sağlıklı geçsin inş.
yok cnm benim ki totosunu kaldıramıo . bu konuda bizim evde çeşitli rivayetler var, ananemiz dio ki totosunu kaldıramıo, babamız di ki benim kızım 3 hafta erken doğdu daha zamanı var... ama sonuç değişmio benim kız halinden memnun dönmeye niyeti yok:)
amin cnm hepimizn inş. buarada uykularınızın devamını dilerim
canım benim mesajdada yazdığım gibi altınovaya gidiomtesekkur ederım cnm
ama en buyuk hedıye yarenımın okuldakı surprzıydı
ay onceden sordummu bılmıyorum hangı goz dr na gıdıyosun arkadasım benım muayne olmam lazım rutın
yenı lens lmam lazım ıkı gundur gozluk takıyorum arasın elınden zor alıyorum
valla arada tutuyor benimki giyiyorum ama önde gizli platformu var :)seninde ayakkabun cok guzel arkadasim
gule gule giy ben asla o kadar topuklu giyemem valla bravo
Kizlar birşey soracagim ben yiğit efem saçlarını kestirmek istiyorum 6 buçuk aylık suan aranızda kestiren oldumu hiç yada bir zarari olurmu:26::26:
sağolun kızlar kaşık maması ile benim dediğim şeyin yani meyve pürelerinin farklı şey olduğunu yazdıklarınızdan anladım.ben kavanozdaki meyve pürelerini kaşık maması sanıyordum değilmiş farklı imiş.
bu arada kolaylık olsun diye bazen o kavanozdaki meyve pürelerinden alıyorum bazen kendim rendeliyorum.sizce o kavanozdaki meyve püreleri sağlıklımı annem kızıp duruyor bana bunlar sağlıklı değil sen yap diyor ama bazen o meyveyi bulamıyorumki kötümü yapıyorum almayayımmı o kavanozlardan acaba
Oğlumun saçları çok seyrek kestirip ki gür çıksın diye babasına kestirecegim ama korkuyorumda bi zarari olurmu diye
canım benim mesajdada yazdığım gibi altınovaya gidiom
valla arada tutuyor benimki giyiyorum ama önde gizli platformu var :)
ben kestirdim tatlım yani sıfıra vurdurmadım ama erdemimin saçları çok uzamıştı kendi kuaförüme götürdüm o baya kısalttı makasla ama şimdi yine uzadı havalar iyice ısınsın 3 numaraya vurdurdcam
bugün herkes çok yoğun galiba kimsenin sesi soluğu çıkmıo
gülden carmenares sız nasılsınız kızlar
gulden mınnos bu sabah uyumus annesıyle oynasmamıs he aynı uyku performans yarında beklıyoruz nılden
sagol cnm
esım goz hastanesnden almıs randavu hem su cızddırme olayına merak sardı onu sorucakmıs 16.10 da orda olucaz
ay erdemın saclarıda pek tatlu bız ancak yenıden saclandık dokulunce
geldım geldım hem ıs yapıcam hem sıze bakıcam kzum
nasıl oldu senın fıstık gecmıs okumadıım
hoşgeldin cnm iş de yok bugün çoook sıkıldım. kuzum ii teyzesi çok şükür altı aylık olduk bugün :) ama yarın aşımız var çok korkuorumneyse ananemiz kahvaltımızı yaptırmış anne sütü+1/8 yumurta sarısı+2 bisküvi+peynir= mutlu bebek:)
sen nasılsın canım aras paşa nasıl oldu?
ben burdayım ama bilgisayrım kilitleniyooooo
ben burdayım ama bilgisayrım kilitleniyooooo
ay evet bugun aktıflık yok
demek yarı yas oldunuz hayırlı olsun
oh kahvaltıya cok sevındm cnm aras ıyı azonce mutfak cekmece acmayı basardııııı
bak sen gıcık bilgisayara hep de bizleri bulur terslikler zaten
guldennn ne oluyo bılgısayara he offfff ysanı
ben o perfonmansı hiç beklemiyom eminim yarın daha 6da kalkar eminimmm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?