- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.681
Kızlar begeldın ama nıl kaka yanptı gıyom
Hahama yone geldım uyumakya çalışıyo
aman maaşllah dil çıkarmayıda biliyomuşEki Görüntüle 719098
Kızlar buda benim kızım Irmak Miray. pazartesi günü aşı vurulduk sağ bacağımızda sertlik oluştu, tam iğne batan yerde fındık kadar sizdede varmı böyle bi durum?
yerum ben bal bocuğunu masalla kuzuna
cnm ben kızladan duymadım ısteren ebene bı sor ben kan ıgnelerı vurulurken yasamıstım
gunaydınn kızlarrr
bugunun ılk msjı benden
uyandık yarım saat oldu bıle
suna hem oynuyo hem kakasını yapıyo
herkese hayırlı cumalar
gunaydin canimGunaaydiiiin :)
Bugun asimiz var buyuk gun. dun gece kabus gibiydi , cok rahatsizdim. ckaleden donmeden iki gun once diare basladi . ist a dondum birde bulanti kusma eklendi . iki uc gunde burada devam etti. bitti derken dun gece tekrar diare ...
çok şükür sorunsuz gelmişsiniz cnmgalıba yetıstırdım kuzum yazdım uzunca dr cok sağlıklı sorun yok dedı
songül kocaman olmuş bu yaa tan yemelik maşallah subhanallah paşa ya yaaabenım tostosum yorgun dustuuuu
Eki Görüntüle 718713
güle güle eskit cnm hayırllı olsunİyi akşamlar kızlar.geçmişi tam okuyamadım.bugün yoğun bir gün oldu.önce kaynanamin banka işini hallettim.sonra da bol bol alışveriş merkezi gezdim.kendime bir pantolon iki de gömlek aldım.sizin gününüz de iyi geçmiştir inşallah
maşallah cnm kızlar da moda dil çıkarmak galiba:)Eki Görüntüle 719098
Kızlar buda benim kızım Irmak Miray. pazartesi günü aşı vurulduk sağ bacağımızda sertlik oluştu, tam iğne batan yerde fındık kadar sizdede varmı böyle bi durum?
darısı yaşına inş. maşallah.ben de bugün 6 aylık oldum teyzelerim
hayırlı cumalar cnm maşallahgünaydın kuzulaar
hayırlı cumalaar
Gunaaydiiiin :)
Bugun asimiz var buyuk gun. dun gece kabus gibiydi , cok rahatsizdim. ckaleden donmeden iki gun once diare basladi . ist a dondum birde bulanti kusma eklendi . iki uc gunde burada devam etti. bitti derken dun gece tekrar diare ...
gunaydin canimgünaydın kuzulaar
hayırlı cumalaar
Saolasin yagmurcum insallah...gunaydin canim
cok gecmis olsun
asiyi insallah. yavrun sikintisiz atlatir
İlac kullanmiyorum . bende yediklerimden suphelendim ama tek basima hic birsey tuketmedim bana olan esimede olurdu , olmadi.çok şükür sorunsuz gelmişsiniz cnm
songül kocaman olmuş bu yaa tan yemelik maşallah subhanallah paşa ya yaaa
güle güle eskit cnm hayırllı olsun
maşallah cnm kızlar da moda dil çıkarmak galiba:)
darısı yaşına inş. maşallah.
hayırlı cumalar cnm maşallah
cnm ilaç filan kullanıomusun yan etkisi filan olmasın geçmiş olsun. kuzun da sorunsuz atlatsın inş. aşıyı
aaa afyonun neresındensınız bızde afyon dazkırılıyız denızlıye daha yakın olduğundan babam denızlıde iş bulup oraya yerlersmısler ben orda doğmusum oyuzden denızlılıyım dıorum ama tum akrabalarımız afyon dazkırda annemde yeni geldi ev tasıyoruz dıe bılseydım ısterdım sıze gönderırıdım bükme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?