- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.481
Günaydın canimmmmherkese günaydınnnnn
gunaydin canim biz iyiyiz sen nasilsin efe nasil
iyiki annen gelmis yoksa tek basina cok zordoğalgaz bozuk ev sahıbı yaptırmıo karsımızda kı ev bosaldı tuttuk hemn mahalleden uzaklasmak ıstemıom burdakı komsularım çok ıyıler aklımızdaydı arıoduk ama anı oldu annem geldı sabah denızlıden yardım için o masalı oyalıcak ben evı toplıcam dönusumlu olarak halletcez zaten o yurutecınde oynarken dun salonu koliledim bitti yemek takımları ıvır zıvırlar bıttı masalda kolilere egılıp bakıo ben bakıorum ya taklıt edıo benı:)
mesela dun cok mizmizdi daha kasigi gordugu gibi kilitledi agzini keyfi yokken yemiyo bi onceki gun guzel yemisti
kolay gelsin canım valla zor taşınmak bizde taşıncaz bakalım ev arıyorum kafama uygun ev bulamadım evler çok kötü yaaa
aradaki mesafe çok mu fazla canım bizde karşı komşudan alıyoruz neti bazen bağlantı olmuyo ama yinede bağlatana kadar idare edersiniz
Uykusuz anneler hepinize gunaydinn sanirim dis slklntlari var yavrucuklarin
Aras gece yatti 8 e kadar supee uyudu ama sekizden sonra nmuyudu ama kendini bi oraya bi buraya atiyo uyansa tanan dicem uyanmakta yok kipor kipir
Neyse uyandik her sabah altininacar havalandiririm tam yatagina koydum fisssssdiye bibses gerisini dusununp
Allah kolayik versin insallah fazla zorlanmadan cabucak atlatirsin
doğalgaz bozuk ev sahıbı yaptırmıo karsımızda kı ev bosaldı tuttuk hemn mahalleden uzaklasmak ıstemıom burdakı komsularım çok ıyıler aklımızdaydı arıoduk ama anı oldu annem geldı sabah denızlıden yardım için o masalı oyalıcak ben evı toplıcam dönusumlu olarak halletcez zaten o yurutecınde oynarken dun salonu koliledim bitti yemek takımları ıvır zıvırlar bıttı masalda kolilere egılıp bakıo ben bakıorum ya taklıt edıo benı:)
Gunaydin kizlar biz bir hafta sonra alti ayimizi doldurucaz iki gun oncede disimiz cikti 😁
gecmis olsun canim ya insallah cabucak atlatir ihlamur ver birazck cok iyi geliyoGünaydın canimmmm
Sanada günaydın canimm iyiyim canım sagol efemde biraz grip oldu dişleri kasiniyor buaralar pek iyi değil hayirlisi bakalım siz nasilsiniz kuzum
Günaydın canimmm arasimiza maasallah cok güzel uyuyor ben gece 4 5 kere kalkıyoruz en az :)))
Gerisini düşünmek istemiyorum güzel bi koku
iyiki annen gelmis yoksa tek basina cok zor
cok akilli bu bocukler ya bide annesini taklit edermis
günaydın biz iyiyiz ama ben biraz uykusuzum çünkü nil hanımı akşam 11de uyuttum sonraben biraz ortalığı topladım tam yattımki 12de hop bizimki uyandı hadi biraz salladım mama istedi verdim
sonra uyudu neyse 2saat sonra tekrar mıkırdadı kalktım memesini verdim üzerini örtüm sonra 4buçukta bidaha kalktı tekrar mama verdim sonra ben 55te yattım 6ya 10 vardı kalktım işte duş falan aldım allahtanda açıldım
sonrada işe geldim offf:
uykumvar şimdide..
suan dis sikintisi varmi bilmiyorum eli agzinda ama alttan iki tane cikti zaten ustler icin biraz ara verir diyolarCnm uzman tv de izledim dis doneminde bebekler reddedeboliyomus kasigi ya elle uada biboronla besleme yapilabikirmis o donem
ay allah kolaylık versin taşınmak çok zor.
evet yağmurcumya herhalde diştendir diyorum bende..
songül ne yaptı aras paşam hahahahahahahahhaha:
ay allah kolaylık versin taşınmak çok zor.
evet yağmurcumya herhalde diştendir diyorum bende..
songül ne yaptı aras paşam hahahahahahahahhaha:
Gunaydin cnm
Ama dis cikartacagi zaman 1.5 saatte emmeye kalkiyodu dusunsne sonrasnda jel baya isimizi gordu arasta donemsel olarak yasiyo
Bu arada oglis hastami gexmis olsun
suan dis sikintisi varmi bilmiyorum eli agzinda ama alttan iki tane cikti zaten ustler icin biraz ara verir diyolar
biberonlada denedim onuda almadi elle aklima gelmedi bidaha olmaz ins. ama olursa denerim canim sagol
aynen merken uyuo 2dakıka ble emmıo ve dedığın gbı bıberon bıle versem ısırıo uyuo bısey ıstıo galıba agzına diş mi dersın bızmkıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?