- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.441
cnm benim mrb,benim listemde boyle asa yukari benim sipa 6 aylik ama biz 2 listeye erken gecis yaptik anne sutu almadigi icin benim oglusum,yurutece gelince benim doktorum kesinlikle koyma dedi erkek kiz fark etmiyor dedi ilk parmaklarinin uzerine basiyorllar ya ayaklarinda yanalmalar olabiliyomus,yani yeni yeni kendisi yere basmaya baslayinca anca o zaman koyabilirsin dedi
canım iyi olmanıza sevindim inşallah ranam da alışır bi an önceselamün aleyküm kızlar nasılsınız amma sayfa atlanmış yaa hepsini nasıl okuyacam
beysal çok geçmiş olsun canım ya erdem nasıl oldu..
selnec mina yı götürdün mü doktora ne dedi bulamamışın herhalde önce buldun mu haberdar et sen ben okumaya çalışacam inşallah canım
bu arada biz iyiyiz rana uyuyo şimdi ama akşamları sıkıntı yapıyo beşiğini çok arıyo garibim yarın gezmelere gidecez burası çok sıcak piştik kızımla songül mertur görüşüyoz zaten sizinle :)
öptüm hepinizi kendinize iyi bakınn
milupanın kini alcam bundan sonra deli etti beni valla bütün mamaları mı böyle acaba birde içinde tarçın var kızım pek tarçını sevmedi iştahlı iştahlı yemedi ama milupanınkini yalana yalana yedicanım ben kullanıyorum hero baby ama orada belirtilen ölçülerde değil. mesela 2 tatlı kaşığı mamadan koyuyorum üzerine su döküyorum istediğim kıvama gelinceye kadar. o ölçülerle çok cıvık oluyo yoksa
biberon ölçüleri diye belirtilmemiş canım isterseniz daha sulu yapabilirsiniz diyo daha ne kadar sulu olacaksacanım hero baby ben de aldım daha kullanmadık ama alırken biberon hediyeliydi yani dediğin gibi biberona da konulsun diye o ölçüler verilmiş olabilir.biz de senini gibi yaparız
cnm aslında uzun zamandır telefonu değiştirmek istiyordum eşim de almış getirmişReces hayirli olsun , neyin suprizi bu
Dun sekerpare kayisi almistim biraz once ogluma ezdim verdim yemedi . eksi geldi yuzu cok komikti . kasigi gorunce meraktan atladi sonra hepsini disari cikardi :))
evet ben de çözmeye çalışıyorum.markası htc Desire xtatlım neden kızayım anlamadım aaaaa :).)
hahaha sende benim gibi telefonmu çözüyon cnm benim eşimde bana telefon almış bende çözmeye çalışıyorum
acaba markası nedir..
yasemincim çok sağol cnm..
sağol cnm hepimiz güle güle kullanalım.Songuk geldiiii
Kizlar yazlik kislik olayina girdim kendimden gecyim ev savas alami dunya kadar verilcek ayirdim daha is cok sizler nasilsiniz
Izcananin selami var rana iyimis gece mizmizlik yapiyomus sanirim yatagini ariyo
Yeni listeler gelmis nur unkiyle bizimki esdeger
Ama masalecenin ki agir geldi 6 aylik bebeknicin fasulye nohut 8 9 dan once sindurim icin cok biliyorum
Cesit olmasi iyi aslinda da iste
Bizde yarin gidiyoruz dr amcaya
Reces telini gule gule kulln cnm
Ben bu defa tel surprizinden memnun kalamadm.samsung alisamadim
canim merhaba aciklama icin coksagol bende sabahtan beri benim kiz icin endiseleniyodum biseyyemiyo sizinkiler hrrseyi yiyo diyeyok kızlar bu listeler kısıye özel aslında ordada dedığım gbı bız1.listeyı bıtırdık bu 2.çunku bız4aylıkken gectık ek gdaya 3ay emdı bebegım1ayda mama ıçtı doktorlar emmeyen bebege mama yerıne ek gdaya gecırıo oyuzden bız erken gectık çogunuzun suan da uyguladığı ek gıda mıktarını bız 4.5aylıkken yapıoduk oyuzden nohut fasulye var ama zaten oda hafta 1-2 kere çorbasına az mıktrda yani tahıllı mama yerıne dedı doktorumuz mama önermıo dırek vıtamın almasını ıstıo eger emmıosa yani sızler emzırdınız yenı gecıosunuz ek gıdaya oyuzden sızın bebışlere çok agır tabıkı nohut fasulye
kızlar biz pazar gunu tasınıyoruz hemn karsımızdakı apartmana ama bız ınternetı komsuyla ortak kullanıoduk kendımızın degıldı yani ufff pazar tasınıoz ınternet olmıcak bi süre sızlerden ayrı kalcam takıp edemıcem yaa baglatcaz ama hemn degıl ufff yaaa moralım bozuk ınternet acısından
gule gule kullan arkadasim telefonunucnm aslında uzun zamandır telefonu değiştirmek istiyordum eşim de almış getirmiş
evet ben de çözmeye çalışıyorum.markası htc Desire x
sağol cnm hepimiz güle güle kullanalım.
Allah kolayik versin insallah fazla zorlanmadan cabucak atlatirsinkızlar biz pazar gunu tasınıyoruz hemn karsımızdakı apartmana ama bız ınternetı komsuyla ortak kullanıoduk kendımızın degıldı yani ufff pazar tasınıoz ınternet olmıcak bi süre sızlerden ayrı kalcam takıp edemıcem yaa baglatcaz ama hemn degıl ufff yaaa moralım bozuk ınternet acısından
kolay gelsin canım valla zor taşınmak bizde taşıncaz bakalım ev arıyorum kafama uygun ev bulamadım evler çok kötü yaaakızlar biz pazar gunu tasınıyoruz hemn karsımızdakı apartmana ama bız ınternetı komsuyla ortak kullanıoduk kendımızın degıldı yani ufff pazar tasınıoz ınternet olmıcak bi süre sızlerden ayrı kalcam takıp edemıcem yaa baglatcaz ama hemn degıl ufff yaaa moralım bozuk ınternet acısından
kolay gelsin canım valla zor taşınmak bizde taşıncaz bakalım ev arıyorum kafama uygun ev bulamadım evler çok kötü yaaa
aradaki mesafe çok mu fazla canım bizde karşı komşudan alıyoruz neti bazen bağlantı olmuyo ama yinede bağlatana kadar idare edersiniz
selamün aleyküm kızlar nasılsınız amma sayfa atlanmış yaa hepsini nasıl okuyacam
beysal çok geçmiş olsun canım ya erdem nasıl oldu..
selnec mina yı götürdün mü doktora ne dedi bulamamışın herhalde önce buldun mu haberdar et sen ben okumaya çalışacam inşallah canım
bu arada biz iyiyiz rana uyuyo şimdi ama akşamları sıkıntı yapıyo beşiğini çok arıyo garibim yarın gezmelere gidecez burası çok sıcak piştik kızımla songül mertur görüşüyoz zaten sizinle :)
öptüm hepinizi kendinize iyi bakınn
Allah kolaylik versin canim..
Cok zor tasinmak valla.bende hamileligimin son ayinda tasinmistim..
Kuzucuk yardim eder artik sana
nerelerdesiniz kızlar yaa geziyonuz mu
Gunaydin gulden diyebildigime gore mesajini okumusum demektir :)Kızlar günaydın telden yazıtım Gallianicbaşarıcamnmm
gunaydin arkadaslar
gunaydin arkadaslar
Gunaydin gulden diyebildigime gore mesajini okumusum demektir :)
hahaha telefon dokunmatik olunca hatalar olmuş ama onuda öğrenicem inşallah azmettim başarıcammmmm:
canım günaydın sanada bu arada etymenimiz nasıl başladınızmı artık yavaştan ek gıdalar?
masalece, nur, yasmin, songül, selmeç, özcananım,
sizede günaydın kızlar:
ha bide rumuzlu arkadaşlarımız var tabi:
onlarada günaydın aklımda kalmıyo rumuzlar yaaa:
Gunaydinlar sanadaaa :)
Günaydın kizlar nasılsınız bebisler nasil:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?