- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.041
oh cn ne güzel gecmıs
tatlım tarıf cok güzelde bakla bellı yasa kadar asla verılmemelı aklında bulunsun pek cok zararı vvarmıs
yedırmedıysen hatta yedırme derım 5 6 tane var ıcınde
maşallah anne kıza çook tatlı çıkmışınız ya
peki emerken ısırıyo mu ya ben ondan korkuyorum rana olmayan dişleriyle ısırıyo beni deli ediyo biraz önce emzirmeye kalktım emmedi sütüm aktı resmen huysuz huysuz
buda bizden.uzun zamandır telden girdiğim için foto ekleyemedim.kuzenim sağolsun laptopu ile gelmiş :)
tatkım ıkı tane var baya uzunlar hatta
sukur yıne sık emme bıraz mızmızlıkla atlattı dıgerlerı ne zman çıkar bılemedım
arasta cok yoğurt tuketıyo belkı bunları daha kılay çıkarır ılıskısı varsa
ay ben kabarmaları hıc anlayamıyorum cnm çıkan dışı zor anlamıstı
yedirdim bile cnm.ben baklanın zararı olduğunu bilmiyordum.ne zamana kadar yedirmemek gerekiyormuş?birde ne gibi zararları varmış?çok mutsuzum....
cnm kımı yerde 1 kımı yerde 7 yazıyo
kan degerleronde anı dususe onun yanısıra pek cok yan etkısı oluyormuş cnm saymayım fazla
bence endıse etme tatlım bı daha koymazsın
şimdi netten baktım cnm.favizm denilen hastalığa neden oluyormuş.süt çocuklarına verilmiyormuş bakla.ama şöylede bişey yazıyor.genelde çiğ tüketildiğinde oluyormuş bu bakla zehirlenmesi.böylelikle öğrenmiş oldum(iyiki söyledin cnm ya.off ne vereceğimi şaşırdım....
hayırlı akşamlar kızlar ben erdeme koşuyorum öpüyorum hepinizi
Kafana takiyorsan bazi seyleri ne yapsan nereye gitsen fayda etmez...
canım bende hemen hemen oyleyım
bıturlu kendımı toparlayamadım tam olarak.helekı dedğın gıbı oğlum mız mız olunca hepten bunalım gelıyo bana
oğlum ılk doğdğu zamnlar dısarı cıkasm gelıyodu ama sımdı cıkmak pek ıstemıyorum,kahvaltısı yoğurdu sebzesı meyvesı derken en ıyısı ben evde kalıyım dıyorum.bıyere gıdınce onunla evdekı gıbı ılgılenemıyorum nezaman emzrdm nezamn yedrdım karısıyo hep
suan evde daha mutluyum sankı
canım sen bebeğinle sadece kendin uraşıyosunya birazda oyüzden bunalıyo ola bilirsin..
bakın bide şurdan bakın ıolaya
bence çok şanslıyız ki bebeklerimiz sağlıklı en azından sağlık sorunları yok bide sağlık sorunu olsa ne yaprız allah korusun.
oyüzden hem sizin hemde bebişleriniz için önce sağlık bunu hiç unutmayın
nezaman daralırsan sağlıklı olduğunuzu hatırla canım
kesinlikle arkadaşlarında önemi var
çünkü insan gerçek arkadaşlarının yanında unutuyo herşeyi..
bu arada evet bebeklerimizin yiyecekleri karışıyo eğer biyeri gidersek ama arada bence bunun olmasının hiç bi mahsuru yok..
onların bunada ihtiyaclarıv var
ayrıca unutmayın siz kendinizi kötü hissetiğiniz sürece bebişlerde daha çok huysuz lanır ve mızırdanır bunu unutmayın..
kızlar sız nasılsınız
guldenım merak etmıs sagolsun
ozcanan senı görmek cok güzel
bunalan kızlar artık yaz gelfı evde kalmayın benım bunalımım yarenımde yaz geldı gezmelere basşadım o vakıt son buldu
arasta 2 haftalıkkkn basldım gezmelere hıc bunalmadımm
gulden nılın gozu nasıl
merttur reces sızler nasılsınız
selnec bayıldım yıne mınnakına
aslında taktığım bişi yok ama neden bu kadar bunalıyorum anlayamıyorum
vayy bee sen de adaysın süper anneliğe canıminan ben hiç dikkat etmiyorum bi yere gidince geçiyo öğünleri emzirmekle yetiniyorum. zaten o mızmızlık yok mu öldürüyo beni ah ahhhh
canım ne zaman çok sıkılsam hemen bunu düşünüyorum çok şükür sağlıklı diyorum. çok şükür başka derdin de yok diyorum. ama bu çok farklı bişey elimde değil yani.
evet ah arkadaş ne kadar önemli. yarama parmak bastın. çok samimi arkadaşlarım var ama uzaktalar. buraya geleli 1 seneyi geçti ama bi türlü kimseyle samimiyet kuramadım nasıl kurulur onu bile bilmiyorum. benim şimdiye kadar ki arkadaşlarım uzun müddet aynı ortamda bulununca bi bakıyosun kafa dengi olanlarla samimi olmuşum o şekilde oluyo. şimdi arada bi görüşmekle ne kadar olur ki.
benim huzursuzluğumun bebeğe yansıdığını da farkettim canım gerçekten son zamanlarda iyice arttı huysuzluğu. nasıl bi kısır döngü bu yaw o mızmızladıkça ben sıkılıyorum ben sıkıldıkça o huysuzlanıyo
kendi başıma bi yere de çıkamıyorum canım. eşime bağlıyım bebekten sonra. neyse ki sınav haftası bundan sonra eşimin işleri biraz daha azalacak inşallah.
cnm benımde esım gunduz evde heryere o goturup getırıyordu gecen cuma o goturdu dönüşte ben ıkı dolmuşa bınıp geldım resmen kendıme guvenım geldı esım omadanda cıkabılıyorum dıye
canm bu saatte kek mı yaptın
enbırıncı eş sensın
bu arada muzu ithalmi yerli muzmu veriyorsunuz malesef yerli muz arıyorum ama bulamıyorm o yüzden daha hiç muz vermedim .
acaba ithal muz versek olurmuki
en birinciiiiiii eşşşşşşşşşş evetttttttttttt
selam kızlar ben geldimşükür kavuşurana
işten geldim ğlumda uyuyunca bir bakayım dedim geçmişle uğraşamıycam zaten çok vaktim yok uyanmadan yazayım dedim.
dün gece yatakta yatarken biraz bakayım dedim itirafları gördüm .çok yazmak isedim ama telden beceremiyorum.
sonra uykum geldi dalmışım.
bende salatanın suyu salçalı tuzlu yaptığım yemeklerden , ve ediğimiz peynirden kaşığın ucuyla tattırıyorum.
tattırmamak ne mümkün çünkü elimizde ne yerken görse atılıyor insan kıyamıyor ha birde karpuz, erik , kiraz ve domates suyunu ağzında yalattırıyorum bayılıyor kereta.
kasaptan 2 kere çekilmiş kıyma aldım küçük küçük çorbalara katacak kadar derin dondurucuya koydum her çorbasına kıyma katıyoruz.
bu sabahta ilk kez kahvaltıda cevize başladık tabiki yine yarım çay kaşığı ile.
yarında ilk kez kayısı rendesi yiyecek oğlum . Allah nasip ederse diyelim :))
kızamık aşısı konusunda herkes çok yazmış ama bende tıp dünyasına güveniyorum ve yaptıracağım.bakalım tabi doktorumuz ne diyecek o nerde uyarız.
9. aydan sonra artık hergün taze yoğurt mayalamamıza gerek yokmuş aklınızda olsun.
ay ne çok yazdım ara verincede böyle oluyor,
aklıma geldikçe yine yazıcam daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?