2012 kasım bebekleri büyüyor..

gecmis olsun canim ya insallah cabucak atlatir ihlamur ver birazck cok iyi geliyo
dun cok mizirdandi benimki hic biseyde yemedi
bugun daha belli degil sabah sanki birazdaha iyiydi ama simdi uyuyo kalkinca belli olacak bakalim bugun bisey yicekmi

Ihlamur poşet var bende ondan versem olurmu canim:)))
Inşallah bugünleri anlatacağız suan sıkıntili zmanlari bebislerimizin:)))

Cnm Allah kolaylik versinn anneler kisuyi hemen yardima dimi

kesınlıklee hemn gelır annem 6saat yoldan geldı yorulcak gtcek yazık kardeısm var liseye gdıo daha oyuzden uzun kalamz hemn döncek yazık yaaa sımdı uyuo sabah yoldan geldı torunuyla uyuyolar dınlenıolar:)okadar iş benı beklıo ben hala burdayımmmmm bagımlılık yapıo burası yaaaa:))bıde bızde bugun 1saat aryla hep kalktık dış galıba dıorum çunku kaka yeme problemı yok keyıfle uyumustu jel ne kullnmıstık nekdar sıklıkla verıodun bende alayımda bu telasta bıde aşı ve diş benı mahvedıo rahatlatır jel belkı

Cnm.bizimde bir ayi gecti hemwn cikmasada yerini hazirlarkende slklnti olabilirmis dr ole demisti
Cnm biberon hic almiyomu
Damakli uclu denedinmi
yok yok aliyo normalde ben calisirken anne sutunu biberonla iciyo dun veremedim hic bisey yemeyince biraz sulu hazirlayip biberona koydum ama cignedi agzinda sonrafa atti bi emdi dun baska bisey surmedi agzina
arasta yapiyomu bazen

tecrubeli yogurtbaz anneler
benim dun mayaladigim yogurdum eksi olmus acaba nedendir
mayam eksi degildi ciftlik sutu almistim gunluk sutlerde huc boyle eksilik olmamisti

Yaren bitti mi ev islerin :)
Gulden yavas yavas basliyoruz . yogurt mayaladim mayasi eksiymis eksi bir yogurdum oldu onu veremem tekrar mayalamam lazim . dun sekerpare kayisi verdim eksi geldi yemedi bugun elma vermeyi dusunuyorum :)

Ah cnm bitermi daha cocuklarinkine dalmadim ay benim baza akti yetti 5 poset verilckbcikti az saklamamisim
Ay pitircik basladini eklere aras yogurt canavari begenmedigi hersy yogurtka gidiyo
Ay sekiminnyuz ifade girmk isterdim bayiliyorum

Ay isedi teyzesi az da degil he

hahahaha yerim ben onu yaa:
evet songlüm uykusuzluk zor ama allahtan yarın tatil bide nili yarın hem cilt doktoruna hemde göz doktoruna götürecem bakaıcımız diyo nilin sol gözü sanki çok hafif kaymış bi gün ama dün yoktu diyo zaten 6. aydan sonra konturol lazım götüreyimde içimde kalmasın..
cildindeki pıtırcıklarda devam ediyo zaten..
onun icinde gidecez..
benim süt iznim eylülde bitecek cnm..

ayy kıyamam ya
ya bublar çok bilmiş gerçekten
akşam nilin önüne oyuncakları döktüm alıp alıp özellikle koltuğun altına atıyo karşıya falan değil bak yana eyilip koltuğun alıtna atıyo özellikle hehe

günaydın kızlarr

yağmur canım benim kız da öyle canı isterse yiyo canı istemezse kilitliyo ağzını. bugün sabah bi tane bebe bisküvisi küçük bi parça peynir bi muzun altıda birini suyla ezip verdim birazda pekmez hepsini bitirdi inanamadım. dün yarım çay bardağı tarhana çorbası yaptım iki kaşık anca yedirebildim. çok fena bunlar yaa ağızlarının tadını da biliyorlar valla kim ne derse desin. yağsız tuzsuz çorbayı yemem diyo o kadar:)) sanırım ben 1 yaşına kadar çorba yediremiycem. sonrada bizim yediklerimizden yer napiim. ama yine de yılmadan denemeye devam:))

yok yok aliyo normalde ben calisirken anne sutunu biberonla iciyo dun veremedim hic bisey yemeyince biraz sulu hazirlayip biberona koydum ama cignedi agzinda sonrafa atti bi emdi dun baska bisey surmedi agzina
arasta yapiyomu bazen

Cnm dinemseldir
Yapiyo tabi tatlin genel olarak yiyen bebek ama bazen istemiyo bide aras istemiyosa isyan cikarrti yo atiyo kendini hemen duck tvaciyorum
Genelde aras yemek istemiyosa ardindan hasta olabiliyo gecen istemedi agzi yaraymid beni bile kisa emmisti
Hic yanaj iclerine bsktinmi ben aglarken tessduf gordum pamukcuk oldugunu

Ay isedi teyzesi az da degil he

Kizlarr ben cikiyorum efem agliyorr birazda efemle oynuyayim hadin öptüm

görüşürüz cnmm

tecrubeli yogurtbaz anneler
benim dun mayaladigim yogurdum eksi olmus acaba nedendir
mayam eksi degildi ciftlik sutu almistim gunluk sutlerde huc boyle eksilik olmamisti

canım kaç saat tutun acaba 3 saat yeterli yoğurt için çok tutarsanda ekşiyo..

ya bu yoğurtla benim de başım dertte. 1 ay kadar önce yapıyordum çok güzel oluyordu. ama kızım yemiyordu. ben de bıraktım yapmayı. şimdi 1 haftadır hiç biri tutmuyor. sıcak suya koyuyorum o zaman oluyo. neyi eksik yapıyorum acaba anlamadım ki yaa

iki kilo sute yarim tatli kasigi koydum cokmuki

az canım az bence bide yort mayanın soğuk olmaması lazım onun içinde sıcak sütten katıyorum ben mayalık olan yoğordun içine bi kaşık ılınıyo biraz çokta güzel oluyo zaten günlük yapıyorumz..

günaydın cnm..

Tatlim.nilin cilfini surei nemlendirin bide slk banyo yaptirmayin cilt dr demisti hasas cili bebekler icin haftada iki yikiyoruz
Nil demi atopik acaba

Bende gecen hafa goz dr na gittim.sordum genel muayne simdi olur ama gorme muayne 1 yas dedi bende o xaman yaptircam
Cnm kayma bebeklerde olabiliyo bi sure ama ihmal etmemeli ablamin kizida 1 yasindn beri gozluk kullaniyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…