- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.621
hoşbulduk bitanem geçmişi okudum bi hızla :) çok çabuk ilerliyonuz ben de okumak için kardeşimle kavga edip bilgisayarı kapıyorum :)) rana herzamanki huysuz ya galiba her gün diyoruz annemle bugün bi değişik huysuz diyoruz ama her gün aynı rana mızzzz:) sen nasılsın
bı tek rana değil alp tuğrada mız mız canım
bu yapımlar bole heralde
bende ıyıyım canım bebısle uğrasıyorum
nasıl gecıyo gunlerın
iyiyiz ya ama çok sıcak burası kız kardeşim de bugün gelecek inşallah ozaman tam anlamıyla gezmeye başlayacaz:)
neyse canım kardeşim tepemde dikiliyo sonra inşallah yine girerim görüşmek üzere öp alp tuğra 'yı
sımdı acık sutu aldık canım onu dolapta bekletıp gunluk az az mayalasak olur mu yoksa süt bayatlamıs olur mu tabıkı sutu fazla bekletmeden
tşk ederim cnm sende çok tatlısın:130::130::130::130::130::130::130::130::130::130:
sağol cnm
evet bizde önce 3aylıkken götürdük oğlanı "5 aya kadar kendiğilinden geçebilir ama geçmezse tekrar getirin" demişti
şimdi de "yalancı kayma" dedi. kayma falan yok ama 1 yaşında tekrar kontrol edicez dedi:44::44::44:
bide götürdüğümz hastane üniv. araştırma hastanesiydi
yeni doktor olmş bi kız çocuğu baktı içime hiç sinmedisende gidince haber verirsen sevinirim cnm
ayrıca o mendili merak ettim işe yarıyormu bende denemeliyim
evet canım fazla koyuyorum ama senınkıde tutuyo sen az koyuyosun puff
bu yoğurt ısı necok yordu bızı
aa süpper evet kayınvalideler olsunnnnnnn
Aaaaaaa sasirdim bi an ay nerelerdeydinbonce sole bakalim parti isini hallederiz
Bu arada hayirli oldun inciniz
selam hanımlar:80::80::80::80::80::80::80::80:
balıklama dalıoyrum konuya
sorum dikkat çeksin diye de büyük yazıyorum
"bebekinizin kıyafetlerini hepsini birmi yıkıyorsunuzyoksa renkli beyaz şeklinde ayırıyormusunuz"
ben şimdiye kadar hep bir yıkadım, eğer ayrı ayrı yıkarsam makinenin yarısını bile doldurmaz lar
ve 30derecede yıkıyorum arada 40 yapıyorum
yaren hanım dün gece sana soracağm soruda buydu ama topik topik fink atıyodun yakalayamadım
yok canim bence olmaz eksir sen bebegin kadar mayala kalanini ic
ben hepsini mayaliyorum kalanini biz yiyoruz
slm kızlar teftiş var Kurum da çok yoğunum. yazamasam da ara ara okuorum.yine yoğurt konusu var benim de gündemimde:) çünkü 5lt den az açık süt bulamadığım için düzenli veremiordum bal böcüğüme , marlette de günlük süt bulamıorum burda ama biraz önce açık süt satan bi yer olduğunu öğrendim lt olarak hemde benim evime çok yakın çok mutlu oldum:) süt için bu kadar mutluolacağım aklıma gelmezdi ne hallere geldik yaa:) bebişlerinize ii bakın öptük kızımla sizi
valla kuzum arkadaşında dedıgı gıbı memleket meselesı oldu cok sevındım bende ararken sokağımda olduğunu ogrendım
ben haftada ıkı kere mayalıyorum ne kadar yer ıse o kadar ıyımıs dr amcamız ole soledı
teşekkür ederimm ya ben yeni işe başladım daha sık girebiliyorum internete artık
öncesinde evde giremiyordum kızımla uğraşmak bir de ev de miskinlik çöküyor insane herşeyi yapabilecek uzun zamanın varken oturupp oturupppp son 1 saate sıkıştırırsın ya herşeyiiii işte öyle bişi :)
aman neyse eski hayatıma döndüm şimdi
kızın dişin çıktı haftaya parti varrr
börek çörek neler yapsam yapanlar neler yaptı
dişleriniz çıktı mı kimin çıktı haydi kızlar haberler sizdeeeeee
heyyyyy bız geldıkkkkk 25 30 dk lık rekor bı muaynenın ardından ustumu gıyınır gıyımez attım kendımı kk ya
ay ozcananı kaçırışım
gecmıs okuyum hemencık
slm kızlar teftiş var Kurum da çok yoğunum. yazamasam da ara ara okuorum.yine yoğurt konusu var benim de gündemimde:) çünkü 5lt den az açık süt bulamadığım için düzenli veremiordum bal böcüğüme , marlette de günlük süt bulamıorum burda ama biraz önce açık süt satan bi yer olduğunu öğrendim lt olarak hemde benim evime çok yakın çok mutlu oldum:) süt için bu kadar mutluolacağım aklıma gelmezdi ne hallere geldik yaa:) bebişlerinize ii bakın öptük kızımla sizi
canım hoşgeldin öncelikle..
bende işe başlayınca girmeye bşalmıştım evdeyken bide zaman kısıtlıysa işe başlıyacağın belliyse çok girilmiyo malesef bende senin gibi ağrdım biraz hiç giremiyodum ..
bu arada bizim dişimiz daha çıkmadı sizin dişiniz hayırlı olsun
ben kızıma 6 ay kınası yaptım ordaki mama listesini yazarım sana istersen cnm..
yaaaa hadi gel nededi doktor anlat çatlıyacam şimdi cnm..
aynen yabizi maymuna çeviriyolar vallaha cnm..
ben de öyle yapmayı düşünüorum cnm bi salı bi de cumartesi alırım inş.eee aras paşa nasıl ne dedi dr amcanız var mı yeni önerileri bizimle paylaşacağın:) 3 buçukta çıkıorum eğer yazamzsam ii bakın kendinize
canım hoşgeldin öncelikle..
bende işe başlayınca girmeye bşalmıştım evdeyken bide zaman kısıtlıysa işe başlıyacağın belliyse çok girilmiyo malesef bende senin gibi ağrdım biraz hiç giremiyodum ..
bu arada bizim dişimiz daha çıkmadı sizin dişiniz hayırlı olsun
ben kızıma 6 ay kınası yaptım ordaki mama listesini yazarım sana istersen cnm..
saol canım
yaz tabi bekliyorummm
haftaya 6 aylık olacağız inşallah bizde 5,5 da çıkardı bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?