- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.401
canım nerden yapılıyordu çizelge. iş çıkarıyorlar bize geri verselrdiya.
ohh az kalsın sizden geri kalcaktım
ah benım tatlım nede tatlı vve mutlu cıkıs yer onu teyzesıuyuyo teyzesi :) bugün çok iyiydi bakıcıya inat insan biraz yaramaz olur demi hiç ağlamadı kız ya :) banyosunu yaptı yattı yeni ciciler aldık bugün panayırdan panayır geldi bu arada buraya :) Eki Görüntüle 728374
aman cnm ıyı gecmıs genel olarak sevındımiyilik kuzum nasıl olsun temizlik mutfak harici aynen duruyo :) bugün bakıcı gelince temizlik yattı aman canım sağolsun mutfak benim daha temizliğe muhtaçtı gerisi kolay inşallah :)) rana dün saat 4 te uyandı ağlayarak emmedi sonra yatırdım gözünü açtı baktı etrafa aklı başına geldi herhal emzirdim uyudu çok şükür bugün de çok usluydu maşallah subhanallah:) şimdi de uyuyo teyzesi :) aras paşa ne yapıyo uyanık mı
selam canım bende alıcam yürütec ama kararisızım . testislerine baskı yapamsı filan diyorlarya erkek çocukalrı için , ama enide okudukça böyle özeniyorum.birde benim halılarım kalın ve sahgyy. nasıl olur acaba takılr düşermi hepsi kafamda soru işareti.
ah benım tatlım nede tatlı vve mutlu cıkıs yer onu teyzesı
aman cnm ıyı gecmıs genel olarak sevındım
bugun onemlıydı temızlıık hep olur dımı ama aras pasa uyudu
cnm bız urolojıyede gıttık kaçtı sanırım orası hıc bı sakıncası yok bındırebılkırsınız dedı ıcım daha rahatladı
yurutecı cok agır alma tatlım daha lolay gıder
eskı cızelgemı bulamıcam dıye cok korktum basak anlıyorsun benı dımı
off anlamammı aşşkımm kıyamam yaa
ama biraz değişiklik yapmalı artık he ne dersin:82::82::82::82:
canım çok geçmş olsun Allah şifa versn
çektiğin acıyı tahmin edebiliyorum Rabbm bi daha göstermesn
bebeğini kazalardan belalardan korusun
inşallah içindeki azabıda gidersin biran önce
çok teşekkür ederim başakcım saolasın...
cnm mınıgımız ıyı dımı sen nasıl oldun
kafası balon gibi ama keyfi yerinde. ben vicdan azabı içindeyim yine
yaren çizelgeni yenilerken arasın isminide yazsaydın ...
on tarafmı cnm ay olay anını hatırlatmak ıstemem ama basamaklardan mı dustu yoksa kolıdoramı
basamaktan çıktım mı son basamak mı şuan ayırt edemiyorum. bizim koridor çok dar. koridora düştü. nasıl düştü anlamadım . selim başladı ağlamaya ben başladım komşu geldi ne oldu diye. çok kötüydü. beton oluşu ayrı, boyum uzun benim kucağımdan düştü yüksek oluşu ayrı... birde ben sol yanı kenarlarda olan sivri çıkıntıya geldi zannediyordum orası biraz şişti ama sert şişlik. sağ yanında kafasının tamamı şiş, yumuşak şiş ama balon gibi kafası yamuldu resmenağlayarak yazıyorum
ay cnm cok ozur dılerım senden ya hatırlatmak ıstemedım aslındada bızım de merdıven ın bın cok oluyo belkı daha tedbırlı oluruz hepımız
cnm ya cok sukur bak yavruma bısey olmamış ınan daha ne sııslıkler morluklar neler olucak sukur bak sıvrı yere carpmamamıs merdivenlerden yuvarlanmamış beterın beterı var derler ıste onu dusun
arkadaslar bebeyimin cizelgesini yaptim ama kayit edemiyorum uffffff
nasil oluyor
ozür dileme tatlım . dua et iyileşsin bir an önce . hastaneye gidiyoruz yamuk kafasıyla kuzum bir dillendi . ben yine başladım ağlamaya şimdi vicdan azabından ne yapsa ağlarım üç-beş gün . eşimde kızıyor bana ağladıkça
supersın cnm ellerine saglıkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?