2012 kasım bebekleri büyüyor..

başakçım ben sana cevp yazdım ama galiba gönderemedim cnm.
benimde kızımda hafiften bi göz kayması var gliba 2 gün önce bakıcımız söyledi ama çok az diyo mesela dünde olmadı dedi
ama yarın doktora götürecem sonucu yazarım sana cnm.
3 aylıkken götürmüştüm 6 aylık olunca gelin demişti..
çamaşırlara gelince bende birlikte yıkıyorum içinede renk ayırıcı mendillerden atnıyorum
ama bu ara başım lekelerle dertte çıkmıyolar.
birde 40 derecede yıkıyomm

canım ben ayırıyorum acık renklı koyu renklı olarak
bazen 40 da bazen 50 de yıkıyorum

evet super annesin ve cok tatlisin
tşk ederim cnm sende çok tatlısın:130::130::130::130::130::130::130::130::130::130:

sağol cnm
evet bizde önce 3aylıkken götürdük oğlanı "5 aya kadar kendiğilinden geçebilir ama geçmezse tekrar getirin" demişti
şimdi de "yalancı kayma" dedi. kayma falan yok ama 1 yaşında tekrar kontrol edicez dedi:44::44::44:

bide götürdüğümz hastane üniv. araştırma hastanesiydi
yeni doktor olmş bi kız çocuğu baktı içime hiç sinmedisende gidince haber verirsen sevinirim cnm

ayrıca o mendili merak ettim işe yarıyormu bende denemeliyim

cok sıcak mayalama canım
bırde 2 kılo mayalıyosun heralde mayasını bıraz fazla koy
ben 2 gunde bır yarım lıtre mayalıyorum 1 yemek kasığı koyuyorum

ben az koyuyorum tutuyo siz daha fazla koyuyorsunuz anladigim kadariyla. kalanini biz yiyoruz bende 3 gunde bir mayaliyorum bundan sonra isisina dikkat edecegim

Slm kızlar bende dırek dalıyorum konuya :)))

Ay ben pastörize süttün bı tyrlu yogurt mayalayamadım kıvamı bı garıp oluyo normal acık sütten mayalıyorum tutuyo sız nasıl ve ne ıke mayalıyosunuz

canım yaz arada böyle merak ediyoruz sizi. ranacık da alışır inşallah bir an önce. dedeyle araları nasıl:)

alıştık canım alışmaz mıyız ama en çok dayıyı sevdik çok güzel gülüyo dayısını görünce ya şebeklik yapıyo kardeşime :)) bugün de teyzemiz geliyo şimdi yolda tam kadro tamamız bu akşam inşallah :)) bu arada burası çoook sıcak yandık yaa:)
yarın doktora götürecem ranayı liste versin bana da isteycem ya kadınmış iyi dediler bakalım çok yiyo ama sindirimde sıkıntı var diecem çünkü dün çok mız mızdı bir saat salladım ayağımda dün sebze çorbası ögleden sonra da elma suyu ve bebe bisküvisi yedi biraz fazla yediğinin farkındaydım ama napim deli ediyo beni doyuyo sonra oynamak mı istiyo anlamadım ilk verdiklerimde hiç sıkıntı yok hepsini götürüyo kaşıktakilerin ama sona doğru püskürtmeye başlıyo gülüyo falan tabi şebeklik dedeye:) bakalım kaç kilo aldık yarın görcez:)

hosgeldınn canım
gecmısımı okuyosun
nasıl gecıyo gunlerınız rana hanım bıraz huysuzluk yapıyomus haberlerınızı alıyoruz

hoşbulduk bitanem geçmişi okudum bi hızla :) çok çabuk ilerliyonuz ben de okumak için kardeşimle kavga edip bilgisayarı kapıyorum :)) rana herzamanki huysuz ya galiba her gün diyoruz annemle bugün bi değişik huysuz diyoruz ama her gün aynı rana mızzzz:) sen nasılsın

rana nın keyfı yerınde yanı guzel sevndım canım
tum aılenle bırlıkte guzel vaktler gecırıyosundur ıns
cok fazla yememıs canım bence
gıt bakalım dr a ne dıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…