2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ooo afiyet olsun minnosa
Cnm tuzlu tattirinca yiyomu

Ah cnm.annelik iste hemen yetisiyolar sen hangi aehirdesin
Cnm jel dencol gunde 3 4 kullaniliyo
Su an beninde annek bizde uyumakta

Allah yardımcın olsun canım..
İşiniz rast gitsin
Kolay gelsin

Ah cnm.annelik iste hemen yetisiyolar sen hangi aehirdesin
Cnm jel dencol gunde 3 4 kullaniliyo
Su an beninde annek bizde uyumakta

jeli hemn alayım ıns etkı edr bebısıme aynen annelık yaaa ankaradyım annem denızlıde ordan geldı normalde benımkı1saat uyur 2saattır uyuo annannesı için sanırım :)

canım sütü mayalayınca güzel sar belki ondan oluyo ola bilir.

nil terliyo bende 1 gün yıkyayıp 1 gün yıkamıyodum ama artık hergüne çektim yıkama olayını
bide nemlendşiricisini hep sürüyorum zaten bakalım yarın bebelli olacak..
evet görme olayı 1 yaşından sonra netleşiyo benim gittiğim profösörümdde bana öyle dedi ona ozaman götürecem ama şimdi bi doktora götürüp şu göz kaymasını sorayım her zaman olmuyomuş ama çok nadirde olsa arada yapıyo galiba..umarım bişey çıkmaz..
bizdede göz sorunu olduğu için korkuyorum..

canım sarıyorum da aslında ama. tamam yarın bi daha mayalayacağım bu sefer daha çok sarcam. başaracam ben bu işi

Ah cnm sizde bendensiniz desenw dr muayne sart coxuklarina dedi.ben uzagi goremiyorum lens kullaniyorum gerci bizim.ailede kimsede yok
Cnm ama nadirde olsa bebeklerde olabiliyi kayma ama yinede baktirmali
Nilin cikdine gelince cok veyaz bebek pamuk gibu ondan sebep daha hassas oluyorlar
Bizimde bugun kontrol varr

canım sarıyorum da aslında ama. tamam yarın bi daha mayalayacağım bu sefer daha çok sarcam. başaracam ben bu işi

nurcum hem öyle dene hemde 3saat tut baktın sulu ve sıcak biraz daha beklet cnm bide öyle dene..

evet canım hele bi de açsa götürüyo:) mesela geçen mercimek çorbası verdim güzel yedi daha versem yiyecekti.
Cnm acaba boyke durumlarda esneneme varni tuz icin
jeli hemn alayım ıns etkı edr bebısıme aynen annelık yaaa ankaradyım annem denızlıde ordan geldı normalde benımkı1saat uyur 2saattır uyuo annannesı için sanırım :)

Oh anane kokusuyla

bende de miyop var canım muayeneye götürmem gerekiyor mu ki acaba? şimdi anlaşılır mı

zaten babamızında cildi çok hassaz geçen sene denize gittik hemde çok az güneşte kaldı ikinciderece yanık olacaktı okadr hassaz yani..
Duş alıncada cildi kızarıyo..
Ohhhh canım doktor sonrası hemen yaz..
Bide kaçta randevunuz..

Hadi ya esiiminde ole cok beyaz
Ay sen yarin yazabilckmisin kiiii
Bizum 2 de gelibce yazarim cnm
Ay bu au kg almadi sanki 1o kg okduysa ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…