- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.721
Cnm cok gecmis olsun bu arada ria olayi ne oldu
Aklima gelmisken diyim dr unda bebeginin hoppaladi varmis tavana asilan ama artik.bikmis ondanda az duruyomus
Selim nasil biktimi yoksa devammi
çok geçmiş olsun canım.
bir an önce iyi olur inşallah efecim
geçmiş olsun cnm bi an evvel geçer inş.
gunaydin tstlim
biz cok sukur iyiyiz ama efe icin uzulduk gecmis olsun
kaç tane dişiniz çıktı cnm ? biz de daha diş yok ama ara ara diş krizimiz tutuyo teyzesi. benim bal böcüğümün hiç bişeye acelesi yok oturuyoruz hanım hanım:)
evet cnm annem için de çok ii oldu . kuzenime gittiler cnm yani annemin yeğeninin evine. bahçe içinde filan bi ev benim kuzum da çimenlerle tanışmış oldu. babasıyla annesine kiraz toplamış kuzum:)Oh ne guzel ne yapmis gezmeleede bak merak ettim
Annen icinde iyi olur aslinda dimi sosyal ortamdan uzaklasmamak
kızlar merhaba ;
mertur çok geçmiş olsun ya baya oldu hasta olalı bence doktora git çünkü su kaybediyosun emzirmende sıkıntı olabilir canım..
biz bugün doktora gittik iyi ki gitmişim çok hoş bi bayandı çok ilgilendi kızımla :) bizim kız da doktor bayan olunca sıkıntı yapmadı:) 7 kilo olmuşuz 65 cm herşeyine baktı alt üst ek gıdayla ilgili bi kitapçık verdi maması önermiyorum dedi ülkemizde bi sürü şey yetişirken ne gerek var dedi ama ben tahıl açısından vermeyi düşünüyornum valla vel hasıl rana gayet sağlıklı :) maşallah sbhanallah
Maşallah size.. Allah nazarlardan korusun
Canım 2 dişimiz çıktı tamamen, 2 tanesininde ucu patlamak üzere
he he afedersin ben de şaşırdım.alp tuğra paşamızdan da özür dilerim unutuyoruz işte
masallah ece denize
cok cabuk buyuyolar grrcekten
çok şükür sorunsuz gelmişsiniz cnm
songül kocaman olmuş bu yaa tan yemelik maşallah subhanallah paşa ya yaaa
güle güle eskit cnm hayırllı olsun
maşallah cnm kızlar da moda dil çıkarmak galiba:)
darısı yaşına inş. maşallah.
hayırlı cumalar cnm maşallah
cnm ilaç filan kullanıomusun yan etkisi filan olmasın geçmiş olsun. kuzun da sorunsuz atlatsın inş. aşıyı
Günaydınn kızlaaaarrrrr
canım annemgil afyon merkezde oturuyor. desene bi afyonlu daha bulduk:) şu bükmeyi yapmayı öğrensek çok iyi olacak aslında. ama önce yufka açmayı öğrenmek lazım:)
sprint yarı yaşınız hayırlı olsun canımm. kıs ne çirkinmiş o kız öle:) benim kızımda çok çirkindi doğduğunda şimdi güzelleştiler bu fıstıklar
yari yasiniz kutlu olsun
yarı yasınız kutlu olsun canım
Kizlsr hepinixe hayirli cumalar
Sprint yari yasiniz hayirli olsunnn nice aylara yillara guzel gunlere
Ben bugum oturmslara gidicem.tam.gaz is yapmaktayim.size bakmadan edemedim
kızlar merhaba ;
mertur çok geçmiş olsun ya baya oldu hasta olalı bence doktora git çünkü su kaybediyosun emzirmende sıkıntı olabilir canım..
biz bugün doktora gittik iyi ki gitmişim çok hoş bi bayandı çok ilgilendi kızımla :) bizim kız da doktor bayan olunca sıkıntı yapmadı:) 7 kilo olmuşuz 65 cm herşeyine baktı alt üst ek gıdayla ilgili bi kitapçık verdi maması önermiyorum dedi ülkemizde bi sürü şey yetişirken ne gerek var dedi ama ben tahıl açısından vermeyi düşünüyornum valla vel hasıl rana gayet sağlıklı :) maşallah sbhanallah
yok canım onemlı değil
aynen bende unutuyorum
artık o pasa mı yoksa mızmız mı bılemedım
bukadarda mızmızlık olmazkı yaww benı ıyıce sınırlendırıyo
artık bağırıyorum cocuğa anlamıyo ama
sınırlerımı mahvettı bu aralar
canım valla beyaz tarhanayı nerde bulabilirim bilmiyorum doktor da beyaz tarhana ver dedievet cnm annem için de çok ii oldu . kuzenime gittiler cnm yani annemin yeğeninin evine. bahçe içinde filan bi ev benim kuzum da çimenlerle tanışmış oldu. babasıyla annesine kiraz toplamış kuzum:)
cnm çok sevindim ii bi dr bulmana ve kuzunun ii olmasına maşallah subhanallah. ben de mama vermiorum cnm ama arada vermelimiyim diye düşünmüo da değilim . şimdilik herşeyi yio beyaz tarhana çorbası veriorum onda da tahıl var ama yeterli mi onu bilmiorum
çok teşekkür ederiz teyzeleri
maaşallah ranamıza dudağı da tam geçti demi canım.dün aklıma geldi de sorayım dedim
canım umarım geçci bir süreçtir yoksa çok yıpratıyorlar.biz de insanız sonuçta dayanma gücü bir yere kadar
çok teşekkür ederiz teyzeleri
maaşallah ranamıza dudağı da tam geçti demi canım.dün aklıma geldi de sorayım dedim
canım umarım geçci bir süreçtir yoksa çok yıpratıyorlar.biz de insanız sonuçta dayanma gücü bir yere kadar
tam zamanında gırmısım canm yakaladım senı
nası gıdıyo canım hersey yolundamı
dr a gıtmısınız masallah rana ya kılo almıs ıyı
umarım canım enkısa zamanda gecer
suanda bıle cok yıprandım gercekten daha 6 ay oldu daha nekı yasadıklarımız
sınırlenmıcem bağıran bı anne olmıcam dıyorum ama yapamıyorum buda benı uzuyo
Günaydınn kızlaaaarrrrr
canım annemgil afyon merkezde oturuyor. desene bi afyonlu daha bulduk:) şu bükmeyi yapmayı öğrensek çok iyi olacak aslında. ama önce yufka açmayı öğrenmek lazım:)
ben bılıorum ama artık yapamıom bebısden dolayı basına gecemıom annem yapıp gnderıo daha ıyı oluo :)bızde afyonluyuzzzzzz ewett
yok kız gitmedim babası ranayı uyutmaya götürdü ben de kardeşimden fırsat bilip girdim nete maillerime bakıyordum:) rana iyi tabi bizimkilere göre bana göre tam bi felaket sürekli mız mız ağlayan memnun olmayan bi bebek olmaya başladı huy değiştiriyor gerçekten bugün sabah doktordan sonra pazara gittik buranın pazarını da görelim diye kollarımda uyudu tam 1 saat perişan oldum ya kimseye gitmiyo eve geldik uyudu işte yoğurt şeftali muz verdim sonra uyuttum tabi rahatım yemek ye bulaşıkları yıka banyo yapayım dedim banyodan çıkıncaya kadar yıkmış ortalığı kimse susturamamış çıktım havluyla susturmaya çalıştım şarkı söyleye söyleye giyindim valla nasıl giyindim ben de bilmiyorum o kadar :)) çook yorgunum aslında daha atamadık yol yorgunluğunu ve haftaya çarşamba dönüyoruz çanakkaleye..
rana iyi kilo alır tabi sadece anne sütü alsa çok sevinirdim ama zaten ek gıda alıyo 1 ayda toplamda 800 gr almış ve bu ek gıda işi olunca gayet iyi dedi doktor ama sadece anne sütü mü diye sormadı ben de söylemek istemedim sanki suçluymuşum gibiyarın yarı yaşımız doluyo tam anlamıyla geçtik ek gıdaya Allah cümlemizin yardımcısı olsun..
canım seni çok iyi anlıyorum.maaşallah benim kızım normalde problemsiz ama bazı günler anlayamadığım sıkıntıları olduğunda sürekli mızmız oluyor ve ne kollarımda ne de kafamda derman kalmıyor.büyüdükçe daha rahat olacaktır inan.en azından derdini anlatır kendi kendine oyun oynar senden biraz ayrılabilir.ama şimdi kucak çocuğu olduklarından sürekli bize bağımlılar.eşin yardımcı değilse bir yakının da yoksaçok zor bir süreç olduğuna eminim canım
canım sen büyüğümüz olduğundan(arasımızı kastediyorum) sormak istedim.doktorunuz hiç kızamık aşısından bahsetti mi?bu konuda sen ne düşünüyorsun?
canım sen büyüğümüz olduğundan(arasımızı kastediyorum) sormak istedim.doktorunuz hiç kızamık aşısından bahsetti mi?bu konuda sen ne düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?