2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba canimmm nilin bir rahatsizligimi var acaba benim oglanda ayni valla gece 5 kere uyandi bide grip olmusr burnundan nefes zor alıyor
Ben evdeyim allahtan sen çalışıyordun bide demi canimm ya:)))

Son düzenleme:
Merhaba canimmm nilin bir rahatsizligimi var acaba benim oglanda ayni valla gece 5 kere uyandi bide grip olmusr burnundan nefes zor alıyor
Ben evdeyim allahtan sen çalışıyordun bide demi canimm ya:)))

evet canım çalışıyorum ben
aslında bi hastalığıda yok ama dişleriny yoruyorum ben cnm:
bilmiyorumki..
normalde çok keyifli..
ama anne yanındayken mızırdanıyoruz hep.
ama akşam çok güzel oynadık onunla..

distendir canim onun sikibtisi
gunduz bi sekilde oyalaniyolarda gece uykularina vuruyo sikinti tabi anneyede
uykusuz iste olmak cok zordur Allah kolaylik versin canim

canim merhaba aciklama icin coksagol bende sabahtan beri benim kiz icin endiseleniyodum biseyyemiyo sizinkiler hrrseyi yiyo diye

üzülme cnm senınkı normal bız 4aylıkken basladık yanı emmedığı ıçın oyuzden alstı tabıkı sımdı ben pütürlü verıorom blendr kullanmıom hem vıtamın ölmuo hem alıssın dıe yutuo yanı alıstı zamnla tabıkı zorlamadan ama hep yedır yemıo dıe bırakma o alısır artık buyuonuz annesi alıssın

belli olmuyo canim ya
bazen cok guxel yiyo
bazen bi kikitliyo agzini acmiyo
gunu gunune uymuyo

[QUOtTE=akrepkiz;30492993]Gunaydin kizlar biz bir hafta sonra alti ayimizi doldurucaz iki gun oncede disimiz cikti 😁[/QUOTE]

hayirli olsun inciniz

distendir canim onun sikibtisi
gunduz bi sekilde oyalaniyolarda gece uykularina vuruyo sikinti tabi anneyede
uykusuz iste olmak cok zordur Allah kolaylik versin canim

ewt yaa bugun masal da 9da yattı herzamn o saatte yatr sabah 7ye kadar 2kere kalkardı emer uyurdu ama bugun 9da yattı 11de-1-2-3-4.30da-5.5da ve son olarakda6da kalktı ayyy gece sersem oldum resmen yaa 1saat aralarla hep kalktı çıldırcaktım uyuo da mızırdanıo gözlerı kapalı gtmezsem daha çok aglıo falan çıldırdım yaaa diş mi gelıo acaba daha çıkmadı dısımız hıç böyle yapmazdı salı aşı yapıldı ogun bıle rahat uyudu gunduz zten keyıflıydı hala sersem gbıyım 1saat oldu uyudu şimdi kalkar

ben dis cikartacagi zaman yarim saatte bir kalktigimi bilirim
galiba dis yerleri kasindikca uyanip biseyler istiyo agzina benimki agzina memeyi alir uyurdu delli ederdi beni madem uyucan niye uyaniyon bari em dimi

kolay gelsın canm sana cok zor ya tasınmak
bızde ev bakıyoruz tasınmak ıstıyoruz ama daha bulamadık
nıye değıstırıyosunzkı canm evı

doğalgaz bozuk ev sahıbı yaptırmıo karsımızda kı ev bosaldı tuttuk hemn mahalleden uzaklasmak ıstemıom burdakı komsularım çok ıyıler aklımızdaydı arıoduk ama anı oldu annem geldı sabah denızlıden yardım için o masalı oyalıcak ben evı toplıcam dönusumlu olarak halletcez zaten o yurutecınde oynarken dun salonu koliledim bitti yemek takımları ıvır zıvırlar bıttı masalda kolilere egılıp bakıo ben bakıorum ya taklıt edıo benı:)

Sizinde disiniz çıkmadı demi canım bizdede. Çıkmadı daha ama cok kasiniyor bebislerimiz gece genellikle huysuzlaniyor hep:)))

ben dis cikartacagi zaman yarim saatte bir kalktigimi bilirim
galiba dis yerleri kasindikca uyanip biseyler istiyo agzina benimki agzina memeyi alir uyurdu delli ederdi beni madem uyucan niye uyaniyon bari em dimi

aynen merken uyuo 2dakıka ble emmıo ve dedığın gbı bıberon bıle versem ısırıo uyuo bısey ıstıo galıba agzına diş mi dersın bızmkıde

Uykusuz anneler hepinize gunaydinn sanirim dis slklntlari var yavrucuklarin
Aras gece yatti 8 e kadar supee uyudu ama sekizden sonra nmuyudu ama kendini bi oraya bi buraya atiyo uyansa tanan dicem uyanmakta yok kipor kipir
Neyse uyandik her sabah altininacar havalandiririm tam yatagina koydum fisssssdiye bibses gerisini dusununp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…