2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

ben 51 kilo ile hamile kaldım şu anda 18+6 ve 55-56 kilo arasındayı .ilk gebeliğim be hiç midem bulanmadı

ben de kilo alanlardanım 18+4üm bugün ve 3 kilo aldım. çok mu diye endişe ediyorum doğumdan sonra eski halime dönmek istiyorum çünkü

ben de kilo alanlardanım 18+4üm bugün ve 3 kilo aldım. çok mu diye endişe ediyorum doğumdan sonra eski halime dönmek istiyorum çünkü

aynıyız... bende 3 kilo aldım ama çok kısa bi sürede aldım.
hatta benim evde tartı yoktu, markette indirimde görünce hadi alayım dedim.. almasaymışım keşke( sabahları wc ihtiyacını giderdikten sonra tartılıyorum, hergün moralim bozuluyor. ( hele ki eşim geç geldiğinde dayanamayıp onla beraber yemek yersem sabah +400 grla uyanıyorum(( offff.. hızlı gitmek istemiyorum. kızımda toplamda 13 kiloyla doğuma gitmiştim. bunda hedefim 10 kilo almak ama çok zor görünüyor

Kİizlar günaydın bukadar takmayın kiloyu kafaniZa sağlıklı olsunlarda

Ben oğlumda 30 kilo almıştım ilk 3 ayda hepsi gitti hatta dahada zayıfladım :))

off ben niye bukadar kilo aldımı biliyorum çünkü hamilelikten önce günde 2 3n fazla 3 dilim ekmek yiyen birydim bilerek değil sevmiyodum..şimdi maşallah nerdeyse günde bi ekmek yiyorum o yüzden aldım sanırım bide elevitle balık hapı kullanıyorum onlarında etkisi olmuştur belki elevit çok kilo aldırıyo die duymuştum..ben hep 52-53 kg olduğum için şimdi 58 kg bana acayip geliyo ama Allahtan kilomu hiç göstermiyorum herkes öyle diyo 58 kilo gibi hiç görünmüyorum..

benden daha fazla kilo alan yok offfff şuan 20 haftalık ve ben tammm 9 kilo aldım geriye 20 hafta daha var ben ne yapacam ya ve ilerki dönemde daha çok kilo alınıyomuşş ((

Selam kizlar ben de 53 kg hamile kaldim 19.haftadayiz 55 oldum.fazla alanlar da almayanlarda uzmeyelim kendimizi ve bebisleri bunyeden bunyeye degisir her sey.

bende 5 kilo aldım ve her geçen gün almaya devam ediyorum.. son aylarda çok çok fazla alınıomuş... ben en fazla 12 kg la bitirmeyi düşünüodum ama bu gidişle zor gibi ama inşallah fazla almam. aslında yemem arttı tabiki ama o kadar da çok yemiyorum birde kendimi bıraksam istediğimi istediğim kadar yesem nasıl olcak hiç düşünemiyorum..

cnm bende 63 kilo hamile kaldım o kadar dikkat etmeme rağmen 68 oldum (((( ama dr ya yarın gitcem kızacak ocak 1 de 70 olmalısın demiştti

aramızda 1 k,lo bile almayanlar var maşallah ya nasıl başarıyorsunuzz
ben de 3 kilo aldımm 4. ayın sonunda
bende canımın istediğini yesem bir bu kadar daha alırım
siz beslenme adına neler yapıyorsunuz kilo almayan anneler

Evde eşim varsa kilo alımım duruyor:)))))
evde kimse yoksa 10-20 dk da bir kendimi mutfakta buluyorum((((
dün eşim işten ayrıldı ve evdeydi. bugün tartıldığımda 2 gün öncesinde bu sabaha kadar 800 gr.gitmiş ..
çok hızlı bi kilo alımına başlamıştım. en son 63.800 gr.ı gördüm. bu sabah tam 63 kg dım.

şu an 16-6yım, Perşembe doktora gittiğimde tartıldım 50 kilo geldim, ama doktor bir-iki kilo eksik tartıyor dedi.... yani hala 51.5 kiloyum...

Son düzenleme:

benim eşim askerden gelse beni daha da kilo aldırır
zaten en çokta benimle gece yemeklerini özlemişşş
dikkatli yiyorum ama biraz kaçırsam hemen tartıda belli oluyorr
çok elverişliyim kiloya
gramlara pek takılma canım bende de oluyor aynısı bigün çok kaçırdığımı farketsem ertesi gün biraz daha dengeli
düzenli yiyorum hemen o fazla gramlar gidiyor
işin iyi tarafı da bu bence dikkat edince hemen gidiyor fazla kilo
bende fazla almamak için uğrşıyorum
birde geri vermesi var bu kiloyu
zaten balık etliyim

Merhaba kızlar.Ben 2011 mart annesiyim.64 ile hamile kaldım 82 ile doguma girdim.O yüzden kiloları hiç takmayın bol bol yeyin için hamileligin tadını çıkarın derim.Hamileligim sorunsuz ve çok güzel geçti.İstedigimi yedim aşerdim ayyyy ne güzel günlerdiNormalde kilo aldıgıma üzülürken hamileyken bebek var deyip yemenin keyfini çıkardım.Dogumda 10 kilo gitti.geri kalan 8 kiloda 4 ayda gitti.Şuan 62yim yani eskisinden daha zayıfım(buruşuk ve çatlak göbişim hariç)Ama olsun onlarda anneligim simgesi.İnanın koşturmaca ve maraton halinde oluyosunuz ve az uyku çok efor kilolar anlamadan gidiyor.Deneyimimi paylaşmak istedim sizlerle.Diger topiklerle ilgili deneyimlerimide aylaşıcam emirden fırsat bulursam tabi.Hepinizi ve minikleri öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…