2012 kasım bebekleri büyüyor..

Eki Görüntüle 719098
Kızlar buda benim kızım Irmak Miray. pazartesi günü aşı vurulduk sağ bacağımızda sertlik oluştu, tam iğne batan yerde fındık kadar sizdede varmı böyle bi durum?
aman maaşllah dil çıkarmayıda biliyomuş
yerum ben bal bocuğunu masalla kuzuna

cnm ben kızladan duymadım ısteren ebene bı sor ben kan ıgnelerı vurulurken yasamıstım

aras a naptın annesi bayılmş uyuyor öööle
maaşllah kilonuzda 10u geçmş
ayy benm oğlan o kadar olsa hayattta taşıyamam heralde

Gunaaydiiiin :)
Bugun asimiz var buyuk gun. dun gece kabus gibiydi , cok rahatsizdim. ckaleden donmeden iki gun once diare basladi . ist a dondum birde bulanti kusma eklendi . iki uc gunde burada devam etti. bitti derken dun gece tekrar diare ...

Bugun asimiz var buyuk gun. dun gece kabus gibiydi , cok rahatsizdim. ckaleden donmeden iki gun once diare basladi . ist a dondum birde bulanti kusma eklendi . iki uc gunde burada devam etti. bitti derken dun gece tekrar diare ...
gunaydin canim
cok gecmis olsun
asiyi insallah. yavrun sikintisiz atlatir

galıba yetıstırdım kuzum yazdım uzunca dr cok sağlıklı sorun yok dedı
çok şükür sorunsuz gelmişsiniz cnm

songül kocaman olmuş bu yaa tan yemelik maşallah subhanallah paşa ya yaaa

güle güle eskit cnm hayırllı olsun

Eki Görüntüle 719098
Kızlar buda benim kızım Irmak Miray. pazartesi günü aşı vurulduk sağ bacağımızda sertlik oluştu, tam iğne batan yerde fındık kadar sizdede varmı böyle bi durum?
maşallah cnm kızlar da moda dil çıkarmak galiba:)

ben de bugün 6 aylık oldum teyzelerim
darısı yaşına inş. maşallah.

günaydın kuzulaar
hayırlı cumalaar
hayırlı cumalar cnm maşallah

cnm ilaç filan kullanıomusun yan etkisi filan olmasın geçmiş olsun. kuzun da sorunsuz atlatsın inş. aşıyı

Günaydın kızlar nasilsiniz bakem)))

Biz valla hiç iyi degiliz oglusumun burnu tamamen tıkandı nefes dahi zor alıyor((

gunaydin canim
cok gecmis olsun
asiyi insallah. yavrun sikintisiz atlatir
Saolasin yagmurcum insallah...
İlac kullanmiyorum . bende yediklerimden suphelendim ama tek basima hic birsey tuketmedim bana olan esimede olurdu , olmadi.

Günaydınn kızlaaaarrrrr

canım annemgil afyon merkezde oturuyor. desene bi afyonlu daha bulduk:) şu bükmeyi yapmayı öğrensek çok iyi olacak aslında. ama önce yufka açmayı öğrenmek lazım:)

sprint yarı yaşınız hayırlı olsun canımm. kıs ne çirkinmiş o kız öle:) benim kızımda çok çirkindi doğduğunda şimdi güzelleştiler bu fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…