2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm ben hic gozlyk kullanmadi.iki sene once kullanmaya basladim gece cikartiyorum hic sorun yasamadim tatlim
Gecen iki gun gozluk taktim dr gidicegimden lens almamistim arasin elinden zOr aldim

canim benim cok gecmis olsun
bir an once iyi olur insallah Erdemim
insallah senin kontrolundende iyi sonuclar cikar tatlim

canim cok gecmis olsun sanada bebisine ay onlar hasta olmasin ya onlarin yerine biz olalim

canim cook gecmis olsun sana ve oglusuna:))))))

sağol canım sımdıye kadar ıyı umarım bundan sonrada ıyı olıur

gecmıs olsun canım sana ve kuzuna
ıns sonuclarn ıyı cıkar

kızlar çok teşekkür eederim Erdem paşamı dün götürdüm doktora nezle grip başlangıcı boğazları kızarmış dedi antibiyotik verdi ama kullanmayın ilerlerse kullanırsınız dedi serum fizyolojik verdi onu yapın sık sık dedii benimde sonuçlarım iyi ama doktorum izinliydi gösteremedim bakalım izinden dönünce bakıcaz
günaydın cnm.

beysalım sanada günaydın cnm nasıl oldu erdem umarım iyidir?

Günaydın kizlar nasılsınız bebisler nasil:26:

günaydın canlarım erdem ağlayarak uyandı huzursuz gece kurulu saat gibi saat başı kakltı tam 7 kez uyandık ağlayarak hemde kuzum benim

dün dışarıda gezdik biraz dolu dolu geçirdik çok şükür erdem çok sıkıntı yaratmadı
songüül bu arada dün tivibu mu bağlattım bende tivibuluyum çok güzelmiş

Cnm ben hic gozlyk kullanmadi.iki sene once kullanmaya basladim gece cikartiyorum hic sorun yasamadim tatlim
Gecen iki gun gozluk taktim dr gidicegimden lens almamistim arasin elinden zOr aldim

hımm ne güzel ben de sevmiyorum gözlüğü özellikle evdeyken pek takmıyorum. lens bi arkadaşım kullanmıştı. iltihap falan oldu gözünde tekrar döndü gözlüğe. o yüzden cesaret edemiyorum.

ne guzel annende gelmıs canım gozynaydın dıyım
bıraz daha rahat halledersın annenle
buyumuste annenın taklıdını yaparmıs bu kuzular cok tatlı ya

beysal ve yasemin yok bugün. Dün yasemin küsmüştü bize o yüzden mi girmedi acaba:)

beysal geldi iyi insan lafının üstiütüne gelirmiş
yasmin küsmez bize işi vardır muhtemelen cnm..

günaydın canam erdem paşam iyimiş güzel
ama akşam nilde çok sık uyandı cnm..

Songülüm tabiki girecem bebeğim kız eşim sırf sizinle haberleşeyim diye bana ifone hhhahahaha:).)

Ah cnm.kiyanam erdeme ay bizik arasin asla serunla gecmez kuzum illa ilac maesef

Ay tivibuya cok sevindim arkadas olalim aksam anneminde cok hosuma gotti kacirdigi dizisini izzlemek

hımm ne güzel ben de sevmiyorum gözlüğü özellikle evdeyken pek takmıyorum. lens bi arkadaşım kullanmıştı. iltihap falan oldu gözünde tekrar döndü gözlüğe. o yüzden cesaret edemiyorum.

Cnm kullanim kosullari d cok onemli ben lenssimle hic uyumam her gece suyunu degistirir aavic icinde ovalarik gununubhoc hecirmem 3o gunde ddgistiririm tavsiye ederim

Ah cnm.kiyanam erdeme ay bizik arasin asla serunla gecmez kuzum illa ilac maesef

Ay tivibuya cok sevindim arkadas olalim aksam anneminde cok hosuma gotti kacirdigi dizisini izzlemek

nasıl olcaz kii gördüm sosyal tivi falan ama erdem beyden inceleyemedim

Dun seminer var diyodu yasemin

Ay enisteyi tuttum hr sagolsun bizi mahrum birakmiyo

katreinur canım burdayımda izinliydim ya işlerimi toparlamaya çalışıyorum :) ya sendin dimi afyonda olan ben bükme istiyorum ya diyetteyim ama fena aklıma düştü acaba hazır yufkadan yapsam olurmuki

Dun nerelere gezdin bakim erdeme masalla
Seceneklere basip arkadaskarimi tikliyosun sag ok tusuna basiyosun arkadas ara var yarenim yazdimmo iste ben ama ne izledigini yakalarim he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…