- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
Kizlar bende 1 buçuk kılo almisim sukur bunda dikkat ediyorum :)
ben 51 kilo ile hamile kaldım şu anda 18+6 ve 55-56 kilo arasındayı .ilk gebeliğim be hiç midem bulanmadı
ben de kilo alanlardanım 18+4üm bugün ve 3 kilo aldım. çok mu diye endişe ediyorum doğumdan sonra eski halime dönmek istiyorum çünkü
off ben niye bukadar kilo aldımı biliyorum çünkü hamilelikten önce günde 2 3n fazla 3 dilim ekmek yiyen birydim bilerek değil sevmiyodum..şimdi maşallah nerdeyse günde bi ekmek yiyorum o yüzden aldım sanırım bide elevitle balık hapı kullanıyorum onlarında etkisi olmuştur belki elevit çok kilo aldırıyo die duymuştum..ben hep 52-53 kg olduğum için şimdi 58 kg bana acayip geliyo ama Allahtan kilomu hiç göstermiyorum herkes öyle diyo 58 kilo gibi hiç görünmüyorum..
aramızda 1 k,lo bile almayanlar var maşallah ya nasıl başarıyorsunuzz
ben de 3 kilo aldımm 4. ayın sonunda
bende canımın istediğini yesem bir bu kadar daha alırım
siz beslenme adına neler yapıyorsunuz kilo almayan anneler
şu an 16-6yım, Perşembe doktora gittiğimde tartıldım 50 kilo geldim, ama doktor bir-iki kilo eksik tartıyor dedi.... yani hala 51.5 kiloyum...Ben 57 kilo ile hamile kalmıştım, 8 haftalık olana kadar 51,5 kiloya düştüm, 6 haftadır hala (14 haftalığım)51,5 kiloyum.... Kendim küçülüyorum, kollarım, omuzlarım, kalçalarım,basenlerim,bacaklarım iyice inceliyorlar, yavaş yavaş göbüş çıkmaya başlıyor, göbüş çıktıkça ben küçülüyorum...
Evde eşim varsa kilo alımım duruyor:)))))
evde kimse yoksa 10-20 dk da bir kendimi mutfakta buluyorum((((
dün eşim işten ayrıldı ve evdeydi. bugün tartıldığımda 2 gün öncesinde bu sabaha kadar 800 gr.gitmiş..
çok hızlı bi kilo alımına başlamıştım. en son 63.800 gr.ı gördüm. bu sabah tam 63 kg dım.
şu an 16-6yım, Perşembe doktora gittiğimde tartıldım 50 kilo geldim, ama doktor bir-iki kilo eksik tartıyor dedi.... yani hala 51.5 kiloyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?