2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen cnm bızde erken gectık ek gıdaya benımkıde3ay emdı oyuzden 4aylıkken gectık yavas yavas sımdı bu lısteyı uygulıcaz artık kıymada ver arasıra çorbalarında hem daha ıstahlı yer yemegı dedı yurutec için aynen doktorumuzda öyle dedı ama ben en alçak boy ayarında bındırıorum ozamn yurumek ısteyınce mecburen tam basıo cnm bıde öyle dene ıstersen hem takıp edıorum hıç parmak ucunda basmıo aksıne işe yarıo dımdık ayakta durup perdeyı falan asılıo oynarken dengesını saglamada yardımcı oluo bence yurume acısından

canım iyi olmanıza sevindim inşallah ranam da alışır bi an önce
kendinize çok iyi bakın canım bol bol da gezin

milupanın kini alcam bundan sonra deli etti beni valla bütün mamaları mı böyle acaba birde içinde tarçın var kızım pek tarçını sevmedi iştahlı iştahlı yemedi ama milupanınkini yalana yalana yedi
canım hero baby ben de aldım daha kullanmadık ama alırken biberon hediyeliydi yani dediğin gibi biberona da konulsun diye o ölçüler verilmiş olabilir.biz de senini gibi yaparız
biberon ölçüleri diye belirtilmemiş canım isterseniz daha sulu yapabilirsiniz diyo daha ne kadar sulu olacaksa

Reces hayirli olsun , neyin suprizi bu
Dun sekerpare kayisi almistim biraz once ogluma ezdim verdim yemedi . eksi geldi yuzu cok komikti . kasigi gorunce meraktan atladi sonra hepsini disari cikardi :))
cnm aslında uzun zamandır telefonu değiştirmek istiyordum eşim de almış getirmiş

evet ben de çözmeye çalışıyorum.markası htc Desire x

sağol cnm hepimiz güle güle kullanalım.

kızlar biz pazar gunu tasınıyoruz hemn karsımızdakı apartmana ama bız ınternetı komsuyla ortak kullanıoduk kendımızın degıldı yani ufff pazar tasınıoz ınternet olmıcak bi süre sızlerden ayrı kalcam takıp edemıcem yaa baglatcaz ama hemn degıl ufff yaaa moralım bozuk ınternet acısından

canim merhaba aciklama icin coksagol bende sabahtan beri benim kiz icin endiseleniyodum biseyyemiyo sizinkiler hrrseyi yiyo diye

kolay gelsın canm sana cok zor ya tasınmak
bızde ev bakıyoruz tasınmak ıstıyoruz ama daha bulamadık
nıye değıstırıyosunzkı canm evı

Allah kolayik versin insallah fazla zorlanmadan cabucak atlatirsin

kolay gelsin canım valla zor taşınmak bizde taşıncaz bakalım ev arıyorum kafama uygun ev bulamadım evler çok kötü yaaa
aradaki mesafe çok mu fazla canım bizde karşı komşudan alıyoruz neti bazen bağlantı olmuyo ama yinede bağlatana kadar idare edersiniz

Allah kolaylik versin canim..
Cok zor tasinmak valla.bende hamileligimin son ayinda tasinmistim..
Kuzucuk yardim eder artik sana

Aleykum selam canim benim..
Iyi olmaniza cok sevindi . Songulden takip ediyoruz seni..
Elif minanin kontrolu olmadi canim daha..doktor sıkıntimiz var maalesef..
Kendinize cok iyi bakin kuzum..
Allaha emanet olun..

Allah kolaylik versin canim..
Cok zor tasinmak valla.bende hamileligimin son ayinda tasinmistim..
Kuzucuk yardim eder artik sana

amin canım taşıncam ama bakalım ev bulabilirsem
kız iyi cesaret valla sendeki ben son ayımda hareket bile etmiyordum sen ev taşımışsın
gerçi ben mobilyacıları arıcam bütün mobilyalaır onlar bozup onlar kuracaklar biz uğraşmayalım dedik bana sadece eşyaları toplamak kalıyo onlarıda yavaş yavaş kutuladım pek kullanmadıklarımı
vercem eline bez yerleri silcek benim kuzucumm

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar

günaydın cnm.

beysalım sanada günaydın cnm nasıl oldu erdem umarım iyidir?

Günaydın kizlar nasılsınız bebisler nasil:26:

günaydın biz iyiyiz ama ben biraz uykusuzum çünkü nil hanımı akşam 11de uyuttum sonraben biraz ortalığı topladım tam yattımki 12de hop bizimki uyandı hadi biraz salladım mama istedi verdim
sonra uyudu neyse 2saat sonra tekrar mıkırdadı kalktım memesini verdim üzerini örtüm sonra 4buçukta bidaha kalktı tekrar mama verdim sonra ben 55te yattım 6ya 10 vardı kalktım işte duş falan aldım allahtanda açıldım
sonrada işe geldim offf:
uykumvar şimdide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…