2012 kasım bebekleri büyüyor..

bı tek rana değil alp tuğrada mız mız canım
bu yapımlar bole heralde
bende ıyıyım canım bebısle uğrasıyorum
nasıl gecıyo gunlerın

bı tek rana değil alp tuğrada mız mız canım
bu yapımlar bole heralde
bende ıyıyım canım bebısle uğrasıyorum
nasıl gecıyo gunlerın

iyiyiz ya ama çok sıcak burası kız kardeşim de bugün gelecek inşallah ozaman tam anlamıyla gezmeye başlayacaz:)
neyse canım kardeşim tepemde dikiliyo sonra inşallah yine girerim görüşmek üzere öp alp tuğra 'yı

tamam acanım gorusuruz gır arada yıne boyle
habersız bırakma bızı
operım canm sende rana yı op

evet canım fazla koyuyorum ama senınkıde tutuyo sen az koyuyosun puff
bu yoğurt ısı necok yordu bızı

haber veririm tabiki cnm.
bu arada mendiller hem tek kullanımlıkları var bide başka yerden taçın
mağzasından almıştım onlarda 6lı bi pakette onları daha uzun süre kullananbiliyosun..

özcanananım ya yakalayamadım seni öçok özledim sohpeti canım ranayı kocaman öpüyorum annenlerede selam söyle tanımıyoruz ama..
sen anlat ona artık :).)

Aaaaaaa sasirdim bi an ay nerelerdeydinbonce sole bakalim parti isini hallederiz
Bu arada hayirli oldun inciniz

teşekkür ederimm ya ben yeni işe başladım daha sık girebiliyorum internete artık
öncesinde evde giremiyordum kızımla uğraşmak bir de ev de miskinlik çöküyor insane herşeyi yapabilecek uzun zamanın varken oturupp oturupppp son 1 saate sıkıştırırsın ya herşeyiiii işte öyle bişi :)

aman neyse eski hayatıma döndüm şimdi

kızın dişin çıktı haftaya parti varrr
börek çörek neler yapsam yapanlar neler yaptı

dişleriniz çıktı mı kimin çıktı haydi kızlar haberler sizdeeeeee

heyyyyy bız geldıkkkkk 25 30 dk lık rekor bı muaynenın ardından ustumu gıyınır gıyımez attım kendımı kk ya
ay ozcananı kaçırışım
gecmıs okuyum hemencık

slm kızlar teftiş var Kurum da çok yoğunum. yazamasam da ara ara okuorum.yine yoğurt konusu var benim de gündemimde:) çünkü 5lt den az açık süt bulamadığım için düzenli veremiordum bal böcüğüme , marlette de günlük süt bulamıorum burda ama biraz önce açık süt satan bi yer olduğunu öğrendim lt olarak hemde benim evime çok yakın çok mutlu oldum:) süt için bu kadar mutluolacağım aklıma gelmezdi ne hallere geldik yaa:) bebişlerinize ii bakın öptük kızımla sizi

kuzum ben geldım senın topıkıne ama yokkkk basakın yesıl ısıkı sondu
ben ortaya karışık 50 de yıkıyorum kuzum leke kalmıyor çekme çökme solmada olmuyo
ben daha süper anneyım haha
elımde kaka olmadıktan sonra cıtıledmyorum bıle nbrrrr

bu arada kuzum bence güzel bı goz dr na gotur bebenı eger guvenemedıysen ablaın bebesındede vardı 1 yasında gözlüğe basldı kı erken tanı olduğu halde 5 yıl kapama tedavıs ve suan tedavı devam edıyı

valla kuzum arkadaşında dedıgı gıbı memleket meselesı oldu cok sevındım bende ararken sokağımda olduğunu ogrendım
ben haftada ıkı kere mayalıyorum ne kadar yer ıse o kadar ıyımıs dr amcamız ole soledı

ben de öyle yapmayı düşünüorum cnm bi salı bi de cumartesi alırım inş.eee aras paşa nasıl ne dedi dr amcanız var mı yeni önerileri bizimle paylaşacağın:) 3 buçukta çıkıorum eğer yazamzsam ii bakın kendinize

canım hoşgeldin öncelikle..
bende işe başlayınca girmeye bşalmıştım evdeyken bide zaman kısıtlıysa işe başlıyacağın belliyse çok girilmiyo malesef bende senin gibi ağrdım biraz hiç giremiyodum ..
bu arada bizim dişimiz daha çıkmadı sizin dişiniz hayırlı olsun
ben kızıma 6 ay kınası yaptım ordaki mama listesini yazarım sana istersen cnm..

heyyyyy bız geldıkkkkk 25 30 dk lık rekor bı muaynenın ardından ustumu gıyınır gıyımez attım kendımı kk ya
ay ozcananı kaçırışım
gecmıs okuyum hemencık

yaaaa hadi gel nededi doktor anlat çatlıyacam şimdi cnm..

aynen yabizi maymuna çeviriyolar vallaha cnm..

hemencık yazayım cok sukur bu sefer sorunuuz olmadan gıttık dr amcamıza
yumurta olayını konuştum tamamdır artık yumurta yok dedı
10100 gr 73 cm olmuşuz yanı bu ay 400 gr almışız bı hafta falanda hastaydı zaten ben 10 kg ye razıydım
ıkıncı 6 aylık donemde aylık beklenen 300 ıle 600 gr mıs günlük olrak 10 gr ıle 20 gr
dr gayet güzel gelısımı dedı rutın muaynesını yaptı
ek gıdalarla arasını sordu
bu ay 1 tatlu kasıgı kıyme tavuk suyu çorba tarhana ve mercımek çorbaya baslıcaz dedı
ben yoğurt cok sevıyo dedım cok sevındı aras yumurta yıyemıyecegı ıcın bol verebılırsın eksık gıderılcek dedı
haha olay yıne geldı sutlu prınclıye yıne sordu ne oldu dedım sızınkısı yemeğe basladımı nerdeee dedı dedım yoğurtla verın aras sevmedıgı herseyı yoğurt ıle yıyo dedım ay saka gıbı dr a tavsıye ah nerde dedı yogurtts yedıremıyruz dedı bızı çocuk hıc bısey yemek ıstemıyo dedı ah çocuk dr uyum mıllete ahkam kesıyorum yok yedıremıyurz dedı
sonra suyu sordu suluğun markasını not ettı cocuku suda ıcmezmıs ay cok eglendım sankı kk da gıbıydım
daha bıtmedı tabı ortamı sıcak bulunca benım ıtıraf başladı bız dedım yurutece koyuyoruz urolıjıde ızın verdı dedı sevıyomu
ay dedı hadı bende ıtıraf edeyım dedı dr arkadaşı demıskı ay cok rhat edersınız 15 dk da olsa bındırın buda arkadaşından kapmıs getırmıs ay hanımı sen hastalarına tavsıye etmıyosun olmaz dedım gerı goturmus anladığım kadarıyle bu dr bebıs huysu hep care pesındeler
derken ole gectı bı daha esımle spor salonu muhappetlerı derken yarım saat durmuşuz
gelısımı hakkında pek cok soru sordu tanıyomu donuyomu emeklıyomu cıs kaka vb
ılacları ıhmal etme dedı
artık 9.ayda gelebılırsınız dedı ben yok dedım bız 2 ay hasta olmadan ımkanı yok duramayız dedım
esım yok devam edelım dedı
ole yanı kızlar sorun olmayınca sohpet tarzı oldu aklımda bunlar sımdılık

uzum valla bu ay bol sohpet vardı bıde aradı mıncıkladılar bolca hemsıresıyle eklere bı kac ılave vardı

galıba yetıstırdım kuzum yazdım uzunca dr cok sağlıklı sorun yok dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…