2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağol canım cevabın için.aklıma takılan bir iki şey var da.1. 12 aydan önce yapılan etkili olmayabiliyormuş.o yüzden tekrarlanmalıymış mutlaka.yani 2 kez canı yanacak kuzularımızın. bir de bu aşı normalde kkk şeklinde yapılıyordu şimdi sadece kızamık vurulacak yani bu aşı aslında programdan çıkarılmış bir aşı olduğundan tazeliği ve günenilirliği beni endişendiriyor.

Kizkar bugun oturmaya gittik aras uydu 15 dk dobra uyandi ay bi mutsuz bi eksi miy miy basladilar tavsiyelere eyvah dedimn erken kalkarim meger uyku alamamis dinra bi yatirdim tam 3 saat uyudu ben uyandirdim zorla imajimizi toparladk

ay ben mi çok takıntılıyım aşı konusunda ya.işte gönül rahatlığıyla güvenebileceğin doktorun olmayınca böyle oluyor.zaten urfadayım elimi sallasam suriyeliye çarpacak o derece.neyse belki tayinimiz çıkar 9.aya kadar hem burdan gideriz hem de bir doktor buluruz.(hiç sanmıyorum ama umut dünyası).
yarencim 6.ay aşınız 2 bir bacak 1i diğer bacak şeklinde miydi?çok araştırmak da iyi olmuyor geçen bir yered aynı bacağa 2 aşı doğru değil yazıyordu.şimdi kafama onu taktım pt aşımız var hemşireye söyliyim diyorum kabul ederse tabii birini koldan vursun .

Cnm salgindan dokayi onlem amacli erken alinmistir bence guvenip yaptirmak zorundayiz
Onceden salgin olmadigubdan rutin bi durummus ama simdi durum fsrkli daha onenseniyo progrwma yeniden konmasinin sebbebi suriyelilerin gelisi ve hastaligin yayilmasiymis

Ah cnm 2 bavak bi koldandi ama bilseydim yaptirmaz diretirdim gec ogrendim
Ay keske bu konuyu once konussatdik dr a kapsamli sorardim
Ama asi zamanina kadar biz gidicez ben sorarim.mutlaka

canım benimm teşekkür ederim yarı yaşımız kutlu olsun ama benim yarı ömrüm burda bitti valla pestilim çıktı bugün kucağımda uyudu ya 1 saat kollarım o kadar ağrıyo ki anlatamam uyudu çok şükür inşallah uyanmaz ya ben de kızıyorum ranaya ama ben kızınca dudağını büküyo gözlerini kısıo başlıyo ağlamaya içini çeke çeke mecbur taammaaam anneeem diyorum susuyo :)
aşı konusunda merturu dinleyin ben 9. ayda yaptırmayacam 12. ayı bekleyecem

nereye isteyeceksiniz tayini gelin buralara yaaa:) salgın malgın yoktur çanakkalede yazın sıcaak kışın kar yok hoş urfa da bunların çok alası ama gelin burlara yahu:)

aaa meertur olemı dedı
aa ben bı dahakı ay dr a sorayım en ıysı

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır ilk defa bu saatte giriyorum ama hani gece kuşları :)

ayşeaktif nasılsın canım bebişin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…