2012 kasım bebekleri büyüyor..

Nbr kussss temizlik kolaylamdimi
Dun gece nasil gecti

iyilik kuzum nasıl olsun temizlik mutfak harici aynen duruyo :) bugün bakıcı gelince temizlik yattı aman canım sağolsun mutfak benim daha temizliğe muhtaçtı gerisi kolay inşallah :)) rana dün saat 4 te uyandı ağlayarak emmedi sonra yatırdım gözünü açtı baktı etrafa aklı başına geldi herhal emzirdim uyudu çok şükür bugün de çok usluydu maşallah subhanallah:) şimdi de uyuyo teyzesi :) aras paşa ne yapıyo uyanık mı

selam canım bende alıcam yürütec ama kararisızım . testislerine baskı yapamsı filan diyorlarya erkek çocukalrı için , ama enide okudukça böyle özeniyorum.birde benim halılarım kalın ve sahgyy. nasıl olur acaba takılr düşermi hepsi kafamda soru işareti.

mertur çok geçmiş olsun canım Allahım beterinden korusun kıyamam.nasıl şimdi dktora götürdünüzmü.

özcanan canım bakıcınız başlamış galiba , benimkide ben evdeyken başlamıştı alışma süreci için. işe başladığın ilk hafta çok zor oluyor hele ilk gün berbat ama sakın endişelenme geçiyor hepsi kzıında sende alışıyorsun zamanla.

kızlar nasıl emekliycekler bebekler , ben hiç yere koymuyorum birtek yatağımızın üzerine koyuyorum düşüp devriliyro kendi kendine hareketleri gelişsin diye ama oda çok sık değil.

acaba yere kalın yorgan filan atıp koymakmı gerek bu sefer yüzüstü düşünce doğrulamadığı için bağırıyor.

ay birde beni halılar sahgyy emeklerken sıkıntı olacak herhalde.

canım zaten o ilk günden çok korkuyorum düşününce bile boğazımı sıkıyolar

dün gece götürdük. saat 20 civarı düştü gece 12 gibi götürdük

arkadaşlar sizin çizelgelernz gelmiş benmki hala yok:113::113::113::113::113::113::113:

canım zaten o ilk günden çok korkuyorum düşününce bile boğazımı sıkıyolar
seni çok iyi anlıyorum canım.ama inna rahat olmaya çalış üzüldüğün yanına kar kalıyor sadece.
dün gece götürdük. saat 20 civarı düştü gece 12 gibi götürdük

bir şey yoktur inşallah canım nerden nasıl düştü.of çok korkmuşsundur enin halini düşünemiyorum. Allahım korusun hepimizin evlatlarını

merdivenlerden çıkıyorduk .puseti bendeydi.kemerini takmamıştım, ön barı kapalı diye biliyordum o da tam takılı değilmiş. bir tekme attı bar açıldı, bir anda savruldu buna benzer bir şey oldu. hatırlayamıyorum. elimdekini attım hemen yerden aldım bebeğimi . sol yanını çarptı sanıyordum. çok ağladı kontrol ettik hemen bir yerinde bir şey yok gibi duruyordu. ben bir yandan o biryandan ağladık. sonra emzirirken ben sağ yanını farkettim. balon gibi olmuş resmen. hemen hastaneye gittik. röntgen çektirmek zorunda kaldık ağrı kesicide vermedik rahatlayıp uyumasın diye . nasıl ağrı çekmiştir yavrum butun gece uyumadım başındaydım.ağladım durdum. bugünde atlatamadım hala gözlerim doluyor. içim acıyor

iyi geceler güzel anneler. Şöyle bi baktım herkes iyi katreinur da iyi olur inşallah.hepinizi öptüm.eşim geldi.bu gece çok duramayacagim.

canım benim kıyamam ya acımazmı anne yüreği işte. kendini suçlama kaza olacakmış demekki.Allahtan. Allah beterinden korusun bir daha göstermesin inşallah.. Allaha emanet yavrularımız bol bol sabah akşam hiç bir şey olmaz Allahın izniyle.

canım çok geçmş olsun Allah şifa versn
çektiğin acıyı tahmin edebiliyorum Rabbm bi daha göstermesn
bebeğini kazalardan belalardan korusun
inşallah içindeki azabıda gidersin biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…