2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım zeytin yağı koyuyorsun dimi çorbalara birde ben sebzeyi haşlarken tavuğun suyuna haşlıyorum ozaman daha bi güzel oluyo 2 kaşıktan 4 kaşığa çıkarabiliyorum yeme oranını işte :)

yav bugün sürekli tek başıma kalıom topikte benim yazasım varken kimsecikler olmuyor ama yaaaa neyse hafta sonuda ben giremiyorum genelde napalım pazartesi görüşürz ozaman kızlar öpüldünüz ben belki yarın aras paşayı yemeye gidicem hepinizin yerine ısırabilirim :)

görüşürüz beysalcım. bizim yerimize de sev arası. hiç kimse kalmadı ben de gidiim bari..

Son düzenleme:
selam herkeslereeee

uzun zaman oldu yauu

bizim kız 5,5 tan 6 a doğru gidiyo ve 5,5 ken diş çıkardı
kızlar ne yapsam partide söyleyin? fikir verin bana? neler yapılır yani?

selam herkeslereeee

uzun zaman oldu yauu

bizim kız 5,5 tan 6 a doğru gidiyo ve 5,5 ken diş çıkardı
kızlar ne yapsam partide söyleyin? fikir verin bana? neler yapılır yani?

Aaaaaaa sasirdim bi an ay nerelerdeydinbonce sole bakalim parti isini hallederiz
Bu arada hayirli oldun inciniz

Kizlar bu ara cok giremedim bugun heke ilk ucundan goz gezdirdim hasta olunca isleri bosladim bugun toparladim birazcik

Hap soran arkadasim ben o hapu 4.5 sebe kullandim hic bi yan etki yasamadim ilk yasmin ile basladim istahsizlik yapmisti bu hiv yanetki yapmadi

Simdi ise emziren anneler icin olan minihaplardan kullaniyorum

kızlar bizim gitme tarihi pazara alındı.. daha erken gidiyoruz ve yarın tamamen yoğunuz market valiz çamaşırlar pasta "rana" şimdiden çamaşırları attım makineye 3 posta yıkıyo garibim elmalı kurabiyesini de yaptım eşimin ama rana beni hiç yormadığı kadar hiç üzmediği kadar üzdü moralim çok bozuk eşimle tartıştık ve yine çanakkaleye gitti eşimle aslında çanakkaleye gitmesinden dolayı değil rananın saat sabah saat 11 den akşam saat 5 e kadar uyumamasından dolayı kavga ettik çünkü en sonunda ranaya sesimi yükselttim annen küstü sana dedim çattım kaşları oda dudak büzdü eşim de geldi niye öyle diyosun üzüyosun benim kızımı deyince attı ben de teller ona sabahtan akşama kadar ben bakıyorum 5 dakikalığına görmekle baba olunmaz dedim küstü önce yok gitmeyecem maça falan dedi ben de sen bilirsin dedim baktım 10 dakika kala ben gidiyorum dedi vegitti... mesaj atıyo özür dilerim diye amaaan dedim taam hadi gider ayak kavga etmeeelim ama gözlerim ağrıyo gidince ağladım da yine sölemesi ayıp :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay cnm ya napiyo bizim.catlak kiremit bakayim
Ay bu arada i ifadelee bende yok kisitli yaaaaaa
Ay solemesi ayio yarin beysal arkadasim gelcen daha catla

bu sefer yazdıklarından bişi çıkaramadım beysal geliyo bizim çatlak kiremitin neyi var bilmiyorum sabah saat 5 ten beri mesaideyim ifadeler ne kinem:) telden mi giriyon sen yine:)))

sımdıden hayırlı yolculuklar dıleyım canım Allaha emanet hayırlısıyla gıdıp donersnız ınsallah .ranacık ta uyumayacak gunu bulmus yaramaz kız annesını uzmus.senın esın okadrcık seye tepkımı gosterdı valla benım bağırdğım cok oluyo anlamıyo ama kızıyorum ıste.ama ozur dılemıs esın gıder ayak kavga etmeyın barı.
kolay gelsın canım sana valız toplamak hazrlanmak helekı bebıslerle bıraz zor

Aman be kuzum olaydan once icim garip oldu he uzun uzyn okuyunca hemen olayin icinde bukuyor kendimi cok ozlucem sanirum ay kac gun kalicaksin onuda soledebenim de gozler agrisin aglamakta

Kiz bu zilli siIlzi birbirinize dusuruyi he bak sen amann bu adam bu milletide he hic soylenmicezmi cnm bizimki gecen gece uyumadi ya esimle msj lasiyoz adam zaten yazarken orasini urasini yakacak yskindir nen gelince bakarim ogluma diyi kal geliyo

Kiz ozcanan bak kacirdin adami he ne etcez simdikkkkkk suzgun dudak napiyo

bu sefer yazdıklarından bişi çıkaramadım beysal geliyo bizim çatlak kiremitin neyi var bilmiyorum sabah saat 5 ten beri mesaideyim ifadeler ne kinem:) telden mi giriyon sen yine:)))

Olsun kuzum ilgin dagilir okumakla ugrasirken ay ben sana yazana kadar kac tane yazmissin
Hani kullanilan smile var ya sigara iciyosun guluyosun agliyosun benimkilee kisitli bu kadar cok yok

Ay telden giriyom bu arada

aynen bende öyle yapcam yaa ama kımısı 1ay sonra dıo kımı bırhafta içinde etkı eder dıo ama garantı olsun bencede haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…