2012 kasım bebekleri büyüyor..

hımm haşhaşda yokki buralarda ufff

Himm kofteler yenildi he ohhhhh kazimpasa diyincede hemencik kondurdum
Ay bak benimde kipalara heryere gitmem cikti ay basak olsa biImde pipimiz var derdi haha

Ay bana sicak gibu geldi gecen hafta ogluma slopet aldim cok giydirmem varrrrrr

valla yedik ethem usta var bilirsin merkezde süper oluyor yemekle kalmadık çiğ de aldım dolabada koydum gel beraber yiyelim :)
sıcak gibi duruyor çıkıcam şimcik anlarzı :)

hadi öğleden sonra görüşürz kızlar öpüldünüz

Allah korusun hasta olmasin canim ya tum bebisler onun yerine babalar olsun cunku anneler olursa bebislere kim bakacak
sen soyleyince baktum canim agzinda bisey yok sagol

selam hanımlar:80::80::80::80::80::80::80::80:
balıklama dalıoyrum konuya
sorum dikkat çeksin diye de büyük yazıyorum
"bebekinizin kıyafetlerini hepsini birmi yıkıyorsunuzyoksa renkli beyaz şeklinde ayırıyormusunuz"
ben şimdiye kadar hep bir yıkadım, eğer ayrı ayrı yıkarsam makinenin yarısını bile doldurmaz lar
ve 30derecede yıkıyorum arada 40 yapıyorum

yaren hanım dün gece sana soracağm soruda buydu ama topik topik fink atıyodun yakalayamadım

Son düzenleme:

He Kuzm yabbiz etheme gittik ama ortami sevmedik yemeden kalktik erdigana gittik msj bekliyom kuIm

Allah korusun hasta olmasin canim ya tum bebisler onun yerine babalar olsun cunku anneler olursa bebislere kim bakacak
sen soyleyince baktum canim agzinda bisey yok sagol

ayy alemsin hee
babalarda olmasın
bizim bba hasta olunca bebekten beter oluyo, bide ona bakmak zorunda kalıyorum

Anaaaa cok sz koymussun ben 1oo.ml e yarim tatli yani kasik bi cay kasigi koyuyorum ay tutuyomu cnm bar
Bide kv deduki kizim yaz geldi artik biraz daha ilik mayala eksir sulanir dedi 7 ye sayma olayini yapmadim sin seferde
yok canim ya cok guzel tutmus tas gibi olmus masallah ama eksi oldu yani bizim hosumuza gittide elif yemez biraz sicak mayaladim heralde bide belkide sicak diye dirt saat fazla gelmis olabilir sagolun kizlar

bu arada bişi daha sorcam:18:
benim oğlumun gözünde kayma var hafiften
geçen gün doktora götürdük doktor göz yapısının henüz olmşmadığını söyldi
aslında kayma yok ama öyle gözüküyor dedi
bana hiç mantıklı gelmedi
kafamı sorular kurcalıyor acaba başk bir doktora daha göstersemmi
erken yaşta tedavi en iyisi bide kalıcı bi şi olursa kendimi suçlu hisederim

bi fikri olan varmı:26::26::26::26::26:

ben hepsini bir yikiyorum sadece dokecekleri elumde yikiyorum canim
bide tam beyaz iki badisi var onlari beyazlarla kaynatmaya atiyorum kalanlari 40 ta yikiyorum

ben hepsini bir yikiyorum sadece dokecekleri elumde yikiyorum canim
bide tam beyaz iki badisi var onlari beyazlarla kaynatmaya atiyorum kalanlari 40 ta yikiyorum

he bende leke olursa elimde çitileyip atıyorum makineye
sırf beyazlarınıda önce beyazlarla yıkıyorum
sonra kendi kıyafetleriyle tekrar atıyorum
doğru yapıyorum demekki
tam süper anneyim ben desene
tşk ederim cvp içinn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…