- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.701
sanırım yaşında kestircez cnm o zaman da hiç işime gelmiycek biliyorum iice uzamış olacak:)
Bende öyle düşünmüştum ama ozaman bende kestiremezdim dün kestim bitti tam yazada uzar insallah:)))
günaydın cnm hayırlı cumalr sana da. ranacık nasıl bakim
önemli değil cnm bu sabah da bizim kurumda yoktu net ancak girebildim. maşallah bebişine cnm bernim kız da hala dönmeye çalışıo tembel kızım evde kalacak:) ayyy aşı bu öğleden sonra iice stres oldum ağlayacak diye
merak etme cnm inş. ii bi bakıcıyla karşılaşacaksınız inanıyorum allahın izniyle. bi kaç gün içinde de alışacak prenses inş. bakıcı teyzesine.buarada allah korumuş cnm ççok zor bi an bi anne için. allah esirgesin yavrularımızı
geçen hafta bi kaç gün benim kuzu da tükürmeye başladı ağzından çıkanlara bakıp gülüordu çok tatlı oluolar cnm anlayabiliyorum seni:)
ayy harıka yaa çok tatlı oluooo o sebeklıkleri
ranacık iyi sizden örnek aldık bugün 5 te uyandık( sersem gibiyim ya gazı vardı kocaman oldu hala gaz kapıyo yaa saat 6 da yatırdık saat yediye çeyrek vardı yine kalktı taa saat 9 a kadar uyanık kaldı saat 9 ubeş geçe yattı 25 geçe kalktı tam 20 dakika uyudu keyif yapçadım yapamadım.. hadi uyandıkgeldik oturduk hopladık falan tam o tweety le oynarken dalmışım sınav sonuçları açıklanmış eşim aradı içimg eçmişti valla ((( bi tanesi hariç diğerleri iyi bi tanesine çalışmam lazım sınava 14 gün kalmış ya ( anlayacağınız bugün hiç keyfim yok hepinizi öptüm görüşürüz
ayy kıyamam sana yaa ranam neyın var kuzum senın nıe anneyı üzüosun sen bakım annesi banyo yaptır sonra gaz gderıcı masaj var netten bak ayse önerın onu yap çok guzel gazı cıkıo rahatlıo guzel uyuo onu yapınca bızımkısı ben gazımız oldugunda onı yapıom sonrada karnını doyurup yatırıom çokdaha uzun uyuo cnm
sağol canım benim ama bizim sıkıntımız öyle gaz değil ki alttan gaz çıkarmak için bağırıyor ağlıyo sonra ben çıkarmak için gidiyorum yanına çıkarıyo veee uyanıyo :))) benden geçti yine dün menemen yemiştik soğan gaz yapıyo hep başka gaz yapacak bişi yemedim ki aklıma gelmiyor kıyamıyorum da yaa şimdi uykusunu aldı hanım oturuyor karşımda :))
Eki Görüntüle 713468
Teyzoşlarr,
Diş buğdayı için bir hazırlık..
Böyle bir şey hazırladım..
Nasıl olmuş?
kızlar gecmısı okumadan dan dıe soruorum alaksız olabılır ama merak ettım :)bugun adetımın 5.gunuydu saglık ocagına gttım mıcroygnom 21 olan dogum kontrol hapını verdı 5.gununde olduğum için bugun iç dedı içtim ama mıde bulantısı var yan etkısı olabılır dedı içinizde bu ilacı kullanan varmı saglık ocakları bunu ücretsız verıomus oyuzden kullanan olabılır dıe soruorum merak ettım bu yan etkı ne kdar surer
biz 1 aydır 4 kullanıyoruz 3de hep badisine geçiyodu 4e geçtim rahat ettim valla ilk başlarda büyük geliyodu ama
sıhhatler olsun efe beye bende yakında sıfıra vurdurcamda berberde yaptırırım diyorum siz evde nasıl başardınız
kesınlıkle yaa bebiş yokken meger ne boşmuş ev yaaa ıkımızde calısoz gelıoz yatıoz sabah ış ama şimdi babası ısten heycanla gelıo bugun naptı benım cımcımem dıe saatlerce oynuo uyutuo çok hosuna gdıo onla ugrasmak babasınn hiç bızsız gezmeye dısarı falan cıkmıo ya hep evdeyız yada beraber dısarddayız yaaa iyıkı olmus masal bızı bırbızrımıze daha çok bagladı ıyıkı varsın sen olmasan kızımda olmazdı deyıp hep sarılıo bana çok hoşş yaaa canım kızm benım nasılda sımdıden bagladın bızı ıste sımdı aile olduk...
bebisin kac kilo arkadasım
benimki 7 kilo bende 3 numara kullanıyorum 9 kiloya kadar yazıyo
bi kac gundur sıkıyo sanki
gecsemmi diye dusunmekteyim
Bende öyle düşünmüştum ama ozaman bende kestiremezdim dün kestim bitti tam yazada uzar insallah:)))
gule gule uzasın yakısıklı efenin sacları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?