- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.381
Kızlar meraba, bizde dün aşı olduk, kızım biraz huysuz gibi daha doğrusu sağ bacağına pek ellensin istemiyo acıyo heralde kucağıma alırken yada altına açarken bacağını tutmamı istemiyo
Aşımızı vurulurken hemşire çok suratsızdı soracaklarımın çoğunu soramadım d3 bile istemeye fırsat vermedi acelesi varmış çok moralimi bozdu. Bebeğimi yıkamak istiyorum aşı vurulanlara banyo hakkında bişey söylendimi? bebeğim çok terliyo hergün yıkıyorum normalde ama şimdi yanlış bişey yapmak istemem. bugün yıkamadım en azından yarın yıkarım. yardımcı olur bilgi verirseniz çok sevinirim. bebişleriniizi öpüyorum herkese iyi geceler....
mehaba kuzumm
wee akıtmayan sulugumuzu kuzum
onunkıde senınkı gıbı akıtoyomus solemesı ayıp
Merhaba canim öncelikle gecmise olsun prensese:))))ve hemşirede hiç şanslı değilmiş maalesef böyle suratsiz doktor ve hemşireler var(
Ben kendi bildiğimi söyleyim ben üç gün kesin banyo yaptırmiyorum diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum:)))
tamam canım bende seni ve nili kocaman öpüyorum:)) belki ıphone undan okursun
Yok cnm baklava,ktuvasan,dolma kaynanama ait.sarma ve digerleri bana ait.
Songul cnm telden girdigim icin foto ekleyemiyorum.bugun guzel ama yorucu gecti.kizim tepsiden kitap secti cok mutlu oldum.
merhabaaa nasılsınız kızlar
geçmişe biraz göz attım
beysal çok geçmiş olsun erdem hastaymış umarım çabuk atlatır
aşı olan bebişlerimizde ağrısız ateşsiz mızmızsız geçirirler şu 3 günü inşallah bizimde az kaldı aşıyaa :18::18::18::18:
dün akşam eşim evdeydi saat 10 da bizi gezmeye çıkardı özlemişim gecelri dolaşmayı temiz havada yarende çok güzel uyudu bugünde erken gelirsem yine çıkarız dedi dört gözle eşimi bekliyoruminş. erken gelir
Kızlar meraba, bizde dün aşı olduk, kızım biraz huysuz gibi daha doğrusu sağ bacağına pek ellensin istemiyo acıyo heralde kucağıma alırken yada altına açarken bacağını tutmamı istemiyo
Aşımızı vurulurken hemşire çok suratsızdı soracaklarımın çoğunu soramadım d3 bile istemeye fırsat vermedi acelesi varmış çok moralimi bozdu. Bebeğimi yıkamak istiyorum aşı vurulanlara banyo hakkında bişey söylendimi? bebeğim çok terliyo hergün yıkıyorum normalde ama şimdi yanlış bişey yapmak istemem. bugün yıkamadım en azından yarın yıkarım. yardımcı olur bilgi verirseniz çok sevinirim. bebişleriniizi öpüyorum herkese iyi geceler....
Uykusu gelmisti uyuttum. kargo geldi zili calinca uyandi . yine uykusu var salliyorum ayaklarimda, kendi ayagini tutmaya calisiyor oynuyor. annemlerde alisti ayakta sallanmaya . dizimden asagisi ve kalcamin perti cikti
yaa ben ayagımda ellerını tülbentle esarpla sarak kundaklar gbı yapıorum elı sarılı olunca uyuo dger turlü dönuo kıpırdıo ellerıyle saclarıı gözlerını cekıstırıo aglıo ama sarılınca 5dakda uyuo
Uykusu gelmisti uyuttum. kargo geldi zili calinca uyandi . yine uykusu var salliyorum ayaklarimda, kendi ayagini tutmaya calisiyor oynuyor. annemlerde alisti ayakta sallanmaya . dizimden asagisi ve kalcamin perti cikti
yaa ben ayagımda ellerını tülbentle esarpla sarak kundaklar gbı yapıorum elı sarılı olunca uyuo dger turlü dönuo kıpırdıo ellerıyle saclarıı gözlerını cekıstırıo aglıo ama sarılınca 5dakda uyuo
kızlr günaydın nerede bu uyum müziği hemen denemeliyim bende
gördüm cnm biraz geç oldu ama olsun günaydın:
nasıl oldu bebiş?
vallaha tebrik ederim bunların hepsini nasıl yaptın herhalde 1 gece uyumadın hiç:
hayırlı olsun diş budayınız:
ohh ohh negüzel umarım gezmişsinizdir akşamda:
canım iyiki dün banyo yaptırmamışsın bizim hemşiremiz 1 gün dedi
yani aşıyı dün vurulduysanız bugün banyo yapa bilirsiniz..
bende ellerini tutuyorum oda benim ellerimi tutuyo en güzel uyuma yöntememiz bu
ha bide kayahanın ninnisini söylüyoruz bayılıyo:
evet bızde o nınnıyı söyluyoruz önceden şişsttt şistt dıeyerk uyuodu sımdı o nınnyle uyuo ayy nınnı benıde rahatlatıo ıyı gelıo
masallah size cok tatlisiniz
gunaydin arkadsslar
nasilsiniz kizim ve biz iyiyiz cok sukur
maaşallah masalımıza ve güzel annesine
maması demısti sımdı artık bıberon mamasını kesıosun sadece yatarken ver dedı
sabah kahvalt
öğlen 1su bardagı yoğurt +1adet meyve püresi+ekmek içi yada bee bıskuvısı yada yogurt ve çorba (mercmek ezogelın tarhana sehrıye yayla sebze tavuklu çorba yani ehr çorbayı ıçır dedı salça tuz olamdan tabi
aksam 1kase kıymalı sebze yemegi yada kurubaklagıl eklenmıs tahıl çorbaları (kuru fasulye nohut barbunya haslayıp kabugu soyun gaz olmaması için)bugday yulaf ...tahıl nevarsa yani
yatarkende muhallebi yada devam sütü
uyanırsa emzır yada su ver dedı mama verme dedı gece açlıktan degıl alıskanlktan kalkar su ver dedı
1ay bunu uygula sonra 3.lısteye gecıcıez dedı onuda verdı
bide bız yerken o durmuoda verıoz ya yazık tatsın nolcak dıe onu yapmayın dedı tatlı eksı tuzlu acılı bunu bılmesın daha damak tadı unutmaz verdğını yemz dedı yurutec de tum gun buyunca toplamda yarım saati gecme dedı ama bızımkı bı seferde yarım saat bınıodu:) uffff 7aya grıoz artık zararlı olmaz heralde yaaa çok rahattım valla yurutecte
gunaydın cnm sanada bızımde dun aşımız vardı kuzum dun dokundrtmuyodu bacagına bugun keyfı ıyı harektlı yıne uyuo sımdı ıyız cnm sukur
Kolay olmaz mi ... Simdi yok devam sutune kahvalti, mandira sutune yogurtlu branc bir suru teferruat var . bende gecmiste senin gonderdigin listeyi arayacaktim. seninkisi gibi bir dr ye denk gelmedim ki. altinci kontrolunu ckale de gittim. bana soyledigi m.suyu , yogurt ver dedi. ogun vs hicbirinden bahsetmedi buraya gelincede gitmedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?