2012 kasım bebekleri büyüyor..

blendırdan gecırdm canm bende
ıctı ama pek severek değil hepsını yemedı zaten yanında yoğurt veryorum o kurtarcm oluyo bıraz sulu yapmısım ama sen nasıl yapıyosun canm kıvamını

Cnm arasin yedigi hersey patates puresu gibi cok koyu oluyo o sekilde seviyo
Ama yavas yavas alisir
Patates havuc farkli sebzelere tarhanayada katabilirsin cnm kiymayi
Ben diyoruk biraz degisik olsun tek tad ta bilsin yogurt dedigin gibi kurtarici

Muhallebi seviyomu aras herobanynin sutlu princlidinr bayildi adeta iki katina cikardi yemegi tarcinli cok gizel

salca koyacanmı

kız sonrasını okudum salça koymayın alerjiye karşı diyo :) amaan ne bileyim biraz netten bakayım sen de bak uygun bi tarif bulalım olmazsa rana haşlama kıymayı hayatta yemez sebze çorbalarını sevmiyo artık benim kız zor yediriyorum çorbayı ya bide kıymalı çorbaları ben haftaya mı vereyim senin gibi

Aaa cnm.bademciklrimi sismis ee dr bogazinda bisey yok demisti bide sevmefim.bak dru

Ay yavrima ara arami geliyorki agri agliyo ilik su icebikse ne iyi aslinda sukur bizimki alistiartik sulugubdan degil damakli biberondan iciyo
Ay eylem neereye siz oraya sevmis pasam
Ay en yakin zamanda balik corbasi icmeliyim esime iyk diyodum sasircsk bu duruma

Simdi nasil eymencik

geceleri ağrılar artıyor ya ağlamaya yer arıyor. yüzü karışık heran ağlamaya çevirebilir. oyalıyoruz işte. ağlatmakta istemiyorum daha rahatsızlığı artacak diye.
selim ek gıdaya karşı olduğu halde balık çorbası sevdiyse aras bayılır =) ne güzel eşin yapar. bizim evde yaptığımızı selim bir sefer yedi bir sefer yemedi , ilk seferde ne acaba bu deyip meraktan aldı birkaç kaşık sanırım :1: dışarıda yedirmek istemiyorum ama evde tutmadı kıvam bir cinslik vardı çorbada :44:

Cnm arasin yedigi hersey patates puresu gibi cok koyu oluyo o sekilde seviyo
Ama yavas yavas alisir
Patates havuc farkli sebzelere tarhanayada katabilirsin cnm kiymayi
Ben diyoruk biraz degisik olsun tek tad ta bilsin yogurt dedigin gibi kurtarici

Muhallebi seviyomu aras herobanynin sutlu princlidinr bayildi adeta iki katina cikardi yemegi tarcinli cok gizel

katıcam canım artık değişk seyler yesın ıstıyorum
canım ben gece yatmadan kasık maması verıyorum hero baby hıc almadm ben bıdahakıne ondan alıp denıyım bende

sözlerde duruyoruz desene ikimiz de :)) banyoyu nerde yaptırıyosunuz canım ya biz banyoda yaptırıyoruz artık valla yoksa bizim ev su içinde kalır biz de yıkadık bugün banyoda daha rahat heryer su içinde ama hiç olmazsa banyo:)) ördekleri yakalayıp ağzına alamadığı için ağlaması dışında herşey normaldı:)) bir saat oluyo uyuyalı işte banyodan sonra da oynayacakmış ama yemezler yatırdım saat onla beş arasında uykuda olması gerekiyomuş bebişlerin

ayy ben de eltin miydi görümcenmiydi neydi unuttum yaramaz kızın annesi gelecek sandım korktum ablansa gelsin canım sıkıntı yok:))

:50::50: canım benim inşallah antibiyotikleri alınca geçecek demekki boğazından ateşi çıkıyo sıcak sıcak iyi olmuş çorba bizim çocuklar ne enteresan ya balık çorbası içiyo ki ben hiç sevmem selimin ağız tadına hayran kaldım:26::26::26: biliyo musun boğaz ağrısı gripten de öksürükten de zor kendimi selimin yerine koydum da garibim emince bile acıyodur ya kıyamam:50::50: neyse ki dermansız dert vremesin rabbim tekrardan geçmiş olsun sen de dikkat et kendine ve fırsatını bul da gel artık çanakkaleye yaaaa yıprandın valla tek başına selimle

Aman aman uzunnsure almayim.gecen bi egilim.varmiss esim ananesinde demis benim icin hala kiziyo zaten

Eltin cicugu pedoga ga gotirdu dr dan dunya laf yemis sen cocugunu sikayete gelmissin demis sinirlisin cocuk ondan bi sekilde demis
Anlicagin depresyonda kendisi

sözlerde duruyoruz desene ikimiz de :)) banyoyu nerde yaptırıyosunuz canım ya biz banyoda yaptırıyoruz artık valla yoksa bizim ev su içinde kalır biz de yıkadık bugün banyoda daha rahat heryer su içinde ama hiç olmazsa banyo:)) ördekleri yakalayıp ağzına alamadığı için ağlaması dışında herşey normaldı:)) bir saat oluyo uyuyalı işte banyodan sonra da oynayacakmış ama yemezler yatırdım saat onla beş arasında uykuda olması gerekiyomuş bebişlerin

ayy ben de eltin miydi görümcenmiydi neydi unuttum yaramaz kızın annesi gelecek sandım korktum ablansa gelsin canım sıkıntı yok:))

:50::50: canım benim inşallah antibiyotikleri alınca geçecek demekki boğazından ateşi çıkıyo sıcak sıcak iyi olmuş çorba bizim çocuklar ne enteresan ya balık çorbası içiyo ki ben hiç sevmem selimin ağız tadına hayran kaldım:26::26::26: biliyo musun boğaz ağrısı gripten de öksürükten de zor kendimi selimin yerine koydum da garibim emince bile acıyodur ya kıyamam:50::50: neyse ki dermansız dert vremesin rabbim tekrardan geçmiş olsun sen de dikkat et kendine ve fırsatını bul da gel artık çanakkaleye yaaaa yıprandın valla tek başına selimle

saolasın tatlım yaa inşallah geçer biran önce iyileşir kuzum

kız sonrasını okudum salça koymayın alerjiye karşı diyo :) amaan ne bileyim biraz netten bakayım sen de bak uygun bi tarif bulalım olmazsa rana haşlama kıymayı hayatta yemez sebze çorbalarını sevmiyo artık benim kız zor yediriyorum çorbayı ya bide kıymalı çorbaları ben haftaya mı vereyim senin gibi

canım ben banyoyu salonda yaptıryorum kuvetnde banyo pek uygun değil
aslnda ben 6.5 aylıkken baskıcaktım ama ha basladm baslıcam derken 7 aylık oldu
acaba bıraz yağda kavurup yapsak nasıl olurkı pek onerılmıyor oyle ama

katıcam canım artık değişk seyler yesın ıstıyorum
canım ben gece yatmadan kasık maması verıyorum hero baby hıc almadm ben bıdahakıne ondan alıp denıyım bende

evet cnm ya hep aynı olmyo

gerçekten tavsıye ederım numune gönderene kadar sutlu prınclı hero babay almamıştım
o zmandan berı onu alıyoruz

ay ben bızım dr a da dıyım al cocukuna dıye

geceleri ağrılar artıyor ya ağlamaya yer arıyor. yüzü karışık heran ağlamaya çevirebilir. oyalıyoruz işte. ağlatmakta istemiyorum daha rahatsızlığı artacak diye.
selim ek gıdaya karşı olduğu halde balık çorbası sevdiyse aras bayılır =) ne güzel eşin yapar. bizim evde yaptığımızı selim bir sefer yedi bir sefer yemedi , ilk seferde ne acaba bu deyip meraktan aldı birkaç kaşık sanırım :1: dışarıda yedirmek istemiyorum ama evde tutmadı kıvam bir cinslik vardı çorbada :44:

yavrum kıyamam ya ıste derdı var yoka neden aglaınkı yavrucak
ay balık corrbasını benım yıyesım geldı aras paşada sever ınsalla
perşembe kahvaltıya gıttık ben recl vermemıstım recellı ekmek verdım bayıldı yavrucak

ay çorba benım verdıgım taıften mı oranımı tutmadı
amannn dışarıda daha tatlı gelmıstır bana da bazen o sekıde oluyo

Aman aman uzunnsure almayim.gecen bi egilim.varmiss esim ananesinde demis benim icin hala kiziyo zaten

Eltin cicugu pedoga ga gotirdu dr dan dunya laf yemis sen cocugunu sikayete gelmissin demis sinirlisin cocuk ondan bi sekilde demis
Anlicagin depresyonda kendisi
yani çocuğun böyle olmasıın nedeni annesi mi doğuştan da mı böyleydi yoksa sonra mı böyle oldu ben de bazen anneme şikayet ediyorum ranayı bugün uyandı yatağımıza yatırdım elini bana doğru uzattı hani yanağımı sevecek diye bi de böyle ses çıkarıyo sevecen bi şekilde bende yanağımı uzattım direk çizdi yüzümü kanadı :50::50::50:

dışarda markette de arkadaşı gördük konuşurken sinirlendi babasının kucağındayken adamın kolunu cimciklemiş tırnaklarını geçirmiş eşim etim koptu sandım dio:50::50:

rana sinirlenince çok fena oluyo biz o haline gülüyoruz daha çok sinirileniyo:52::52::52:

yani çocuğun böyle olmasıın nedeni annesi mi doğuştan da mı böyleydi yoksa sonra mı böyle oldu ben de bazen anneme şikayet ediyorum ranayı bugün uyandı yatağımıza yatırdım elini bana doğru uzattı hani yanağımı sevecek diye bi de böyle ses çıkarıyo sevecen bi şekilde bende yanağımı uzattım direk çizdi yüzümü kanadı :50::50::50:

dışarda markette de arkadaşı gördük konuşurken sinirlendi babasının kucağındayken adamın kolunu cimciklemiş tırnaklarını geçirmiş eşim etim koptu sandım dio:50::50:

rana sinirlenince çok fena oluyo biz o haline gülüyoruz daha çok sinirileniyo:52::52::52:

cımcıkleme her bebekte var heralde alp tuğranın sureklı yaptığı sey saç cekmek yuz kol tırmalamak tırnaklarını kessemde cok keskın oluyo nedense acıtıyo yanı
cok yaramaz bunlar ama sabırrr:16::16:

canım ben banyoyu salonda yaptıryorum kuvetnde banyo pek uygun değil
aslnda ben 6.5 aylıkken baskıcaktım ama ha basladm baslıcam derken 7 aylık oldu
acaba bıraz yağda kavurup yapsak nasıl olurkı pek onerılmıyor oyle ama

biz rananın küvetini banyoya taşıyoruz çok küçük bi banyomuz var anca sığıyoruz ama iyi oluyo banyoda ya :)
ben de başlayayım mı yani korkuyorum ya farklı istiyorum ama insan güvenemiyo bebeklere nasıl tepki verecekler bilemiyo ki ben biraz kavururum herhalde bişi olmaz ya artık büyüdüler sanki valla haşlarsam yemez eminim hayır yaptığım da boşa gider boşa gidince sinirleniyorum da söylemesi ayıp :19::19::19:

Son düzenleme:
ev salçası var mı sizde bende yok :1:

bakıcımız getirecek bana pazartesi onunla yaparım diyecem ama alerji meselesi var ya bilemedim bakıcı bize tarhana da yaptı onu bekliyoruz seviyorum kadını ya ranaya çalışıyo valla :))

hem bi dakka ya çanakkaleli sen kahvaltında salça yemiyon mu niye giderken götürmedin salça ben bile arada yiyorum :)) özellikle balıkçı yaşar'a gittiğimizde salçasını bitiriyorum oranın çok güzel oluyo

Son düzenleme:
yavrum kıyamam ya ıste derdı var yoka neden aglaınkı yavrucak
ay balık corrbasını benım yıyesım geldı aras paşada sever ınsalla
perşembe kahvaltıya gıttık ben recl vermemıstım recellı ekmek verdım bayıldı yavrucak

ay çorba benım verdıgım taıften mı oranımı tutmadı
amannn dışarıda daha tatlı gelmıstır bana da bazen o sekıde oluyo

birkaç kez ölçüyle yapsam sonra gözkararı kestirebilirim de ilk evde denemeden gözkararım iyi değildi sanırım :1:

cnm tam aksıne hayatımda o kadar uslu bebek gormemıstım ben ole usluydukı hıc ağlamazdı hersey hoppaladan sonra başladı sankı

zıplamak yaramadı ona:37:

cnm ranam ya cok hoşuma gıdıyo sen anlattıkça bayılıyorum

bu arada bende çok hastayım kafam uğulduyor. burnum akıyor. kulaklarım bile duymuyor sanki.
bugün hastanede de doktorun dediğini duymuyorum selim kulağımın dibinde bağırıyordu. adama aynı seyi üç kere tekrarlattım :1:

biz rananın küvetini banyoya taşıyoruz çok küçük bi banyomuz var anca sığıyoruz ama iyi oluyo banyoda ya :)
ben de başlayayım mı yani korkuyorum ya farklı istiyorum ama insan güvenemiyo bebeklere nasıl tepki verecekler bilemiyo ki ben biraz kavururum herhalde bişi olmaz ya artık büyüdüler sanki valla haşlarsam yemez eminim hayır yaptığım da boşa gider boşa gidince sinirleniyorum da söylemesi alıp :19::19::19:

havalar ısısında bırlıkte yaparız banyo kuzucuğumla
basla ıstersen canım hep sebze olmuyo farklı vıtamnlerde almaları gerek artık
yemıyeceğınden emınsen kavur canım zıyan olmasın
sınırlenmek varda kızmak yok:20::20:

bu arada bende çok hastayım kafam uğulduyor. burnum akıyor. kulaklarım bile duymuyor sanki.
bugün hastanede de doktorun dediğini duymuyorum selim kulağımın dibinde bağırıyordu. adama aynı seyi üç kere tekrarlattım :1:

cnm ya kıyamam hem cocoukta bı sekılde
yarın esın evde dınlenırsın bol bol ınsalla

Back
X