2012 kasım bebekleri büyüyor..

iyiki annen gelmis yoksa tek basina cok zor
cok akilli bu bocukler ya bide annesini taklit edermis

daha 3aylık hamıleyken gecen sene mayısta tasınmıstık tek basımaydım hamıleydım bıde ama doğalgaz bozukmus kışı zor çıkardık ev sahıbnıde yaptırmıo çıkcaz ıste yavas yavas toplandım ama bugun denızlıden annem geldı onla halletcez artık bırımız masalla ugrasırken yapcaz bısekılde

Günaydın canimmm arasimiza maasallah cok güzel uyuyor ben gece 4 5 kere kalkıyoruz en az :)))
Gerisini düşünmek istemiyorum güzel bi koku

Allah kolayik versin insallah fazla zorlanmadan cabucak atlatirsin

daha 3aylık hamıleyken gecen sene mayısta tasınmıstık tek basımaydım hamıleydım bıde ama doğalgaz bozukmus kışı zor çıkardık ev sahıbnıde yaptırmıo çıkcaz ıste yavas yavas toplandım ama bugun denızlıden annem geldı onla halletcez artık bırımız masalla ugrasırken yapcaz bısekılde

Cnm Allah kolaylik versinn anneler kisuyi hemen yardima dimi

Günaydın canimmmm

Sanada günaydın canimm iyiyim canım sagol efemde biraz grip oldu dişleri kasiniyor buaralar pek iyi değil hayirlisi bakalım siz nasilsiniz kuzum
gecmis olsun canim ya insallah cabucak atlatir ihlamur ver birazck cok iyi geliyo
dun cok mizirdandi benimki hic biseyde yemedi
bugun daha belli degil sabah sanki birazdaha iyiydi ama simdi uyuyo kalkinca belli olacak bakalim bugun bisey yicekmi

Günaydın canimmm arasimiza maasallah cok güzel uyuyor ben gece 4 5 kere kalkıyoruz en az :)))
Gerisini düşünmek istemiyorum güzel bi koku

Gunaydin cnm
Ama dis cikartacagi zaman 1.5 saatte emmeye kalkiyodu dusunsne sonrasnda jel baya isimizi gordu arasta donemsel olarak yasiyo
Bu arada oglis hastami gexmis olsun

iyiki annen gelmis yoksa tek basina cok zor
cok akilli bu bocukler ya bide annesini taklit edermis

annemsız mumkun degıldı zaten komsular ıyı ama süreklıde bırakamam kı bebegı onlara oyuzden çagırdım annemı geldı ayyy hemde ne akıllı yaaa ben egılıp bakıom dıe oda egılıo masanın altına gırmıs bücür yurutecle bılgsayar kabloları için tam bi fare kablo kemırcek

ay allah kolaylık versin taşınmak çok zor.
evet yağmurcumya herhalde diştendir diyorum bende..
songül ne yaptı aras paşam hahahahahahahahhaha:

Cnmm vunaydin
Uykusuz bi gece gecirnissin ay kafa seersem gibidie bence disler yakindir
Slk kalkmanin arkasi o oluyo
Ay yine tatil geldi sut izni ne zamana kadar

Cnm uzman tv de izledim dis doneminde bebekler reddedeboliyomus kasigi ya elle uada biboronla besleme yapilabikirmis o donem
suan dis sikintisi varmi bilmiyorum eli agzinda ama alttan iki tane cikti zaten ustler icin biraz ara verir diyolar
biberonlada denedim onuda almadi elle aklima gelmedi bidaha olmaz ins. ama olursa denerim canim sagol

ay allah kolaylık versin taşınmak çok zor.
evet yağmurcumya herhalde diştendir diyorum bende..
songül ne yaptı aras paşam hahahahahahahahhaha:

zor bebeklee 2kat zor pofff :)bıde komık kolılerı bantlıorum ya bant sesınden korkup ağlıo yurutecınde gerı gerı gdıo korkudan sonra oyun halıne getırdık gulup gelıo :)yavas yavas rıtm tutarak sarkılar eslığınde açıorum bandı ses az cıksın dıe :)

Gunaydin cnm
Ama dis cikartacagi zaman 1.5 saatte emmeye kalkiyodu dusunsne sonrasnda jel baya isimizi gordu arasta donemsel olarak yasiyo
Bu arada oglis hastami gexmis olsun

Bende jel pek isee yaramıyor csnimr yaa sürüyorum devamli:)))
Grip oldu efe ya burnu hiriltili cok zor nefes alıyor burun damlasi aldim bakalim geçecekmi:))

suan dis sikintisi varmi bilmiyorum eli agzinda ama alttan iki tane cikti zaten ustler icin biraz ara verir diyolar
biberonlada denedim onuda almadi elle aklima gelmedi bidaha olmaz ins. ama olursa denerim canim sagol

Cnm.bizimde bir ayi gecti hemwn cikmasada yerini hazirlarkende slklnti olabilirmis dr ole demisti
Cnm biberon hic almiyomu
Damakli uclu denedinmi

Yaren bitti mi ev islerin :)
Gulden yavas yavas basliyoruz . yogurt mayaladim mayasi eksiymis eksi bir yogurdum oldu onu veremem tekrar mayalamam lazim . dun sekerpare kayisi verdim eksi geldi yemedi bugun elma vermeyi dusunuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…