2012 kasım bebekleri büyüyor..

o bizde de var canım yaa bi gün yapıyo bi gün yapmıyo kakasını. aman boşver çok takma ishal olması daha kötü oluyo. biz baya bi ishalden çektik ya şimdi bu iyi geliyo bana tabi yapamamak sıkıntı vermiyosa. maşallah yesin benim ranam benim huysuz kızımın yerine de yesin hatta. bugün beni siniiirrr etti yemek konusunda püff hiç hatırlamiim en iyisi

özcanan rananın aşısını dönünce mi yaptıracaksın? bizim bu pazartesi aşımız var

normalde bana 30 mayısta gel dediler ama ben rica ettim ebeciğime tamam dedi 3 haziranda yaptıracaz anneme kalsa orda bile yaptırabiliriz aşıyı vurununca kim çekcek acaba gerisini:) bütün herşeyi hallettikten sonra vuracaz aşıyı mantıklı değil mi??
sen aşı sonrası durumu yazı ben okurum inşallah ordan burdan

merhaba nasılsınız bugün gündüz giremedim yarenin kontrolü vardı
üst solunum yolu enfeksiyonu var dedi doktor antibiyotik verdi dünden beri öksürük vardı sebebi buymuş demekki inşallah çabuk atlatırız damaklar sertleşmiş ama diş göremedim ben biraz zor çıkartacak dişini galiba dedi 3 haftada 350 gr almışız 1,5cm de uzamışız tam hastaneden çıktık bi yağmur bastırdı hemen geri döndük 1 saat hastanede oyalandık etrafta yeni doğan bebişleri gördükçe benim kızım baya büyümüş ya bana hep aynı gibi geliyo sanki ilk doğduğu günkü gibi
siz neler yaptınız bugün
özcanan canımm pazar günü gidiyomuşsun güle güle gidin güle güle gelin inş. seni çok özlicez valla sen bu topiğin demirbaşlarındansın habersin bırakma bizi

bebisin kac kilo arkadasım
benimki 7 kilo bende 3 numara kullanıyorum 9 kiloya kadar yazıyo
bi kac gundur sıkıyo sanki
gecsemmi diye dusunmekteyim
benim kızım 7 kiloyken geçtim canım 4 e
3 sıkıyordu bide her kakasında badisi batıyordu 4e geçtim rahat ettim valla eğer sıkmaya başladıysa 4 geç canım

yok çok şükür ishal olmadık ama bugün neyi vardı anlamadım yani hiç böyle yapmazdı sürekli ağlar mı bi bebek ya sarhoş gibiyim resmen etmediğim şebeklik kalmadı birazcık gülsün diye analık duygum kabardı:))

sen sebze ne verdin de yemedi benim sebze püremi de yememişti yoğurdu sevyio kaşık mamasını da ama ben şarkı söylerken yiyo hepsini diğer türlü hem mızırdanıyo hem yiyo hemde yerken sıçratıyo her taraf batıyo illa şarkı söyleyecem daha böyleyken düşünemiyorum ben bunların büyük halini yemeyecem diye kaçıp gidecek elinde tabak koştur dur sen de yemesini takma illaki yiyecek annesi

evet çook mantıklı canım gelince vurdur bence de. zaten kaç gün duracaksın ateşle falan uğraşma bi de. tamam yazarım inşallah canım

30 mayıs mı geç değilmi canım ya bizim normalde 25inde olması gerekiyo ama cumartesiye geldiği için 27sinde olacak
bu arada bebekler hep böyleler canım işin varsa hayatta durmuyolar anlıyolar mı ne temizlik yapayım diyorum sabahtan başlıyo benim cadı eve misafir çağırsam hayatta rahat vermiyo sürekli kucakta cadı bunlar valla

çok geçmiş olsun canım. atlatırsınız inşallah en kısa zamanda.

hoşgeldin kuzum gönderdin kocanı geldin he:) napıyo yarencik iyi mi sen nasılsın

eşim gideli çok oldu canım ama ben giremedim yaren uyumadan giremiyorum sürekli mızmız bide öksürük var 5 kere uyuttum öksürükten uyandı en sonunda yorgunluktan uyudu
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın ranam nasıl bugün annesini çok üzmüş

geçmiş olsun yaa çok üzüldüm niye öksürük oldu üşüttümü yaren hayır artık en ufak hastalığa antibiyotik mi verecekler ya korkuyorum ilaçlardan ben maşallah ama ne kadar güzel kilo almış annesi maşallah subhanallah
insan yenidoğanları görünce bi kere daha şükrediyo demi ayyy geçen gittim de valla doğru dürüst bakmıyo böyle bi garip ağlayışı falan ayyy dedim ben nasıl büyütmüşüm rana da susmadı zaten vır vır :)) doktor özel mi genel mi bi de ek konusunda ne dedi bakem

demirbaş meselesinde est. canım ya beni sevdiğinizi bileyim başka bişi istemem babamdan netin şifresini alıp eşimin telinden girecem yöntem bu hehe

çok karıştırmıyorum da yavaş yavaş alışsın diye. patates havuç bi de biraz pirinç koydum. boğazına takılıyo da öyle yemiyo heralde diye bi de blenderden geçirdim iyice yok hafif tadına bakıyo o kadar başlıyo yememk için ağlamaya. kahvaltıdan da bi kaç kaşık yedi. onu da yemedi. çook moralim bozuldu. yok ama takmicam artık yemezse yemesin banane(

bizim kızın aşısı hiç bir zaman doğduğu günle aynı gün vurunmadı ilk ikisi hariç geçenki 1 nisanda vurundu buraya aşı ne zaman gelirse o zaman çağırıyolar sıkıntı olacağını sanmıyorum songül de geç vurdurmuştu çünkü ondan biliyorum eğer geç olsaydı zaten hemşire çağırırdı herhal benim kızı benden daha çok seviyo hamile olduğumu ondan öğrenmiştim çünkü bilinmeyen bi bağ var aramızda :)))

ALlahıım yardımcın olsun ya ranayı öksürükle düşünemiyorum valla zaten mız mız mız bi de öksürük olunca ökmız :)) hastalanmadan bi gidip geleydik.. canım yaa inşallah tez zamanda düzelir hayır bebek olduğu için bişi de veremiyosun ki ilaç dışında ama sabah bi çay kaşığı pekmez içirsene iyi gelir

ay kendimi gördüm sanki:)) sonundaki bananeyi ben çok kullanıyorum emmezsen emme banane :)) bi de melodili söylüyorum ki canım sıkılmasın:)) ben de sebze çorbasını bi kere verdim bi daha vermedim ama beysal demişti herhalde biraz peynir koy bence çorbasına hani tatsız tuzsuz şeyleri ayırt ediyo herhalde seninki çünkü okumuştum bi yerde azcık tuz koyanlar bile vardı yemedikleri için

sayfayı doldurdum siz yazadurun ben biraz mutfağa gidip meyve getireyim içim ezildi kızlar hemen geliyom

çok geçmiş olsun canım. atlatırsınız inşallah en kısa zamanda.
çok sağol inşallah canım

sağol canım üşütmedi canım burnuda akmıyo sadece kuru öksürük var evden de dışarı çıkmadık nasıl oldu anlamadım bende kullanmak istemiyorum ilaç ama daha fena olmasından korkuyorum ondan kullancam
ek gıdalar işe yaramaya başladı canım bakalım rana ne kadar almış olacak bizim 27sinde aşımız var o zamana kadar ne kadar alacak acaba
aynen canım yaa günler o kadar hızlı geçiyoki anlamıyoz valla büyüddüler yakında yürümeyede başlıcaklar ilk gördüğüm an gözümün önünden gitmiyo yarım yamalak ağlaması hep aklımda
doktor devlet doktoru canım enfeksiyon diyince aklımdaki soruları da unuttum 1 ay sonra tekrar gidicez kan değerlerine bakmak için 2 ay önce gittiğimizde kanı 10.8 çıkmıştı düşük değil ama yinede demir damlası verdi 2 aydan beri kullanıyoruz 1 ay sonra gel kanınada bakalım dedi
27sinde sağlık ocağından detaylı bilgi alırım 2 -3 hafta sonrada doktora sorarım artık napim
gir canım bizi burda sensiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…