- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.681
Günaydın
Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun..
Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin....
Gunaydin kizlar hepinize hayirli cumalar
Günaydın canimm seninde cuma hayirli olsun yerim ben o cimcimeyi ne tatlı gülüyordur oo demi :))))
hemde ne tatlı offff yaaaa hep hep hep gulsün böyleee
canım ınternette bı sorun vardı oyuzden yenı okuyorum.bızım asımız onumzdekı salı.
yuzustu yatrınca sırtustu donuyo sadece o konuda bızde tembelız
dıs yok huzursuzlıuk cok canım.dun dr gıttık dr on dıslerı cok sert cıkablr dedı
ne bileyim canım ya aklı eriyo artık iyice bağlandık birbirimize onsuz hiç bişi yapasım gelmiyor ben ayrı kendimi bıraktım o nasıl kalacak bensiz babasına emanet edemezken... gün yaklaştıkça ben daha da strese giriyorum kime emanet edecem kuzumu((
ha bu arada dün o suratına bayıldım ya o moral bozukluğuyla okurken güldürdün beni Allah da seni güldürsün dert keder vermesin hayırlı salih evlatlar yetiştir inşallah:)
canım benim valla bunun zayıflıkla alakası yok benim ranayı bi görsen haftaya 6 ayını dolduruyor biz iki haftadır başladık eklere ama tam anlamıyla değil yoğurttur meyvedir falan ama iki gün önce sebze püresi vereyim dedim katı oldu suyunu çekmişti yani ben alıncaya kadar niyet çorba yapmaktı ama olmadı :)) sebze püresini diliyle çevirip yemek istiyo ama katı olunca yapamıyor boğazına kaçar gibi oluyo ama yutuyor yani sıkıntı olmadı ben de hemen sulu yoğurtla birlikte verdim.. ben asıl boğulmayı geçen atlattım buraya da yazmadım benim akıllı kızım ben armut yerken saldırıya geçti armut yumuşak olunca ağzına büyük parçayı aldı çıkaramdım geri surat değişti boğuldu dedim tam parmağı attım çıkarmaya zorlandı ıkındı ama çıkardı ben çıkaramadım o çıkardı ama benden ömür gitti.. o yüzden üzülme bunlar olacak
gunaydın kızlarrrr bebıslerle harıka bı gun dılıorum hepınızı buarada cumanız mubarek olsun kızlar masal dil cıkarıp tükürmeye basladı çok hosuna gdıo bıde yaparken guluo buarda gıdıklanmaya basladı çok tatlı kıkırdıo çatlıcak gülmekten yaaaa dün gece koptum onlaaaa
günaydın cnm nasılsınGunaydin guSel anneler
Hayırlı cumalar
neyle kestiniz cnm sıfır mı oldu yaniDün babasıyla ben oglusumuzun saçlarını kestik maasallah hiç sesi çıkmadi hatta hoşuna bile gitti:)))))
Ve çook tatli oldu keltos oğlum
günaydın hayırlı cumalar kızlar öpüyorum hepinzii
Evet yaaa onlar güldükce bizde gülüyoruz evimizin neşesi oluyor bebeklerimiz:)))
kesınlıkle yaa bebiş yokken meger ne boşmuş ev yaaa ıkımızde calısoz gelıoz yatıoz sabah ış ama şimdi babası ısten heycanla gelıo bugun naptı benım cımcımem dıe saatlerce oynuo uyutuo çok hosuna gdıo onla ugrasmak babasınn hiç bızsız gezmeye dısarı falan cıkmıo ya hep evdeyız yada beraber dısarddayız yaaa iyıkı olmus masal bızı bırbızrımıze daha çok bagladı ıyıkı varsın sen olmasan kızımda olmazdı deyıp hep sarılıo bana çok hoşş yaaa canım kızm benım nasılda sımdıden bagladın bızı ıste sımdı aile olduk...
önemli değil cnm bu sabah da bizim kurumda yoktu net ancak girebildim. maşallah bebişine cnm bernim kız da hala dönmeye çalışıo tembel kızım evde kalacak:) ayyy aşı bu öğleden sonra iice stres oldum ağlayacak diye
merak etme cnm inş. ii bi bakıcıyla karşılaşacaksınız inanıyorum allahın izniyle. bi kaç gün içinde de alışacak prenses inş. bakıcı teyzesine.buarada allah korumuş cnm ççok zor bi an bi anne için. allah esirgesin yavrularımızı
geçen hafta bi kaç gün benim kuzu da tükürmeye başladı ağzından çıkanlara bakıp gülüordu çok tatlı oluolar cnm anlayabiliyorum seni:)
günaydın cnm nasılsın
neyle kestiniz cnm sıfır mı oldu yani
sana da hayırlı cumalar cnm günaydın
günaydın hayırlı cumalar herkese:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
günaydın hayırlı cumalar herkese:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
Günaydın bitanemm iyiyim canım 5 ten beri ayaktayız oğlumla sen nasılsın canim prensesimiz nasil))
Makine ile canım arkalari sifira vurdukta önlerine güvenemedik makine ile zarari olr diye:))
kesınlıkle yaa bebiş yokken meger ne boşmuş ev yaaa ıkımızde calısoz gelıoz yatıoz sabah ış ama şimdi babası ısten heycanla gelıo bugun naptı benım cımcımem dıe saatlerce oynuo uyutuo çok hosuna gdıo onla ugrasmak babasınn hiç bızsız gezmeye dısarı falan cıkmıo ya hep evdeyız yada beraber dısarddayız yaaa iyıkı olmus masal bızı bırbızrımıze daha çok bagladı ıyıkı varsın sen olmasan kızımda olmazdı deyıp hep sarılıo bana çok hoşş yaaa canım kızm benım nasılda sımdıden bagladın bızı ıste sımdı aile olduk...
Günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız
ay benim kzım bu sabah ilk defa 5 buçukta kalktı çok mutlu oldum:) prenses ii cnm çok şükür ama öğleden sonra keyfi kaçacak kuzumun aşısı var inş. boy pos gelişimi iidir de bana moral olur. bizde yeni doğunda kesecektik ama korktuk cnm bi de erken doğdu ya :)
Günaydın tatlım..
Biz iyiyiz..
Sen nasılsın, efecik nasıl?
Dahami erken kalkiyordu canim:)))ayy kiyamam ya aşı deme bana ikinci aşısinda oğlum ateşlendi devamli ağladı insallah prensesin kolay atlatır.bende 25 gün erken doğum yaptım suan 6 buçuk aylık kestik guzel oldu bende korktum eşime aman kafasina degdirme diye diye kafasını yedim amq hiç korkulacak birşey yokmuş canim
evet cnm en geç beşte ayaktaydık bugün beş buçuk oldu genelde 4 te ayakta) akşam da 8 de uyuyo.benimki de 22 gün erken cnm:) aslında tepesi hariç gerisi döküldü zaten o zman kessek ii olurdu şimdi üstte uzunlar var bayağı kıyamıyorum :) sıhhatler olsun buarada cnm
Benimki akşam 10 buçukta uyuyor sabah 6 da kalkıyor ve gecede iki üç kez uyaniyor canimm yine prensesin akşam erken yatiyormus cnm erken kalkmasi normal
Ben ilk saclarinit sakladim. cnm kesince çok tatli olur bence.
Sağol cnm buarada:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?