2012 kasım bebekleri büyüyor..

yaren selam geçmişteki sayfalardan okudum sana ablan öğretmiş kız çocuğunun alt temizlemesini çok ayrıntılı demişsin ya.bana tam olarak yazarmısın ben hep üstten siliyorum hiç yanları açıp silmedim kimsede öğretmedi korkuyorumda yanları açmayı yanlışla bi yerine zarar veririm diye nereleri olduğunu tahmin ediyorsundur yazmayayım açık açık.özelden mesaj yazarsan çok sevinirim geçmişi okuyorum ya hala bitiremedim nerde olduğumu unutuyorum.

günaydın cnm hayırlı cumalr sana da. ranacık nasıl bakim

ranacık iyi sizden örnek aldık bugün 5 te uyandık ( sersem gibiyim ya gazı vardı kocaman oldu hala gaz kapıyo yaa saat 6 da yatırdık saat yediye çeyrek vardı yine kalktı taa saat 9 a kadar uyanık kaldı saat 9 ubeş geçe yattı 25 geçe kalktı tam 20 dakika uyudu keyif yapçadım yapamadım.. hadi uyandıkgeldik oturduk hopladık falan tam o tweety le oynarken dalmışım sınav sonuçları açıklanmış eşim aradı içimg eçmişti valla ((( bi tanesi hariç diğerleri iyi bi tanesine çalışmam lazım sınava 14 gün kalmış ya( anlayacağınız bugün hiç keyfim yok hepinizi öptüm görüşürüz

günaydın kızlar.. hayırlı cumalar herkese..

dün pek keyfim yoktu yazamadım. ama okuyorum ziyaretçi olarak. güldenim dün beni unutmadığına sevindim canım

ayy kıyamam sana yaa ranam neyın var kuzum senın nıe anneyı üzüosun sen bakım annesi banyo yaptır sonra gaz gderıcı masaj var netten bak ayse önerın onu yap çok guzel gazı cıkıo rahatlıo guzel uyuo onu yapınca bızımkısı ben gazımız oldugunda onı yapıom sonrada karnını doyurup yatırıom çokdaha uzun uyuo cnm

sağol canım benim ama bizim sıkıntımız öyle gaz değil ki alttan gaz çıkarmak için bağırıyor ağlıyo sonra ben çıkarmak için gidiyorum yanına çıkarıyo veee uyanıyo :))) benden geçti yine dün menemen yemiştik soğan gaz yapıyo hep başka gaz yapacak bişi yemedim ki aklıma gelmiyor kıyamıyorum da yaa şimdi uykusunu aldı hanım oturuyor karşımda :))

benım anlattığımda alttan gaz cıkarmak hatta kka yaptırmak ıcın o masaj çok ıse yarıo benımkı de gecelerı falan ıkınıp uyanırdı alttan gaz cıkarrır gerı uyurdu yada uyuyamaz aglardı ayy çok ugrasmıstım sonra o masaj ısıme yaradı bıde evet soğan gaz yapıo benımkındede hala.6ayı bıtırcekler hala gaz derdı cekıoruz yaaaa

cnm bu arda çalıscakmıssın galıba bakıcı falan arıomussun ne ıs yapıosun bukadar uzun muydu doğum ıznın cnm bakıcı bellı bırı varmı tanımadığın herhengı bırı mı olcak cnm ayyy çok uzuldum çok zor yaaaa alısana kadar ıkınızede

canım onu ben de kullanmıştım acayip bulantı yapıyor.zamanla geçiyor ama beni mahvetmişti.hamileliğimde bile o kadar bulanmamıştı

ne kadar da guzel anlatmıssın
evlilik ev nasılda anlam kazandı dimi
bizde esimle birbiribqmize cok baglıyızdır
ama kızımdan sonra daha bi kenetlendik
hersey artık cok daha güzel daha anlamlı

kızlar kızımda reflü olduğu için ilk aylar kilo almadı sonra doktorumuz ar verdi onu kullandık.şimdi 7 kiloyuz.10 gün sonra 6. ayına gircesizce iyimi kilosu.ya bide iştahı yok 1 haftadır 600 ml mamayı anca içiyor bide yoğutla meyve püresi yiyor birazcık.ne yapsam iştahını açabilirim.yada kilo aldırabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…