2012 kasım bebekleri büyüyor..

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz?buaralar cok giremiyorum.kandiliniz mubarek olsun.hepiniz iyisinizdir.hepinizi optum.simdi cikmam lazim tekrar vorusuruz

merhaba arkadaşlar nasılsınız
hepinizin regaip kandili mübarek olsun bu gece tüm dualarımız kabul olur inşallah
iyi kandiller

merhaba arkadaşlar nasılsınız
hepinizin regaip kandili mübarek olsun bu gece tüm dualarımız kabul olur inşallah
iyi kandiller
hoş geldin canım hayırlı kandiller dualarda buluşmak dileğiyle...

püff niye böyle yaa sen evlenirken demi özel harekattı eşin.. ben doğuda görev yaparken özel harekatlar hep bekardı hiç evli görmedim ben
bi de bu hep mi böyle devam edecek bu mübarek gece inşallah atanırsın canım yaa innnşaaalllah

kızlar gecmısı okumadan dan dıe soruorum alaksız olabılır ama merak ettım :)bugun adetımın 5.gunuydu saglık ocagına gttım mıcroygnom 21 olan dogum kontrol hapını verdı 5.gununde olduğum için bugun iç dedı içtim ama mıde bulantısı var yan etkısı olabılır dedı içinizde bu ilacı kullanan varmı saglık ocakları bunu ücretsız verıomus oyuzden kullanan olabılır dıe soruorum merak ettım bu yan etkı ne kdar surer

ben spiral ciyim canım ohh temiz ilaç milaç yok mide bulantısı olur mu olmaz mı bilmem ama ben ocakta yemeği bile unuturken hap içmek aklma bile gelmez... işi tehlikeye atamam bir hafta adet olmadım spiral taktırmadan önce Allahım dedim hamileyim kesin ( doktora git kan ver sonuç temiz... haftasına adet oldum ertesi günü taktırdım hem de sağlık ocağında...

sağlık ocağında mı :44: kız sizin sağlık ocağı baya iyi o zaman bizim burdakinde idrar testi bile yok kendin alıp öyle yapıyorsun test pozitifse kan alıyolar senden

sağol canım benim.iyileştim de göreve başladım kızımla

kaç numara bez kullanıyorsunuz.biz molfix 3 numaradaydık(biraz fazla stoklamışım da)3 gün önce 4e geçtik de kızçem rahatladı.bugün öyle bir kaka yaptı ki bu da badiye geçmediyse bi daha geçmez sanırım

canım o çok normal daha 6 dolmadığından hazır olmayabilir verdiklerine.dediğin gibi biraz daha sulu yap zamanla koyulaştır

biz 1 aydır 4 kullanıyoruz 3de hep badisine geçiyodu 4e geçtim rahat ettim valla ilk başlarda büyük geliyodu ama

evet canım evlenirkende özel harekattı.zaten daha 1,5 senelik evliyim.o mesleğini seviyor napıyım bende bişey diyemiyorum tabi.olan bana oluyorda napıyım nasip böyleymiş.iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah busene atanabilirim.kızlar gören msjımı gören herkesden rica etsem benim içinde dua edebilirlermi.hani başkalarının senin için ettiği dualar daha çabuk kabul olurmuşya.belki kabul olur.bebişin mama vakti.ben çıktım hepinize hayırlı geceler.

gunaydın kızlarrrr bebıslerle harıka bı gun dılıorum hepınızı buarada cumanız mubarek olsun kızlar masal dil cıkarıp tükürmeye basladı çok hosuna gdıo bıde yaparken guluo buarda gıdıklanmaya basladı çok tatlı kıkırdıo çatlıcak gülmekten yaaaa dün gece koptum onlaaaa

Dün babasıyla ben oglusumuzun saçlarını kestik maasallah hiç sesi çıkmadi hatta hoşuna bile gitti:)))))
Ve çook tatli oldu keltos oğlum

Günaydın canimm seninde cuma hayirli olsun yerim ben o cimcimeyi ne tatlı gülüyordur oo demi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…