2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm cok gecmis olsun bu arada ria olayi ne oldu

Aklima gelmisken diyim dr unda bebeginin hoppaladi varmis tavana asilan ama artik.bikmis ondanda az duruyomus
Selim nasil biktimi yoksa devammi

saolasın Yarencim. ria için yarına randevum var ne olacak bende merak ediyorum. selim e zıplamak olsun ; aynen devam zıplamaya . tek farkla eskiden hoppalada ilk 15 dk yalnız bırakabiliyordum şimdi o mümkün değil. gözümü ayıramıyorum =)

sen nerelere gideceksin bugün ?

kızlar merhaba ;
mertur çok geçmiş olsun ya baya oldu hasta olalı bence doktora git çünkü su kaybediyosun emzirmende sıkıntı olabilir canım..
biz bugün doktora gittik iyi ki gitmişim çok hoş bi bayandı çok ilgilendi kızımla :) bizim kız da doktor bayan olunca sıkıntı yapmadı:) 7 kilo olmuşuz 65 cm herşeyine baktı alt üst ek gıdayla ilgili bi kitapçık verdi maması önermiyorum dedi ülkemizde bi sürü şey yetişirken ne gerek var dedi ama ben tahıl açısından vermeyi düşünüyornum valla vel hasıl rana gayet sağlıklı :) maşallah sbhanallah

Oh ne guzel ne yapmis gezmeleede bak merak ettim
Annen icinde iyi olur aslinda dimi sosyal ortamdan uzaklasmamak
evet cnm annem için de çok ii oldu . kuzenime gittiler cnm yani annemin yeğeninin evine. bahçe içinde filan bi ev benim kuzum da çimenlerle tanışmış oldu. babasıyla annesine kiraz toplamış kuzum:)

cnm çok sevindim ii bi dr bulmana ve kuzunun ii olmasına maşallah subhanallah. ben de mama vermiorum cnm ama arada vermelimiyim diye düşünmüo da değilim . şimdilik herşeyi yio beyaz tarhana çorbası veriorum onda da tahıl var ama yeterli mi onu bilmiorum

he he afedersin ben de şaşırdım.alp tuğra paşamızdan da özür dilerim unutuyoruz işte

yok canım onemlı değil
aynen bende unutuyorum
artık o pasa mı yoksa mızmız mı bılemedım
bukadarda mızmızlık olmazkı yaww benı ıyıce sınırlendırıyo
artık bağırıyorum cocuğa anlamıyo ama
sınırlerımı mahvettı bu aralar

masallah ece denize
cok cabuk buyuyolar grrcekten

yari yasiniz kutlu olsun

yarı yasınız kutlu olsun canım

Kizlsr hepinixe hayirli cumalar
Sprint yari yasiniz hayirli olsunnn nice aylara yillara guzel gunlere

Ben bugum oturmslara gidicem.tam.gaz is yapmaktayim.size bakmadan edemedim

çok teşekkür ederiz teyzeleri

maaşallah ranamıza dudağı da tam geçti demi canım.dün aklıma geldi de sorayım dedim

canım umarım geçci bir süreçtir yoksa çok yıpratıyorlar.biz de insanız sonuçta dayanma gücü bir yere kadar

canım valla beyaz tarhanayı nerde bulabilirim bilmiyorum doktor da beyaz tarhana ver dedi

canım sağol dudağı o haftanın sonunda geçmişti bi oyuncağına vurmuş bizim cadı

umarım canım enkısa zamanda gecer
suanda bıle cok yıprandım gercekten daha 6 ay oldu daha nekı yasadıklarımız
sınırlenmıcem bağıran bı anne olmıcam dıyorum ama yapamıyorum buda benı uzuyo

tam zamanında gırmısım canm yakaladım senı
nası gıdıyo canım hersey yolundamı
dr a gıtmısınız masallah rana ya kılo almıs ıyı

tam zamanında gırmısım canm yakaladım senı
nası gıdıyo canım hersey yolundamı
dr a gıtmısınız masallah rana ya kılo almıs ıyı

yok kız gitmedim babası ranayı uyutmaya götürdü ben de kardeşimden fırsat bilip girdim nete maillerime bakıyordum:) rana iyi tabi bizimkilere göre bana göre tam bi felaket sürekli mız mız ağlayan memnun olmayan bi bebek olmaya başladı huy değiştiriyor gerçekten bugün sabah doktordan sonra pazara gittik buranın pazarını da görelim diye kollarımda uyudu tam 1 saat perişan oldum ya kimseye gitmiyo eve geldik uyudu işte yoğurt şeftali muz verdim sonra uyuttum tabi rahatım yemek ye bulaşıkları yıka banyo yapayım dedim banyodan çıkıncaya kadar yıkmış ortalığı kimse susturamamış çıktım havluyla susturmaya çalıştım şarkı söyleye söyleye giyindim valla nasıl giyindim ben de bilmiyorum o kadar :)) çook yorgunum aslında daha atamadık yol yorgunluğunu ve haftaya çarşamba dönüyoruz çanakkaleye..
rana iyi kilo alır tabi sadece anne sütü alsa çok sevinirdim ama zaten ek gıda alıyo 1 ayda toplamda 800 gr almış ve bu ek gıda işi olunca gayet iyi dedi doktor ama sadece anne sütü mü diye sormadı ben de söylemek istemedim sanki suçluymuşum gibi yarın yarı yaşımız doluyo tam anlamıyla geçtik ek gıdaya Allah cümlemizin yardımcısı olsun..

umarım canım enkısa zamanda gecer
suanda bıle cok yıprandım gercekten daha 6 ay oldu daha nekı yasadıklarımız
sınırlenmıcem bağıran bı anne olmıcam dıyorum ama yapamıyorum buda benı uzuyo

canım seni çok iyi anlıyorum.maaşallah benim kızım normalde problemsiz ama bazı günler anlayamadığım sıkıntıları olduğunda sürekli mızmız oluyor ve ne kollarımda ne de kafamda derman kalmıyor.büyüdükçe daha rahat olacaktır inan.en azından derdini anlatır kendi kendine oyun oynar senden biraz ayrılabilir.ama şimdi kucak çocuğu olduklarından sürekli bize bağımlılar.eşin yardımcı değilse bir yakının da yoksa çok zor bir süreç olduğuna eminim canım

canım sen büyüğümüz olduğundan(arasımızı kastediyorum) sormak istedim.doktorunuz hiç kızamık aşısından bahsetti mi?bu konuda sen ne düşünüyorsun?

ben cıktın sandım bende cıkmıstım canım
benımkıde cok mız mız Allahım nolcak bızım bu halımız
Allah tan benımkının suan yabancılığı yok genelde herkese gıder ama emınım sen cok yorulmusundur
olsun canım bende erken basladım ek gıdaya
yarı yasınız sımdıden kutlu olsun canım

artık buyudukce daha rahat mı ederım yoksa daha damı kotu olur bılemıyorum,sımdıden bıle ne sınır ne sınır bı gormelısın cekeceğım var benım ama tabıkıde ıyıkı doğurmusumm
Allaha sukur esım evde olduğu zamanlar yardımcıdır herzaman genelde ona bırakırım ısımı yaparım hakkını yıyemem

canım sen büyüğümüz olduğundan(arasımızı kastediyorum) sormak istedim.doktorunuz hiç kızamık aşısından bahsetti mi?bu konuda sen ne düşünüyorsun?

bende fıkrımı söyleyeyım ıstersen bızım doktorumuz bahsettı 9.ayda olabılırsınz dedı özellıkle tavsıye ettı zaten 12.ayda olan aşı 9.aya ınmıs okadar sebebte salgından dolayı ben yaptırcam özellıkle ankarada ve bunun gbı bazı ıllerde salgın varmıs bende ankarada oldugumdan aklıma takıldı kesın yaptırcam zaten sadece 3ay öne cekılmıs doktorumuz tavsıye ettı

Tatlim dr bahsetmefi 9 aya kadae yeniden gorusucez diye sanirim
Ama ben kesin yaptirmayo dusunuyorum salgib oldugundan dolayi bence hepimiz uaptirmaliyiz tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…