2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba canim öncelikle gecmise olsun prensese:))))ve hemşirede hiç şanslı değilmiş maalesef böyle suratsiz doktor ve hemşireler var(
Ben kendi bildiğimi söyleyim ben üç gün kesin banyo yaptırmiyorum diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum:)))

Tşekkür ederim canım. Evet malesef var sanki hayırlarına gelip bakıyolar hastalara... aynen önceden bi aşısında demişlerdi 3 gün banyo yok diye ama belki aşıdan aşıya değişiyodur diye düşündüm. en iyisi 3 gün yıkamamak sabretcez artık :)

Uykusu gelmisti uyuttum. kargo geldi zili calinca uyandi . yine uykusu var salliyorum ayaklarimda, kendi ayagini tutmaya calisiyor oynuyor. annemlerde alisti ayakta sallanmaya . dizimden asagisi ve kalcamin perti cikti

yaa ben ayagımda ellerını tülbentle esarpla sarak kundaklar gbı yapıorum elı sarılı olunca uyuo dger turlü dönuo kıpırdıo ellerıyle saclarıı gözlerını cekıstırıo aglıo ama sarılınca 5dakda uyuo

tamam canım bende seni ve nili kocaman öpüyorum:)) belki ıphone undan okursun

gördüm cnm biraz geç oldu ama olsun günaydın:
nasıl oldu bebiş?

Yok cnm baklava,ktuvasan,dolma kaynanama ait.sarma ve digerleri bana ait.
Songul cnm telden girdigim icin foto ekleyemiyorum.bugun guzel ama yorucu gecti.kizim tepsiden kitap secti cok mutlu oldum.

vallaha tebrik ederim bunların hepsini nasıl yaptın herhalde 1 gece uyumadın hiç:
hayırlı olsun diş budayınız:

ohh ohh negüzel umarım gezmişsinizdir akşamda:

canım iyiki dün banyo yaptırmamışsın bizim hemşiremiz 1 gün dedi
yani aşıyı dün vurulduysanız bugün banyo yapa bilirsiniz..

bende ellerini tutuyorum oda benim ellerimi tutuyo en güzel uyuma yöntememiz bu
ha bide kayahanın ninnisini söylüyoruz bayılıyo:

kızlarrrr herkese günaydınlar umarım sizve bebişler iyisinizdir bi sıkıntı yoktur...

gunaydın kızlar kızımın dün aşısı yapıldı gece ateşlenmıs uyurken uzerını açtım örtmedım zaten kolsuz zıbınla yatıodu uzerını açtım arada baktım geçmıs atesı dun bacagına dokundurmuodu kzum bugun rahattı sımdı uyuo ayyy dunu atlattık yaa bısey olmadan şükür yaa keyfıde yerındeydı korktugum gbı olmadı mızmızlanmadıda aşı olanlar ıns sızde ıyı atlatmıssınızdır geceyı

Gunaydın kızlar kuzumla uyandık oynuyoruz bıeazdan uykusu gelır burda yayınlanan bebekler için uyuma müziği bizde işe yaradı 2 gundur sallamadan uyuyo kızım. Sallamayı unutturmak ıstıyıdum ıyı oldu bı deneyın bence

GoZ cekistirme bizde de var bir haftadir. neden yapiyor nerden ogrendi anlamadim ...

bıde kızlar dun doktorumuz 2.listeyi verdi artık tamamen ek gdaya gecıosun dedı zaten 1aydır 1.lısteyı uyguluoduk öğlen çorba yada püre ıkındı yoğrt meyve vardı dger öğnler emzır yada bıberon maması demısti sımdı artık bıberon mamasını kesıosun sadece yatarken ver dedı
sabah kahvaltı(1adet meyve püresi+yumurta sarısı az baslayarak+3/4adet bebe bıskuvısı yada ekmek içi +1tatlı kaşığı pekmez+birazda tuzsuz peynır)karıstır ez ıhlamurlada sulandırabılırsın dedı

öğlen 1su bardagı yoğurt +1adet meyve püresi+ekmek içi yada bee bıskuvısı yada yogurt ve çorba (mercmek ezogelın tarhana sehrıye yayla sebze tavuklu çorba yani ehr çorbayı ıçır dedı salça tuz olamdan tabi
aksam 1kase kıymalı sebze yemegi yada kurubaklagıl eklenmıs tahıl çorbaları (kuru fasulye nohut barbunya haslayıp kabugu soyun gaz olmaması için)bugday yulaf ...tahıl nevarsa yani
yatarkende muhallebi yada devam sütü
uyanırsa emzır yada su ver dedı mama verme dedı gece açlıktan degıl alıskanlktan kalkar su ver dedı
1ay bunu uygula sonra 3.lısteye gecıcıez dedı onuda verdı

bide bız yerken o durmuoda verıoz ya yazık tatsın nolcak dıe onu yapmayın dedı tatlı eksı tuzlu acılı bunu bılmesın daha damak tadı unutmaz verdğını yemz dedı yurutec de tum gun buyunca toplamda yarım saati gecme dedı ama bızımkı bı seferde yarım saat bınıodu:) uffff 7aya grıoz artık zararlı olmaz heralde yaaa çok rahattım valla yurutecte

aralarinda arti ilduguna gore ogunlerde hepsini beraber mi yiyecek kuzun masallah cok yogun bi liste gibi geldi bana yiyebilecekmi
bizimki daha yeni alti aylik verduklerimden 2-3. tatli kasugi anca yiyo acaba benimkimi az yiyo yaa bak kafama takildi simdi

banada lıste verdı doktorum paylastım ıstersen uygulayabılırsın cnm artık mama yı kes öğun olarka tammamen geç dedı detaylarını yazdım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…