- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.661
hoş geldin canım hayırlı kandiller dualarda buluşmak dileğiyle...merhaba arkadaşlar nasılsınız
hepinizin regaip kandili mübarek olsun bu gece tüm dualarımız kabul olur inşallah
iyi kandiller
özcananım biz denizlide duruyoruz evim burda yani.özel harekat polisleri batıyada çıksa tayinleri 2 ay batıda 1 ay doğuda görev yapıyor.hatta bazen 1 ayıda geçiyor.yani ben 2 ay denizlide 1 ay uşakta olurorum.bugün misafir vardı yine giremedim.birde kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum.ben atanamayan öğretmenlerdenimde.bana hoşgeldin diyen arkadaşlarımada çok teşekkür ederim.hoşbulduk.
kızlar gecmısı okumadan dan dıe soruorum alaksız olabılır ama merak ettım :)bugun adetımın 5.gunuydu saglık ocagına gttım mıcroygnom 21 olan dogum kontrol hapını verdı 5.gununde olduğum için bugun iç dedı içtim ama mıde bulantısı var yan etkısı olabılır dedı içinizde bu ilacı kullanan varmı saglık ocakları bunu ücretsız verıomus oyuzden kullanan olabılır dıe soruorum merak ettım bu yan etkı ne kdar surer
ben spiral ciyim canım ohh temiz ilaç milaç yok mide bulantısı olur mu olmaz mı bilmem ama ben ocakta yemeği bile unuturken hap içmek aklma bile gelmez... işi tehlikeye atamam bir hafta adet olmadım spiral taktırmadan önce Allahım dedim hamileyim kesin( doktora git kan ver sonuç temiz... haftasına adet oldum ertesi günü taktırdım hem de sağlık ocağında...
tatlım benim:))) inadım kırıldı geçmişi okumayı bıraktım yazayım dedim iyi etmişim selamını kaçırsaydım üzülürdüm...bu aralar herşey bana karşı sizlerle aramıza kara kediler giriyyyy
bugün bağlantım berbat dün de doğalgazcılar evi basmıştı:))
sizleri özledim
ozcananım Rana kızçem nasıl oldu başardı mı minikim? hayırlı haberler ver tatlım.
sprintcim senin de hasta olduğunu bilmiyordum çok geçmiş olsun canım songülcüm sen de iyileşmişsindir umarım
selnec kızın muhteşemmm bir güzellik 41 kere maşallah bıdışa Allah size bağışlasın... katalog bebeği maşallah:)
kızlar hepinize yazmak hepinizle sohbet etmek istiyorum ama olmuyor
hepinize selamlar:)
ehehe bizimde kakamız badilerimize hala geçiyo yaaa:
ama çok komik oluyolar gerçekten
bu arada canım nilde beni eve gidince görmemezlikten geliyo resmen tepki veriyo eminim.
ama sabah uykudan uyandığında beni görünce çok seviniyoooo:
bizde öptük seni ve minik kelebeyi cnm..
Kizlar kizim iki hafta sonra alti ayini dolduruyor simdiye kadar sadece anne sutu verdim arada yogurt ve meyve tattirdim pek sevmise benziyodu bugun birtane havucla bir patates kyanatip rondodan gecrdim lapa gibi oldu ikinci kasigimizda bogazina durdurdu kustucok korktum bogulacak gibi oldu elim ayagim titredi bidahaki sefere corba gibi yapicam daha sulu yani boyle baskasak daha iyi demi ben de sadece tattirmak icin vermistim bidaha yanliz cesaret edemem :) nekadar zayif bir anneyim yaaa
kaç numara bez kullanıyorsunuz.biz molfix 3 numaradaydık(biraz fazla stoklamışım da)3 gün önce 4e geçtik de kızçem rahatladı.bugün öyle bir kaka yaptı ki bu da badiye geçmediyse bi daha geçmez sanırım
hoş geldin canım hayırlı kandiller dualarda buluşmak dileğiyle...
püff niye böyle yaa sen evlenirken demi özel harekattı eşin.. ben doğuda görev yaparken özel harekatlar hep bekardı hiç evli görmedim ben
bi de bu hep mi böyle devam edecek bu mübarek gece inşallah atanırsın canım yaa innnşaaalllah
Eki Görüntüle 713468
Teyzoşlarr,
Diş buğdayı için bir hazırlık..
Böyle bir şey hazırladım..
Nasıl olmuş?
gunaydın kızlarrrr bebıslerle harıka bı gun dılıorum hepınızı buarada cumanız mubarek olsun kızlar masal dil cıkarıp tükürmeye basladı çok hosuna gdıo bıde yaparken guluo buarda gıdıklanmaya basladı çok tatlı kıkırdıo çatlıcak gülmekten yaaaa dün gece koptum onlaaaa
günaydın hayırlı cumalar kızlar öpüyorum hepinzii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?