2012 kasım bebekleri büyüyor..

bilmiyorum ki canım yaa arkadaşlar var ama çok samimi olduğum kimse yok burada. dediğin gibi sanırım

hahah kuzum benim maşallah ona:

bu arada songülüm kesinlikle süper teyze:
:
bu arada kızlar ya bişey sorucam size bizim cadı 2 3 gündür dışarı çıkmak istiyo gidenin arkasından ağlıyo babası yada ben odadan çıkarsamda kıyamet kopuyo
bu 2 3 haftadır dışarıdan içeri gelirken zaten başlamıştı ama bu gidenin arkasından ağlamak yeni çıktı varmı sizdede böyle şeyler..

olmazmı tatlım evde odada yalnız bırakamıyorum kapıdan çıktığım gibi basıo çığlığı kappıya bakarak

ama çook özlüyorlar yaa kardeşim anneme diyomuş ki yozgata gitsem bi kere berraya sarılsam gelsem çok özledim sıkı sıkı sarılmak istiyorum diyormuş. 12 yaşında bi dayımız var bizimde:)

benim kardeşim de 15 yaşında ve rana en çok dayısın seviyo dayısı da ranayı çok seviyo ya görmen lazım ama biraz da kıskançlıklar var galiba eski emziğimizi atmadık dayısı aldı saklayacakmış:)

KIZLAR GELDM SONUND BUGUN COK UYUDU KAHVALTI ETTIK PAZARA GITTIK ARASIN YEMEGINI KOYDUM GELDIMM

BEYSAL SENI OPTUMMM
AY COK SEKER BI BABAN VAR EMINIM ERDEM COK EGLENIYORDUR
arabanızda pek hosss hımmm

kızlar sız nasılsınız
guldenım merak etmıs sagolsun
ozcanan senı görmek cok güzel
bunalan kızlar artık yaz gelfı evde kalmayın benım bunalımım yarenımde yaz geldı gezmelere basşadım o vakıt son buldu
arasta 2 haftalıkkkn basldım gezmelere hıc bunalmadımm

gulden nılın gozu nasıl
merttur reces sızler nasılsınız
selnec bayıldım yıne mınnakına

KIZLAR GELDM SONUND BUGUN COK UYUDU KAHVALTI ETTIK PAZARA GITTIK ARASIN YEMEGINI KOYDUM GELDIMM

BEYSAL SENI OPTUMMM
AY COK SEKER BI BABAN VAR EMINIM ERDEM COK EGLENIYORDUR
arabanızda pek hosss hımmm

:):):) erdem babama hasta zaten bakması yetiyo kahkaha atıyoruz hemencik
erdem bey seviyor çok

Son düzenleme:
olmazmı tatlım evde odada yalnız bırakamıyorum kapıdan çıktığım gibi basıo çığlığı kappıya bakarak

haha komikler ya tatlım artık sadece benim
arkamdan ağlamıyo dış kapıyı açık görünce gidenlerin arkasından ağlıyo oda gidecekmişhehe:

tatlım gözünde çok küçük bi noktacık şeklinde duruyo şuanda
ama büyümüyoda yavaştan küçülüyo acaba oraya bişeymi sürdü diye düşünüyorum bide akşam daha iyi uyudu ama artık geceleri 3 4 defa ağlıyarak uyanıyo ayy şu dişler çıksada rahatlasak
neyseki cuma doktor amcamıza gidecez
bide kesin göz doktoru nazar deydirdi benim pamuğuma..

ay evet cok guleryuzlu erdemde anlıyo demekkı
ay bugun senı görünce cok sasırdım ben daha erken gelıp gıdıyosun sanmıstım

bize de gel yaaaa

annemlere misafir geldi adı songül annemin de songül isminde bi arkadaşı var bak ben de dedim benim de arkadaşım var adı songül

ay evet cok guleryuzlu erdemde anlıyo demekkı
ay bugun senı görünce cok sasırdım ben daha erken gelıp gıdıyosun sanmıstım

normalde öle oluyordu nasipte seni görmek varmış erdem bey ağlayınca geciktim kıyamadım onu öyle bırakmaya seni gördüm işte iyi oldu :)

ah cnm kıyamam nazarda olmuş olabılır
okuyun bol bol annesı
nıl ın dıs sıkıntısımı varkı aras sık emmeye kalkıyodu ama hıc aglamıyodu
yavrum kıyamma ya

slm kızar.ben iyiyim.haftasonu pek giremedim.şimdide ancak geçmişi okuyab ildim.kullandığı heceler konuşulmuş.defne emme kelimesini çok kullanıyor.henüz anlamını çözemedim ama. kuzenim geldi bende yatılı misafir çok mutlu oldum.depresyonda olan anneler mutlaka sevdiğiniz insanlarla biraraya gelin insanın sıkıntısı,derdi,tasası kalmıyor.birde dua edin bol bol o da insanın sıkıntısını alır.
bu arada bugün kızıma sebze çorbası yaptım.ben bile tadını beğendim.siz de deneyebilirsiniz.tarifi:1 tane enginar,1 kücük boy patates,5-6 adet bakla,1 yemek kaşığı kıyma,1 yemek kaşığı bulgur,1,5-2 su bardağı su ve 1 yemek kaşığı zeytınyağ.hepsini düdüklüye koyup haşladım.sonrada blenderdan geçirdim.bebişlere değişiklik olsun.afiyet bal şeker olsun.

gayet güzelmiş canım senin beslenme emme zamanı da gayet iyi diş de olabilir aman bu zamane çocukları hep mız mız
okuyun bol bol annesı
yavrum kıyamma ya

canımcım arasın kaç dişi çıktı bizde diş yerleri kalınlaşmış annem dedi ama hiç bi belirti yok annem yoğurt veriyosun bol bol ondan ağrısı olmaz inşallah dedi bilmiyorum artık

buda bizden.uzun zamandır telden girdiğim için foto ekleyemedim.kuzenim sağolsun laptopu ile gelmiş :)

Eklentiler

• $260321_10151597083163326_1576325094_n.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 23

oh cn ne güzel gecmıs
tatlım tarıf cok güzelde bakla bellı yasa kadar asla verılmemelı aklında bulunsun pek cok zararı vvarmıs
yedırmedıysen hatta yedırme derım 5 6 tane var ıcınde

Son düzenleme:
bilmiyorum ki canım yaa arkadaşlar var ama çok samimi olduğum kimse yok burada. dediğin gibi sanırım

okuyun bol bol annesı
yavrum kıyamma ya

ben diş sıkıntısı olduğunu düşünüyorum cnm bilmiyorum ama çok mız mız çokkk:

tatlım hoşgeldin
ama ben enginarı şuanda bebeklere önermiyolar diye biliyorum yine araştır istersen..
bilgin olsun..

ayy bu dişler ayyy:

tatkım ıkı tane var baya uzunlar hatta
sukur yıne sık emme bıraz mızmızlıkla atlattı dıgerlerı ne zman çıkar bılemedım
arasta cok yoğurt tuketıyo belkı bunları daha kılay çıkarır ılıskısı varsa
ay ben kabarmaları hıc anlayamıyorum cnm çıkan dışı zor anlamıstı

buda bizden.uzun zamandır telden girdiğim için foto ekleyemedim.kuzenim sağolsun laptopu ile gelmiş :)
maşallah anne kıza çook tatlı çıkmışınız ya

peki emerken ısırıyo mu ya ben ondan korkuyorum rana olmayan dişleriyle ısırıyo beni deli ediyo biraz önce emzirmeye kalktım emmedi sütüm aktı resmen huysuz huysuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…