2012 kasım bebekleri büyüyor..

canim cok gecmis olsun sanada bebisine ay onlar hasta olmasin ya onlarin yerine biz olalim

canim cook gecmis olsun sana ve oglusuna:))))))

gecmıs olsun canım sana ve kuzuna
ıns sonuclarn ıyı cıkar

canım sen ne yaptın ya okurken zorlandım.maaşallah sana.ben böyle menüyü rüyamda göremem herhalde bırak yapmayı

Yok cnm baklava,ktuvasan,dolma kaynanama ait.sarma ve digerleri bana ait.
Songul cnm telden girdigim icin foto ekleyemiyorum.bugun guzel ama yorucu gecti.kizim tepsiden kitap secti cok mutlu oldum.

e bizim aşının birini koldan yaptılar cnm 2 gün de banyo yaptırma dediler...

a canım iyi olmuş kolundan yapmaları.geçen bir doktordan duydum dünyanın hiç bir yerinde aynı bacağa 2 aşı yapılmıyır ama maalesef bizim ülkemizde var dedi.bu konuda ben de çok endişelenmiştim.kabul ederse hemşireye söyliyim bizim de birini koldan yapsın.

Yok cnm baklava,ktuvasan,dolma kaynanama ait.sarma ve digerleri bana ait.
Songul cnm telden girdigim icin foto ekleyemiyorum.bugun guzel ama yorucu gecti.kizim tepsiden kitap secti cok mutlu oldum.

ay canım onları yapman bıle senın nekadr becerıklı oldğunu gosterır az değil yanı yıne yaptklerın
atlatmıssın sukur guzel gectğıne sevndım
yanı kuzucun okuyup akıllı bı kız olucak

wass canim nasil gecti asi
ysvrun nasil ateslendimi
mizmizligi arttimi

gozyaslarıyla gectı canım ası yapılrken cok ağladı yavrum bende ağlıcaktım nerdeyse
asıdan 1 saat sonra surup verdım agtesı yoktu ama ben verdm yınede
sımdye kadar cıkmadıda atesı
yenı yenı mız mızlanmaya basladı
okadarda olsun artık dıyorum buna sukur
gece falan da cıkmaz ıns atesı

canım yarenin listesi sayfa 786 da.ben lazım olur diye not almıştım

merhabaaa nasılsınız kızlar
geçmişe biraz göz attım
beysal çok geçmiş olsun erdem hastaymış umarım çabuk atlatır
aşı olan bebişlerimizde ağrısız ateşsiz mızmızsız geçirirler şu 3 günü inşallah bizimde az kaldı aşıyaa :18::18::18::18:

dün akşam eşim evdeydi saat 10 da bizi gezmeye çıkardı özlemişim gecelri dolaşmayı temiz havada yarende çok güzel uyudu bugünde erken gelirsem yine çıkarız dedi dört gözle eşimi bekliyorum inş. erken gelir

Kızlar meraba, bizde dün aşı olduk, kızım biraz huysuz gibi daha doğrusu sağ bacağına pek ellensin istemiyo acıyo heralde kucağıma alırken yada altına açarken bacağını tutmamı istemiyo

Aşımızı vurulurken hemşire çok suratsızdı soracaklarımın çoğunu soramadım d3 bile istemeye fırsat vermedi acelesi varmış çok moralimi bozdu. Bebeğimi yıkamak istiyorum aşı vurulanlara banyo hakkında bişey söylendimi? bebeğim çok terliyo hergün yıkıyorum normalde ama şimdi yanlış bişey yapmak istemem. bugün yıkamadım en azından yarın yıkarım. yardımcı olur bilgi verirseniz çok sevinirim. bebişleriniizi öpüyorum herkese iyi geceler....

merhaba canim
bizde bugun piknige gittik
iki agac arasi salincak kurdu babaannesi kizima aksama kadar nerdeyse sallandi kizim cok sevdi
oglun gulu gulevkullansin yemek masasini
Selam bitanem ooh prensesin keyfî yerindeydi desene ne güzel havalar güzel geziyorsunuz:))))
Az önce muhallebi yaptım yemek masasına koydum ilk defa ve ciğlıgi bastı hiç sevmedi((ve içini dolduramiyor dahaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…