- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #26.701
40 bin keree maaşallah

Arasimaaa annesi çok tatlı benim icin çok çok öp arasimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok gecmis olsun tatlim ins iyi olsun hemencikMerhaba arkadaslar iyi bayramlar herkese bebisler ve sizler iyisiniz insallah bize bu bayram yine zehir oldu 3 gunde 4 defa hastaneye gittik kusma ve ishal sikayetiyle gunde 12-15 defa ishal mahvoldu kuzum rota salgini varmis asimizi oldugimuz halde cok kotu geciyo ve hic azalma olmuyo umarim bi an once gecer ama 10 gun dedi doktor dua edin kizum kolay atlatsin
Gecen sene bugun ufacik bir bebek dogdu
Annesi babasi ablasi adini ARAS koydu
Sadece annesinin olan ARAS artik herkesin bir cani oldu
Annesi aldi kucagina mis gibi kokladi ole bir baktiki annesinin gozunun icine senmisin koruyucu melegim.der gibi
Hele o kucucuk ellerinle parmagimi simsiki tutusun
Sutumu kana kana icisin
1 senede bana yasattigin tarif edileemmez tum.duygular rabbimin bana en buyuk armagini
Daha 1 yilimiz bitti canim oglum kimbilir annecigine ne guzellikler yasaticaksin
Canim.oglum tum guzellikler iyilikler hep senin olsun hayat sana sans mutluluk huzur getirsin
Melegin omru yettigince hep yaninda olucakAnnecim omru bittigindede gozu arkada kalicak
Binlerce sukurler olsun seni veren rabbime
Seni seviyorum ARASIM hemde cokkkkkkk
(Iyiki dogurmusum)
Annesi aldi kucagina mis gibi kokladi ole bir baktiki annesinin gozunun icine senmisin koruyucu melegim.der gibi
Sutumu kana kana icisin
1 senede bana yasattigin tarif edileemmez tum.duygular rabbimin bana en buyuk armagini
Daha 1 yilimiz bitti canim oglum kimbilir annecigine ne guzellikler yasaticaksin
Canim.oglum tum guzellikler iyilikler hep senin olsun hayat sana sans mutluluk huzur getirsin
Melegin omru yettigince hep yaninda olucakAnnecim omru bittigindede gozu arkada kalicak
(Iyiki dogurmusum)
iyi ki doğdun Aras :) nice nice güzel mutlu sağlıklı yıllara..Gecen sene bugun ufacik bir bebek dogdu
Sutumu kana kana icisin
(Iyiki dogurmusum)
Sutumu kana kana icisin
(Iyiki dogurmusum)
Sutumu kana kana icisin
(Iyiki dogurmusum)
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
[ı] mutlu yıllar aras paşa annecin seni iyi ki doğurmuş topiğin ağabeyi seni çoook seviyoruz
( dipnot: Songül insan azcık ağlatmayan şeyler yazar demi.. şimdi ranayı sallarken telden okudum yazdıklarını tabi okurken başla ağlamaya benim eeee lerin ses tonu değişti baktı benim kız bana garip garip noluyo ya dermişçesine )
neyse darısı diğer bebişlerin başına sağlıklı koca bi ömür hep birlikte inşallah[/ı]
gece gece beni ağlattın yaren.ne güzel sözler öyle.ayy allahım sen koru yarrabbim bebeğime bir şey olursa 5. kattayım atarım kendimi aşağıya vallahi dayanamam.ALLAHIM SEN KORU YARRABBİM .ayy kılar bazen öyle bir korku oluyorki içimde ya bir şey olursa diye.ayy benim bir psikiyatriye filanmı gitmem lazım.hani bazen yazıyorsunuz ya bir bebek şu kadar aylık filan vefat etmiş diye 3 gün etkisinden kurtulamıyorum ben ya.neden böyleyim bu kadarı normalmi acaba.
allahım sana emanet yarrabbim.
neyse kötü şeylerden konuşmayalım geçen sordum kimse cevap vermemiş (yarenden başka) bebelerimiz 1 yaşında olmak üzere neler veriyorsunuz yiyecek olarak.hala yasaklı neler var.tuz ben biraz katıyorum artık.inek sütüde 1 yaş olmadığı için vermiyorum.ama bazen sütlaç yapınca annenemiz 1 kaşık yediyorum
ZEYTİN VERİLİRMİ,KAŞAR PEYNİRİ AZICIK VERSEM KAHVALTIDA KÖTÜMÜ OLUR.CEVİZ KAHVALTIMIZA YENİ GİRDİ.
GELELİM YÜRÜME İŞİNE KOLLARINDAN TUTAYIM HEMEN ADIM ATIP ODA ODA GEZİYOZ AMA EMEKLEME HALA HİÇ YOK.KENDİNE BAŞINA AYAKTA DURMA TAY TAY DİMİ ODA HİÇ YOK İLLAKİ BİRAZ TUTANACAK BANA.BİZİM GİBİ OLAN VARMI.
KASIM BEBEKLERİNİN HEPSİ EMEKLİYOR YÜRÜYORMU YOKSA
gece gece beni ağlattın yaren.ne güzel sözler öyle.ayy allahım sen koru yarrabbim bebeğime bir şey olursa 5. kattayım atarım kendimi aşağıya vallahi dayanamam.ALLAHIM SEN KORU YARRABBİM .ayy kılar bazen öyle bir korku oluyorki içimde ya bir şey olursa diye.ayy benim bir psikiyatriye filanmı gitmem lazım.hani bazen yazıyorsunuz ya bir bebek şu kadar aylık filan vefat etmiş diye 3 gün etkisinden kurtulamıyorum ben ya.neden böyleyim bu kadarı normalmi acaba.
allahım sana emanet yarrabbim.
neyse kötü şeylerden konuşmayalım geçen sordum kimse cevap vermemiş (yarenden başka) bebelerimiz 1 yaşında olmak üzere neler veriyorsunuz yiyecek olarak.hala yasaklı neler var.tuz ben biraz katıyorum artık.inek sütüde 1 yaş olmadığı için vermiyorum.ama bazen sütlaç yapınca annenemiz 1 kaşık yediyorum
ZEYTİN VERİLİRMİ,KAŞAR PEYNİRİ AZICIK VERSEM KAHVALTIDA KÖTÜMÜ OLUR.CEVİZ KAHVALTIMIZA YENİ GİRDİ.
GELELİM YÜRÜME İŞİNE KOLLARINDAN TUTAYIM HEMEN ADIM ATIP ODA ODA GEZİYOZ AMA EMEKLEME HALA HİÇ YOK.KENDİNE BAŞINA AYAKTA DURMA TAY TAY DİMİ ODA HİÇ YOK İLLAKİ BİRAZ TUTANACAK BANA.BİZİM GİBİ OLAN VARMI.
KASIM BEBEKLERİNİN HEPSİ EMEKLİYOR YÜRÜYORMU YOKSA
Valla sinir krizi geçirmemek elde değil.. O çaydanlık nasıl ortada olur da dökülür..
Sol kolunun üzerinde ve dirseğinin alt tarafında oldukça büyük iki yanığımız var. Alt taraftaki yanığı hemen görmediklerinden eti maalesef kalkmış, üst taraftaki su toplamıştı dün patladı o da..
Günde 3 kez pansuman yapılıyor, yara iyileştikten sonra da plastik cerrahi görecek..
canım benim öyle kötü şeyler düşünme ki olmasın Rabbim herkesin bebeğini uzun sağlıklı ve hayırlı ömürler versin inşallah.. öyle kendimi atarım deme dünya bu kimin ne başına geleceğini neyle imtihan olacağımızı rabbim bilir..
yemek konusuna gelince ben kızıma bizim yediklerimizden veriyorum ki yemekler tuzlu yani çok tuzlu yapmıyorum o da yiyo diye ama artık başladık biz.. inek sütü çok az sulandırılmış veriyorum kahvaltıda ama keçi sütü buldum ona başlayacam inşallah
bebeğe tuzu alınmış zeytin verilir sıkıntı yok artık bebeklerimiz büyüdü.. kaşar peyniri veriyorum ben eline kemiriyo cevizi de arada unutmazsam veriyorum.. bizim kız emeklemede prof oldu ama yürümüyo kendini bana atı veriyo koltuklardan tutunup istediği yere ulaşıyo orası ayrıdaha yürümesine var zaten bazı bebekler erken yürür bu zamanda yürümeyen yaşına kadar yürümez pek zaten kardeşim tam bir yaşında yürümüş erkek kardeşim 10 aylıkken.. ama ben 1 yaşımı iki ay geçmiş öyle yürümüşüm.. yani eninde sonunda yürüyor bebişler
erken yürüyüp korkan ve bi daha cesaret edemeyen bebekler de var.. senin bebiş yere bırakıp gittiğin zaman arkandan gelmiyo mu bi bırak git sonraçağır yani dene bi belki sen sürekli alıyorsun diye rahatı yerinde zorlanmıyo diye emeklemiyordur.. ben mutfağa gidiyorum rana beni yakalayamaz diyorum saniyesinde yanımda
ama yürüme işi yok daha ki olmasın daha çok düşme olur bu aralar kalsın
![]()