- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.521
iki kilo sute yarim tatli kasigi koydum cokmuki
günaydın kızlarr
yağmur canım benim kız da öyle canı isterse yiyo canı istemezse kilitliyo ağzını. bugün sabah bi tane bebe bisküvisi küçük bi parça peynir bi muzun altıda birini suyla ezip verdim birazda pekmez hepsini bitirdi inanamadım. dün yarım çay bardağı tarhana çorbası yaptım iki kaşık anca yedirebildim. çok fena bunlar yaa ağızlarının tadını da biliyorlar valla kim ne derse desin. yağsız tuzsuz çorbayı yemem diyo o kadar:)) sanırım ben 1 yaşına kadar çorba yediremiycem. sonrada bizim yediklerimizden yer napiim. ama yine de yılmadan denemeye devam:))
kesınlıklee hemn gelır annem 6saat yoldan geldı yorulcak gtcek yazık kardeısm var liseye gdıo daha oyuzden uzun kalamz hemn döncek yazık yaaa sımdı uyuo sabah yoldan geldı torunuyla uyuyolar dınlenıolar:)okadar iş benı beklıo ben hala burdayımmmmm bagımlılık yapıo burası yaaaa:))bıde bızde bugun 1saat aryla hep kalktık dış galıba dıorum çunku kaka yeme problemı yok keyıfle uyumustu jel ne kullnmıstık nekdar sıklıkla verıodun bende alayımda bu telasta bıde aşı ve diş benı mahvedıo rahatlatır jel belkı
Ooo afiyet olsun minnosa
Cnm tuzlu tattirinca yiyomu
daha 3aylık hamıleyken gecen sene mayısta tasınmıstık tek basımaydım hamıleydım bıde ama doğalgaz bozukmus kışı zor çıkardık ev sahıbnıde yaptırmıo çıkcaz ıste yavas yavas toplandım ama bugun denızlıden annem geldı onla halletcez artık bırımız masalla ugrasırken yapcaz bısekılde
Ah cnm.annelik iste hemen yetisiyolar sen hangi aehirdesin
Cnm jel dencol gunde 3 4 kullaniliyo
Su an beninde annek bizde uyumakta
ya bu yoğurtla benim de başım dertte. 1 ay kadar önce yapıyordum çok güzel oluyordu. ama kızım yemiyordu. ben de bıraktım yapmayı. şimdi 1 haftadır hiç biri tutmuyor. sıcak suya koyuyorum o zaman oluyo. neyi eksik yapıyorum acaba anlamadım ki yaa
Tatlim.nilin cilfini surei nemlendirin bide slk banyo yaptirmayin cilt dr demisti hasas cili bebekler icin haftada iki yikiyoruz
Nil demi atopik acaba
Bende gecen hafa goz dr na gittim.sordum genel muayne simdi olur ama gorme muayne 1 yas dedi bende o xaman yaptircam
Cnm kayma bebeklerde olabiliyo bi sure ama ihmal etmemeli ablamin kizida 1 yasindn beri gozluk kullaniyi
Allah yardımcın olsun canım..
İşiniz rast gitsin
Kolay gelsin
canım sütü mayalayınca güzel sar belki ondan oluyo ola bilir.
nil terliyo bende 1 gün yıkyayıp 1 gün yıkamıyodum ama artık hergüne çektim yıkama olayını
bide nemlendşiricisini hep sürüyorum zaten bakalım yarın bebelli olacak..
evet görme olayı 1 yaşından sonra netleşiyo benim gittiğim profösörümdde bana öyle dedi ona ozaman götürecem ama şimdi bi doktora götürüp şu göz kaymasını sorayım her zaman olmuyomuş ama çok nadirde olsa arada yapıyo galiba..umarım bişey çıkmaz..
bizdede göz sorunu olduğu için korkuyorum..
canım sütü mayalayınca güzel sar belki ondan oluyo ola bilir.
nil terliyo bende 1 gün yıkyayıp 1 gün yıkamıyodum ama artık hergüne çektim yıkama olayını
bide nemlendşiricisini hep sürüyorum zaten bakalım yarın bebelli olacak..
evet görme olayı 1 yaşından sonra netleşiyo benim gittiğim profösörümdde bana öyle dedi ona ozaman götürecem ama şimdi bi doktora götürüp şu göz kaymasını sorayım her zaman olmuyomuş ama çok nadirde olsa arada yapıyo galiba..umarım bişey çıkmaz..
bizdede göz sorunu olduğu için korkuyorum..
ya bu yoğurtla benim de başım dertte. 1 ay kadar önce yapıyordum çok güzel oluyordu. ama kızım yemiyordu. ben de bıraktım yapmayı. şimdi 1 haftadır hiç biri tutmuyor. sıcak suya koyuyorum o zaman oluyo. neyi eksik yapıyorum acaba anlamadım ki yaa
Tatlim.nilin cilfini surei nemlendirin bide slk banyo yaptirmayin cilt dr demisti hasas cili bebekler icin haftada iki yikiyoruz
Nil demi atopik acaba
Bende gecen hafa goz dr na gittim.sordum genel muayne simdi olur ama gorme muayne 1 yas dedi bende o xaman yaptircam
Cnm kayma bebeklerde olabiliyo bi sure ama ihmal etmemeli ablamin kizida 1 yasindn beri gozluk kullaniyi
canım sarıyorum da aslında ama. tamam yarın bi daha mayalayacağım bu sefer daha çok sarcam. başaracam ben bu işi
Cnm acaba boyke durumlarda esneneme varni tuz icinevet canım hele bi de açsa götürüyo:) mesela geçen mercimek çorbası verdim güzel yedi daha versem yiyecekti.
jeli hemn alayım ıns etkı edr bebısıme aynen annelık yaaa ankaradyım annem denızlıde ordan geldı normalde benımkı1saat uyur 2saattır uyuo annannesı için sanırım :)
Ah cnm sizde bendensiniz desenw dr muayne sart coxuklarina dedi.ben uzagi goremiyorum lens kullaniyorum gerci bizim.ailede kimsede yok
Cnm ama nadirde olsa bebeklerde olabiliyi kayma ama yinede baktirmali
Nilin cikdine gelince cok veyaz bebek pamuk gibu ondan sebep daha hassas oluyorlar
Bizimde bugun kontrol varr
Cnm acaba boyke durumlarda esneneme varni tuz icin
Oh anane kokusuyla
bende de miyop var canım muayeneye götürmem gerekiyor mu ki acaba? şimdi anlaşılır mı
bilmiyorum ki canım. 7. ayda tekrar gidecez o zaman daha ayrıntılı soracam doktora. şimdiden liste mi hazırlasam acep:)
ah cnm sizde bendensiniz desenw dr muayne sart coxuklarina dedi.ben uzagi goremiyorum lens kullaniyorum gerci bizim.ailede kimsede yok
cnm ama nadirde olsa bebeklerde olabiliyi kayma ama yinede baktirmali
nilin cikdine gelince cok veyaz bebek pamuk gibu ondan sebep daha hassas oluyorlar
bizimde bugun kontrol varr
Cnm dr bir yas defi su an sadece genek muayne olurmus kayma falan
Ay ben bugun sorusuz gidiyorummm
zaten babamızında cildi çok hassaz geçen sene denize gittik hemde çok az güneşte kaldı ikinciderece yanık olacaktı okadr hassaz yani..
Duş alıncada cildi kızarıyo..
Ohhhh canım doktor sonrası hemen yaz..
Bide kaçta randevunuz..
nurcum hem öyle dene hemde 3saat tut baktın sulu ve sıcak biraz daha beklet cnm bide öyle dene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?