- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.381
biz uyuttuk da bu sefer de seninki uyandı herhal
Nbr kussss temizlik kolaylamdimi
Dun gece nasil gecti
balon gibi inmedi daha ozcanan , uyuttum biraz önce
Cnm tekrardan gecmis olsun sukurki geride kaldi rabbim.korusun evlatlarimizi
Bu arada ben cep no attim sana sen bana vermedin c bende aramak isteedim ama kizlardan almak uygun olmaZ dedim
uyuyo teyzesi :) bugün çok iyiydi bakıcıya inat insan biraz yaramaz olur demi hiç ağlamadı kız ya :) banyosunu yaptı yattı yeni ciciler aldık bugün panayırdan panayır geldi bu arada buraya :) Eki Görüntüle 728374
bende basta cok kararsızdım ama aras cok keyıf alıyo
ben cok mutlu oluyorum nereye gıdersek arkamızdan gelıyo bıde bıseyı dusunup yapmasından keyıf alıyorum mutfaktan sesleniyorum pat yanıma gelıyı
hele ortulerı cekmesne hastayım
herkese tavsıye ederım kızlar
canım zaten o ilk günden çok korkuyorum düşününce bile boğazımı sıkıyolarmertur çok geçmiş olsun canım Allahım beterinden korusun kıyamam.nasıl şimdi dktora götürdünüzmü.
özcanan canım bakıcınız başlamış galiba , benimkide ben evdeyken başlamıştı alışma süreci için. işe başladığın ilk hafta çok zor oluyor hele ilk gün berbat ama sakın endişelenme geçiyor hepsi kzıında sende alışıyorsun zamanla.
mertur çok geçmiş olsun canım Allahım beterinden korusun kıyamam.nasıl şimdi dktora götürdünüzmü.
özcanan canım bakıcınız başlamış galiba , benimkide ben evdeyken başlamıştı alışma süreci için. işe başladığın ilk hafta çok zor oluyor hele ilk gün berbat ama sakın endişelenme geçiyor hepsi kzıında sende alışıyorsun zamanla.
kız gelmedi biz geri yaptık ondan sonra oldu sen de yine yaparkadaşlar sizin çizelgelernz gelmiş benmki hala yok:113::113::113::113::113::113::113:
kız gelmedi biz geri yaptık ondan sonra oldu sen de yine yap
seni çok iyi anlıyorum canım.ama inna rahat olmaya çalış üzüldüğün yanına kar kalıyor sadece.canım zaten o ilk günden çok korkuyorum düşününce bile boğazımı sıkıyolar
dün gece götürdük. saat 20 civarı düştügece 12 gibi götürdük
kız gelmedi biz geri yaptık ondan sonra oldu sen de yine yap
seni çok iyi anlıyorum canım.ama inna rahat olmaya çalış üzüldüğün yanına kar kalıyor sadece.
bir şey yoktur inşallah canım nerden nasıl düştü.of çok korkmuşsundur enin halini düşünemiyorum. Allahım korusun hepimizin evlatlarını
merdivenlerden çıkıyorduk .puseti bendeydi.kemerini takmamıştım, ön barı kapalı diye biliyordum o da tam takılı değilmiş. bir tekme attı bar açıldı, bir anda savruldu buna benzer bir şey oldu. hatırlayamıyorum. elimdekini attım hemen yerden aldım bebeğimi . sol yanını çarptı sanıyordum. çok ağladı kontrol ettik hemen bir yerinde bir şey yok gibi duruyordu. ben bir yandan o biryandan ağladık. sonra emzirirken ben sağ yanını farkettim. balon gibi olmuş resmen. hemen hastaneye gittik. röntgen çektirmek zorunda kaldıkağrı kesicide vermedik rahatlayıp uyumasın diye . nasıl ağrı çekmiştir yavrum butun gece uyumadım başındaydım.ağladım durdum. bugünde atlatamadım hala gözlerim doluyor. içim acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?