2012 kasım bebekleri büyüyor..

Eki Görüntüle 719098
Kızlar buda benim kızım Irmak Miray. pazartesi günü aşı vurulduk sağ bacağımızda sertlik oluştu, tam iğne batan yerde fındık kadar sizdede varmı böyle bi durum?

masallah prrnsese
canim igneden asidan sonra oyle sertlikler olusabiliyo kayinvalidemden biliyorum. o biara cok igne vurulmustu igneden sonra o yeri ovalamayunca oluyimus demisti dr. sen orayi hafif hafif ovala gecmezse dr. git tabi

nıyekı tatlımmm kem gözlerden korusun rabbım topıkımızı uyelerını
amin canım ama öyle acayip biçimde denk düşmüyor ki ben de böyle bir benzetme yapayım dedim:)

hahaha kimmiş o beee ne olduki cnm
tam girecen bişeymi çıkıyo

ayyynen canım aynen:)) güzel güzel geçmişi okuyorum alıntılarımı işaretliyorum tam konuya cevap ver deyince bişey çıkıyo
bu arada bana cevaben yazılan her mesaja çok teşekkür ederim kızlar anında yazamadım kusura bakmayın şimdi yazmaya kalksam da kimse hatırlamaz takriben bi 100 sayfa önceki muhabbet

hasta anniş mertura ve dilekefemin burnuı tıkalı kuzuşuna çok geçmiş olsun...

Tesekkur ederim carmenares :)

Kizlsr hepinixe hayirli cumalar
Sprint yari yasiniz hayirli olsunnn nice aylara yillara guzel gunlere

Ben bugum oturmslara gidicem.tam.gaz is yapmaktayim.size bakmadan edemedim

Cnm cok gecmis olsun bu arada ria olayi ne oldu

Aklima gelmisken diyim dr unda bebeginin hoppaladi varmis tavana asilan ama artik.bikmis ondanda az duruyomus
Selim nasil biktimi yoksa devammi

Allah' a şükür iyiyiz tatlım..
Elif Mina' nin alttan 2 dişi daha geliyor. Huzursuzluğu dışında iyi...
Siz nasılsınız canım?

kaç tane dişiniz çıktı cnm ? biz de daha diş yok ama ara ara diş krizimiz tutuyo teyzesi. benim bal böcüğümün hiç bişeye acelesi yok oturuyoruz hanım hanım:)

Kizlsr hepinixe hayirli cumalar
Sprint yari yasiniz hayirli olsunnn nice aylara yillara guzel gunlere

Ben bugum oturmslara gidicem.tam.gaz is yapmaktayim.size bakmadan edemedim

oh bizim yerimize de gez bakalım cnm. dün de benim kzım ananesiyle gezmeye gitti ilk defa, bende onları alıp eve gittim işten çıkınca: ) anası gezemio bari kızı gezsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…