2012 kasım bebekleri büyüyor..

ah benım tatlım nede tatlı vve mutlu cıkıs yer onu teyzesı

aman cnm ıyı gecmıs genel olarak sevındım
bugun onemlıydı temızlıık hep olur dımı ama aras pasa uyudu

cnm bız urolojıyede gıttık kaçtı sanırım orası hıc bı sakıncası yok bındırebılkırsınız dedı ıcım daha rahatladı
yurutecı cok agır alma tatlım daha lolay gıder

:) sağol teyzesi :)

aras paşa gibi ben de gidiyorum yatmaya iyi geceler öptüm

on tarafmı cnm ay olay anını hatırlatmak ıstemem ama basamaklardan mı dustu yoksa kolıdoramı

basamaktan çıktım mı son basamak mı şuan ayırt edemiyorum. bizim koridor çok dar. koridora düştü. nasıl düştü anlamadım . selim başladı ağlamaya ben başladım komşu geldi ne oldu diye. çok kötüydü. beton oluşu ayrı, boyum uzun benim kucağımdan düştü yüksek oluşu ayrı... birde ben sol yanı kenarlarda olan sivri çıkıntıya geldi zannediyordum orası biraz şişti ama sert şişlik. sağ yanında kafasının tamamı şiş, yumuşak şiş ama balon gibi kafası yamuldu resmen ağlayarak yazıyorum

ay cnm cok ozur dılerım senden ya hatırlatmak ıstemedım aslındada bızım de merdıven ın bın cok oluyo belkı daha tedbırlı oluruz hepımız
cnm ya cok sukur bak yavruma bısey olmamış ınan daha ne sııslıkler morluklar neler olucak sukur bak sıvrı yere carpmamamıs merdivenlerden yuvarlanmamış beterın beterı var derler ıste onu dusun

ozür dileme tatlım . dua et iyileşsin bir an önce . hastaneye gidiyoruz yamuk kafasıyla kuzum bir dillendi . ben yine başladım ağlamaya şimdi vicdan azabından ne yapsa ağlarım üç-beş gün . eşimde kızıyor bana ağladıkça

cnm ya bende telın edıyorum ama hepımız sanırım bu durumda oluruz
kucuk kazalar buyuk kazaları engeller derler
bak en azından esın sana destek oda suçlasaydı daha kotu hıssederdın dımı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…