- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.461
günaydın biz iyiyiz ama ben biraz uykusuzum çünkü nil hanımı akşam 11de uyuttum sonraben biraz ortalığı topladım tam yattımki 12de hop bizimki uyandı hadi biraz salladım mama istedi verdim
sonra uyudu neyse 2saat sonra tekrar mıkırdadı kalktım memesini verdim üzerini örtüm sonra 4buçukta bidaha kalktı tekrar mama verdim sonra ben 55te yattım 6ya 10 vardı kalktım işte duş falan aldım allahtanda çıldım
sonrada işe geldim offf:
uykumvar şimdide..
Günaydın canlar
Merhaba canimmm nilin bir rahatsizligimi var acaba benim oglanda ayni valla gece 5 kere uyandi bide grip olmusr burnundan nefes zor alıyor
Ben evdeyim allahtan sen çalışıyordun bide demi canimm ya:)))
gunaydin canim biz iyiyiz sen nasilsin efe nasilGünaydın kizlar nasılsınız bebisler nasil:26:
herkese günaydınnnnn
distendir canim onun sikibtisievet canım çalışıyorum ben
aslında bi hastalığıda yok ama dişleriny yoruyorum ben cnm:
bilmiyorumki..
normalde çok keyifli..
ama anne yanındayken mızırdanıyoruz hep.
ama akşam çok güzel oynadık onunla..
canim merhaba aciklama icin coksagol bende sabahtan beri benim kiz icin endiseleniyodum biseyyemiyo sizinkiler hrrseyi yiyo diye
üzülme cnm senınkı normal bız 4aylıkken basladık yanı emmedığı ıçın oyuzden alstı tabıkı sımdı ben pütürlü verıorom blendr kullanmıom hem vıtamın ölmuo hem alıssın dıe yutuo yanı alıstı zamnla tabıkı zorlamadan ama hep yedır yemıo dıe bırakma o alısır artık buyuonuz annesi alıssın
distendir canim onun sikibtisi
gunduz bi sekilde oyalaniyolarda gece uykularina vuruyo sikinti tabi anneyede
uykusuz iste olmak cok zordur Allah kolaylik versin canim
belli olmuyo canim ya
bazen cok guxel yiyo
bazen bi kikitliyo agzini acmiyo
gunu gunune uymuyo
ewt yaa bugun masal da 9da yattı herzamn o saatte yatr sabah 7ye kadar 2kere kalkardı emer uyurdu ama bugun 9da yattı 11de-1-2-3-4.30da-5.5da ve son olarakda6da kalktı ayyy gece sersem oldum resmen yaa 1saat aralarla hep kalktı çıldırcaktım uyuo da mızırdanıo gözlerı kapalı gtmezsem daha çok aglıo falan çıldırdım yaaa diş mi gelıo acaba daha çıkmadı dısımız hıç böyle yapmazdı salı aşı yapıldı ogun bıle rahat uyudu gunduz zten keyıflıydı hala sersem gbıyım 1saat oldu uyudu şimdi kalkar
kolay gelsın canm sana cok zor ya tasınmak
bızde ev bakıyoruz tasınmak ıstıyoruz ama daha bulamadık
nıye değıstırıyosunzkı canm evı
evet canım çalışıyorum ben
aslında bi hastalığıda yok ama dişleriny yoruyorum ben cnm:
bilmiyorumki..
normalde çok keyifli..
ama anne yanındayken mızırdanıyoruz hep.
ama akşam çok güzel oynadık onunla..
ben dis cikartacagi zaman yarim saatte bir kalktigimi bilirim
galiba dis yerleri kasindikca uyanip biseyler istiyo agzina benimki agzina memeyi alir uyurdu delli ederdi beni madem uyucan niye uyaniyon bari em dimi
mesela dun cok mizmizdi daha kasigi gordugu gibi kilitledi agzini keyfi yokken yemiyo bi onceki gun guzel yemistihıç yemıo degıl sonuçta ısteuınce yıo zorlama ıste az az sık sık ver alıstır kasığa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?