- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.641
sogül varya sırf sizin bu doktor yüzünden nili getirecem bikere hem gelmişkende sanada urayayım nedersin?
şaka biyana ama bu nasıl bidoktorya
çok şanşslısın cnm ya kkeşke benimde öyle bi doktorum olsa daha ne isterim
artık adamın tavsiylerini gçtik songülden doktora tavsiyler gidiyo hahaha:
süper
yakışır benim arkadaşıma.
ahhh ahhh keşke nerdeeeeee ne guzl olurdu
dr un bugun hastası yoktu cnm bıde gecen sene olsaydı belkı bu sekılde olmazdı bebeklerde yaşıt olunca farklı durum oluyo bıde aras 7aylık ama rahat 12 13 gıtmısızdır o zamn tabı daha ıyı tanınıyo yoksa esımle spo salonu muhappetıne kadar gelemezdı sanırım ıs
boşver kafanın rahat olması çok önemli doktor kponusunda canım
benim kadın doğum doktorum çok iyidi herşeyi ben sormadan anlatırdı ayy hatta ekranda bana bütün haraketlerini anlatırdı bebişin:
ayy ya bide bişey diyecem ben bu bebek ölmüş haberlerini okuduğum zaman çok kötü oluyorumya:
offf kendimi çok kötü hissediyom
guldennn ay bı ıkımız kaldık ya
aynen cnm kadın dgum dada sanslıydım ama çocuk dr nu bulana kadar bıraz uğraştık
ay bende cok etkılenıyorum bılıyomusun ay of hemen aptalca kendımı yerıne koyuyorum ya bısey olursa korkusu sarıyo benı gece çocukları yoklerken uyandırıyorum yaren korkuyo arasın uykusu bolunuyo puf rabbım sabır versın
rabbımın ısıne karışılmaz ama hergece yattığımda dua ederım rabbım evlat acısı gösterme dıye
benım tostosum yorgun dustuuuu
Eki Görüntüle 718713
Eki Görüntüle 718713
aynen cnm kadın dgum dada sanslıydım ama çocuk dr nu bulana kadar bıraz uğraştık
ay bende cok etkılenıyorum bılıyomusun ay of hemen aptalca kendımı yerıne koyuyorum ya bısey olursa korkusu sarıyo benı gece çocukları yoklerken uyandırıyorum yaren korkuyo arasın uykusu bolunuyo puf rabbım sabır versın
rabbımın ısıne karışılmaz ama hergece yattığımda dua ederım rabbım evlat acısı gösterme dıye
Eki Görüntüle 718713
ben bu tos tosu yesem diyorum şekerim nedersin*
?
bu arada songülüm arasın kafa çapı ölçüsü nedir canım?
ne alaka dersen merak ettiğimden soruyom yani resimle ilgisiyok hahaha
yanlış anlama
nilin geçen ay 43 tü ve ben normalmi diye merak ediyom..
masallah canım aras a cok tatlı
yazlıklarda gıyılmıs
Eki Görüntüle 718713
yok kuzum benım nıye yanlış anlayım
6 aylıkken 44 tu sımdı 45.5 cnm
ay nılı yememı ızın verırsen belkım anlşasırız
Eki Görüntüle 718713
sagol teyzesı attık kışlıkları sırtımızdan cok sukur kı ay cnm ne yaptın yumurtayı
ay cok onemlıymıs bebeler ıcın ne güzel yedırın yarasın kuzularıma
anne sutunıun ıcınde olan hersey varmıs
hadiya ayy inşallah cildi yumurtadan değildir ve ben nile yedirmeye devam ederim ya malum nilpek anne sütü
emmedi şimdi sen bunu söyleyince hem sevindim hemde yiyemezse üzülücem biliyosun ben nile anne sütü fazla veremedim diye çok özülüyorum..
kızlar galiba bana birisi beddua etmiş
foruma gireme inşallahhh girsen de arkadaşlarına yazamadan çık inşallah diye
cnm bak cıldı o sebepten olsa aras gıbı cok yaygın olıur heryere yayılırdı
yumurtaya devam edın bence keşke arasta yıyebılse ama onun konforu ıcın mecbur
anne sıtu ıcın uzulme cnm bebegı ac bırakıp anne sutu dıye ısrar etmıs olsaydın asıl o zman uzulmelıydın once bebeklerımızın mutluluğu he hanı sutun olur bılıncclı bırakırsın o zman uzul ama sen yavrun ıcın mama vermek durumunda kaldın sen cok ıyı bı annesın hıc bunlara takılıp canını sıkma
kızlar galiba bana birisi beddua etmiş
foruma gireme inşallahhh girsen de arkadaşlarına yazamadan çık inşallah diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?