- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.741
bende fıkrımı söyleyeyım ıstersen bızım doktorumuz bahsettı 9.ayda olabılırsınz dedı özellıkle tavsıye ettı zaten 12.ayda olan aşı 9.aya ınmıs okadar sebebte salgından dolayı ben yaptırcam özellıkle ankarada ve bunun gbı bazı ıllerde salgın varmıs bende ankarada oldugumdan aklıma takıldı kesın yaptırcam zaten sadece 3ay öne cekılmıs doktorumuz tavsıye ettı
sağol canım cevabın için.aklıma takılan bir iki şey var da.1. 12 aydan önce yapılan etkili olmayabiliyormuş.o yüzden tekrarlanmalıymış mutlaka.yani 2 kez canı yanacak kuzularımızın. bir de bu aşı normalde kkk şeklinde yapılıyordu şimdi sadece kızamık vurulacak yani bu aşı aslında programdan çıkarılmış bir aşı olduğundan tazeliği ve günenilirliği beni endişendiriyor.
ay ben mi çok takıntılıyım aşı konusunda ya.işte gönül rahatlığıyla güvenebileceğin doktorun olmayınca böyle oluyor.zaten urfadayım elimi sallasam suriyeliye çarpacak o derece.neyse belki tayinimiz çıkar 9.aya kadar hem burdan gideriz hem de bir doktor buluruz.(hiç sanmıyorum ama umut dünyası).
yarencim 6.ay aşınız 2 bir bacak 1i diğer bacak şeklinde miydi?çok araştırmak da iyi olmuyor geçen bir yered aynı bacağa 2 aşı doğru değil yazıyordu.şimdi kafama onu taktım pt aşımız var hemşireye söyliyim diyorum kabul ederse tabii birini koldan vursun .
canım benimm teşekkür ederim yarı yaşımız kutlu olsun ama benim yarı ömrüm burda bitti valla pestilim çıktı bugün kucağımda uyudu ya 1 saat kollarım o kadar ağrıyo ki anlatamam uyudu çok şükür inşallah uyanmaz ya ben de kızıyorum ranaya ama ben kızınca dudağını büküyo gözlerini kısıo başlıyo ağlamaya içini çeke çeke mecbur taammaaam anneeem diyorum susuyo :)ben cıktın sandım bende cıkmıstım canım
benımkıde cok mız mız Allahım nolcak bızım bu halımız
Allah tan benımkının suan yabancılığı yok genelde herkese gıder ama emınım sen cok yorulmusundur
olsun canım bende erken basladım ek gıdaya
yarı yasınız sımdıden kutlu olsun canım
aşı konusunda merturu dinleyin ben 9. ayda yaptırmayacam 12. ayı bekleyecemay ben mi çok takıntılıyım aşı konusunda ya.işte gönül rahatlığıyla güvenebileceğin doktorun olmayınca böyle oluyor.zaten urfadayım elimi sallasam suriyeliye çarpacak o derece.neyse belki tayinimiz çıkar 9.aya kadar hem burdan gideriz hem de bir doktor buluruz.(hiç sanmıyorum ama umut dünyası).
yarencim 6.ay aşınız 2 bir bacak 1i diğer bacak şeklinde miydi?çok araştırmak da iyi olmuyor geçen bir yered aynı bacağa 2 aşı doğru değil yazıyordu.şimdi kafama onu taktım pt aşımız var hemşireye söyliyim diyorum kabul ederse tabii birini koldan vursun .
ay ben mi çok takıntılıyım aşı konusunda ya.işte gönül rahatlığıyla güvenebileceğin doktorun olmayınca böyle oluyor.zaten urfadayım elimi sallasam suriyeliye çarpacak o derece.neyse belki tayinimiz çıkar 9.aya kadar hem burdan gideriz hem de bir doktor buluruz.(hiç sanmıyorum ama umut dünyası).
canım benimm teşekkür ederim yarı yaşımız kutlu olsun ama benim yarı ömrüm burda bitti valla pestilim çıktı bugün kucağımda uyudu ya 1 saat kollarım o kadar ağrıyo ki anlatamam uyudu çok şükür inşallah uyanmaz ya ben de kızıyorum ranaya ama ben kızınca dudağını büküyo gözlerini kısıo başlıyo ağlamaya içini çeke çeke mecbur taammaaam anneeem diyorum susuyo :)
aşı konusunda merturu dinleyin ben 9. ayda yaptırmayacam 12. ayı bekleyecem
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır ilk defa bu saatte giriyorum ama hani gece kuşları :)
ayşeaktif nasılsın canım bebişin nasıl
aaaa ben burdayımmmmm kusum nasılsın erdemmmm nasıllll
erdem uyuyo şuan huzursuz teyzesi atlatamadık daha aras paşam nasıl yaren prensesim iyileştiler dimi
Asi konusu gecmis. hayirlisiyla yasina gelseler , bagisikliklari kuvvetlense ...
Ben gelvım vızı göz randtevumuz çok ıyı geçtı ayrıntıları sonra yazıcam
Songulcu sesıne çok hakzlık etmışsın şekerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?