- Konu Sahibi AnneyimBen
-
saol cnm moral verdin bende 63le kaldım bakalım nolcaz
Kilo alamıyorum diye üzülürken bugün çok sevindim 2 kilo almışım. ilk defa kilo aldığıma seviniyorum.
şuanda 59 kiloyum...
78 kiloyla hamile kalmıştım şuan 80 kiloyum
evet canım doktorumda çok iyi gittiğimi söylüyo haklısın son aylarda kilo artışı daha fazla vede hızlı oluyormuşBence çok iyi canım 20.haftada 2 kilo almış olmak.Zaten bebişlerimiz son aylarda daha çok kilo alıyor.Tabi bizde.Kiloları sonlara saklayabilmek iyi olur.Tabi herkesin bünyesi farklı.
şu ana kadar tam 6 kilo aldım... ben kadar alan yoktur heralde... napıcam ben ya... son aylarda daha çok alırsam insan içine çıkamaz olurum ya...
canım bence gayet normal, çünkü şu an 5 aylık hamilesin ve beş kilo... inşaAllah geri kalan 4 ayda da 5-8 kilo ile kapatırsınilk 3 ayı kilo almadan atlatıp sonrasında 5 kilo alan da bi ben varım galiba
şu ana kadar tam 6 kilo aldım... ben kadar alan yoktur heralde... napıcam ben ya... son aylarda daha çok alırsam insan içine çıkamaz olurum ya...
kızlar tamı tamına 60 kilo olmuşummm... ühüüüüüiştahım çok açıldı
ilk 3 ayı kilo almadan atlatıp sonrasında 5 kilo alan da bi ben varım galiba
Arkadaşlar bende 53 ile hamile kaldım şuan 57 oldum 4 ayı bitireceğiz artık dikkat etmeye çalışıyorum inşallah çok kilo almam.Benim göğüslerim çok büyüdü.Birde şimdiden kocaman bir karnım var.Bakalım 9 ayın sonunda nasıl olacağım.
Toplamda kaç kilo aldın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?