2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm bugun yogunmusun kısa ve oz yazıyorsunnnn
ay anlat bırazcıkkkk

ayyy haklısın vallaha cenimya bi giriyom bi kayboluyom hehe ne anlatayım nil hanım biraz keyifsiz oluyo akşamları anlamıyorum bakıcısı gümndüz çok iyi diyo bana yapıyo galiba hiç kucaktan inmak istemiyo sıpa..

geçmiş olsun cnm umarımbiran önce iyileşir erdemimmm

Tadina baktirmada sorun yok istekli...
Kac zamandir yazayim diyorum unutuyorum yazliklari giydirmeye basladiniz mi ne yapiyorsunuz

canım biz başladık çoktan yazlıklara çokta keyif alıyo şort ve kısa kollu giyiyoruz artık dünde çorpaları çıkarmışlardı ben gittiğimde..

cnm ınsalla ıyı sonuclarla gelırsın erdeme cnm cok sıkıldı ya of

haha guldenım ole oldun ınankı
ay sızı ozluyoda o sekılde yapıyo cn bıde sız her ıstedıgını agladıgında yapıysunuz anlıyo ınan arasta babası varken aynı ona bakıp aglıyo kucagında olsun ıstıyo resmen

bızde yazlıklara gectık corap yok su an ayakcıkların da o sekılde uyuyo

hahahayytttt ben onu yerimyaaaa:

bu arada songül eşim bana ifonealmış şekerim artık evdende baka bilecem size tabi önce öğrenmem lazım hahahahha:
ayyy biraz cahilimde :).)

bu arada songül eşim bana ifonealmış şekerim artık evdende baka bilecem size tabi önce öğrenmem lazım hahahahha:
ayyy biraz cahilimde :).)

oooooooo hayırlı olsun cnm bu cok guzel bı haber cok sevındım artık 3 gunluk ozlem son buluyo desene sen zekı kadınsın fıstık uyuyunca cozersınn

Evde bizde kolsuz citcitliyla duruyoruz da disarida mevsimlikti. bugun yazlik acilisi yapacagiz =)

canim benim cok gecmis olsun
bir an once iyi olur insallah Erdemim
insallah senin kontrolundende iyi sonuclar cikar tatlim

İslak bez koy basina
uzerinde citcitlisiyla dursun hicbirsey giydirme,ortme
vucudunu sil surekli ozellikle kasik , koltukalti,kafa...

sağol canım koydum ıslak bez ama ağladı. neyse ki şimdi biraz daha iyi

e bizim aşının birini koldan yaptılar cnm 2 gün de banyo yaptırma dediler...

Aaa vercektenmi bixim bi bacaktan 2 tabe 1 bacakta bi tane bide damlaaaa meden ole ki

bizim aşıda iki bacak bir koldan yapıldı

kızlarrrr nabersiniz bakalım
songülüm mertur yasmin ne haber:

nurcum bence bi fitil ver sen daha fazla yükselmeden istersen tabi sen bilirsin ama..

güldenim fitil yok bi de nasıl koyulur bilmiyorum hiç kullanmadım korkarım ben onu verirken:)

tatlım gidiyodum seni görünce
döndüm
inşallah birdaha çıkmaz
sen ozaman takip et carpole devam et cnm:
bende 1 kere
kullanmıştım onun dışında kullanmadım inşallahda hiç kullanmayız..
ben şimdi kaçıyom öptüm seni ve bebişkoyu:):)

tamam canım bende seni ve nili kocaman öpüyorum:)) belki ıphone undan okursun

canim cok gecmis olsun
ay bizimkide cok mizmiz oldu asidan sonra duzelecek insallah
atesimiz cpk yulselmedi bizim cpk.giydirmiyprum o yuzden

canim bez iyi ama bebekler sevmiyo agliyi ayesi dahaa yukselito sen eklem yerlerini sil bplca basina koyma agliypsa fitili ikiye bolup totosuna sokuypsun azicik aglayacak hoslanmayacak ama fitili attiktan spnra biraz totpsunu sik elinle geri cikartmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…