- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.561
dun nerelere gezdin bakim erdeme masalla
seceneklere basip arkadaskarimi tikliyosun sag ok tusuna basiyosun arkadas ara var yarenim yazdimmo iste ben ama ne izledigini yakalarim he
cnm ben yazmakta hala zorlaniyorun hatta ilk baslarda konusarak yazdim
canım arasın yumurtası kac dk kaynatyosun
cnm dk titmafim hic ama cok pismis yapiyodum
arasim artik yumurta yiyemiyo teyzesi
hımm tamam canım
ınterntte baktımda 10 dk yazıyo 10 dk cok değilmı
bılıyorum canm alerjısınden dolayı
haha nasıl bişey bu tiribo..
offf bende cnm bende ama öğrenicem..
canım ben 20 dakika küçük ocakta pişiriyorum..
bizde yiymiyoz cnm..
canım 10 dakka çok az bence tabi sen bilirsin ama bebeklere verilen yumurtanın iyice pişmiş olması gerekiyo
tamam canım sağol
10 dk az bıle dıyosun
kaynasın ozaman bakalım
dun nerelere gezdin bakim erdeme masalla
seceneklere basip arkadaskarimi tikliyosun sag ok tusuna basiyosun arkadas ara var yarenim yazdimmo iste ben ama ne izledigini yakalarim he
cnm ben yazmakta hala zorlaniyorun hatta ilk baslarda konusarak yazdim
canım arasın yumurtası kac dk kaynatyosun
cnm dk titmafim hic ama cok pismis yapiyodum
arasim artik yumurta yiyemiyo teyzesi
hımm tamam canım
ınterntte baktımda 10 dk yazıyo 10 dk cok değilmı
bılıyorum canm alerjısınden dolayı
aaaa siz neden yemiyorsunuz annesi
canım cildi pütür pütür olduya 2 ghündür vermiyorum bakalım denemek için yarın doktora gidince netleştirecez artık..
himmmmm olabilirrrrrr
aferin aras paşama deniyorum işte songülüm bilmiyorumki
bakalım yarın götürecem biliyorum amtemi sürsem geçecek ama kullanmak istemiyorum..
kazımpaşaya gittik sonra da kipaya gittik teyzesi çok sıcaktı ama yandık yandık kuzum bir su içti eve gelince görücen :)Dun nerelere gezdin bakim erdeme masalla
Seceneklere basip arkadaskarimi tikliyosun sag ok tusuna basiyosun arkadas ara var yarenim yazdimmo iste ben ama ne izledigini yakalarim he
hımm bir deniyeyim ama ben o baklava yufkasını yemem çok kokuyo :)Cnm ablamhazir baklava yufkasindan yapiyodu guzrl oluuyodu
Beysak teyzesi hava karanlik ama sicak givu gekdi bana sut vermeue gittigibfe rapor verebilirmisin bana ne giydireyim pasays
günaydın kızlarr
yağmur canım benim kız da öyle canı isterse yiyo canı istemezse kilitliyo ağzını. bugün sabah bi tane bebe bisküvisi küçük bi parça peynir bi muzun altıda birini suyla ezip verdim birazda pekmez hepsini bitirdi inanamadım. dün yarım çay bardağı tarhana çorbası yaptım iki kaşık anca yedirebildim. çok fena bunlar yaa ağızlarının tadını da biliyorlar valla kim ne derse desin. yağsız tuzsuz çorbayı yemem diyo o kadar:)) sanırım ben 1 yaşına kadar çorba yediremiycem. sonrada bizim yediklerimizden yer napiim. ama yine de yılmadan denemeye devam:))
katreinur canım burdayımda izinliydim ya işlerimi toparlamaya çalışıyorum :) ya sendin dimi afyonda olan ben bükme istiyorum ya diyetteyim ama fena aklıma düştü acaba hazır yufkadan yapsam olurmuki
kazımpaşaya gittik sonra da kipaya gittik teyzesi çok sıcaktı ama yandık yandık kuzum bir su içti eve gelince görücen :)
hımm bir deniyeyim ama ben o baklava yufkasını yemem çok kokuyo :)
valla dün eşim bugün için 39 derece olccak diyodu gidip geleyim sölerim tatlım randevunuz kaçta
canım sıcak mayalamıs olabılırmısın
benım bı ıkı sefer oyle oldu anneme sordum sıcak mayalamısındır dedı
vnm cok slklsmadiktan sonra surme derimm
gulden cnm esin girusmwn icin tel aldi ya ida biliyi dimi kk tutkunu oldugunu benim edim duruna alisti artik ay bazen bebejlerimiz hasta falan oluyo esimle paylasiyorum falan iyiden iyiye akisti
canim ya benimkide tuzsuz yemiyo 4-5 defa denedum bi kasik aliyo sonra oguruyo
bende gecen gun cok az tuz koydum o zaman yedi agizlarinin tadini biliyolar gercekten annemde ben hepinizi oyle kendi yediklerimden besledim sadece aci.koymuyodum o kadar biseyinizmi eksik oldu diyo sasirdim ne yapacagimi
himm kofteler yenildi he ohhhhh kazimpasa diyincede hemencik kondurdum
ay bak benimde kipalara heryere gitmem cikti ay basak olsa biımde pipimiz var derdi haha
ay bana sicak gibu geldi gecen hafta ogluma slopet aldim cok giydirmem varrrrrr
Cnm iyi pismedi icin on dk iyi ay yumurta olayi baya uzin suruyo once kaynicak ta on dk da yunurta pisicek
Yunurta yemeyen sen miydin nurmu
canim ya benimkide tuzsuz yemiyo 4-5 defa denedum bi kasik aliyo sonra oguruyo
bende gecen gun cok az tuz koydum o zaman yedi agizlarinin tadini biliyolar gercekten annemde ben hepinizi oyle kendi yediklerimden besledim sadece aci.koymuyodum o kadar biseyinizmi eksik oldu diyo sasirdim ne yapacagimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?