2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

Kilo alamıyorum diye üzülürken bugün çok sevindim 2 kilo almışım. ilk defa kilo aldığıma seviniyorum.
şuanda 59 kiloyum...

Bence çok iyi canım 20.haftada 2 kilo almış olmak.Zaten bebişlerimiz son aylarda daha çok kilo alıyor.Tabi bizde.Kiloları sonlara saklayabilmek iyi olur.Tabi herkesin bünyesi farklı.
evet canım doktorumda çok iyi gittiğimi söylüyo haklısın son aylarda kilo artışı daha fazla vede hızlı oluyormuş

şu ana kadar tam 6 kilo aldım... ben kadar alan yoktur heralde... napıcam ben ya... son aylarda daha çok alırsam insan içine çıkamaz olurum ya...

şu ana kadar tam 6 kilo aldım... ben kadar alan yoktur heralde... napıcam ben ya... son aylarda daha çok alırsam insan içine çıkamaz olurum ya...

Canım 22 haftalık olmuşsun bence normaldir.ama son aylarda biraz dikkat etmek lazım,asıl o zamanlarda çok alınıyomuş.

arkadaşlar ben 57 ile hamile kaldım, ama 50ye kadar zayıfladım... şu an 51.5 kiloyum.... şimdi ben hangi kiloyu başlangıç olarak alacağım... 57'yi mi, yoksa 50'yi mi...

Arkadaşlar bende 53 ile hamile kaldım şuan 57 oldum 4 ayı bitireceğiz artık dikkat etmeye çalışıyorum inşallah çok kilo almam.Benim göğüslerim çok büyüdü.Birde şimdiden kocaman bir karnım var.Bakalım 9 ayın sonunda nasıl olacağım.

Benim de göğüslerim büyüdü:2:Ama karnım yok hala,nasıl bir iç karnım varsaHatta bugün bi bayan sen hamile olduğuna emin misin diye sorduBirden fırlıycak heralde dışarı.

Toplamda kaç kilo aldın ki?

55 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 60 oldum. ama sorun son 3 hafta... normalde ayda 1 kilo alırken son 3 haftada 2 kilo aldım. korkmaya başladım bu demir hapı ve balık yağı iştahımı çok açtı benim yaaaa her şeyi yemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…