2012 kasım bebekleri büyüyor..

nereye isteyeceksiniz tayini gelin buralara yaaa:) salgın malgın yoktur çanakkalede yazın sıcaak kışın kar yok hoş urfa da bunların çok alası ama gelin burlara yahu:)

ay canım benim sağolasın. çanakkaleyi çok severim izmirliyim zaten ama işte eşimle savaş halindeyiz tayin döneminde. o adanalı.ailesi istemiyor izmir ve civarına gitmemizi.sanki bi faydaları varmış gibi adanaya gelin diyorlar ben de adanaya gidip onlara yakın olacağıma urfada kalmayı tercih ediyorum 3 yıldır.ama burda hiç kimsemiz yok çok zorlanıyorum.bu işin sonu ne olur ne yaparız hiç bilmiyorum.aslında urfayı çok seviyorum yolunuz düşerse mutlaka beklerim.ama çocuklar büyümeden yerleşik düzene geçiyim taşınma derdi olmadan eşya alayım istiyorum.her sene yine kavga edeceğimiz tayin dönemini hiç sevmiyorum.gece gece başınızı şişirdim

tamam en birinci anne sensin
peki ferrumun lekesini çıkarabiliyomusun naberrr

sağl cnm başka bi hast. götürcem oğlumu haklısın

dünyada kızamık hastalığında artış oldu. Bunun nedeni nüfus hareketleridir'' diyen Prof. Dr. Banu Anlar, ülkemizde de bu hastalığın tekrar görülmeye başlandığını ifade etti.

Bu hastalığa yakalanmamak için en önemli unsurun aşı olduğunu bildiren Anlar, ''Bunu için aşıyı yaygın uygulamak çok önemlidir. Salgın dönemlerinde 9 aylık iken başlanır kızamık aşısına, normal zamanlarda 1 yaşında başlanır ve her çocuğun okul öncesinde 2 kere kızamık aşısı olması gerekir'' diye konuştu.

CNM BAK BURADADA DIYORKI SALGIN DONEMINDE 9 AYLIK BASLANIRMIS ERKEN ONLEMMIKI

aaa saka gıbı ya
ama neden bu kadar erken yapıyolar anlamadım bunları bılmıyomu koca saglık bakanlıgı
acaba ası hatlarınmı arasak

işte ne bileyim çok araştırnca bir sürü farklı görüş.insan neye inanacağını şaşırıyor.konu bi de çocuklarımız olunca işin içinden çıkamıyoruz.neyse hepimizin kuzuları Allaha emanet olsun Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

sorma tatlım ya
ay ben dr a gıvenıyorum yada güvenmek zorundayım bakalım o ne dıcek sen cocukuna ne zaman vurdurcan dıyım ona he

cnm o lekeler benım roxy sabun tozu ıle cıkıyo zaten ondan denemedim bak
laf aramızda lımon yazdım ama basakkk benı ezmesın dıye bende bı yerden okudum
ama dene ıstersen lımonu

he heyyyt en birinci benimm
ben hacı şakir sabunla çitiliyorum ferrumu
geçiyor

direk mak. atmadım hiç
acaba roxy çıkarırmıkine:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…