2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kızlar.dün cevap yazamadim eşim sürpriz yapıp geldi.bana yeni telefon almış.çok sevindim.şimdi telefonu çözmeye calisiyorum. İkramlari pazar gününden hazırlamaya başladım.
hasta olan bebislere geçmiş olsun

Reces hayirli olsun , neyin suprizi bu
Dun sekerpare kayisi almistim biraz once ogluma ezdim verdim yemedi . eksi geldi yuzu cok komikti . kasigi gorunce meraktan atladi sonra hepsini disari cikardi :))

inş. öyle olur cnm şükürler olsun tabi ki

Sende birak o zaman madem istemiyorsun esinde soylemis...

önceden diordu cnm yani çalışmazken, şimdi istesem de çıkamam

yasemın plkayı buldunmu cnmmm
buldum cnm buldum:)

ben geldım kımse yazmaz oldu

:23
ay aynı şey genelde bana oluyo songülcüm:)

kendım calar oynarımmmm

geçmiş olsun cnm

bu arada songül eşim bana ifonealmış şekerim artık evdende baka bilecem size tabi önce öğrenmem lazım hahahahha:
ayyy biraz cahilimde :).)
hayırlı olsun cnm güle güle kullan

içim rahtladı cnm ama madem böyle bi durum var niye yaptırıyor ki sağlık bakanlığı aynı bacaktan yazık günah çok canları yanıo kuzuların zaten söyle bence de yapar belki hatta yapmalı zaten

bize iki gün banyo yaptırma dedi geçmiş olsun cnm
bende istiorum ii bir dr

hayırlı olsun cnm bu ara moda tel almak galiba biri bunu benim eşime de söylesin:)

Reces hayirli olsun , neyin suprizi bu
Dun sekerpare kayisi almistim biraz once ogluma ezdim verdim yemedi . eksi geldi yuzu cok komikti . kasigi gorunce meraktan atladi sonra hepsini disari cikardi :))

dün ben de denedim cnm ama ekşi geldi sanırım yemedi

kızdın mı canım:26:

tatlım neden kızayım anlamadım aaaaa :).)

hahaha sende benim gibi telefonmu çözüyon cnm benim eşimde bana telefon almış bende çözmeye çalışıyorum
acaba markası nedir..

yasemincim çok sağol cnm..

Songuk geldiiii
Kizlar yazlik kislik olayina girdim kendimden gecyim ev savas alami dunya kadar verilcek ayirdim daha is cok sizler nasilsiniz
Izcananin selami var rana iyimis gece mizmizlik yapiyomus sanirim yatagini ariyo

Yeni listeler gelmis nur unkiyle bizimki esdeger
Ama masalecenin ki agir geldi 6 aylik bebeknicin fasulye nohut 8 9 dan once sindurim icin cok biliyorum
Cesit olmasi iyi aslinda da iste
Bizde yarin gidiyoruz dr amcaya
Reces telini gule gule kulln cnm
Ben bu defa tel surprizinden memnun kalamadm.samsung alisamadim

slm kızlar nasılsınız yaren uyuyor şimdi size bakayım dedim ne var ne yok ben şimdi yarenin sebzelerini haşlıyorum ben fazla mı yapıyorum anlamadım valla 3 günlük oluyo haşladıklarım bende kavanoz mamalarının kavanozlarına koyuyorum sıcakken sonra 3 gün veriyorum tat aynı oluyo
birde ben size bişey sorucam hero babynin sütlü pirinçlisini deneyen varmı ben yaptım numune göndermişlerdi bana kıvamı mama gibi değil sanki biberon maması ama milupanın ki çok güzel kıvamlı oluyo ben mi beceremedim acaba :44: hatta milupaya daha çok su konuyo

selamün aleyküm kızlar nasılsınız amma sayfa atlanmış yaa hepsini nasıl okuyacam

beysal çok geçmiş olsun canım ya erdem nasıl oldu..
selnec mina yı götürdün mü doktora ne dedi bulamamışın herhalde önce buldun mu haberdar et sen ben okumaya çalışacam inşallah canım
bu arada biz iyiyiz rana uyuyo şimdi ama akşamları sıkıntı yapıyo beşiğini çok arıyo garibim yarın gezmelere gidecez burası çok sıcak piştik kızımla songül mertur görüşüyoz zaten sizinle :)
öptüm hepinizi kendinize iyi bakınn

canım yaz arada böyle merak ediyoruz sizi. ranacık da alışır inşallah bir an önce. dedeyle araları nasıl:)

güldencim aman be diyince kızdın sandım canım. kızmadıysan sorun yok o zaman tatlım:)

canım ben kullanıyorum hero baby ama orada belirtilen ölçülerde değil. mesela 2 tatlı kaşığı mamadan koyuyorum üzerine su döküyorum istediğim kıvama gelinceye kadar. o ölçülerle çok cıvık oluyo yoksa

yok kızlar bu listeler kısıye özel aslında ordada dedığım gbı bız1.listeyı bıtırdık bu 2.çunku bız4aylıkken gectık ek gdaya 3ay emdı bebegım1ayda mama ıçtı doktorlar emmeyen bebege mama yerıne ek gdaya gecırıo oyuzden bız erken gectık çogunuzun suan da uyguladığı ek gıda mıktarını bız 4.5aylıkken yapıoduk oyuzden nohut fasulye var ama zaten oda hafta 1-2 kere çorbasına az mıktrda yani tahıllı mama yerıne dedı doktorumuz mama önermıo dırek vıtamın almasını ıstıo eger emmıosa yani sızler emzırdınız yenı gecıosunuz ek gıdaya oyuzden sızın bebışlere çok agır tabıkı nohut fasulye

canım hero baby ben de aldım daha kullanmadık ama alırken biberon hediyeliydi yani dediğin gibi biberona da konulsun diye o ölçüler verilmiş olabilir.biz de senini gibi yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…