2012 kasım bebekleri büyüyor..

bı dusun bakayım annesı neden cunku o artık 6 aylık ve ek gıdaya hazır o sebepten
cnm hıc acelesı yok elbet donecek emeklıcek yurutecte ucacak
ay kımbılır ne tatlı halı vardı asalla tostosa
ay dr dan gelınce yaz cnm
ben arastan umutlu degılım bu ay 10 lg olduysa ne ala

yasminnn bence yarın 6da kalkıcak senin bal böcüğü dişimi kırıcam dedinya ondan yani:):)
bu arada akşam kaçta yatırıyosun cnm=
?

songülya siz nezaman gidiyosunuz sahi doktora cnm?

ay bben ıkısınede dusman

:):):)
hehehe:

boşa arası takip edioruz demedim cnm senin dr n dediklerini de takip ediorum ben. çünkü bizim dr da iş yok pek.cnm babamızın dişi 9 aylıkken çıkmış 15 aylıkkende yürümüş benim kuzunun yüzü gibi gelişimide babaya çekmiş:) anasına çekseydi dokuz aylık yürürdü deyip duruyo annem :) benhiç sürünmemişim de direkt yürümüşüm . son kontrolde 8400 dü kilomuz cnm boyumuz da 64 cm di uzamıo gibi gelio 50 cm doğdu kızım.inş. yarın şaşırtır beni. aynı ay sağlık ocağı 62 dr 8 ölçmüştü. en son sağlık ocağı 64 dedi bakalım yarın ne diyecek merak ediorum. akşamına haber veririm inş. cnm.

yasminnn bence yarın 6da kalkıcak senin bal böcüğü dişimi kırıcam dedinya ondan yani:):)
bu arada akşam kaçta yatırıyosun cnm=
?

ha ha beni yalancı çıkarmak için yapabilir kız o zaman ben geç kalırım he:) kafasına estiği zaman yatıo cnm ama akşam altıdan sonra çok mız mız oluyo en geç sekizbuçuk uyumuş oluo altıda yatmışlığı da çok yani:)

ama ama benim bal böcüğümün suçu yok annesiya bence sen onun uyku saatlerini ayarlamaya çalış yavaştan çünkü çok erken yatıyo
ben işe başlamama 20 gün varken nilin uyku saatlerini ayarladım artık düzenimiz fiks cnm
her akşam aynı şeyleri yapıyoruz ona uyuması gerektiğini falan anlatıyorum biyerde okumuştum bunuda pijamalarımızı giyiyoruz en erken 10 buçuk engeç 11 buçuk tabi olan üstü bi durum olmazsa bu saatler deyişmiyo tatlım.ç.

aman cnm neler denedim bi bilsen ama benim kız çok inatçı uykusu geldi mi onu oyalamak ne mümkün, o kadar ağlıo ki hiç bi türlü başedemiorum, bu ara biraz daha ii sekiz gibi uyuyo genelde buna da şükür. sabah da 4 civarı ayakta malesef ay hakkını yemiyim bugün beşte kalktı çok şükür:)

sohbet yeni başlamıştı ki benim vakit doldu bal böcüğüm beni bekler uykudan yeni kalkmış kuzum:) ben kaçar kızlar öpüyorum hepinizi. sabah görüşürüz ii bakın kendinize ve miniklerinize

doğru söylüyosun cnm onlar ne isterse ooo:
gün içinde uyku saatlerini kaydırmayı dene canım yavaş yavaş düzene girer benim balböcüğüm..

Canım burada kıyaslanacak en yanlış kişiyle kıyasladın bebişini.. Anormal olan benimki.. Ben burada daha benimkinden daha kilolu olanda duymadım.. Benim çocuklarım iri oluıyorlar.. Abisi de böyleydi.. Ama 7-8 aydan sonra yavaş yavaş gidiyor kilosu.. Hareketlenince..
Ama bak seninki maşaAllah çok hareketliymiş.. Benimki daha 2 gün önce ters dönmeyi başardı.. Onda da o kadar zorlandıki.. ıhh ıhh dşye diye.. ÖMaşaAllah seninki atletik.. Şişman bebek sevimli gibi oluyor ama hantalda oluyorlar.. Birde benimki gibi sürekli ağlayan bir bebekse, 11 kiloluk birşeyi akşama kadar üzerinde taşımak zorunda kalıyorsun.. Sonrada benim gibi kol bileği ve bel kaslarınad zedelenemler yaşıyrosun.. Artılarını düşün mutlu ol canım....

Eki Görüntüle 713468

Teyzoşlarr,
Diş buğdayı için bir hazırlık..
Böyle bir şey hazırladım..
Nasıl olmuş?

oraya bi yere maşallah sıkıştır canım nazar olacak diye korkuyoum yaa bu melek çoook tatlı :) maşallahı ekle gören maşallah demeyi unutursa yazıyı görünce söyler geri kalan kısmı mükemmel olmuş tebrikler:)

çok güzel olmuş tatlım ya bayıldıım :)

minaaaaaaaa sen nekeaar şanslı bi bebeksin bak annen senin için harikalar yaratıyo
msüperrr:

Sizleri seviyoruz teyzoşlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…