- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.621
sorma cnm bende nasıl mutlu oldum anlatamam kaşık alıo artık benim bal böcüğü şükürler olsun:) arası takip edio benim kızım :) bi farkla benim ki çok tembel totoyu kaldırmaya hiç niyeti yok yarın bakcaz kaç kilo olmuş yattığı yerde çok hareketli eller kollar hiç durmuo cnm ama iş dönmeye geldi mi tık yok dün yürütece koydum ööööle bakakaldı kuzum eşimle koptuk haline:) buarada maşallah paşama:)
aynen yaaa:
aman yazıyom yazıyom sayfayı kilitliyo
telefon bana düşman bilgisayar düşman ama kim kazanacak bennnnnnnnn:
bı dusun bakayım annesı neden cunku o artık 6 aylık ve ek gıdaya hazır o sebepten
cnm hıc acelesı yok elbet donecek emeklıcek yurutecte ucacak
ay kımbılır ne tatlı halı vardı asalla tostosa
ay dr dan gelınce yaz cnm
ben arastan umutlu degılım bu ay 10 lg olduysa ne ala
ay bben ıkısınede dusman
bı dusun bakayım annesı neden cunku o artık 6 aylık ve ek gıdaya hazır o sebepten
cnm hıc acelesı yok elbet donecek emeklıcek yurutecte ucacak
ay kımbılır ne tatlı halı vardı asalla tostosa
ay dr dan gelınce yaz cnm
ben arastan umutlu degılım bu ay 10 lg olduysa ne ala
yasminnn bence yarın 6da kalkıcak senin bal böcüğü dişimi kırıcam dedinya ondan yani:):)
bu arada akşam kaçta yatırıyosun cnm=
?
ha ha beni yalancı çıkarmak için yapabilir kız o zaman ben geç kalırım he:) kafasına estiği zaman yatıo cnm ama akşam altıdan sonra çok mız mız oluyo en geç sekizbuçuk uyumuş oluo altıda yatmışlığı da çok yani:)
ama ama benim bal böcüğümün suçu yok annesiya bence sen onun uyku saatlerini ayarlamaya çalış yavaştan çünkü çok erken yatıyo
ben işe başlamama 20 gün varken nilin uyku saatlerini ayarladım artık düzenimiz fiks cnm
her akşam aynı şeyleri yapıyoruz ona uyuması gerektiğini falan anlatıyorum biyerde okumuştum bunuda pijamalarımızı giyiyoruz en erken 10 buçuk engeç 11 buçuk tabi olan üstü bi durum olmazsa bu saatler deyişmiyo tatlım.ç.
aman cnm neler denedim bi bilsen ama benim kız çok inatçı uykusu geldi mi onu oyalamak ne mümkün, o kadar ağlıo ki hiç bi türlü başedemiorum, bu ara biraz daha ii sekiz gibi uyuyo genelde buna da şükür. sabah da 4 civarı ayakta malesefay hakkını yemiyim bugün beşte kalktı çok şükür:)
sohbet yeni başlamıştı ki benim vakit doldu bal böcüğüm beni bekler uykudan yeni kalkmış kuzum:) ben kaçar kızlar öpüyorum hepinizi. sabah görüşürüz ii bakın kendinize ve miniklerinize
aramızda 3gun var ama klıo farkı ınanılmaz bız 6,5kgyuz daha yaaa 2940doğdu doktor ıyı dıo çokda harektlı zaten 1aydır dönuo ılerı gerı gdıo ama hala kılo bana az gelıo hele sızı duyuncaaaa offffff
Eki Görüntüle 713468
Teyzoşlarr,
Diş buğdayı için bir hazırlık..
Böyle bir şey hazırladım..
Nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 713468
Teyzoşlarr,
Nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 713468
Teyzoşlarr,
Nasıl olmuş?
çok güzel olmuş tatlım ya bayıldıım :)
oraya bi yere maşallah sıkıştır canım nazar olacak diye korkuyoum yaa bu melek çoook tatlı :) maşallahı ekle gören maşallah demeyi unutursa yazıyı görünce söyler geri kalan kısmı mükemmel olmuş tebrikler:)
minaaaaaaaa sen nekeaar şanslı bi bebeksin bak annen senin için harikalar yaratıyo
msüperrr:
Sizleri seviyoruz teyzoşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?