- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.361
kızlar herkese iyi akşamlar yarın izinliyim doktora gidicem ultrason için hamilelikte böbrek büyümem olmuştu onu kontrol edicek doktorum birde annem aradı erdeme ilaç içirememiş 3 kez kusmuş ağız burun akıyor dedionuda doktora götürecem ilacı değiştirsin belki onu içer uf ya canım sıkıldı
kızlar herkese iyi akşamlar yarın izinliyim doktora gidicem ultrason için hamilelikte böbrek büyümem olmuştu onu kontrol edicek doktorum birde annem aradı erdeme ilaç içirememiş 3 kez kusmuş ağız burun akıyor dedionuda doktora götürecem ilacı değiştirsin belki onu içer uf ya canım sıkıldı
aaa bizimkide oyle babaya bi gulucukler arkadan bakmalar aglamalar sinir oluyprum yaaa sorma kuzum ne olcak ben bılmem hadı babanıza benzedınızde bu kadar duskunlukte b-nedırrrr
ayyy atılıyo benden arkasından aglıyo gun boyu o kadar cıkarım odadan tık yok
wavs geçmiş olsun inşallah çıkmaz ateşi tatlım
yasminim buradayız işte ne yapıordu kızçen birde senin süt iznin kaç saat tatlım memurmusun benim 1.5 saat
İyi aksamlar kizlar.fecmisi okuyamadim.songul aras hasta mi?gecmis olsun cnm.arasa nazqar degiyor bence.
Kizlar yarin benim icin cok yogun olacak.yafin kaynanamin arkadaslari bebek gormeye gelecekler.yaklasik 20 kisilik bi grup.dis bugdayini da yarin yapacagim.menum soyle:mercimekli bukme,kruvasan,hinfi ve pilav,ev baklavasi,kalburabasti,cikolatali pasta,yaprak sarna,biber dolmasi,mrkdika fasulyeli ve elmali salata,pancar tursusu,patlicanli acili sos,varbunya ve dis bugdayi kaynatacagim.menum biraz zayif ama idare etsinler artik...butun hepsi ev yapimi.cay ve kahve ikram edecegim.kahvenin yaninda kus lokumu olacak.yarin insalah guzel gecer.
Selnec insallah yarin guzel haberler verirsin.
Simdi.kaciyorum yarin buyuk gun.optum hepinizi....
canım saka yapmısın heralde menum zayıf dıyerek4
ben bunları 10 gunde yapamam soylemesı ayıp mutfakta pek becerıklı değilimdır
aynen bol bol foto beklıyoruz kolay gelsın canım sana
buarda bunların hepsını senmı yapacaksın???
e bizim aşının birini koldan yaptılar cnm 2 gün de banyo yaptırma dediler...
Yok cnm baklava,ktuvasan,dolma kaynanama ait.sarma ve digerleri bana ait.
Songul cnm telden girdigim icin foto ekleyemiyorum.bugun guzel ama yorucu gecti.kizim tepsiden kitap secti cok mutlu oldum.
merhaba guzel anneler
ne var ne yokk kizlar
ben bugun oglusumla gezdim ve ona yemek masasi aldim
wass canim nasil gecti asi
ysvrun nasil ateslendimi
mizmizligi arttimi
merhaba canim
bizde bugun piknige gittik
iki agac arasi salincak kurdu babaannesi kizima aksama kadar nerdeyse sallandi kizim cok sevdi
oglun gulu gulevkullansin yemek masasini[/QUOT
ohhh neguzel canım temız havaya cıkmısınz
bız daha cıkamadk oyle yerlere
Kolay olmaz mi ... Simdi yok devam sutune kahvalti, mandira sutune yogurtlu branc bir suru teferruat var . bende gecmiste senin gonderdigin listeyi arayacaktim. seninkisi gibi bir dr ye denk gelmedim ki. altinci kontrolunu ckale de gittim. bana soyledigi m.suyu , yogurt ver dedi. ogun vs hicbirinden bahsetmedi buraya gelincede gitmedim....
Selam bitanem ooh prensesin keyfî yerindeydi desene ne güzel havalar güzel geziyorsunuz:))))merhaba canim
bizde bugun piknige gittik
iki agac arasi salincak kurdu babaannesi kizima aksama kadar nerdeyse sallandi kizim cok sevdi
oglun gulu gulevkullansin yemek masasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?