2012 kasım bebekleri büyüyor..

wavs geçmiş olsun inşallah çıkmaz ateşi tatlım
yasminim buradayız işte ne yapıordu kızçen birde senin süt iznin kaç saat tatlım memurmusun benim 1.5 saat

ben varımmmmmm:
ii ki varsınız cnm:)

wavs geçmiş olsun inşallah çıkmaz ateşi tatlım
yasminim buradayız işte ne yapıordu kızçen birde senin süt iznin kaç saat tatlım memurmusun benim 1.5 saat

süt iznim bu hafta 1 buçuk saate düştü cnm evet memurum. öğle arası da gidip geliorum cnm kuzumun yanına ama bugün gidince ağlarken buldum emmek istiomuş kuzum annesini özlemiş giderek çalıştığım için pişman oluorum iice

benden birtane daha yani :) çok zorlanıyorum sabah dudaklarını büzmüş bana bakıyodu dedim nefret ediyorum çalışmaktan seni hasta hasta evde bırakmaktan

seni çok anlııorum cnm ben söylenince de eşim ben sana zamanında çalışma dedim dio

canım benim onlar içinde çalışıyoruz daha konforlu hayatları olsun daaha lüks yaşasınlar diye ama işte çok büyük çelişki işte çıkılmıor iişin içinden

kızlar sımdı esımı gecırdım geldım hemencık of esım cok mutlu gıttı
benlede kafa yaptı ıyıden ıyıye
ya aras benden babasının kucagına atlıyo ve ben esımın kucagından ıstedıgımde arkasını donuyo tam 7 sefer denedık herdefasında aynısını yaptı ay bı cocuk babasını cok sevıyo

cnm ya ne bıleyım bızden sonra oldu bıde bılıyosun hep yarenı uzklastırdım uzulduım yınede
of puff yanı
ay yarende arasa sen neden erdemkadar gulmuyosun bana demeye basladı hbrın ola

canım benim onlar içinde çalışıyoruz daha konforlu hayatları olsun daaha lüks yaşasınlar diye ama işte çok büyük çelişki işte çıkılmıor iişin içinden

annelerinin yanlarında olması en büyük lüksleri oldu bizim çocuklarımızn ama normalde 8 de yatardı benim bal böcüğüm ama dün akşam sanki bizimle vakit geçirmek istercesine 10 buçuğa kadar sürekli çığlıklar attı güldü, evi de özlüo artık sanırım eve girince gülleri açılıo , küçücükler ama herşeyin farkındalar iice inanıyorum buna artık cnm. hem çalışmak hem çalışmamak lazım cnm yaman çelişki gerçekten:)(

Birkac mesajda fitil verme-vermeme gecmis.oglum dogdugunda fitil aldim daha hic kullanmadim.ateslenmedi mi ;ateslendi.oyle durumda 4saatte 1 yarim olcek calpol verdim.hastaneye gitseniz eve gonderirler 37 kusurlerde ates ile ....

aynen doktora sorduk bugun önermıo fıtılı vucuduna bagısıklık kazansın dıe vırus verıoruz sız savasmasını engellıosıunz çnceden yda sonrdan verılen fıtılle dedı 2gun cekın bızahmet çoçuğada ıskence dıe dusunmeyın aksıne kötuluk edersınız dedı vermedım ben hıç atesı yok zaten 10da yaptırdık mızmızlanıo ama uyuo yıyo guluo normal yani allhım korusun bebısımı hastalıktan atesten

cnm bak cok suur saatlerınız calısma saatlerınızde cok ıyı kalıtelı zmaan gecırdıkten sonra bebıse buyuk olcude faydası olur
ama buyuyup dıllendıgı vakıt ıhtıyacları ısteklerıde artıcak onları karsılayamamak ıstedıgı egıtım sartlarını saglayamamak cok daha can yakıcı
mesela sımden ornek vereyım sabah 8 aksam 5 calısabılecegı pek cok yer var ama bız daha sıkıntılı sattlerde calısmasının ama cocuklarımızın daha konforlu yasaması yonunde karar aldık nasıl sızlerın ıkı maas soz konusu ıse bızımde 2 katı gelır soz konusu oldugundan
bak evladın buyudugunde daha ıyı anlıcaksın ıyıkı dıceksın

gecmıs olsun cnm
ay bu drlar bı kerede hem fıkır olsa sasıcam

eşşek seviyorlar canım özlüyorlar ne yapsınlar yavrucaklar

cnm ya ne bıleyım bızden sonra oldu bıde bılıyosun hep yarenı uzklastırdım uzulduım yınede
of puff yanı
ay yarende arasa sen neden erdemkadar gulmuyosun bana demeye basladı hbrın ola
ay kuzum benim erdem çok sevdi ne yapsıııın
evet erdemde aynen öle evin kapısında gülücükler atıyo babayla ikimizi birden görünce kahkalar uçuşuo

benden birtane daha yani :) çok zorlanıyorum sabah dudaklarını büzmüş bana bakıyodu dedim nefret ediyorum çalışmaktan seni hasta hasta evde bırakmaktan

offff ya alınbendebnde okadar ama herşey onlar için kızlar bide onu düşünün..

offf nilde aynını yapıyo artıkya..
hatta babasının arkasından bile ağlıyo ama aradada ondan bana kaçıyoheheh:

guldennnnn ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende geldimmmmmmmm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…