- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.421
aman beee tamam ozaman ben yanlış anlamışum evet yoğuurt yemezse meyveyle karıştıra bilirsin..
cnm bak cok suur saatlerınız calısma saatlerınızde cok ıyı kalıtelı zmaan gecırdıkten sonra bebıse buyuk olcude faydası olur
ama buyuyup dıllendıgı vakıt ıhtıyacları ısteklerıde artıcak onları karsılayamamak ıstedıgı egıtım sartlarını saglayamamak cok daha can yakıcı
mesela sımden ornek vereyım sabah 8 aksam 5 calısabılecegı pek cok yer var ama bız daha sıkıntılı sattlerde calısmasının ama cocuklarımızın daha konforlu yasaması yonunde karar aldık nasıl sızlerın ıkı maas soz konusu ıse bızımde 2 katı gelır soz konusu oldugundan
bak evladın buyudugunde daha ıyı anlıcaksın ıyıkı dıceksın
Sende birak o zaman madem istemiyorsun esinde soylemis...
buldum cnm buldum:)yasemın plkayı buldunmu cnmmm
ben geldım kımse yazmaz oldu
:23
ay aynı şey genelde bana oluyo songülcüm:)
kendım calar oynarımmmm
geçmiş olsun cnmkızlar herkese iyi akşamlar yarın izinliyim doktora gidicem ultrason için hamilelikte böbrek büyümem olmuştu onu kontrol edicek doktorum birde annem aradı erdeme ilaç içirememiş 3 kez kusmuş ağız burun akıyor dedionuda doktora götürecem ilacı değiştirsin belki onu içer uf ya canım sıkıldı
hayırlı olsun cnm güle güle kullanbu arada songül eşim bana ifonealmış şekerim artık evdende baka bilecem size tabi önce öğrenmem lazım hahahahha:
ayyy biraz cahilimde :).)
a canım iyi olmuş kolundan yapmaları.geçen bir doktordan duydum dünyanın hiç bir yerinde aynı bacağa 2 aşı yapılmıyır ama maalesef bizim ülkemizde var dedi.bu konuda ben de çok endişelenmiştim.kabul ederse hemşireye söyliyim bizim de birini koldan yapsın.
bize iki gün banyo yaptırma dedi geçmiş olsun cnmKızlar meraba, bizde dün aşı olduk, kızım biraz huysuz gibi daha doğrusu sağ bacağına pek ellensin istemiyo acıyo heralde kucağıma alırken yada altına açarken bacağını tutmamı istemiyo
Aşımızı vurulurken hemşire çok suratsızdı soracaklarımın çoğunu soramadım d3 bile istemeye fırsat vermedi acelesi varmış çok moralimi bozdu. Bebeğimi yıkamak istiyorum aşı vurulanlara banyo hakkında bişey söylendimi? bebeğim çok terliyo hergün yıkıyorum normalde ama şimdi yanlış bişey yapmak istemem. bugün yıkamadım en azından yarın yıkarım. yardımcı olur bilgi verirseniz çok sevinirim. bebişleriniizi öpüyorum herkese iyi geceler....
bende istiorum ii bir drgünaydın kızlarr
güldencim gece iyiydi çok şükür yükselmedi ateşi.
kızlarr biz bugün doktora gittik. burada özel hastanede çocuk doktoru yok. devlete de pek gitmek istemiyordum çok kalabalık oluyo diye. ama bi arkadaşın tavsiyesi üzerine devlette bi doktora gittik. kontrol etti falan güzel ilgilendi. gelişimi güzel dedi. sonra sizi çocuk gelişim uzmanına göndereyim dedi. neyse uzmana gittik. o da baya güzel ilgilendi ve liste verdiinanamıyorum burada böyle bi uzman bulabildiğime artık bizimde bi ek gıda listemiz var benim bu ek gıda konusunda kafam çok karışıktı. kimi doktorun ver dediğini diğeri verme diyo. o yüzden güvenmek istiyorum artık birine
hayırlı olsun cnm bu ara moda tel almak galiba biri bunu benim eşime de söylesin:)Günaydın kızlar.dün cevap yazamadim eşim sürpriz yapıp geldi.bana yeni telefon almış.çok sevindim.şimdi telefonu çözmeye calisiyorum. İkramlari pazar gününden hazırlamaya başladım.
hasta olan bebislere geçmiş olsun
Reces hayirli olsun , neyin suprizi bu
Dun sekerpare kayisi almistim biraz once ogluma ezdim verdim yemedi . eksi geldi yuzu cok komikti . kasigi gorunce meraktan atladi sonra hepsini disari cikardi :))
kızdın mı canım:26:
Günaydın kızlar.dün cevap yazamadim eşim sürpriz yapıp geldi.bana yeni telefon almış.çok sevindim.şimdi telefonu çözmeye calisiyorum. İkramlari pazar gününden hazırlamaya başladım.
hasta olan bebislere geçmiş olsun
hahaha zaten kimse yokki bugün ya songül nerdeeee:kızlar öğleden önce seminerim vardı giremedim şimdi de yoğunum ama takipteyim öptüm hepinizi
hahaha zaten kimse yokki bugün ya songül nerdeeee:
Gulden senin telefonun ne , whatsapp kullanmiyor musun artik...
hahaha zaten kimse yokki bugün ya songül nerdeeee:
selamün aleyküm kızlar nasılsınız amma sayfa atlanmış yaa hepsini nasıl okuyacam
beysal çok geçmiş olsun canım ya erdem nasıl oldu..
selnec mina yı götürdün mü doktora ne dedi bulamamışın herhalde önce buldun mu haberdar et sen ben okumaya çalışacam inşallah canım
bu arada biz iyiyiz rana uyuyo şimdi ama akşamları sıkıntı yapıyo beşiğini çok arıyo garibim yarın gezmelere gidecez burası çok sıcak piştik kızımla songül mertur görüşüyoz zaten sizinle :)
öptüm hepinizi kendinize iyi bakınn
tatlım neden kızayım anlamadım aaaaa :).)
hahaha sende benim gibi telefonmu çözüyon cnm benim eşimde bana telefon almış bende çözmeye çalışıyorum
acaba markası nedir..
yasemincim çok sağol cnm..
slm kızlar nasılsınız yaren uyuyor şimdi size bakayım dedim ne var ne yok ben şimdi yarenin sebzelerini haşlıyorum ben fazla mı yapıyorum anlamadım valla 3 günlük oluyo haşladıklarım bende kavanoz mamalarının kavanozlarına koyuyorum sıcakken sonra 3 gün veriyorum tat aynı oluyo
birde ben size bişey sorucam hero babynin sütlü pirinçlisini deneyen varmı ben yaptım numune göndermişlerdi bana kıvamı mama gibi değil sanki biberon maması ama milupanın ki çok güzel kıvamlı oluyo ben mi beceremedim acaba :44: hatta milupaya daha çok su konuyo
Songuk geldiiii
Kizlar yazlik kislik olayina girdim kendimden gecyim ev savas alami dunya kadar verilcek ayirdim daha is cok sizler nasilsiniz
Izcananin selami var rana iyimis gece mizmizlik yapiyomus sanirim yatagini ariyo
Yeni listeler gelmis nur unkiyle bizimki esdeger
Ama masalecenin ki agir geldi 6 aylik bebeknicin fasulye nohut 8 9 dan once sindurim icin cok biliyorum
Cesit olmasi iyi aslinda da iste
Bizde yarin gidiyoruz dr amcaya
Reces telini gule gule kulln cnm
Ben bu defa tel surprizinden memnun kalamadm.samsung alisamadim
canım ben kullanıyorum hero baby ama orada belirtilen ölçülerde değil. mesela 2 tatlı kaşığı mamadan koyuyorum üzerine su döküyorum istediğim kıvama gelinceye kadar. o ölçülerle çok cıvık oluyo yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?