- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.501
gecmis olsun canim ya insallah cabucak atlatir ihlamur ver birazck cok iyi geliyo
dun cok mizirdandi benimki hic biseyde yemedi
bugun daha belli degil sabah sanki birazdaha iyiydi ama simdi uyuyo kalkinca belli olacak bakalim bugun bisey yicekmi
Cnm Allah kolaylik versinn anneler kisuyi hemen yardima dimi
yok yok aliyo normalde ben calisirken anne sutunu biberonla iciyo dun veremedim hic bisey yemeyince biraz sulu hazirlayip biberona koydum ama cignedi agzinda sonrafa atti bi emdi dun baska bisey surmedi agzinaCnm.bizimde bir ayi gecti hemwn cikmasada yerini hazirlarkende slklnti olabilirmis dr ole demisti
Cnm biberon hic almiyomu
Damakli uclu denedinmi
bilmem olur heralde yani digerinden bulamqzsan baska care yokIhlamur poşet var bende ondan versem olurmu canim:)))
Inşallah bugünleri anlatacağız suan sıkıntili zmanlari bebislerimizin:)))
bilmem olur heralde yani digerinden bulamqzsan baska care yok
belirtiler onu gosteriyo zaten bu bebislerin verdikleri tepki hep ayni
yakindir cok surmez inciniz cikar
Yaren bitti mi ev islerin :)
Gulden yavas yavas basliyoruz . yogurt mayaladim mayasi eksiymis eksi bir yogurdum oldu onu veremem tekrar mayalamam lazim . dun sekerpare kayisi verdim eksi geldi yemedi bugun elma vermeyi dusunuyorum :)
tecrubeli yogurtbaz anneler
benim dun mayaladigim yogurdum eksi olmus acaba nedendir
mayam eksi degildi ciftlik sutu almistim gunluk sutlerde huc boyle eksilik olmamisti
Ay isedi teyzesi az da degil he
zor bebeklee 2kat zor pofff :)bıde komık kolılerı bantlıorum ya bant sesınden korkup ağlıo yurutecınde gerı gerı gdıo korkudan sonra oyun halıne getırdık gulup gelıo :)yavas yavas rıtm tutarak sarkılar eslığınde açıorum bandı ses az cıksın dıe :)
iki kilo sute yarim tatli kasigi koydum cokmukiCnm.mayayimi fazla koydunki
yok yok aliyo normalde ben calisirken anne sutunu biberonla iciyo dun veremedim hic bisey yemeyince biraz sulu hazirlayip biberona koydum ama cignedi agzinda sonrafa atti bi emdi dun baska bisey surmedi agzina
arasta yapiyomu bazen
Ay isedi teyzesi az da degil he
zor bebeklee 2kat zor pofff :)bıde komık kolılerı bantlıorum ya bant sesınden korkup ağlıo yurutecınde gerı gerı gdıo korkudan sonra oyun halıne getırdık gulup gelıo :)yavas yavas rıtm tutarak sarkılar eslığınde açıorum bandı ses az cıksın dıe :)
Kizlarr ben cikiyorum efem agliyorr birazda efemle oynuyayim hadin öptüm
tecrubeli yogurtbaz anneler
benim dun mayaladigim yogurdum eksi olmus acaba nedendir
mayam eksi degildi ciftlik sutu almistim gunluk sutlerde huc boyle eksilik olmamisti
iki kilo sute yarim tatli kasigi koydum cokmuki
iki kilo sute yarim tatli kasigi koydum cokmuki
günaydın kızlarr
yağmur canım benim kız da öyle canı isterse yiyo canı istemezse kilitliyo ağzını. bugün sabah bi tane bebe bisküvisi küçük bi parça peynir bi muzun altıda birini suyla ezip verdim birazda pekmez hepsini bitirdi inanamadım. dün yarım çay bardağı tarhana çorbası yaptım iki kaşık anca yedirebildim. çok fena bunlar yaa ağızlarının tadını da biliyorlar valla kim ne derse desin. yağsız tuzsuz çorbayı yemem diyo o kadar:)) sanırım ben 1 yaşına kadar çorba yediremiycem. sonrada bizim yediklerimizden yer napiim. ama yine de yılmadan denemeye devam:))
Günaydın canimmmm nasilsin elif minam nasil kuzum
hahahaha yerim ben onu yaa:
evet songlüm uykusuzluk zor ama allahtan yarın tatil bide nili yarın hem cilt doktoruna hemde göz doktoruna götürecem bakaıcımız diyo nilin sol gözü sanki çok hafif kaymış bi gün ama dün yoktu diyo zaten 6. aydan sonra konturol lazım götüreyimde içimde kalmasın..
cildindeki pıtırcıklarda devam ediyo zaten..
onun icinde gidecez..
benim süt iznim eylülde bitecek cnm..
ayy kıyamam ya
ya bublar çok bilmiş gerçekten
akşam nilin önüne oyuncakları döktüm alıp alıp özellikle koltuğun altına atıyo karşıya falan değil bak yana eyilip koltuğun alıtna atıyo özellikle hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?