2012 kasım bebekleri büyüyor..

sogül varya sırf sizin bu doktor yüzünden nili getirecem bikere hem gelmişkende sanada urayayım nedersin?
şaka biyana ama bu nasıl bidoktorya
çok şanşslısın cnm ya kkeşke benimde öyle bi doktorum olsa daha ne isterim
artık adamın tavsiylerini gçtik songülden doktora tavsiyler gidiyo hahaha:
süper
yakışır benim arkadaşıma.

ay kızlar bısıy dıcem dr suluğun markasını sordu not ettı ya buyk cocugu erkek bılıyorum ama ufaklığı bılmıyorum ay basagın lafı geldı aklıma

ahhh ahhh keşke nerdeeeeee ne guzl olurdu
dr un bugun hastası yoktu cnm bıde gecen sene olsaydı belkı bu sekılde olmazdı bebeklerde yaşıt olunca farklı durum oluyo bıde aras 7aylık ama rahat 12 13 gıtmısızdır o zamn tabı daha ıyı tanınıyo yoksa esımle spo salonu muhappetıne kadar gelemezdı sanırım ıs

boşver kafanın rahat olması çok önemli doktor kponusunda canım
benim kadın doğum doktorum çok iyidi herşeyi ben sormadan anlatırdı ayy hatta ekranda bana bütün haraketlerini anlatırdı bebişin:

ayy ya bide bişey diyecem ben bu bebek ölmüş haberlerini okuduğum zaman çok kötü oluyorumya:
offf kendimi çok kötü hissediyom

aynen cnm kadın dgum dada sanslıydım ama çocuk dr nu bulana kadar bıraz uğraştık

ay bende cok etkılenıyorum bılıyomusun ay of hemen aptalca kendımı yerıne koyuyorum ya bısey olursa korkusu sarıyo benı gece çocukları yoklerken uyandırıyorum yaren korkuyo arasın uykusu bolunuyo puf rabbım sabır versın
rabbımın ısıne karışılmaz ama hergece yattığımda dua ederım rabbım evlat acısı gösterme dıye

cnm ıse baslamıssın rabbımkolaylık versın
bebıskona kım bskıyo dışınız hayırlı olsun bızımde ıkı tane var aklında menü varmıııı
receste yaptı ama yanlış hatırlamıyosam ymeklıydı

guldennn ay bı ıkımız kaldık ya

evettttt:

ynen bende senin gini düşünüyorum cnm..

odaneeeeeee:.):)
alahımmmmmm:

hayyırrrrrrr:

ben bu tos tosu yesem diyorum şekerim nedersin*
?
bu arada songülüm arasın kafa çapı ölçüsü nedir canım?
ne alaka dersen merak ettiğimden soruyom yani resimle ilgisiyok hahaha
yanlış anlama
nilin geçen ay 43 tü ve ben normalmi diye merak ediyom..

yok kuzum benım nıye yanlış anlayım
6 aylıkken 44 tu sımdı 45.5 cnm

ay nılı yememı ızın verırsen belkım anlşasırız

yok kuzum benım nıye yanlış anlayım
6 aylıkken 44 tu sımdı 45.5 cnm

ay nılı yememı ızın verırsen belkım anlşasırız

ayyy vverdim gitti şekerimmmm:

hadiya ayy inşallah cildi yumurtadan değildir ve ben nile yedirmeye devam ederim ya malum nilpek anne sütü
emmedi şimdi sen bunu söyleyince hem sevindim hemde yiyemezse üzülücem biliyosun ben nile anne sütü fazla veremedim diye çok özülüyorum..

cnm bak cıldı o sebepten olsa aras gıbı cok yaygın olıur heryere yayılırdı
yumurtaya devam edın bence keşke arasta yıyebılse ama onun konforu ıcın mecbur
anne sıtu ıcın uzulme cnm bebegı ac bırakıp anne sutu dıye ısrar etmıs olsaydın asıl o zman uzulmelıydın once bebeklerımızın mutluluğu he hanı sutun olur bılıncclı bırakırsın o zman uzul ama sen yavrun ıcın mama vermek durumunda kaldın sen cok ıyı bı annesın hıc bunlara takılıp canını sıkma

kızlar galiba bana birisi beddua etmiş
foruma gireme inşallahhh girsen de arkadaşlarına yazamadan çık inşallah diye

öyle yapalım yok canım sadece yanaklarında var yarın olsada gitsek doktora..

songül kız telefonu çözmeye çalışıyomya arada yanlış mesaj yazıyom kusura bakma şekerim..
ayyy bu arada nebileyimya cnm hep kendimi kötü hissediyorum
kızlar galiba bana birisi beddua etmiş
foruma gireme inşallahhh girsen de arkadaşlarına yazamadan çık inşallah diye

hahaha kimmiş o beee ne olduki cnm
tam girecen bişeymi çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…