- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.741
kahvaltıdan bi kaç kaşık yemesinin sebebi zaten tatlı olması sanırım. ama sebze çorbasını ağzına bile almıyo. deniim bakalım canım dediklerini ama benim kız tatsız tuzsuz şeylri sevmicek sanırımm
selam herkeslereeee
uzun zaman oldu yauu
bizim kız 5,5 tan 6 a doğru gidiyo ve 5,5 ken diş çıkardı
kızlar ne yapsam partide söyleyin? fikir verin bana? neler yapılır yani?
kızlar miniğimin son hali
masallah
gece ıççem bugunden ıtıbaren artık yatarken iç farketmzsın dedı doktor öle yapcm adetımın 5.gunu kullandım nezamn etkı eder hala baska yollada korunmm gerek mı sormamısım doktora ya
oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeee bir güzel kız yüzünden çıldıracağımmmm
oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeee bir güzel kız yüzünden çıldıracağımmmm
Ay cnm ya napiyo bizim.catlak kiremit bakayim
Ay bu arada i ifadelee bende yok kisitli yaaaaaa
Ay solemesi ayio yarin beysal arkadasim gelcen daha catla
kızlar bizim gitme tarihi pazara alındı.. daha erken gidiyoruz ve yarın tamamen yoğunuz market valiz çamaşırlar pasta "rana" şimdiden çamaşırları attım makineye 3 posta yıkıyo garibim elmalı kurabiyesini de yaptım eşimin ama rana beni hiç yormadığı kadar hiç üzmediği kadar üzdü moralim çok bozuk eşimle tartıştık ve yine çanakkaleye gitti eşimle aslında çanakkaleye gitmesinden dolayı değil rananın saat sabah saat 11 den akşam saat 5 e kadar uyumamasından dolayı kavga ettik çünkü en sonunda ranaya sesimi yükselttim annen küstü sana dedim çattım kaşları oda dudak büzdüeşim de geldi niye öyle diyosun üzüyosun benim kızımı deyince attı ben de teller ona sabahtan akşama kadar ben bakıyorum 5 dakikalığına görmekle baba olunmaz dedim küstü önce yok gitmeyecem maça falan dedi ben de sen bilirsin dedim baktım 10 dakika kala ben gidiyorum dedi vegitti... mesaj atıyo özür dilerim diye amaaan dedim taam hadi gider ayak kavga etmeeelim ama gözlerim ağrıyo gidince ağladım da yine sölemesi ayıp :))
kızlar bizim gitme tarihi pazara alındı.. daha erken gidiyoruz ve yarın tamamen yoğunuz market valiz çamaşırlar pasta "rana" şimdiden çamaşırları attım makineye 3 posta yıkıyo garibim elmalı kurabiyesini de yaptım eşimin ama rana beni hiç yormadığı kadar hiç üzmediği kadar üzdü moralim çok bozuk eşimle tartıştık ve yine çanakkaleye gitti eşimle aslında çanakkaleye gitmesinden dolayı değil rananın saat sabah saat 11 den akşam saat 5 e kadar uyumamasından dolayı kavga ettik çünkü en sonunda ranaya sesimi yükselttim annen küstü sana dedim çattım kaşları oda dudak büzdüeşim de geldi niye öyle diyosun üzüyosun benim kızımı deyince attı ben de teller ona sabahtan akşama kadar ben bakıyorum 5 dakikalığına görmekle baba olunmaz dedim küstü önce yok gitmeyecem maça falan dedi ben de sen bilirsin dedim baktım 10 dakika kala ben gidiyorum dedi vegitti... mesaj atıyo özür dilerim diye amaaan dedim taam hadi gider ayak kavga etmeeelim ama gözlerim ağrıyo gidince ağladım da yine sölemesi ayıp :))
bu sefer yazdıklarından bişi çıkaramadım beysal geliyo bizim çatlak kiremitin neyi var bilmiyorum sabah saat 5 ten beri mesaideyim ifadeler ne kinem:) telden mi giriyon sen yine:)))
tam olarak bilmiyorum ama hani bana doktorum geçen yıl hani evlenmeden 1 ay öncesinde başla demişti hap kullanmaya.bende kulanmamamıştım.görümcemde ebe benimde o hamile kalabilirsin hap hemen fayda etmez demişti.bence bu ayda ek korunsan iyii olur canım.neolur ne olmaz dimi.
aynen bende öyle yapcam yaa ama kımısı 1ay sonra dıo kımı bırhafta içinde etkı eder dıo ama garantı olsun bencede haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?