2012 kasım bebekleri büyüyor..

yedirdim bile cnm.ben baklanın zararı olduğunu bilmiyordum.ne zamana kadar yedirmemek gerekiyormuş?birde ne gibi zararları varmış?çok mutsuzum....
bizim dr 3 yadina kadar patlican ve bakla kesinlikle yasak dedi ama neden oldugunu soylemedi
sikma canini bisey olmaz insallah
ayy benim kizda oyle isiriyoki elimde olmafan ciglik atiyorum cok aciyo ya

Ne zaman girmesem muhabbetler akiyor. bugun cok is yaptim yillar sonra ev temizlik gordu :)

ellerıne sağlık gule gule kırlet canım
bende bahar temzlığıne gırdım yavas yavas artık nezaman bıtırırım bılmem
bu mız mız la artık yapabıldğım kadar
bu arada oğlumn adını mızmız olark değiştrdm

temizlik yaptım yıllardan sonra çoktandır konuşamıyoruz sen neler yapıyorsun

ohhh ne guzellll mıs gıbı
ben ıyıyım cnm geziyorum coocuklarla gecınıp gıdıyorum selım ne yapıyo cnm büyüdükçe daha tatlı oluyola dımı
bu arada canakkalede ne yaptın eve dönmek ıcın can attınmı yoksa rahatmı etttın

bir hafta kaldım nasıl geçti anlamadım. burada yalnızım ya çok yıprandığımı hissediyordum iyi geldi birazda olsa . gelince zorlandım yaa . selim şımarıktı da arttı mı orada mı şımardı. zaten vardı biraz biliyorsun bizi sürekli kucakta. ordan gelince 5 dakikalığına bile bırakamıyordum. bıraksamda yüzüne bakmam gerek . onla konuşmalıyım gözlerimi ayırmamalıyım bu şekideydi. şimdi yine öyle hoppalaya koyuyorum. mutfağa gidiyorum 2 dakikalık bir iş için. bir yandan da ona laf atıyorum aman Allahım nasıl ağlamak 2 dakikada gözler kıpkırmızı oluyor ....

ah cnm ya tabı orda o düzene kucaklarda gezmeye alıştı buraya gelınce aynı modda devam ettı ama gecıcı yazıyodum bı ara arasta kucakçıydı ama 7 ay dan yürüteçten sonra degıstı artık kucak ıstemesı nadır onuda babaya yapıyo gun gectıkce daha eglencelı oluyo
kendını oyalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…