- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.761
Cnm adey bitiminden itibaren 7 gunlyk korynma saglaman yeterlu
hadi kızlaaaarrr gelin artıkkk.. berra 19.30 da uyudu sevgili kocacım daha gelmedi çok canım sıkılıyoooo...
geldim ben kader arkadaşım :) nasılsın
iyi olmaya çalışıyorum işte canım arkadaşım. sen nasılsın?
valla ben de çok çalıştım ama pek başarılı olduğum söylenemez( rana uyudu ama emmeden uyudu kesin uyancak eşim de gelmedi gece gelecek yemek yemedim canım da istemiyo zaten bişi de yok yola çıkacaz diye almadık doğru dürüst bişi ekmek yesem diyecem o bile yok
yaa özcanan pazar gidiyormuşsun inan çok üzüldümkaç gün duracaksın bakiim
oyy kıyamam sana ben de açtım sabahtan beri biraz önce yedim bişiler
ayın 30 unda yola çıkıyoruz 30 u akşamı evdeyiz inşallah canım ya ama fırsat buldukça yazmaya çalışacam böyle kalamam tabi ama yine de tüm imkanları değerlendirecem inşallah:) senin niye canın sıkkın bakem
amann ne biliim eşim yok ya ondan heralde çok sıkıldım kaç gündür. işi aslında dün bitti ama bırakıp da gelemedi memleketini.öğlen biner diye bekliyordum. akşama kaldı. babası kal demiş. bende dedim zaten bizi düşünen yok. öğlen mi bineyim dedi yok karar vermişsin artık falan biraz trip attım ama yine kaldı akşama. sabaha doğru gelecek inşallah
hiç kimseyle bu kadar aynı duyguları yaşamamıştım zannımca sadece ben yalnız uyumadım eşine de pes gitse gelse tamam da niye kalıyo hayret bişi tek sen olsan neyse hadi Allah korusun bebişe bişi olsa töbe töbe bu erkekler bazen düşünemiyo herhalemin ol benim de eşim gitse gelmez birileri kal dese kalır ve e ısrar ettiler der
laptobun şarjı bitti k. bakma canım anca açabildim. hiç öyle şeyler düşünmez ki canım yaa.. bizim eşler aynı kalıptan çıkmış herhal
est canım benim sorun yok :) ben de eşimle konuşuyodum daha doğrusu mesaj attım cevap vermedi illa aratacak yola çıkmışlar çok şükür
iyi hadi az kalmış senin kavuşmana:)
rana uyudu mu canım
canım yolunuz açık olsun şimdiden.annenlerin yanına gitmek üçünüze de iyi gelecek.hatta fırsat bulabilirsen bırak onlar ranayla ilgilensin sen biraz eşinle baş başa kal.çünkü hepimiz 6 aydır çok bunaldık.24 saat bebekle ilgilenmek hiç dışardan göründüğü gibi değil.bu tatil sayesinde biraz kafanı dağıt gel arkadaşım.
canım yolunuz açık olsun şimdiden.annenlerin yanına gitmek üçünüze de iyi gelecek.hatta fırsat bulabilirsen bırak onlar ranayla ilgilensin sen biraz eşinle baş başa kal.çünkü hepimiz 6 aydır çok bunaldık.24 saat bebekle ilgilenmek hiç dışardan göründüğü gibi değil.bu tatil sayesinde biraz kafanı dağıt gel arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?