- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.661
sagol teyzesı attık kışlıkları sırtımızdan cok sukur kı ay cnm ne yaptın yumurtayı
ay cok onemlıymıs bebeler ıcın ne güzel yedırın yarasın kuzularıma
anne sutunıun ıcınde olan hersey varmıs
bız pek gecemedık yazlıklara dısarısı sıcak ama ev bıraz serın bıde ben korkuyom hasta olur dıye dırek gecemıyorum yazlıklara
evhamlı bı anneyım
20 dk ya yakın kaynattım canım ben 2 gundur verıyorum cok az verdım yedı
Kızlar bugün sabah üsenmedim sabah kalktım taa süt koop. Gittim günlük organik süt aldım eve geldim biraz kaynatttım aptamil kavanoz mamalarına döktüm bekledim 1.5cay kasığı yoğurt mayası ekledim hafif karıştırdım sardım sarmaladım kapadım 4 saat sonra bi baktımki hala süt gibineden olmadıkiiiii 7ye kadarda saydım napim şimdi?
Kızlar bugün sabah üsenmedim sabah kalktım taa süt koop. Gittim günlük organik süt aldım eve geldim biraz kaynatttım aptamil kavanoz mamalarına döktüm bekledim 1.5cay kasığı yoğurt mayası ekledim hafif karıştırdım sardım sarmaladım kapadım 4 saat sonra bi baktımki hala süt gibineden olmadıkiiiii 7ye kadarda saydım napim şimdi?
Ben akşam mayalayip sabaha kadar bekletiyorum ce çook güzel eksie oluyor oğlum bayila bayila yiyor ekşiyi
4 saat az mi ne:26ndanmi olmadi acaba
canım sende üşüyosan alp üşür ama sen evde sıcaklıyosan alpte sıcaklıyodur ki sıcaklamak üşümekten daha tehlikeli biliyosun oyüzden bence evin durumuna bakıp ve kendine artık başlaya bilirsinsende en azından öylenleri giydire bilirsin..
nasıl yani aptamil kavanoz mamalarına döktüm derken
içinde mama yoktu ama dimi onu mu demek istedin anlamadım..
yok cnm az değil hatta ben 3 saate yapıyorum.
bu arada ama sizin oralar daha souk olur oyüzden ceketleri atamıyosunuz dimi cnm?
kızlarrrr ben kaçıyorum telden girmeye çalışıcam müsait olunca tabi çok uzun yazamam malum teknoloji düşmanı olarak ama çözmeye çalışıyom hehehe:
öptüm siziiiiii:
galıba yetıstırdım kuzum yazdım uzunca dr cok sağlıklı sorun yok dedı
benım tostosum yorgun dustuuuu
Eki Görüntüle 718713
ayy neden ki canım yaa
Ay demeee nedenki
Kizamiktan olmusoffff ya nedenki cnm ..
benn çok kötü oluyorum ya..
ısınacak artık canım sizde giyeceksiniz merak etme..
canım ben afyonluyum ama afyonda oturmuyorum. sorma bazen benim de öyle bi canım çeker ki. annem hamileyken yapıp kargoyla gönderirdi:) inan hiç bilmiyorum olur mu acaba hazır yufkayla. aynı tadı yakalayamazsın ama haşhaş falan koyarsın benzer belki biraz
Eki Görüntüle 719098
Kızlar buda benim kızım Irmak Miray. pazartesi günü aşı vurulduk sağ bacağımızda sertlik oluştu, tam iğne batan yerde fındık kadar sizdede varmı böyle bi durum?
Eki Görüntüle 719098
Kızlar buda benim kızım Irmak Miray. pazartesi günü aşı vurulduk sağ bacağımızda sertlik oluştu, tam iğne batan yerde fındık kadar sizdede varmı böyle bi durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?