- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.781
evet canım kızkardeşimle konuşurken yatırdım uyumaz zannediyodum ama uyumuş 1 saattir de kalkmadı ama saat 12 de kalkar bi emer ondan sonrası ALlah kerim bugün erken kalktığı için gün boyu düzensizdik ya o da ben de perişan olduk ve biz bugün diyen kaka yapmadık bıktım ben bu kaka takibinden yaaa( yediydi yemediydi yaptıydı yapmadıydı.. bugün marul kemirdi lavaş kemirdi baktı çiğneme yok yutmuyo ağlamaya başladı yoğurt çıkarmıştım ılısın diye içine meyve rendelemeye fırsat bırakmadan saf saf götürdü yoğurdu meyve vermedim hiç bugün ama sabah akşamdan suya koyduğum ve sabah hiç tuzu kalmamış iğğreenç peynirii kaşık mamasına koydum götürdü:)) peynir parmağıma bulaşmıştı baktım ağzını açıyo yalattım dil dışarda:)) diş geliyo mu diye baktırmıyo da ya ben ne zaman bakmaya kalksam diliyle parmağımı yalamaaya çalışıo
haklısın canım yaa gerçekten çok bunaldık benim de ihtiyacım var böyle bi tatile. özcanan bizim yerimize stres at tamam mı arkadaşım:))
özcanan rananın aşısını dönünce mi yaptıracaksın? bizim bu pazartesi aşımız var
benim kızım 7 kiloyken geçtim canım 4 ebebisin kac kilo arkadasım
benimki 7 kilo bende 3 numara kullanıyorum 9 kiloya kadar yazıyo
bi kac gundur sıkıyo sanki
gecsemmi diye dusunmekteyim
stres atayım derken daha da streslenmem inşallah dua edin de sorunsuz gidip gelelim ya
o bizde de var canım yaa bi gün yapıyo bi gün yapmıyo kakasını. aman boşver çok takma ishal olması daha kötü oluyo. biz baya bi ishalden çektik ya şimdi bu iyi geliyo bana tabi yapamamak sıkıntı vermiyosa. maşallah yesin benim ranam benim huysuz kızımın yerine de yesin hatta. bugün beni siniiirrr etti yemek konusunda püff hiç hatırlamiim en iyisi
normalde bana 30 mayısta gel dediler ama ben rica ettim ebeciğime tamam dedi 3 haziranda yaptıracaz anneme kalsa orda bile yaptırabiliriz aşıyı vurununca kim çekcek acaba gerisini:) bütün herşeyi hallettikten sonra vuracaz aşıyı mantıklı değil mi??
sen aşı sonrası durumu yazı ben okurum inşallah ordan burdan
normalde bana 30 mayısta gel dediler ama ben rica ettim ebeciğime tamam dedi 3 haziranda yaptıracaz anneme kalsa orda bile yaptırabiliriz aşıyı vurununca kim çekcek acaba gerisini:) bütün herşeyi hallettikten sonra vuracaz aşıyı mantıklı değil mi??
sen aşı sonrası durumu yazı ben okurum inşallah ordan burdan
merhaba nasılsınız bugün gündüz giremedim yarenin kontrolü vardı
üst solunum yolu enfeksiyonu var dedi doktor antibiyotik verdi dünden beri öksürük vardı sebebi buymuş demekki inşallah çabuk atlatırız damaklar sertleşmiş ama diş göremedim ben biraz zor çıkartacak dişini galiba dedi 3 haftada 350 gr almışız1,5cm de uzamışız tam hastaneden çıktık bi yağmur bastırdı hemen geri döndük 1 saat hastanede oyalandık etrafta yeni doğan bebişleri gördükçe benim kızım baya büyümüş ya bana hep aynı gibi geliyo sanki ilk doğduğu günkü gibi
siz neler yaptınız bugün
özcanan canımm pazar günü gidiyomuşsun güle güle gidin güle güle gelin inş. seni çok özlicez valla sen bu topiğin demirbaşlarındansın habersin bırakma bizi
benim kızım 7 kiloyken geçtim canım 4 e
3 sıkıyordu bide her kakasında badisi batıyordu 4e geçtim rahat ettim valla eğer sıkmaya başladıysa 4 geç canım
hoşgeldin kuzum gönderdin kocanı geldin he:) napıyo yarencik iyi mi sen nasılsın
merhaba nasılsınız bugün gündüz giremedim yarenin kontrolü vardı
üst solunum yolu enfeksiyonu var dedi doktor antibiyotik verdi dünden beri öksürük vardı sebebi buymuş demekki inşallah çabuk atlatırız damaklar sertleşmiş ama diş göremedim ben biraz zor çıkartacak dişini galiba dedi 3 haftada 350 gr almışız1,5cm de uzamışız tam hastaneden çıktık bi yağmur bastırdı hemen geri döndük 1 saat hastanede oyalandık etrafta yeni doğan bebişleri gördükçe benim kızım baya büyümüş ya bana hep aynı gibi geliyo sanki ilk doğduğu günkü gibi
siz neler yaptınız bugün
özcanan canımm pazar günü gidiyomuşsun güle güle gidin güle güle gelin inş. seni çok özlicez valla sen bu topiğin demirbaşlarındansın habersin bırakma bizi
benim kızım 7 kiloyken geçtim canım 4 e
3 sıkıyordu bide her kakasında badisi batıyordu 4e geçtim rahat ettim valla eğer sıkmaya başladıysa 4 geç canım
yok çok şükür ishal olmadık ama bugün neyi vardı anlamadım yani hiç böyle yapmazdı sürekli ağlar mı bi bebek ya sarhoş gibiyim resmen etmediğim şebeklik kalmadı birazcık gülsün diye analık duygum kabardı:))
sen sebze ne verdin de yemedi benim sebze püremi de yememişti yoğurdu sevyio kaşık mamasını da ama ben şarkı söylerken yiyo hepsini diğer türlü hem mızırdanıyo hem yiyo hemde yerken sıçratıyo her taraf batıyo illa şarkı söyleyecem daha böyleyken düşünemiyorum ben bunların büyük halini yemeyecem diye kaçıp gidecek elinde tabak koştur dur sen de yemesini takma illaki yiyecek annesi
30 mayıs mı geç değilmi canım ya bizim normalde 25inde olması gerekiyo ama cumartesiye geldiği için 27sinde olacak
bu arada bebekler hep böyleler canım işin varsa hayatta durmuyolar anlıyolar mı ne temizlik yapayım diyorum sabahtan başlıyo benim cadı eve misafir çağırsam hayatta rahat vermiyo sürekli kucakta cadı bunlar valla
eşim gideli çok oldu canım ama ben giremedim yaren uyumadan giremiyorum sürekli mızmız bide öksürük var 5 kere uyuttum öksürükten uyandı en sonunda yorgunluktan uyudu
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın ranam nasıl bugün annesini çok üzmüş
çok karıştırmıyorum da yavaş yavaş alışsın diye. patates havuç bi de biraz pirinç koydum. boğazına takılıyo da öyle yemiyo heralde diye bi de blenderden geçirdim iyice yok hafif tadına bakıyo o kadar başlıyo yememk için ağlamaya. kahvaltıdan da bi kaç kaşık yedi. onu da yemedi. çook moralim bozuldu. yok ama takmicam artık yemezse yemesin banane(
çok sağol inşallah canımçok geçmiş olsun canım. atlatırsınız inşallah en kısa zamanda.
geçmiş olsun yaa çok üzüldüm niye öksürük oldu üşüttümü yarenhayır artık en ufak hastalığa antibiyotik mi verecekler ya korkuyorum ilaçlardan ben maşallah ama ne kadar güzel kilo almış annesi maşallah subhanallah
insan yenidoğanları görünce bi kere daha şükrediyo demi ayyy geçen gittim de valla doğru dürüst bakmıyo böyle bi garip ağlayışı falan ayyy dedim ben nasıl büyütmüşüm rana da susmadı zaten vır vır :)) doktor özel mi genel mi bi de ek konusunda ne dedi bakem
demirbaş meselesinde est. canım ya beni sevdiğinizi bileyim başka bişi istemem babamdan netin şifresini alıp eşimin telinden girecem yöntem bu hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?