- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.641
unutmadım bak aklımdasın selam vermeden geçme :))
tatlım benim:))) inadım kırıldı geçmişi okumayı bıraktım yazayım dedim iyi etmişim selamını kaçırsaydım üzülürdüm...bu aralar herşey bana karşı sizlerle aramıza kara kediler giriyyyy
bugün bağlantım berbat dün de doğalgazcılar evi basmıştı:))
sizleri özledim
ozcananım Rana kızçem nasıl oldu başardı mı minikim? hayırlı haberler ver tatlım.
sprintcim senin de hasta olduğunu bilmiyordum çok geçmiş olsun canım songülcüm sen de iyileşmişsindir umarım
selnec kızın muhteşemmm bir güzellik 41 kere maşallah bıdışa Allah size bağışlasın... katalog bebeği maşallah:)
kızlar hepinize yazmak hepinizle sohbet etmek istiyorum ama olmuyor
hepinize selamlar:)
tatlım benim:))) inadım kırıldı geçmişi okumayı bıraktım yazayım dedim iyi etmişim selamını kaçırsaydım üzülürdüm...bu aralar herşey bana karşı sizlerle aramıza kara kediler giriyyyy
sizleri özledim
ozcananım Rana kızçem nasıl oldu başardı mı minikim? hayırlı haberler ver tatlım.
sprintcim senin de hasta olduğunu bilmiyordum çok geçmiş olsun canım songülcüm sen de iyileşmişsindir umarım
selnec kızın muhteşemmm bir güzellik 41 kere maşallah bıdışa Allah size bağışlasın... katalog bebeği maşallah:)
6 ay aşınızı oldunuz mu cnm siz ? bizim ki yarınbenim kız tembel daha dönemio dişimiz yok seninki ne alemde. Annem dio ki bu rahatına düşkün annesini eritiyo kendi totosunu büyütüyo:)
sizleri özledim
canım benim biz de özellik ben :) seni çok özledik ya ne zaman online olacaksın önceden en azından günde bi kere giriodun şimdi o da kalmadı rana hanım iyi kayısı iyi geldi teyzesi türkiz napıyo bakalım büyümüştür iyice büyüdükçe huyları da değişiyo:)) gerçekten aksatmaburayı arada haber ver
bizi ihmal etme cnm bizde burdayızzz:
şimdi oldu madem giremiosun böyle yaz beni gülümset öyle gitt:))) yerim ben onun temizlenmiş totişini:)))) baya yapmış maşallah suphanallah bizim öyle sırta kadar olan devrimiz kapandı galiba eke geçince senin kız suyu sevecek anlaşılan :)) ben lavaboda bi kaç kez yüzünü yıkamıştım yemekten sonra bugün önünden geçerken elimi musluğa uzattım baktım yüzünü buruşturuyor:)))) başını çeviriyo:) yok bunlar çok akıllı bizi geçecekler uyanıklıkta parmaklarında oynatacaklar belli:))canım umarım geçici bir kısmetsizliktir benimkisi çünkü eksikliğinizi çok hissediyorum:)
kayısının iyi gelmesine çok sevindim canım bildiğin gibi bizim de kaka maceralarımız var en son 5 günlük bir rekor kırmıştı ama kakanın cinsi konusunda bir değişiklik yoktu. yanılmıyorsam salı günü hazırlandım, cimcimeyi giydirmeyi en sona bırakıyorum çünkü anakucağına bağladığın an kapıdan çıkana kadar ortalığı yıkıyor cadaloz:)) hazırlanırken farketmiştim kaka yaptığını altını açayım dedim o da ne, çıtçıtlısının bel çevresi tamamen kaka, hadi o neyse bir açtım bezi üstten aralayıp bakıyorum nerdeyse taşacak, ıslak mendil tıkıştırdım içeri, biraz kontrol altına aldım doğru lavaboya:) garibim uslu uslu yıkanıyor bir ara yoruldum lavaboya bastırdım ayaklarını bir baktım ellerini akan suyun altına tutuyorçok sevimliydi
anacım bu garibanlar da kaka yapsalar suç yapmasalar suç :) aman yapsınlar da isterse ensesine çıksın1:
teyzesi Türkizcik günde iki kez 1 tatlı kaşığı herobaby sütlü pirinç ununa 1 tatlı kaşığı pekmezle 1 biberon mama bitiriyor tabi ki yanında eskiden olduğu gbi ne zaman isterse meme:)
meyveye ara vermiştim tekrar başliym diyorum bir de altı ay dolsun yoğurt ve sebzeye başlamak istiyorum çok özeniyorum size:) o oburcuk cimcimeyi öp benden taraf:)
ben şimdilik müsaade istiyorum işten çıkayım pamuğuma kavuşayım özledimher ne kadar işten geldiğimde beni pek sallamasa da ben yine de can atıyorum
en yakın zamanda çoklu sohbete katılıcam inşallah
hepinize selamlar, sevgiler, öpücükler....
canım umarım geçici bir kısmetsizliktir benimkisi çünkü eksikliğinizi çok hissediyorum:)
kayısının iyi gelmesine çok sevindim canım bildiğin gibi bizim de kaka maceralarımız var en son 5 günlük bir rekor kırmıştı ama kakanın cinsi konusunda bir değişiklik yoktu. yanılmıyorsam salı günü hazırlandım, cimcimeyi giydirmeyi en sona bırakıyorum çünkü anakucağına bağladığın an kapıdan çıkana kadar ortalığı yıkıyor cadaloz:)) hazırlanırken farketmiştim kaka yaptığını altını açayım dedim o da ne, çıtçıtlısının bel çevresi tamamen kaka, hadi o neyse bir açtım bezi üstten aralayıp bakıyorum nerdeyse taşacak, ıslak mendil tıkıştırdım içeri, biraz kontrol altına aldım doğru lavaboya:) garibim uslu uslu yıkanıyor bir ara yoruldum lavaboya bastırdım ayaklarını bir baktım ellerini akan suyun altına tutuyorçok sevimliydi
anacım bu garibanlar da kaka yapsalar suç yapmasalar suç :) aman yapsınlar da isterse ensesine çıksın1:
teyzesi Türkizcik günde iki kez 1 tatlı kaşığı herobaby sütlü pirinç ununa 1 tatlı kaşığı pekmezle 1 biberon mama bitiriyor tabi ki yanında eskiden olduğu gbi ne zaman isterse meme:)
meyveye ara vermiştim tekrar başliym diyorum bir de altı ay dolsun yoğurt ve sebzeye başlamak istiyorum çok özeniyorum size:) o oburcuk cimcimeyi öp benden taraf:)
ben şimdilik müsaade istiyorum işten çıkayım pamuğuma kavuşayım özledimher ne kadar işten geldiğimde beni pek sallamasa da ben yine de can atıyorum
en yakın zamanda çoklu sohbete katılıcam inşallah
hepinize selamlar, sevgiler, öpücükler....
canım bu aralar biraz aksaklıklar oldu inşallah artık daha sık katılıcam sohbete:)
öpüyorum...
günaydın kuzular nasılsınız
rana kaka yapmış oleeey
bebişler nasıl kızlar
songülüm nasıl oldun kuzuucuum merak ediyorum senii bak bugün perşembe eşin yanında hava güzell oooh çıkta gez :) bu arada temizlikçi abla birkaç haftadır gelmiyor o yüzden soramadım tatlm
gülden yasmin ozcanan selcnec wavss67 sprint ve ismii hatırlayamadığım tüm arkadaşlar nasılsınız gün içersinde çok yazamıyorum malesef yoğunluk bugünde bütyük patronlardan ziyarete geliceklermiş o yüzden yine yazamayabilirim :)
ay kızlar dün akşam uzun süreden sorna kendime topuklu ayakkabı aldım Eki Görüntüle 712993 bunun neredeyse aynısı aldım ve kendimi çok mutlu hissettim çünkü uzun süredir spor ayakkabı ve dolgu topuk giyiordum kadın kadın hissettim kendimi :) ooh giydimde geldim iş yerine hava da güzel değmeyin keyfimeee
öyle yani nereden çıktı diyeceksiiz ama paylaşmak istedim :) hekese mutlu sağlıklı günleeeerrr
Eki Görüntüle 713468
Teyzoşlarr,
Diş buğdayı için bir hazırlık..
Böyle bir şey hazırladım..
Nasıl olmuş?
il olunca daha da yoğun oluyodur demi ya.. benim ilk görev yerimde icra yok denecek kadar azdı ama Çanakkale almış başını götürü icralık çok.. icrada çalışmak beni harcadığım paraya daha çok değer vremem gerektiğni haybeye harcamamam gerektiğini öğretmişti çünkü yok yere saçma sapan şeyler yüzünden icralık oluyolar sırf eşyaları gitmesin die bütün evi falan eşlerinin üzerine yapıpı boşanıyolar formaliteden burda
iki ay ayrıldım ücretsiz izne 1 temmuzda başlayacağım Allahın izniyle o zaman rana da biraz daha büyümüş olacak ama bizim hesaba katmadığımız bişey var küçükken bakıcı olsaydı hem ona hem bana alışırdı ama şimdi bi tek bana alıştı napacam bilmiyorum keşke ayrılmayıp çalışmaya başlasaydım mı diyeyim bilemedim:18::18::18:
ben de çok severim turşuyu geçen dışardan döner yedim eşime acı biber istiyomusunuz dedi o da yok dedi fitil oldum ama adam yine içine koymuş iki biber turşusu temiz kalpliyim vesselam ikisini de yedim
ne bileyim canım ya aklı eriyo artık iyice bağlandık birbirimize onsuz hiç bişi yapasım gelmiyor ben ayrı kendimi bıraktım o nasıl kalacak bensiz babasına emanet edemezken... gün yaklaştıkça ben daha da strese giriyorum kime emanet edecem kuzumucanım 6-7 ayınız dolacak birlikte ne güzel.çalışan anneler ne kadar erken verirlerse o kadar iyi dediğin gibi o gün eninde sonunda gelecek nasıl olsa.ama o zamana kadar ne kadar çok birlikte olabilirsek kardır bence.hem sen benim suratımı niye beğenmiyon bakiim.eşi evde olmayınca bayram eden süslü kadınım ben
Kizlar kizim iki hafta sonra alti ayini dolduruyor simdiye kadar sadece anne sutu verdim arada yogurt ve meyve tattirdim pek sevmise benziyodu bugun birtane havucla bir patates kyanatip rondodan gecrdim lapa gibi oldu ikinci kasigimizda bogazina durdurdu kustucok korktum bogulacak gibi oldu elim ayagim titredi bidahaki sefere corba gibi yapicam daha sulu yani boyle baskasak daha iyi demi ben de sadece tattirmak icin vermistim bidaha yanliz cesaret edemem :) nekadar zayif bir anneyim yaaa
Kuzum iki gindir arkadasin pek hastaydi cnm okudum ama dermanim yoktu pc gecince bole uzun uzin ballandirarak yazicam tamammi tatlim
Bizim sulukumiz akitmiyo ama aldigun yere git kuzum akittir oracikta hatali olmali
Biz bunu pipimiz var diye aldik olmaz bole de
Cok sevindim cnm.bebiskonun sevmesine demek sizinki acikniyo ici yaniyo hep
Ay ne tepki veriyi verince limon yutmus gibimi yapiyo
tatlım bebeğin kıyafetlerini hepsini birmi yıkıyorsunAman gitme kiz hemen sohpet etmem cikyi senle bi anda
Iyi yapmussin cnm gez valla burada hava cok soguk bende yarina iyileseyom gezcrm bi guzel oh
Ben on yikama yapmiyorum 5o derecede yikiyorum bi guzel
hoş geldin jandı kızım senden 2 gün büyük hehe:)) sonraki mesajını gördüm de bişi takıldı kafama eşin özel harekat ve doğuya gidince kaynananda kalıyosun ama eşin doğuda en az 2 yıl kalmıyor mu?? sen bu 2 yıl boyunca eşinden ayrı mı kalıyosun belli bi evin yok mu kuzenim özel harekat şu anda şrnak cizdede ama eşi de onun yanında yani hiç ayrılmadılar sadece eşyalarını götürmediler ordan 2. el aldılar 1 yıl sonra yine tayinleri çıkacak gelcekler bu taraflara.. sen sürekli mi ayrı kalıosun merak ettim.. hayır tamam yanında kızın var sana destek ama kızın hani ara babasını görüyo...
ne çok ağustoslu varmış yahu :)) 12.08.1986
iş için olanları anlarım hamileyken idari hakimlik sınavı için ankaraya gitti.. 22 kasımda dedim bak 24 kasımda doğuracam ben haberin olsun yok dedi bensiz girmeyeceksin doğumhaneye girdim... onu görmeden doğum yaptım ölsem pat diye vicdan yapar mıydı bilemiyorumonlara falan hiç kızmadım ama haftanın 2 günü ilçe dışına çıkmasına sinir oldum zaten yağmurlu kaygan zemin Allah korusun tamam olacakla öleceğe çare yok ama eşeği sağlam kazığa da bağlamak lazım sinir oldum zaten dün gece müdürü bi ton laf söylemiş orda işte erkanın eşi izin vermedi erken gidelim sonra çok kızar diye nefret ediyorum o fred çakmaktaştaaaaan
Allah iyiliğini o ne surat cümle sonundaki
küsem mi şimdi
günaydın kandilin mübarek olsun cnım rana iyi çok şükür kayısı işe yaradı ama prinç unuyla vermeye devam edecem bu sefer de cır cır etmeyeyim prinç unumuz hep kayısılı olacak dün yaptıktan sonra sabah bi baktım yapmış yine
sen nasılsın nilim nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?