2012 kasım bebekleri büyüyor..

dun nerelere gezdin bakim erdeme masalla
seceneklere basip arkadaskarimi tikliyosun sag ok tusuna basiyosun arkadas ara var yarenim yazdimmo iste ben ama ne izledigini yakalarim he

haha nasıl bişey bu tiribo..

cnm ben yazmakta hala zorlaniyorun hatta ilk baslarda konusarak yazdim

offf bende cnm bende ama öğrenicem..

canım arasın yumurtası kac dk kaynatyosun

canım ben 20 dakika küçük ocakta pişiriyorum..

cnm dk titmafim hic ama cok pismis yapiyodum
arasim artik yumurta yiyemiyo teyzesi

bizde yiymiyoz cnm..

hımm tamam canım
ınterntte baktımda 10 dk yazıyo 10 dk cok değilmı
bılıyorum canm alerjısınden dolayı

canım 10 dakka çok az bence tabi sen bilirsin ama bebeklere verilen yumurtanın iyice pişmiş olması gerekiyo

Aaaa siz neden yemiyorsunuz annesi

Beysak teyzesi hava karanlik ama sicak givu gekdi bana sut vermeue gittigibfe rapor verebilirmisin bana ne giydireyim pasays

dun nerelere gezdin bakim erdeme masalla
seceneklere basip arkadaskarimi tikliyosun sag ok tusuna basiyosun arkadas ara var yarenim yazdimmo iste ben ama ne izledigini yakalarim he

cnm ben yazmakta hala zorlaniyorun hatta ilk baslarda konusarak yazdim

canım arasın yumurtası kac dk kaynatyosun

cnm dk titmafim hic ama cok pismis yapiyodum
arasim artik yumurta yiyemiyo teyzesi

hımm tamam canım
ınterntte baktımda 10 dk yazıyo 10 dk cok değilmı
bılıyorum canm alerjısınden dolayı

aaaa siz neden yemiyorsunuz annesi

canım cildi pütür pütür olduya 2 ghündür vermiyorum bakalım denemek için yarın doktora gidince netleştirecez artık..

Gulden cnm esin girusmwn icin tel aldi ya ida biliyi dimi kk tutkunu oldugunu benim edim duruna alisti artik ay bazen bebejlerimiz hasta falan oluyo esimle paylasiyorum falan iyiden iyiye akisti

Dun nerelere gezdin bakim erdeme masalla
Seceneklere basip arkadaskarimi tikliyosun sag ok tusuna basiyosun arkadas ara var yarenim yazdimmo iste ben ama ne izledigini yakalarim he
kazımpaşaya gittik sonra da kipaya gittik teyzesi çok sıcaktı ama yandık yandık kuzum bir su içti eve gelince görücen :)

Cnm ablamhazir baklava yufkasindan yapiyodu guzrl oluuyodu
hımm bir deniyeyim ama ben o baklava yufkasını yemem çok kokuyo :)
Beysak teyzesi hava karanlik ama sicak givu gekdi bana sut vermeue gittigibfe rapor verebilirmisin bana ne giydireyim pasays

valla dün eşim bugün için 39 derece olccak diyodu gidip geleyim sölerim tatlım randevunuz kaçta

canim ya benimkide tuzsuz yemiyo 4-5 defa denedum bi kasik aliyo sonra oguruyo
bende gecen gun cok az tuz koydum o zaman yedi agizlarinin tadini biliyolar gercekten annemde ben hepinizi oyle kendi yediklerimden besledim sadece aci.koymuyodum o kadar biseyinizmi eksik oldu diyo sasirdim ne yapacagimi

Gulden cnm esin girusmwn icin tel aldi ya ida biliyi dimi kk tutkunu oldugunu benim edim duruna alisti artik ay bazen bebejlerimiz hasta falan oluyo esimle paylasiyorum falan iyiden iyiye akisti

katreinur canım burdayımda izinliydim ya işlerimi toparlamaya çalışıyorum :) ya sendin dimi afyonda olan ben bükme istiyorum ya diyetteyim ama fena aklıma düştü acaba hazır yufkadan yapsam olurmuki

canım ben afyonluyum ama afyonda oturmuyorum. sorma bazen benim de öyle bi canım çeker ki. annem hamileyken yapıp kargoyla gönderirdi:) inan hiç bilmiyorum olur mu acaba hazır yufkayla. aynı tadı yakalayamazsın ama haşhaş falan koyarsın benzer belki biraz

Himm kofteler yenildi he ohhhhh kazimpasa diyincede hemencik kondurdum
Ay bak benimde kipalara heryere gitmem cikti ay basak olsa biImde pipimiz var derdi haha

Ay bana sicak gibu geldi gecen hafta ogluma slopet aldim cok giydirmem varrrrrr

vnm cok slklsmadiktan sonra surme derimm

işte bende oyüzden kullanmıyorum canım ama artmaya devam ediyo..

gulden cnm esin girusmwn icin tel aldi ya ida biliyi dimi kk tutkunu oldugunu benim edim duruna alisti artik ay bazen bebejlerimiz hasta falan oluyo esimle paylasiyorum falan iyiden iyiye akisti

aynen cnm biliyo oda..

Aman kuzum o zaman az miktarfa kullan pifff nereniz eksik he ben koymuyorum yiyo ama yemese dusunebikirdim

Cnm iyi pismedi icin on dk iyi ay yumurta olayi baya uzin suruyo once kaynicak ta on dk da yunurta pisicek
Yunurta yemeyen sen miydin nurmu

o benndiimmm:)

sorma ben de şaşırdım inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…