- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.541
hımm tamam o zaman ccanım 1 yaşında götürürüz inşallah. lensten memnun musun canım. ben cesaret edemiyorum. alerjik bi gözüm var. hemen kızarmaya hazır. o yüzden hiç deneyemedim bile.
ooo büyük gelişme
canim benim cok gecmis olsun
bir an once iyi olur insallah Erdemim
insallah senin kontrolundende iyi sonuclar cikar tatlim
canim cok gecmis olsun sanada bebisine ay onlar hasta olmasin ya onlarin yerine biz olalim
canim cook gecmis olsun sana ve oglusuna:))))))
sağol canım sımdıye kadar ıyı umarım bundan sonrada ıyı olıur
gecmıs olsun canım sana ve kuzuna
ıns sonuclarn ıyı cıkar
merhabaaa nasılsınız kızlar
geçmişe biraz göz attım
beysal çok geçmiş olsun erdem hastaymış umarım çabuk atlatır
aşı olan bebişlerimizde ağrısız ateşsiz mızmızsız geçirirler şu 3 günü inşallah bizimde az kaldı aşıyaa :18::18::18::18:
dün akşam eşim evdeydi saat 10 da bizi gezmeye çıkardı özlemişim gecelri dolaşmayı temiz havada yarende çok güzel uyudu bugünde erken gelirsem yine çıkarız dedi dört gözle eşimi bekliyoruminş. erken gelir
Kızlar meraba, bizde dün aşı olduk, kızım biraz huysuz gibi daha doğrusu sağ bacağına pek ellensin istemiyo acıyo heralde kucağıma alırken yada altına açarken bacağını tutmamı istemiyo
Aşımızı vurulurken hemşire çok suratsızdı soracaklarımın çoğunu soramadım d3 bile istemeye fırsat vermedi acelesi varmış çok moralimi bozdu. Bebeğimi yıkamak istiyorum aşı vurulanlara banyo hakkında bişey söylendimi? bebeğim çok terliyo hergün yıkıyorum normalde ama şimdi yanlış bişey yapmak istemem. bugün yıkamadım en azından yarın yıkarım. yardımcı olur bilgi verirseniz çok sevinirim. bebişleriniizi öpüyorum herkese iyi geceler....
kızlar çok teşekkür eederim Erdem paşamı dün götürdüm doktora nezle grip başlangıcı boğazları kızarmış dedi antibiyotik verdi ama kullanmayın ilerlerse kullanırsınız dedi serum fizyolojik verdi onu yapın sık sık dedii benimde sonuçlarım iyi ama doktorum izinliydi gösteremedim bakalım izinden dönünce bakıcazselamün aleyküm kızlar nasılsınız amma sayfa atlanmış yaa hepsini nasıl okuyacam
beysal çok geçmiş olsun canım ya erdem nasıl oldu..
selnec mina yı götürdün mü doktora ne dedi bulamamışın herhalde önce buldun mu haberdar et sen ben okumaya çalışacam inşallah canım
bu arada biz iyiyiz rana uyuyo şimdi ama akşamları sıkıntı yapıyo beşiğini çok arıyo garibim yarın gezmelere gidecez burası çok sıcak piştik kızımla songül mertur görüşüyoz zaten sizinle :)
öptüm hepinizi kendinize iyi bakınn
günaydın cnm.
beysalım sanada günaydın cnm nasıl oldu erdem umarım iyidir?
Günaydın kizlar nasılsınız bebisler nasil:26:
Cnm ben hic gozlyk kullanmadi.iki sene once kullanmaya basladim gece cikartiyorum hic sorun yasamadim tatlim
Gecen iki gun gozluk taktim dr gidicegimden lens almamistim arasin elinden zOr aldim
doğalgaz bozuk ev sahıbı yaptırmıo karsımızda kı ev bosaldı tuttuk hemn mahalleden uzaklasmak ıstemıom burdakı komsularım çok ıyıler aklımızdaydı arıoduk ama anı oldu annem geldı sabah denızlıden yardım için o masalı oyalıcak ben evı toplıcam dönusumlu olarak halletcez zaten o yurutecınde oynarken dun salonu koliledim bitti yemek takımları ıvır zıvırlar bıttı masalda kolilere egılıp bakıo ben bakıorum ya taklıt edıo benı:)
beysal ve yasemin yok bugün. Dün yasemin küsmüştü bize o yüzden mi girmedi acaba:)
kızlar çok teşekkür eederim erdem paşamı dün götürdüm doktora nezle grip başlangıcı boğazları kızarmış dedi antibiyotik verdi ama kullanmayın ilerlerse kullanırsınız dedi serum fizyolojik verdi onu yapın sık sık dedii benimde sonuçlarım iyi ama doktorum izinliydi gösteremedim bakalım izinden dönünce bakıcaz
günaydın canlarım erdem ağlayarak uyandı huzursuz gece kurulu saat gibi saat başı kakltı tam 7 kez uyandık ağlayarak hemde kuzum benim
dün dışarıda gezdik biraz dolu dolu geçirdik çok şükür erdem çok sıkıntı yaratmadı
songüül bu arada dün tivibu mu bağlattım bende tivibuluyum çok güzelmiş
kızlar çok teşekkür eederim Erdem paşamı dün götürdüm doktora nezle grip başlangıcı boğazları kızarmış dedi antibiyotik verdi ama kullanmayın ilerlerse kullanırsınız dedi serum fizyolojik verdi onu yapın sık sık dedii benimde sonuçlarım iyi ama doktorum izinliydi gösteremedim bakalım izinden dönünce bakıcaz
günaydın canlarım erdem ağlayarak uyandı huzursuz gece kurulu saat gibi saat başı kakltı tam 7 kez uyandık ağlayarak hemde kuzum benim
dün dışarıda gezdik biraz dolu dolu geçirdik çok şükür erdem çok sıkıntı yaratmadı
songüül bu arada dün tivibu mu bağlattım bende tivibuluyum çok güzelmiş
hımm ne güzel ben de sevmiyorum gözlüğü özellikle evdeyken pek takmıyorum. lens bi arkadaşım kullanmıştı. iltihap falan oldu gözünde tekrar döndü gözlüğe. o yüzden cesaret edemiyorum.
Ah cnm.kiyanam erdeme ay bizik arasin asla serunla gecmez kuzum illa ilac maesef
Ay tivibuya cok sevindim arkadas olalim aksam anneminde cok hosuma gotti kacirdigi dizisini izzlemek
tecrubeli yogurtbaz anneler
benim dun mayaladigim yogurdum eksi olmus acaba nedendir
mayam eksi degildi ciftlik sutu almistim gunluk sutlerde huc boyle eksilik olmamisti
beysal geldi iyi insan lafının üstiütüne gelirmiş
yasmin küsmez bize işi vardır muhtemelen cnm..
günaydın canam erdem paşam iyimiş güzel
ama akşam nilde çok sık uyandı cnm..
Songülüm tabiki girecem bebeğim kız eşim sırf sizinle haberleşeyim diye bana ifone hhhahahaha:).)
dun seminer var diyodu yasemin
ay enisteyi tuttum hr sagolsun bizi mahrum birakmiyo
öyledir sağolsun ama bide ben telefonu çözsem süper olacak...
canım arasın yumurtası kac dk kaynatyosun
katreinur canım burdayımda izinliydim ya işlerimi toparlamaya çalışıyorum :) ya sendin dimi afyonda olan ben bükme istiyorum ya diyetteyim ama fena aklıma düştü acaba hazır yufkadan yapsam olurmuki
Cnm dk titmafim hic ama cok pismis yapiyodum
Arasim artik yumurta yiyemiyo teyzesi
hımm tamam canım
ınterntte baktımda 10 dk yazıyo 10 dk cok değilmı
bılıyorum canm alerjısınden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?