- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.341
cnm bugun yogunmusun kısa ve oz yazıyorsunnnn
ay anlat bırazcıkkkk
kızlar herkese iyi akşamlar yarın izinliyim doktora gidicem ultrason için hamilelikte böbrek büyümem olmuştu onu kontrol edicek doktorum birde annem aradı erdeme ilaç içirememiş 3 kez kusmuş ağız burun akıyor dedionuda doktora götürecem ilacı değiştirsin belki onu içer uf ya canım sıkıldı
Tadina baktirmada sorun yok istekli...
Kac zamandir yazayim diyorum unutuyorum yazliklari giydirmeye basladiniz mi ne yapiyorsunuz
kızlar herkese iyi akşamlar yarın izinliyim doktora gidicem ultrason için hamilelikte böbrek büyümem olmuştu onu kontrol edicek doktorum birde annem aradı erdeme ilaç içirememiş 3 kez kusmuş ağız burun akıyor dedionuda doktora götürecem ilacı değiştirsin belki onu içer uf ya canım sıkıldı
ayyy haklısın vallaha cenimya bi giriyom bi kayboluyom hehe ne anlatayım nil hanım biraz keyifsiz oluyo akşamları anlamıyorum bakıcısı gümndüz çok iyi diyo bana yapıyo galiba hiç kucaktan inmak istemiyo sıpa..
geçmiş olsun cnm umarımbiran önce iyileşir erdemimmm
canım biz başladık çoktan yazlıklara çokta keyif alıyo şort ve kısa kollu giyiyoruz artık dünde çorpaları çıkarmışlardı ben gittiğimde..
haha guldenım ole oldun ınankı
ay sızı ozluyoda o sekılde yapıyo cn bıde sız her ıstedıgını agladıgında yapıysunuz anlıyo ınan arasta babası varken aynı ona bakıp aglıyo kucagında olsun ıstıyo resmen
bızde yazlıklara gectık corap yok su an ayakcıkların da o sekılde uyuyo
bu arada songül eşim bana ifonealmış şekerim artık evdende baka bilecem size tabi önce öğrenmem lazım hahahahha:
ayyy biraz cahilimde :).)
ayyy haklısın vallaha cenimya bi giriyom bi kayboluyom hehe ne anlatayım nil hanım biraz keyifsiz oluyo akşamları anlamıyorum bakıcısı gümndüz çok iyi diyo bana yapıyo galiba hiç kucaktan inmak istemiyo sıpa..
geçmiş olsun cnm umarımbiran önce iyileşir erdemimmm
canım biz başladık çoktan yazlıklara çokta keyif alıyo şort ve kısa kollu giyiyoruz artık dünde çorpaları çıkarmışlardı ben gittiğimde..
cnm kontrol nasıl gectııııı ınsalla haberler ıyıdır
doktorumuz yokmus seminere gitmis..
off ya beklemede kaldik yani
rıca ederım cnm
bu arada bebegın nasıl cok uzun zamandır gelmıyordun
ınanmıyorum cnm ya pekala ne zaman gıdıceksınız muayne olsa ıcınız rahat edıcek en azından
neyse kzlar ben kactım aras uyanmadan yemegımı yapayım byee
İslak bez koy basina
uzerinde citcitlisiyla dursun hicbirsey giydirme,ortme
vucudunu sil surekli ozellikle kasik , koltukalti,kafa...
e bizim aşının birini koldan yaptılar cnm 2 gün de banyo yaptırma dediler...
Aaa vercektenmi bixim bi bacaktan 2 tabe 1 bacakta bi tane bide damlaaaa meden ole ki
kızlarrrr nabersiniz bakalım
songülüm mertur yasmin ne haber:
nurcum bence bi fitil ver sen daha fazla yükselmeden istersen tabi sen bilirsin ama..
sağol canım koydum ıslak bez ama ağladı. neyse ki şimdi biraz daha iyi
bizim aşıda iki bacak bir koldan yapıldı
güldenim fitil yok bi de nasıl koyulur bilmiyorum hiç kullanmadım korkarım ben onu verirken:)
tatlım gidiyodum seni görünce
döndüm
inşallah birdaha çıkmaz
sen ozaman takip et carpole devam et cnm:
bende 1 kere
kullanmıştım onun dışında kullanmadım inşallahda hiç kullanmayız..
ben şimdi kaçıyom öptüm seni ve bebişkoyu:):)
günaydın arkadaşlarr
beysal çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm.
gülden sana da kocaman bi günaydınn:))
kızlar aşılar bana mızmız bi kız bıraktı. ateş 37-37.5 arası ve şu an sürekli bi mızmızlık modundayız. 4-6 saat arayla calpol veriyorum. 1 çay kaşığı yetmiyor mu acaba
sağol canım koydum ıslak bez ama ağladı. neyse ki şimdi biraz daha iyi
bizim aşıda iki bacak bir koldan yapıldı
güldenim fitil yok bi de nasıl koyulur bilmiyorum hiç kullanmadım korkarım ben onu verirken:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?