2012 kasım bebekleri büyüyor..

bizimdehala gaz sıkıntımız var
dun gece hem gazdan hemde kakasını yapamadığından hiç uyumadı
bugun fitil attıkta çok sukur rahatladı kuzum
bugun o kaka yaptı ben agladım
annelik ne kadar ilginç biseymiş
midemin bulanması lazımdı oysa ki

canım bizde altı olacağız iki gun sonra
15 gun once 7 kiloyduk
bence kilosu iyi
tombul bebek zor arkadasım kaldır indir
dısarı çıkıyoruz bizimki arabasını sevmiyo 2 dk tasıdınmı yoruluyor insan
hep esim tasıyor
bosver takılma sağlıklı olsunda kilolu olmasın

yağmur candan bebişin kakasını hep mi zor yapıyordu yoksa ek gıda yüzündenmi yapamıyor.

bu arada jandicim
benimde esim polis
polis esi olmak zor onlara çok destek olmamız gerekiyor
sen bide ayrıymıssın çogunlukla Allah yardımcın olsun
ama bebisin yanında o sana yoldas olur ne guzel

ne bileyim ya insan böyle hani başka bebeklere bakınca zayıf geliyor gözüne.beim arkadaşımın gülşenden 1,5 ay küçük kızı ama maşallahı var.zaten çok fazla anne sütüde veremedim verdiğimide hep çıkardı süt koyu kıvamlı olmadığı için.

ek gıdaya basladık bir hafta oldu ondan
3 gun yapamadı kakasını
ek gıdaya gecince olabilir demisti dr.
ama hep yapsın ya çok zor ıkınıp yapamaması

gün kurusu kayısı kullandınmı canım.senin eşindemi polis ne güzel beni anlayan birini bulmak çünkü çok zor gerçekten sürekli dışarda 2 ay yanımazda 1 ay tuncelide yada vanda. kurs için 1 haftalığına aydındaydı buakşam gelicek artık.

Son düzenleme:
canım onu ben de kullanmıştım acayip bulantı yapıyor.zamanla geçiyor ama beni mahvetmişti.hamileliğimde bile o kadar bulanmamıştı

gece ıççem bugunden ıtıbaren artık yatarken iç farketmzsın dedı doktor öle yapcm adetımın 5.gunu kullandım nezamn etkı eder hala baska yollada korunmm gerek mı sormamısım doktora ya

bızımkı bıkeresınde 2gun yapmadı ama sankı10gun yapmamıs gbı rahatsızdı allhım yapınca agladım cerceveletcem bu bezi demıstım esım gülmekten kopmustu ama napımm nasıl rahtladım yaaaaa bebişde bende ohhhh dedık yanı ayyy çok zor bızımkı ek gıdaya gecınce duzene gırdı gunde2-3kez kaka yapar her corba yda presıne zeytınyagı kulllanıom belkıde ondan bıde zaten sebze bagırsak calıstırr oyuzdendır çok rahatladık sukur

gece ıççem bugunden ıtıbaren artık yatarken iç farketmzsın dedı doktor öle yapcm adetımın 5.gunu kullandım nezamn etkı eder hala baska yollada korunmm gerek mı sormamısım doktora ya

tam olarak bilmiyorum ama hani bana doktorum geçen yıl hani evlenmeden 1 ay öncesinde başla demişti hap kullanmaya.bende kulanmamamıştım.görümcemde ebe benimde o hamile kalabilirsin hap hemen fayda etmez demişti.bence bu ayda ek korunsan iyii olur canım.neolur ne olmaz dimi.

selam kızlar ben pek takılmadıgım için tanışma ve kaynaşma fırsatımız olmuyor kandilliniz mübarek olsun beni ve ailemi dualarınızda unutmayın 9 kasım dogumlu kızım var şükür :) yazmasamda sizi hamileliğimin basından beri takip ediyorumm.. Allah ım hiç biirmize evlat acısı göstermesin

amin canım neden yazmıyorsun yaz paylaş bizimle yaşadıklarını :) kızının adı ne benim de oğlum var kasım doğumlu olacaktı ama 30 ekimde doğdu adı erdem :)

kızlaaaarrr nerelerdesiniz yaaa

inan dertleşmek istiyorumm yazacam olmasanız da.. bizim ek gıda sürecimiz berbat gidiyo. kızım elimde ki çikolataya saldırır. ekmeğime saldırır. pastanın üzerinnde ki kremadan versem üç gündür bişey yememiş gibi yerrrrr. ama benim onca emekle onun için hazırladığım sebze çorbasından bi kaşık bile yemezzzz.. hazırladığım kahvaltısından zorla bi kaç kaşık yerr ve beni böyle sinirden çatlatırr

hiç kafana takma tatlım aynı benimkide elimde ne varsa onları istiyor kahvaltısına pekmez koyuyormusun güzelim benimki pekmezin hatrına kahvaltıyı seviyor yada kayısı püresi ekle(günkurusu kuru siyah kayısılardan) oda şekerli oldduğu için onun hatrına da yiyebilir sebze konusuna gelince erdemde sebze olunca çığlık kıyamet ama ben tarhana veriyorum tavuk çorbası yaptım kıymalı çorba yaptım sürekli değiştiriyorum onu yemiyorsa başkasını mesela yoğurt çorbasını sevdi erdem yani değişiklik yaparak şaşırt kuzuyu :)

kahvaltıdan bi kaç kaşık yemesinin sebebi zaten tatlı olması sanırım. ama sebze çorbasını ağzına bile almıyo. deniim bakalım canım dediklerini ama benim kız tatsız tuzsuz şeylri sevmicek sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…