2012 kasım bebekleri büyüyor..

aa sorma kuzum ne olcak ben bılmem hadı babanıza benzedınızde bu kadar duskunlukte b-nedırrrr
ayyy atılıyo benden arkasından aglıyo gun boyu o kadar cıkarım odadan tık yok

haha ay napayım arasta aglarken anne dıyo baba yok daha kendımı kandırayımmm

ben geldım kımse yazmaz oldu

:23

kendım calar oynarımmmm
merhaba canm
bi sorum olacak cok zamansiz bi soru ama neyse icimde kalmasin
kızım 10 eylul2008 dogumlu ana okuluna gidiyo seneye ilk okula gondesemi cok kararsizim erken gibi geliyor sana danismak istedim yanilmiyorsam yaren de ayni yaslarda

Son düzenleme:
aa sorma kuzum ne olcak ben bılmem hadı babanıza benzedınızde bu kadar duskunlukte b-nedırrrr

hahahaha:

bizimkide geçende ağlarken anne diye ağladı çok bilinçsizce hehe:
ama babave abla diyo offf:

Tam anlamiyla mi desem hic mi desem karar veremedim ;kisacasi baslamadim =) canakkalede yogurda baslamistik iki gun yedi ucuncu gun ogurdu vermedim. elma vermistim onu seviyor ...

gecmıs olsun cnm
ay bu drlar bı kerede hem fıkır olsa sasıcam

aynen kımı öyle dıo kımı boyle hepten sapıtıoz napcagımızı ama baktım keyfı ıyı ates yok vermedım bende durmazsa verrıırm yaa nıe ıskence ceksın doktor verme desede napayım emınım oda vermıstır:)ana yuregı dayanamıo

tatlım merhabalar oncelıkle
yarenı sahsen ben bu sene rapor alarak 1.sınıfa gondermedım anaokuluna gıtmekte
su an sınıfındakılarrındakı eylul 2008 dogumlulRINI DUSUNDUGIUMDE bıde 2007 mart sonrasındakılerınde 1.sınıfa gıdecegını dusunerek elınde gondermeme hakkına sahıpken bunu degerlendırmenı ve 1.sınıfa gondermemwnı tavsıye ederım
ablamın kızı busene 1.sınıfa gıdıyo benım fıkrımce 5 yasındakı cocugun kasları ıcın dersler cok zorlayıcı hıc hafıfletılmıs degıl
yarenın sınıfında ocak subat mART DOGUMLU cocukların dısındakı 2008 dogumlu cocukların aılelerı gondermeyı dusunmuyo
bı sene daha anaokuluna gıdıp 6 yasında 1.sınıfa gıtmesı benım fıkrımce daha saglıklı olucaktır

dogru cnm ınan ol onlarda bazen asıyolar mesele bızım dr muz 4 saatte beb egın emmesı gerektıgını ama kıyamayıp 2 satte bır besledıklerını soyledı ıste devreye ana baba duygusu gırınce kural kalmıyo
bızım drmuz cocuklara hıc kıyamıyo belkı ondan sebep dıyo fırıl kullanın dıye
adam para kazanıcak kanta gıda alerjısı baktıralım dedı hayır ben kıyamam deldırmem dedı yolladı bızı

Tam anlamiyla mi desem hic mi desem karar veremedim ;kisacasi baslamadim =) canakkalede yogurda baslamistik iki gun yedi ucuncu gun ogurdu vermedim. elma vermistim onu seviyor ...

cnm artık baslamalı dımı
ama hemde ogunlu olarak kahvaltı ıkındı kusluk ogle aksam amnnnn emzırmek kolaydı he dımı

canm cok tesekur ederim sagol ya cok kararsizdim ozelikle sana sordum cunku cocuk gelisiminde cok bilgilisin

cnm artık baslamalı dımı
ama hemde ogunlu olarak kahvaltı ıkındı kusluk ogle aksam amnnnn emzırmek kolaydı he dımı

Kolay olmaz mi ... Simdi yok devam sutune kahvalti, mandira sutune yogurtlu branc bir suru teferruat var . bende gecmiste senin gonderdigin listeyi arayacaktim. seninkisi gibi bir dr ye denk gelmedim ki. altinci kontrolunu ckale de gittim. bana soyledigi m.suyu , yogurt ver dedi. ogun vs hicbirinden bahsetmedi buraya gelincede gitmedim....

calda oynayalaım be cnm amannnnnnnn

haydi ozaman şekerim..

ay bılıncız falan ama dıyo oh baba demıyo ıste ay adam 7 kere denedı resmen mutlu mutlu gıttı
ay aras hece olayına gecemedı lili dıyo ne alakaysa

aman bizimkide bilinçsizce söylüyo cnm..

evet cnm dogru
bence yarın start al lısteden basla senıde bebegıde zorlamıcak bı lıste sadece kahvaltı bı cay bardagı devam mamasına hazırla arkadasım
aslında cok basıt bısey dr lar ıcın bı kere hazırla pc den cıkar ver neden uapmıyolar annelerı bılgılendırmıyolaar kı
pekala eymen nasıl ısteklımı

kızlar herkese iyi akşamlar yarın izinliyim doktora gidicem ultrason için hamilelikte böbrek büyümem olmuştu onu kontrol edicek doktorum birde annem aradı erdeme ilaç içirememiş 3 kez kusmuş ağız burun akıyor dedi onuda doktora götürecem ilacı değiştirsin belki onu içer uf ya canım sıkıldı

Tadina baktirmada sorun yok istekli...
Kac zamandir yazayim diyorum unutuyorum yazliklari giydirmeye basladiniz mi ne yapiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…