2012 kasım bebekleri büyüyor..

önemli değil cnm bu sabah da bizim kurumda yoktu net ancak girebildim. maşallah bebişine cnm bernim kız da hala dönmeye çalışıo tembel kızım evde kalacak:) ayyy aşı bu öğleden sonra iice stres oldum ağlayacak diye

merak etme cnm inş. ii bi bakıcıyla karşılaşacaksınız inanıyorum allahın izniyle. bi kaç gün içinde de alışacak prenses inş. bakıcı teyzesine.buarada allah korumuş cnm ççok zor bi an bi anne için. allah esirgesin yavrularımızı

geçen hafta bi kaç gün benim kuzu da tükürmeye başladı ağzından çıkanlara bakıp gülüordu çok tatlı oluolar cnm anlayabiliyorum seni:)

Gunaydin guSel anneler

Hayırlı cumalar
günaydın cnm nasılsın
Dün babasıyla ben oglusumuzun saçlarını kestik maasallah hiç sesi çıkmadi hatta hoşuna bile gitti:)))))
Ve çook tatli oldu keltos oğlum
neyle kestiniz cnm sıfır mı oldu yani
günaydın hayırlı cumalar kızlar öpüyorum hepinzii

sana da hayırlı cumalar cnm günaydın

Evet yaaa onlar güldükce bizde gülüyoruz evimizin neşesi oluyor bebeklerimiz:)))

kesınlıkle yaa bebiş yokken meger ne boşmuş ev yaaa ıkımızde calısoz gelıoz yatıoz sabah ış ama şimdi babası ısten heycanla gelıo bugun naptı benım cımcımem dıe saatlerce oynuo uyutuo çok hosuna gdıo onla ugrasmak babasınn hiç bızsız gezmeye dısarı falan cıkmıo ya hep evdeyız yada beraber dısarddayız yaaa iyıkı olmus masal bızı bırbızrımıze daha çok bagladı ıyıkı varsın sen olmasan kızımda olmazdı deyıp hep sarılıo bana çok hoşş yaaa canım kızm benım nasılda sımdıden bagladın bızı ıste sımdı aile olduk...

ne güzel anlatmışsın cnm yaaa allah mutluluğunuz daim etsin inş.

Günaydın bitanemm iyiyim canım 5 ten beri ayaktayız oğlumla sen nasılsın canim prensesimiz nasil))
Makine ile canım arkalari sifira vurdukta önlerine güvenemedik makine ile zarari olr diye:))

Günaydın bitanemm iyiyim canım 5 ten beri ayaktayız oğlumla sen nasılsın canim prensesimiz nasil))
Makine ile canım arkalari sifira vurdukta önlerine güvenemedik makine ile zarari olr diye:))

ay benim kzım bu sabah ilk defa 5 buçukta kalktı çok mutlu oldum:) prenses ii cnm çok şükür ama öğleden sonra keyfi kaçacak kuzumun aşısı var inş. boy pos gelişimi iidir de bana moral olur. bizde yeni doğunda kesecektik ama korktuk cnm bi de erken doğdu ya :)

Nekadar güzel sevgini kelimelere dokmussun bende esimle evlenip onun durduğu yere geldim ailemden uzakta1 sene çook zor geçti kimseyi tanımıyorum kimsem yok eşimin ailesi zaten bi işe yaramazdi oğlum geldi şimdi onunla zamanim nasıl grctigini anlamiyorum bile eşimde işte her dakika arıyor çocuk evin gülü onlarsız olmaz

Allahim olmayan herkese bu tati tattirsin

Dahami erken kalkiyordu canim:)))ayy kiyamam ya aşı deme bana ikinci aşısinda oğlum ateşlendi devamli ağladı insallah prensesin kolay atlatır.bende 25 gün erken doğum yaptım suan 6 buçuk aylık kestik guzel oldu bende korktum eşime aman kafasina degdirme diye diye kafasını yedim amq hiç korkulacak birşey yokmuş canim

evet cnm en geç beşte ayaktaydık bugün beş buçuk oldu genelde 4 te ayakta) akşam da 8 de uyuyo.benimki de 22 gün erken cnm:) aslında tepesi hariç gerisi döküldü zaten o zman kessek ii olurdu şimdi üstte uzunlar var bayağı kıyamıyorum :) sıhhatler olsun buarada cnm

Benimki akşam 10 buçukta uyuyor sabah 6 da kalkıyor ve gecede iki üç kez uyaniyor canimm yine prensesin akşam erken yatiyormus cnm erken kalkmasi normal
Ben ilk saclarinit sakladim. cnm kesince çok tatli olur bence.
Sağol cnm buarada:)))

sanırım yaşında kestircez cnm o zaman da hiç işime gelmiycek biliyorum iice uzamış olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…