2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba arkadaslar iyi bayramlar herkese bebisler ve sizler iyisiniz insallah bize bu bayram yine zehir oldu 3 gunde 4 defa hastaneye gittik kusma ve ishal sikayetiyle gunde 12-15 defa ishal mahvoldu kuzum rota salgini varmis asimizi oldugimuz halde cok kotu geciyo ve hic azalma olmuyo umarim bi an once gecer ama 10 gun dedi doktor dua edin kizum kolay atlatsin
cok gecmis olsun tatlim ins iyi olsun hemencik
Gecen sene bugun ufacik bir bebek dogdu
Annesi babasi ablasi adini ARAS koydu
Sadece annesinin olan ARAS artik herkesin bir cani oldu
Annesi aldi kucagina mis gibi kokladi ole bir baktiki annesinin gozunun icine senmisin koruyucu melegim.der gibi
Hele o kucucuk ellerinle parmagimi simsiki tutusun
Sutumu kana kana icisin
1 senede bana yasattigin tarif edileemmez tum.duygular rabbimin bana en buyuk armagini
Daha 1 yilimiz bitti canim oglum kimbilir annecigine ne guzellikler yasaticaksin
Canim.oglum tum guzellikler iyilikler hep senin olsun hayat sana sans mutluluk huzur getirsin
Melegin omru yettigince hep yaninda olucakAnnecim omru bittigindede gozu arkada kalicak
Binlerce sukurler olsun seni veren rabbime
Seni seviyorum ARASIM hemde cokkkkkkk
(Iyiki dogurmusum)

dogum gunun kutlu olsun aras pasam
canim.ne kadar duygusal ne kadar guzel seyler yazmissin Allah korusun meleklerimizi saglikli uzum omurler versin ins

Annesi aldi kucagina mis gibi kokladi ole bir baktiki annesinin gozunun icine senmisin koruyucu melegim.der gibi
Sutumu kana kana icisin
1 senede bana yasattigin tarif edileemmez tum.duygular rabbimin bana en buyuk armagini
Daha 1 yilimiz bitti canim oglum kimbilir annecigine ne guzellikler yasaticaksin
Canim.oglum tum guzellikler iyilikler hep senin olsun hayat sana sans mutluluk huzur getirsin
Melegin omru yettigince hep yaninda olucakAnnecim omru bittigindede gozu arkada kalicak
(Iyiki dogurmusum)

iyiki doğmuş arascık. doğum gününüz kutlu olsun:16::16::16: sağlıklı mutlu huzurlu daha nice yıllara inşallah canım.

ay inanamıyorum yaşlarına giriyorlar demek artık kasım bebekleri doğum günü sezonumuz aras paşayla açıldı:)

Sutumu kana kana icisin
(Iyiki dogurmusum)
iyi ki doğdun Aras :) nice nice güzel mutlu sağlıklı yıllara..:nazar:

Sutumu kana kana icisin
(Iyiki dogurmusum)

Sana diyordum niye aglayacaksin diye omur kismina gelince dolu gozlerimden yaslar akti. Nice uzuuuun senelere beraber girin inşallah. ..

Sutumu kana kana icisin
(Iyiki dogurmusum)

canım öle bi yazmışsın ki ağlamaktan kendimi alamadım rabbim evlatlarımızı hep korusun
doğum günü kutlu olsun aras paşamızın daha nice yaşlara inşallah :16::16:

Songül cnm arasın doğum günü kutlu olsun. inşallah birlikte nice seneler geçirirsiniz. Allah onların acısını göstermesin sana. Hep güzel haberlerini al inşallah

Cok tesekkur ederim teyzeleei birinizin duasi kabul olsa yavrumun cok mutlu bir yasami olur
Yarenin dogumgununde burdan paylasayim en iyisi:)

Kizlar bugun cok farkli bir ruh halindeyim
Oglumu bir yasina getirdim bakalim kalan dogumgunlerinde hep yaninda olabilcekmiyim
Omruk.ne kadarina yeticek acaba

Hani heo deriz ya iyiki dogdun
Nekadar bos dusunmeden diyormusuz onu farkettim
Iyiki dogdun cok anlam kazandi benim icin evlatlarimla birlikye

Canlarim yazdiklarinizi tek tek okudum birkez daha duygulandim hepiniz anne yuregi ile yazmissiniz hissettim
Gozleriniz dolmus iyiki varsiniz.

Er ca cnm sen uzun zamandir nerelerdeydinbakim

Kizlae bu arada bugum arasij kontrolune gittik masalla kuzumun birseyi kalmamis
Ki carsamba siliiinmisti
Dr alerjik bronsit demisti
Biz sute basladik ya oda tetiklemis olabilirmis
Hastakik mevsimi ike bir arada olmasi sebebiyle kararsiz kaldi
Paxartesiye kadae sut vermicez pazartwsiden sonra denemeye baslicaz sut ten sonra burun akinti oksuruk varsa malesef onida kesicez
Birde kis ayi geldi bagisikligi kuvvetlwndiren vitamin suruplarini sordum wczanede cok anlattolar cunku
Maleseg icerigi geregi arasa veremiyoriz

Demir damla ve devit 1.5 yasa kadar devam

gece gece beni ağlattın yaren.ne güzel sözler öyle.ayy allahım sen koru yarrabbim bebeğime bir şey olursa 5. kattayım atarım kendimi aşağıya vallahi dayanamam.ALLAHIM SEN KORU YARRABBİM .ayy kılar bazen öyle bir korku oluyorki içimde ya bir şey olursa diye.ayy benim bir psikiyatriye filanmı gitmem lazım.hani bazen yazıyorsunuz ya bir bebek şu kadar aylık filan vefat etmiş diye 3 gün etkisinden kurtulamıyorum ben ya.neden böyleyim bu kadarı normalmi acaba.

allahım sana emanet yarrabbim.

neyse kötü şeylerden konuşmayalım geçen sordum kimse cevap vermemiş (yarenden başka) bebelerimiz 1 yaşında olmak üzere neler veriyorsunuz yiyecek olarak.hala yasaklı neler var.tuz ben biraz katıyorum artık.inek sütüde 1 yaş olmadığı için vermiyorum.ama bazen sütlaç yapınca annenemiz 1 kaşık yediyorum

ZEYTİN VERİLİRMİ,KAŞAR PEYNİRİ AZICIK VERSEM KAHVALTIDA KÖTÜMÜ OLUR.CEVİZ KAHVALTIMIZA YENİ GİRDİ.

GELELİM YÜRÜME İŞİNE KOLLARINDAN TUTAYIM HEMEN ADIM ATIP ODA ODA GEZİYOZ AMA EMEKLEME HALA HİÇ YOK.KENDİNE BAŞINA AYAKTA DURMA TAY TAY DİMİ ODA HİÇ YOK İLLAKİ BİRAZ TUTANACAK BANA.BİZİM GİBİ OLAN VARMI.
KASIM BEBEKLERİNİN HEPSİ EMEKLİYOR YÜRÜYORMU YOKSA

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
[ı] mutlu yıllar aras paşa annecin seni iyi ki doğurmuş topiğin ağabeyi seni çoook seviyoruz

( dipnot: Songül insan azcık ağlatmayan şeyler yazar demi.. şimdi ranayı sallarken telden okudum yazdıklarını tabi okurken başla ağlamaya benim eeee lerin ses tonu değişti baktı benim kız bana garip garip noluyo ya dermişçesine )

neyse darısı diğer bebişlerin başına sağlıklı koca bi ömür hep birlikte inşallah :16::16::16::16::16::16::16::16:[/ı]

Son düzenleme:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
[ı] mutlu yıllar aras paşa annecin seni iyi ki doğurmuş topiğin ağabeyi seni çoook seviyoruz

( dipnot: Songül insan azcık ağlatmayan şeyler yazar demi.. şimdi ranayı sallarken telden okudum yazdıklarını tabi okurken başla ağlamaya benim eeee lerin ses tonu değişti baktı benim kız bana garip garip noluyo ya dermişçesine )

neyse darısı diğer bebişlerin başına sağlıklı koca bi ömür hep birlikte inşallah :16::16::16::16::16::16::16::16:[/ı]

Sagol teyzesi ya
Bugun okadar icten kutladinizki herbiriniz inanin o bile aglamaya deger
Sagolsun beysalimda erdemimle.gelmis cok.mutlu.oldum.gercekten

Ah benim.diygusal.arkadasim.benim.tahmin ettm bak halinizi ranamin bakisini

Cok seviyorum sizleri
Hepimizin evlatlari uzun guzel.onur gecirsin insalla

gece gece beni ağlattın yaren.ne güzel sözler öyle.ayy allahım sen koru yarrabbim bebeğime bir şey olursa 5. kattayım atarım kendimi aşağıya vallahi dayanamam.ALLAHIM SEN KORU YARRABBİM .ayy kılar bazen öyle bir korku oluyorki içimde ya bir şey olursa diye.ayy benim bir psikiyatriye filanmı gitmem lazım.hani bazen yazıyorsunuz ya bir bebek şu kadar aylık filan vefat etmiş diye 3 gün etkisinden kurtulamıyorum ben ya.neden böyleyim bu kadarı normalmi acaba.

neyse kötü şeylerden konuşmayalım geçen sordum kimse cevap vermemiş (yarenden başka) bebelerimiz 1 yaşında olmak üzere neler veriyorsunuz yiyecek olarak.hala yasaklı neler var.tuz ben biraz katıyorum artık.inek sütüde 1 yaş olmadığı için vermiyorum.ama bazen sütlaç yapınca annenemiz 1 kaşık yediyorum

ZEYTİN VERİLİRMİ,KAŞAR PEYNİRİ AZICIK VERSEM KAHVALTIDA KÖTÜMÜ OLUR.CEVİZ KAHVALTIMIZA YENİ GİRDİ.

GELELİM YÜRÜME İŞİNE KOLLARINDAN TUTAYIM HEMEN ADIM ATIP ODA ODA GEZİYOZ AMA EMEKLEME HALA HİÇ YOK.KENDİNE BAŞINA AYAKTA DURMA TAY TAY DİMİ ODA HİÇ YOK İLLAKİ BİRAZ TUTANACAK BANA.BİZİM GİBİ OLAN VARMI.

Ah canim.benim.kiyamam
Inan ol bende ayniyim.evlatlarima esime birsey olcak diye akloma geldimmi cok kotu oluyorum o ani yasiyorum sanki

Canim ben kasar uzun suredir vwriyorum zeytin yiyir ama cok ta bayilmiyor yerse tabi verebilirsin

Yurume olayina gelince istenileni yapiyor bence cevremdw hic emeklemeden yuruyen bebek sayisi oldukca fazla sakin takilna

canım benim öyle kötü şeyler düşünme ki olmasın Rabbim herkesin bebeğini uzun sağlıklı ve hayırlı ömürler versin inşallah.. öyle kendimi atarım deme dünya bu kimin ne başına geleceğini neyle imtihan olacağımızı rabbim bilir..

yemek konusuna gelince ben kızıma bizim yediklerimizden veriyorum ki yemekler tuzlu yani çok tuzlu yapmıyorum o da yiyo diye ama artık başladık biz.. inek sütü çok az sulandırılmış veriyorum kahvaltıda ama keçi sütü buldum ona başlayacam inşallah
bebeğe tuzu alınmış zeytin verilir sıkıntı yok artık bebeklerimiz büyüdü.. kaşar peyniri veriyorum ben eline kemiriyo cevizi de arada unutmazsam veriyorum.. bizim kız emeklemede prof oldu ama yürümüyo kendini bana atı veriyo koltuklardan tutunup istediği yere ulaşıyo orası ayrı :1::1::1: daha yürümesine var zaten bazı bebekler erken yürür bu zamanda yürümeyen yaşına kadar yürümez pek zaten kardeşim tam bir yaşında yürümüş erkek kardeşim 10 aylıkken.. ama ben 1 yaşımı iki ay geçmiş öyle yürümüşüm.. yani eninde sonunda yürüyor bebişler:1::1::1: erken yürüyüp korkan ve bi daha cesaret edemeyen bebekler de var.. senin bebiş yere bırakıp gittiğin zaman arkandan gelmiyo mu bi bırak git sonraçağır yani dene bi belki sen sürekli alıyorsun diye rahatı yerinde zorlanmıyo diye emeklemiyordur.. ben mutfağa gidiyorum rana beni yakalayamaz diyorum saniyesinde yanımda:1::1::1: ama yürüme işi yok daha ki olmasın daha çok düşme olur bu aralar kalsın:1::1::1:

Valla sinir krizi geçirmemek elde değil.. O çaydanlık nasıl ortada olur da dökülür..
Sol kolunun üzerinde ve dirseğinin alt tarafında oldukça büyük iki yanığımız var. Alt taraftaki yanığı hemen görmediklerinden eti maalesef kalkmış, üst taraftaki su toplamıştı dün patladı o da..
Günde 3 kez pansuman yapılıyor, yara iyileştikten sonra da plastik cerrahi görecek..

canım aklıma geldi ne zamandır görmüyorum diye bi bakayım dedim geçmişten de bihaberim görünce şok oldum çok geçmiş olsun kıyamam mina'ma ya inşallah tez zamanda geçer yanık kolay mı büyükler zor dayanıyo bi de küçücük melek yaa ay çok üzüldüm valla :50::50::50::50:

Yarencim aras pasanin dogum gunu kutlu olsun annesi babasi kardes(ler)iyle birlikte uzun saglikli bir omur nasip etsin insalkah rabbim nice yaslara

canım benim öyle kötü şeyler düşünme ki olmasın Rabbim herkesin bebeğini uzun sağlıklı ve hayırlı ömürler versin inşallah.. öyle kendimi atarım deme dünya bu kimin ne başına geleceğini neyle imtihan olacağımızı rabbim bilir..

yemek konusuna gelince ben kızıma bizim yediklerimizden veriyorum ki yemekler tuzlu yani çok tuzlu yapmıyorum o da yiyo diye ama artık başladık biz.. inek sütü çok az sulandırılmış veriyorum kahvaltıda ama keçi sütü buldum ona başlayacam inşallah
bebeğe tuzu alınmış zeytin verilir sıkıntı yok artık bebeklerimiz büyüdü.. kaşar peyniri veriyorum ben eline kemiriyo cevizi de arada unutmazsam veriyorum.. bizim kız emeklemede prof oldu ama yürümüyo kendini bana atı veriyo koltuklardan tutunup istediği yere ulaşıyo orası ayrı :1::1::1: daha yürümesine var zaten bazı bebekler erken yürür bu zamanda yürümeyen yaşına kadar yürümez pek zaten kardeşim tam bir yaşında yürümüş erkek kardeşim 10 aylıkken.. ama ben 1 yaşımı iki ay geçmiş öyle yürümüşüm.. yani eninde sonunda yürüyor bebişler:1::1::1: erken yürüyüp korkan ve bi daha cesaret edemeyen bebekler de var.. senin bebiş yere bırakıp gittiğin zaman arkandan gelmiyo mu bi bırak git sonraçağır yani dene bi belki sen sürekli alıyorsun diye rahatı yerinde zorlanmıyo diye emeklemiyordur.. ben mutfağa gidiyorum rana beni yakalayamaz diyorum saniyesinde yanımda:1::1::1: ama yürüme işi yok daha ki olmasın daha çok düşme olur bu aralar kalsın:1::1::1:

Bizim kizda on ay bitince yurudu
Aras kotkuyor hop.kendini.atiyor ama siralayarak duvar koltuk tv unite tutunarak heryere gidiyor
Birde yarenin alosveris araba var salonu geziyor tutunarak aslinda ondan kubbet almiyor haberi yok
Sadece korku.bozim.cocugun olayi

Bu arada iyi dilekleriniz icin sagolun kizim cok sukur bugun daha iyi allahim bebeklerimizi korusun

Back
X