- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.061
bizim dr 3 yadina kadar patlican ve bakla kesinlikle yasak dedi ama neden oldugunu soylemediyedirdim bile cnm.ben baklanın zararı olduğunu bilmiyordum.ne zamana kadar yedirmemek gerekiyormuş?birde ne gibi zararları varmış?çok mutsuzum....
ayy benim kizda oyle isiriyoki elimde olmafan ciglik atiyorum cok aciyo yacnm dışı cıkacagı zaman damaklarıyla cok sıkıstırıyodu bagrıyodum
sımdılerde ıse emmek ıstemıyosa ısırıyo okadar canım yanıyo anlatamam mübarek evat madem emmıcen nıye ısırıyon cevır kafayı
ellerine saglik arkadasimNe zaman girmesem muhabbetler akiyor. bugun cok is yaptimyillar sonra ev temizlik gordu :)
ellerine saglik arkadasim
gule gule kirlet
Ne zaman girmesem muhabbetler akiyor. bugun cok is yaptimyillar sonra ev temizlik gordu :)
Ne zaman girmesem muhabbetler akiyor. bugun cok is yaptimyillar sonra ev temizlik gordu :)
herkes biri bir şey yazsın diye mi bekliyor :44:
ne yapıyorsunuz kızlar
herkes biri bir şey yazsın diye mi bekliyor :44:
ne yapıyorsunuz kızlar
oyle heralde canm bırı bısey yazsada cvp lasam dıye beklıyorum oylee
oğlusumu uyuttum geznyorum buralarda sen napıyorsun
ay yazacam dedımyazamadım arkadaşımın erdı vardı guzın ablalık yaptımm
ee mertur anlat neler ettın bugun
temizlik yaptım yıllardan sonraçoktandır konuşamıyoruz sen neler yapıyorsun
bende uyuttum da mıkır mıkır uyanıp duruyor :s
ohhh ne guzellll mıs gıbı
ben ıyıyım cnm geziyorum coocuklarla gecınıp gıdıyorum selım ne yapıyo cnm büyüdükçe daha tatlı oluyola dımı
bu arada canakkalede ne yaptın eve dönmek ıcın can attınmı yoksa rahatmı etttın
bilmiyo kız tek ben biliyomkız kadın bılıyomu kola verdını
alp tuğra adı
evet canım normal doğurdum
senınkınn adı ne sen nasl doğurdun
duzelteyım adını gordum ege
bilmiyo kız tek ben biliyom
aa maaşallah demek çatır çatır doğurdun
kolay oldumu:26:
niye uyanıyorkı canım acaba
bir hafta kaldım nasıl geçti anlamadım. burada yalnızım ya çok yıprandığımı hissediyordum iyi geldi birazda olsa . gelince zorlandım yaa . selim şımarıktı da arttı mı orada mı şımardı. zaten vardı biraz biliyorsun bizi sürekli kucakta. ordan gelince 5 dakikalığına bile bırakamıyordum. bıraksamda yüzüne bakmam gerek . onla konuşmalıyım gözlerimi ayırmamalıyım bu şekideydi. şimdi yine öyle hoppalaya koyuyorum. mutfağa gidiyorum 2 dakikalık bir iş için. bir yandan da ona laf atıyorum aman Allahım nasıl ağlamak 2 dakikada gözler kıpkırmızı oluyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?